Gambar Isteri-Isteri Salih Yaacob

Gambar Adik Beradik Neelofa Yang Cun Melecun

Gambar Taman Tema Legoland Malaysia Di Nusajaya, Johor

Syarat Permohonan Rebate RM200 Telefon Pintar 3G (Smartphone)

Syarat Dan Permohonan Geran RM1,000 Untuk Usahawan Online

Gambar 3 Lamborghini Kemalangan & Terbakar Di Lebuhraya PLUS

Borang BR1M

Advertlets Bila Nak Bayar Hutang?

by Ezany-Kun in Advertlets

advertlets scam

Sebelum ini aku pernah menulis entri mengenai Advertlets Not Scam kerana mereka telah berjaya membayar earnings aku sebanyak beberapa kali. Walaupun agak lewat sedikit mendapat bayaran, tetapi mereka tetap membayar dan membalas sebarang email yang aku hantar setiap kali bertanyakan mengenai pembayaran yang belum dibuat.

Payments cycle are at the end of every month. Please note that payments are processed 30-45 days from the end of the month which you cashed out.

Pembayaran terakhir yang diterima daripada pihak advertlets adalah pada 11/12/2011 untuk earnings bulan Julai 2011. Namun kini tiada sebarang pembayaran oleh Advertlets dibuat kepada aku dan juga setiap pertanyaan email tidak berbalas. Buat masa ini ada 4 bayaran sudah tertunggak sejak November 2011 hingga Februari 2012.

Diharap pihak Advertlets agar segera membuat pembayaran selepas membaca entri ini. Sebenarnya aku tidak berminat sangat nak menulis entri meminta hutang seperti ini tetapi terpaksa selepas tidak mendapat sebarang respon daripada pihak advertlets.

Adakah Advertlets memang scam? Tidak akan bayar blogger? Buat masa ini aku masih pasang lagi iklan Advertlets di blog kerana percaya mereka pasti akan bayar blogger.

p/s: entri akan dibuang jika pihak Advertlets berjanji akan bayar payment aku secepat mungkin.

Related posts:

  1. Advertlets Paparkan Iklan Judi
  2. Advertles Not Scam!
  3. Hukum Bayar Zakat Guna SMS Atau Online Sah Atau Tidak
  4. Sila Komen Dengan Berhemah
  5. Bila Perempuan Tanya Dan Kata

{ 2 comments… read them below or add one }

hangtuah April 18, 2012 at 6:59 PM

pui. akan delete post ni kalo advertlets bayar? hang josh lim tu sendiri x bayar staf dia lagi susah la hang tu nak bayar u. cuba pakai palak otak tu. advertlets ni bukannya company benar. tipu client, tipu blogger je. ads kat banner tu semua dia charge client beribu-ribu tapi bayar sesen pun xde kat blogger. tunggu je la. dah hang ni complain pun. http://networkedblogs.com/wzjue baik je korang jadi kawan cari hang josh lim tu dan bantir same dia.

Reply

JR May 14, 2012 at 4:47 PM

advertlets bukan scammer tapi kaki tipu…. buat2 xtau je… baik buang je iklan diorang tu dari blog ni..

Reply

Leave a Comment