Gambar Isteri-Isteri Salih Yaacob

Gambar Adik Beradik Neelofa Yang Cun Melecun

Gambar Taman Tema Legoland Malaysia Di Nusajaya, Johor

Syarat Permohonan Rebate RM200 Telefon Pintar 3G (Smartphone)

Syarat Dan Permohonan Geran RM1,000 Untuk Usahawan Online

Gambar 3 Lamborghini Kemalangan & Terbakar Di Lebuhraya PLUS

Borang BR1M

Aziz Hazmi Bakal Membuat Persembahan Di AJL 25

by Ezany-Kun in Hiburan

Untuk pengetahuan anda, Aziz Hazmi akan membuat persembahan bersama dengan Hafiz AF7 pada Anugerah Juara Lagu ke 25 esok. Maklumat ini aku dapat daripada Fanpage Aziz Hazmi sendiri. Sama-sama kita nantikan dan jangan lepaskan peluang untuk menonton Aziz Hazmi secara langsung. Selama ini tengok dalam vidiyo-vidiyo beliau jer, mesti ramai yang tak puas kan.

Adakah karier Aziz Hazmi akan melonjak daripada seorang selebriti youtube kepada selebriti sebenar? Kita tunggu dan lihat. “He got potential, okay”. Nanti kalau dah jadi artis jangan ingat kat Hanis Zalikha jer. Lepas tu lupa kat aku yang tolong promote ni bro, hehe. Boleh saksikan juga Aziz Hazmi berlakon dalam Video Klip Hafiz AF7 -Awan Nano.

Jangan lepaskan peluang untuk menonton Aziz Hazmi hanya di Anugerah Juara Lagu ke 25 secara langsung di Stadium Bukit Jalil. Sesiapa yang tak berkesempatan boleh tengok secara live di TV3.

p/s: Dengar cerita Aziz Hazmi rambut dah potong, muka dah bersih, janggut dah shave sempena mood AJL 25.

Related posts:

  1. Aziz Hazmi | Selebriti Youtube Terbaru
  2. Aliff Aziz Feat Joanna – Kalau Cinta |Lirik Lagu
  3. Aaron Aziz DiJangkiti Virus Kencing Tikus
  4. Bajet 2011 | Harga Rokok Naik | Malaysia Bakal Mengikut Jejak Jepun
  5. Barisan Nasional (BN) Bakal Perkenalkan Logo Baru

{ 12 comments… read them below or add one }

akubiomed January 8, 2011 at 1:18 PM

Siapa pula Aziz Hazmi ni? Tak kenal mungkin penyanyi baru kot

Reply

Ezany-Kun January 8, 2011 at 4:16 PM

kipas susah mati hanis zalikha.. hehe..

Reply

etomyam January 8, 2011 at 2:41 PM

kalau ada masa nak tengok jugak, rasanya macam tak sempat kot hehe

Reply

Ezany-Kun January 8, 2011 at 4:17 PM

takpe.. dahulukan mane yg lebih penting.. :)

Reply

suri January 9, 2011 at 1:52 AM

eh kt youtube mesti blh tgok nnti..mesti akan ada org rakamkan pastu muatnaik dr sana..apapun tak best le sb tak dpt tgok secara live huu

Reply

Ezany-Kun January 9, 2011 at 2:29 AM

mesti ade pny.. hehe..

Reply

sweet January 8, 2011 at 3:17 PM

tgk la kt youtube ‘ini vidiyo saya’ n ada 4 kot video dia.
hi aziz hazmi! confirm AH masuk baca artikel ni. dia pon okay ngan fans dia kt fanpage, suke tgk

Reply

Ezany-Kun January 8, 2011 at 4:18 PM

mungkin la kot.. tp rasanya dia sibuk ngan raptai ajl 25.. nmpk mmg mesra ngan fans dia..

Reply

suri January 9, 2011 at 1:51 AM

tak sabar nak tgok nyanyian mereka..semuanya hebat2 belaka ;)

Reply

Ezany-Kun January 9, 2011 at 2:30 AM

jangan lepaskan peluang.. :D

Reply

zik January 9, 2011 at 4:06 AM

tak pasti sempat ke tak tengok malam nie.. erm.. aku tak tahu langsung hari nie final dah rupanya ek.

Reply

Ezany-Kun January 9, 2011 at 10:47 PM

takpe la.. tak penting pun.. hehe..

Reply

Leave a Comment