Gambar Isteri-Isteri Salih Yaacob

Gambar Adik Beradik Neelofa Yang Cun Melecun

Gambar Taman Tema Legoland Malaysia Di Nusajaya, Johor

Syarat Permohonan Rebate RM200 Telefon Pintar 3G (Smartphone)

Syarat Dan Permohonan Geran RM1,000 Untuk Usahawan Online

Gambar 3 Lamborghini Kemalangan & Terbakar Di Lebuhraya PLUS

Borang BR1M

Aziz Hazmi | Selebriti Youtube Terbaru

by Ezany-Kun in Artis Malaysia,Blogger,Gambar,Youtube

Agak kelewatan sedikit aku menulis entri mengenai selebriti youtube terbaru dari Malaysia iaitu Aziz Hazmi. Sejak kebelakangan ini semakin ramai rakyat Malaysia yang berani mempopularkan diri dengan menggunakan medium perkongsian video terkenal serata dunia iaitu youtube. Sebelum ini kita ada Cikgu Shida dari Parit yang digelar ratu miming kerana menyanyi lagu secara miming dalam video rakamannya sendiri.

Siapa Aziz Hazmi? Masih ada lagi yang belum kenal? Jom tengok gambar dulu.

aziz hazmi

Aziz Hazmi ni hensem ker?

Mengikut apa yang aku tahu, beliau merupakan seorang kipas susah mati (die hard fan) seorang model dan juga blogger terkenal Malaysia iaitu  Hanis Zalikha. Siapa jer la yang tak minat Hanis Zalikha tu kan. Dah la cantik, pandai pulak tu. Kalau orang macam aku nak ngurat beliau memang awal-awal dah kena reject, haha. Jom tengok gambar Hanis Zalikha pulak.

hanis zalikha

Gojes kan Hanis Zalikha ni. Tak puas hati tengok gambar ni jer, boleh lawat inibelogsaya.

Nampak gaya macam stalker jugak Aziz Hazmi ni sebab banyak tentang Hanis Zalikha yang dia tau. Lepas tu siap buat beberapa vidiyo untuk Hanis Zalikha. Kalau la perempuan biasa, agak-agak dah cair tak? ataupun takut sebab gaya dia ni macam stalker? Jom layan vidiyo kat bawah ni.

Nak tengok vidiyo-vidiyo Aziz Hazmi yang lain, boleh lawat channel youtube Izham Ismail.

Pada pendapat anda, sesuai ker Aziz Hazmi ni dengan Hanis Zalikha?

Selebriti youtube tanahair yang tak semenggah paling terbaru ialah Azman Ismail yang terkenal dengan tagline Saya Gay, Saya Ok. Video pengakuan dia gay kat youtube pun dah kena delete. Pandai-pandai la cari kalau belum tengok. Gambar pun aku tak ingin nak letak la!!!

Related posts:

  1. Aliff Aziz Feat Joanna – Kalau Cinta |Lirik Lagu
  2. Aaron Aziz DiJangkiti Virus Kencing Tikus
  3. One HD Saluran Terbaru Astro | Channel 393
  4. Senarai Peserta Dan Lagu Peringkat Akhir Anugerah Juara Lagu ke 25 | AJL 25
  5. Blog Kekasih Khairul Fahmi Popular Sekelip Mata | Gambar

{ 2 comments… read them below or add one }

sweet December 31, 2010 at 11:12 PM

xde la ensem tp dia sweet hihihh..sempoi dan kelakar ;)
tp vidiyo tu just berlakon kan? menurut 1 sumber vidiyo tu dihasilkan utk projek assgmnt dia n dia pilih hanis sbg subjek assgmnt.. btl or tdk xtau. ptot la proper je vidiyo dia tu..

Reply

Ezany-Kun January 1, 2011 at 3:18 AM

aah.. ade gak terbaca camtu.. sbb tu la upload vidiyo pun kat channel Izham Ismail..

Reply

Leave a Comment