Gambar Isteri-Isteri Salih Yaacob

Gambar Adik Beradik Neelofa Yang Cun Melecun

Gambar Taman Tema Legoland Malaysia Di Nusajaya, Johor

Syarat Permohonan Rebate RM200 Telefon Pintar 3G (Smartphone)

Syarat Dan Permohonan Geran RM1,000 Untuk Usahawan Online

Gambar 3 Lamborghini Kemalangan & Terbakar Di Lebuhraya PLUS

Borang BR1M

Aiskrim Goreng Yang Lazat

by Ezany-Kun in Personal

Dah lama tak update blog. Nak tanya, korang pernah makan aiskrim goreng? Kalau beli kat kedai boleh tahan mahal la gak, 2 ketul tu RM2.50 kot. Tapi aku kalau nak makan selalu buat sendiri jer. Bukan susah pun, lagi pun dapat jimat. Nanti ada masa aku share macam mana nak buat.

p/s: Entri seo tak dikira sebagai update, hehe.

Related posts:

  1. OST Kashaf Imani – Tiada Duka Yang Abadi
  2. 7 Kebaikan Air Mata Yang Menangis
  3. Bajet 2011 | Cukai Perkhidmatan Naik
  4. Bila Perempuan Tanya Dan Kata
  5. Sinopsis Putri Yang DiTukar

{ 9 comments… read them below or add one }

isza March 5, 2011 at 11:22 PM

macamana rasanya? saya tah pernah makan. Selalu tegok orang jual jer..

Reply

niesz March 5, 2011 at 11:58 PM

yummy!sedap nye!

Reply

chii March 6, 2011 at 12:32 AM

x sure sama ada pernh mkn ke idak..tp rasa mcm x je..ahaha….
ske cornetto..err..ada kaitan x :p

Reply

azizan4444 March 6, 2011 at 3:22 AM

pernah dgr tp x pernah makan..klu ko nak belanja best ni.hehe

Reply

fikryn March 6, 2011 at 3:30 AM

Apala bro.. pukul 3.25 pg aku dihidangkan dengan ais krim goreng..
Ko buat aku jadi teringin jer..
Eh ko pandai buat sendiri ye..?
Cepatlah buat entri tu tau.. aku nak try gak.

Reply

zik March 6, 2011 at 3:58 AM

nampak dari atas macam kentang lah pulak… aku rasa tak pernah try lagi aiskrim goreng nie… nyum2…

Reply

amat March 6, 2011 at 5:30 AM

aku pernah dengar….kan ari tu jalan2 cari makan pun ada tunjuk aiskrem goreng ni..

Reply

Kamal Ahmad March 8, 2011 at 12:52 AM

senang jer nk buat…panaskan kuali, masukkan minyak, bagi sampai panas, pastu taruk jer aiskrim….goreng sampai rangup…ha, siap ler!

Reply

Mus March 10, 2011 at 10:46 PM

sharelah resipinya..
boleh cuba jugak kat rumah ni..

Reply

Leave a Comment