Gambar Isteri-Isteri Salih Yaacob

Gambar Adik Beradik Neelofa Yang Cun Melecun

Gambar Taman Tema Legoland Malaysia Di Nusajaya, Johor

Syarat Permohonan Rebate RM200 Telefon Pintar 3G (Smartphone)

Syarat Dan Permohonan Geran RM1,000 Untuk Usahawan Online

Gambar 3 Lamborghini Kemalangan & Terbakar Di Lebuhraya PLUS

Borang BR1M 3.0 2014

Biodata Penuh Izara Aishah

by Ezany-Kun in Gambar,Hiburan

Name

Izara Aishah

Birthday

September 28, 1992

About

A newcomer in acting industry. This is my official Facebook page. My only Facebook account. This account is being managed by me, Izara Aishah ( most of the times ) and the admin ( sometimes ).

Biography

Student / Actress / Dancer / Model

Personal Information

Born in Johor, brought up in KL. Won 2nd place in Dewi Remaja 2009/2010.

Education

SK SEAFIELD 3, SK BUKIT INDAH, SMK COCHRANE, SMK SERI HARTAMAS, SUNWAY UNIVERSITY COLLEGE.

Drama/Movies

Kasih Najihah , Hantu Gigi, Keranamu Laila, Masih Membara Cintaku, Selumbar Kasih, Jejaka J, Cikaro, Soffiya, Pusing Beraya, Di Sini Bermula, Vanilla Coklat, Amukan Pocong.

Email

aryunastudio@gmail.com

Website

http://twitter.com/IzaraAishah

http://www.facebook.com/pages/Izara-Aishah/192655384114607

Related posts:

  1. Ally Iskandar Dan Nur Aishah Zainal Putus Tunang
  2. Gambar Dan Biodata Fifi Natasya, Pelakon Vanilla Coklat Yang Comel
  3. Video Drama Vanilla Coklat Full Episode
  4. Biodata Dan Latar Belakang Usop Wilcha | Gambar
  5. Koleksi Gambar Dan Biodata Nazmi Faiz Mansor | Harimau Muda

{ 53 comments… read them below or add one }

azura March 14, 2012 at 11:48 AM

kak zara !!!!!!!

Reply

azura March 14, 2012 at 11:50 AM

kak zara .. sye ske ngn watak kak zara lam vanila coklat ~ i love kak zara …. <3

Reply

xie_xiepet's May 5, 2012 at 10:30 PM

saLam…..mnat giler ak ngan zara…..peace zara…………

Reply

nabila July 10, 2012 at 1:29 PM

KAK ZARA BES

Reply

lailatul and zazila September 20, 2012 at 11:59 AM

salam kak zara bes la belakon dalam cite oh my english,vanila coklat,amukan pocong.akaq nak jadi adk angkat leh tak

Reply

hantu September 23, 2012 at 6:38 PM

seksinya … nk hisap boleh . nk ramas boleh. jom msuk blik kite nuat lesbian..

Reply

Amani Sofiah December 10, 2012 at 2:20 PM

Gila ke BABI nIH?? ENGKAU nak rogol kak izara pergi la rogol pompuan lain engkau mencemar kan nama buruk kak izara.. kan aku cakap kat kak izara baru tau ..kau nih ISLAM ke CHRISTIAN ni?? babi babi babi babi babi babi babi babi BABI nate Babi !!

Reply

nurul faizah October 21, 2012 at 4:29 PM

hai kak izara aisyah sye nk ckp akak ni cut la klu dlm vanila coklat akak lg cut sme ngn abg aiman itu je nk no akak leh klu x leh xpe la wasalam

Reply

afifah October 24, 2012 at 1:53 PM

hai kak zara.saya suke la kalau kak zara berlakon dalam VANILLA COKLAT tu.saye rasa kak zara sesuai sangat dengan amir ashraf.saye ialah peminat setia kak zara.

Reply

zainurainalia binti zainal October 24, 2012 at 2:23 PM

Saya berminat ngan kak izaralah. Saya rasa kak izara lah yang paling cantik di dunia dan juga yang paling comel. Saya harap saya dapat berjumpa ngan kak izara tau. Kak izara bila nak berkahwin, saya nak tengok kak izara berkahwin suatu hari nanti oooooookkkkkkkkkk. Kak izara pakai mekap apa? cantik sangat kenapa? mesti dah ada pak we kan hahahahahahaha. Kak izara cuba try pakai tudung, saya nak tengok kak izara pakai tudung selendang boleh tak.Saya suka akak berlakon dalam cerita Vanila Coklat tau. Saya meminati kak izara oooooooooooookkkkkkkkkk.Saya rasa kak izaralah yang paling comel tau ooooooookkkkkkk good bye …….bye…….bye……..bye……bye

Reply

nur nadira October 27, 2012 at 4:30 PM

I LOve akak IZARA masa kan KarangKraf saya jUMpA akak izara tapi saya tak sempat nak ambik gambar ngan akak IZARA saya suka bila aKaK IZARA BErlakon dalam Vanila Coklat cuteeeeee sangat

Reply

hakimi October 27, 2012 at 10:44 PM

Adainya aku jodoh engkau…aku terima seadanya

Reply

nazmi November 4, 2012 at 4:22 PM

nak hisap boleh nak picit boleh jom masuk bilik kita main r_m_n.

Reply

hhhhhiiiiiikkkkkkk October 29, 2013 at 10:42 AM

ingat ALLAH banyak….

Reply

aizza November 8, 2012 at 6:07 PM

hai,kak zara aye ni peminat kak ara….kak zara memang sesuai bergandingan ngan abg aiman dlm vanilla coklat tu…..aye hrp suatu hari nanti sye dpt jumpe kak zara…sye memang minat giler ngan kak zara….kak zara cute,cantik,lawa,menawan dan segalanya lah.I LOVE YOU SO MUCH KAK ZARA

Reply

aizza November 8, 2012 at 6:09 PM

hai,kak zara aye ni peminat kak ara….kak zara memang sesuai bergandingan ngan abg aiman dlm vanilla coklat tu…..aye hrp suatu hari nanti sye dpt jumpe kak zara…sye memang minat giler ngan kak zara….kak zara cute,cantik,lawa,menawan dan segalanya lah.I LOVE YOU SO MUCH KAK ZARA
………..bILE kak zara nak naik pelamin.nanti kalau dah kawin,kawin la dengan abg aiman tru ye…………..

Reply

farah putri November 10, 2012 at 12:21 AM

Cutenya kak zara…<3 akak..hahaha….Minatnya Zara!Thumbs Up!

Reply

lyynna November 25, 2012 at 10:27 AM

kak izara aishah cutee lahh!!!
*pminat 6ber 1 .. kak izara aishah*

Reply

norhafizah December 4, 2012 at 12:11 PM

saya suka kak zara masa berlakon vanilla coklat.kita akan siapkan kad jemputan [izara aishah &aiman hakim ridza]memang serasi

Reply

aien December 29, 2012 at 6:31 AM

akak zara mmng cute …. klau pakai tudung lagy cute

Reply

afieq January 4, 2013 at 3:14 AM

izara memang hebat..sy minat kat lakonan awk…hehehehe..it me afieq peminat fanatik..pg lah sarawak untuk show…mesti ramai peminat..

Reply

lyly darlyly January 14, 2013 at 9:02 PM

kakak zara …..best….semoga kakak akan berjaya dalam bidang yang kakak ceburi…………….I LOVE KAK IZARA SO MUCH……

Reply

lyly darlyly January 14, 2013 at 9:06 PM

seronok sangat tengok drama VANILLA COKLAT….kak izara serasi berlakon dgn abg aiman…………… kalau bercinta betul kan best………harap harap ada VANILLA COKLAT 2

Reply

angahadawiyah February 8, 2013 at 4:42 PM

salam…
zara berlakon mmg best..sy suke tgk zara berlakon terutama skali dlm citer vanilla coklat…zara ngan aiman hakim mmg serasi bler korg b’lakon same…reaksi muke korg mmg mantap…
zara x ad ag kew berlakon ngan abg aiman hakim..?
pape pown sy doakan kerjaya zara sbagai pelakon ea…
gud luck ea….:)

Reply

shezlyn February 17, 2013 at 2:37 PM

..kak Zara mmg gorgoeus n fantasticc…keep it up!

Reply

Anis Nasuha March 5, 2013 at 5:41 PM

Eeeeee,bestnya tengok kak izara belakon dlm cite vanilla coklat.sweet sangat.akk ni dh berpunye ke blum.sapelah yg bertuah dpt kak yg cun melecun ni.I tinggal kt negeri sembilan ok…………datangla…………..pleaseeeeeee…………………….

Reply

Afiq Safwan March 5, 2013 at 5:45 PM

cutenye tgk kak izara SWEET GILER……..I pon tinggal kt negeri sembilan please datang……………

Reply

I LIKE IT.... AHA AHA....... March 11, 2013 at 4:23 PM

HARAP2LA KAK ZARA NI COUPLE BTUL2 NGAN BANG AIMAN.SWEET SGT KAK ZARA DLM CITE TU NGA BANG AIMAN…………….

Reply

dayana March 16, 2013 at 6:41 PM

kak zara ni cantik la

Reply

ecah aisyah ainaa March 19, 2013 at 10:19 PM

IZARA AISHAH THE BEST AND A BEUTYFULL GIRL IN MALAYSIA

Reply

kamarul zaman March 24, 2013 at 10:55 PM

hy, i’m indonesian.
i like your drama movie with aiman hakim. a request for all the crew of home tv productions in malaysia, please make anymore film with the actor aiman and the actress izara aisyah.
very impressive drama.
tak sangke saye suke sangat dengan filem ni.

Reply

azza March 30, 2013 at 7:10 PM

hai..kak zara..kak zara cantik lah…saye minat ngn kak zara..i love you kak zara..

Reply

najwa aqilah April 8, 2013 at 8:02 AM

salam kak zara saya suka sangat ngan kak zara ……..kak zara cantik

Reply

nur fatihah anissa April 19, 2013 at 2:29 PM

Izara saya sangat suka sangat tengok awak belakon dlm cerita Vanila Coklat and Vanila Coklat Raya.Walaupun cerita itu sudah tamat tapi hati sya tetap ingat Izara Aishah …

Reply

shaZline Dahlia May 18, 2013 at 5:36 PM

kak izara … sya peminat tegar kak Zarah :) hopefully, dpt jmpa ngan akak stu ary nnt :) syang sgt kat akak Izara Aishah <3

Reply

nur fatihah anissa June 4, 2013 at 2:47 PM

Assalammualaikum Izara Aishah.Saya Suka Sangat Lakonan Kakak Izara Yang Vanilla Coklat Dengan Vanilla Coklat Raya.Sebab Sweetnya Dengan Aiman,Lepastu Aiman Pun Terlalu Sweet Sangan Dengan Izara …

Reply

hidayu July 23, 2013 at 1:38 PM

hai kak izara sye suka sangat klau kak izara belakon dlm cerita vanila coklat.<3

Reply

noor amira July 27, 2013 at 2:23 PM

kakk izzarah comeii la :) nnti mai la penang na ! #PLEASE :)

Reply

mastura August 29, 2013 at 10:31 PM

Salm..izara aishah..sya mnt gyler2 n awk k..bila tgk awk berlakon. vanila coklt n aimn cute sngt aw.kourng mmg srsi bersma la .sya mnt smpy sya pgi kt cameron hglands aw.tmpt yg izara g n aimn.sweet gyler la..hrap2 kourng couple la erk.amin3…

Reply

syulyeana September 13, 2013 at 9:57 PM

wah hebat wah wah hebat hebat.cute n smart larh kak zarah dlm drma vnla coklat.for me,zarah dah lakukan yg terbek n adik suka perwatakan@peranan kak zarah…good luck dlm bdng lakonan.good job3x….

Reply

sharmila September 21, 2013 at 9:31 PM

kak zara ,i’m only 12 years old but i watch most of your videos like you having summer fun ,photoshoot for eh magazines ,oh my english & many more. i hope you are always in the movie industries. i love your beauty =) When i grow up i want to be macam kamu!!

Reply

Wnfzrn October 4, 2013 at 9:06 AM

Izara Aishah Is The Prettiest Woman In The World.
I Love Watching Your Drama, Videos, and Pictures.
You Are So “One In A Million”.
Your Pictures Are So Beautiful and Gorgeous.
I Kept Your Pictures As My Spirit.
This Is All My Heart Want To Say About You.

Izara Aishah <3

Reply

alexander October 16, 2013 at 11:24 AM

hi..zara.
Good actress..!
keep it up..

–fan–
(;

Reply

syafiq October 17, 2013 at 2:06 PM

asmekom akak izara sye peminat akak ,, saye ske negok akak berlakon cute sangata,, apatah lagi dalam cerita vanilla coklet sweet gytu hehehee ..

Reply

sharmila November 20, 2013 at 10:43 PM

hi kak zara ,i always look at your inner shine signboard at the road in sungai besi ,kl

Reply

rezuan jr December 27, 2013 at 12:06 PM

nama aku beng

Reply

athirah January 23, 2014 at 11:11 PM

saya suka sangat kak aishah berlakon dalam cerita vanilla coklat

Reply

amirah syahirah April 1, 2014 at 3:37 PM

kalau kak izara kakak sya. sya amat berterima kasih kepada allah good LucK FoR YOU kak IzArA

Reply

halimatun saadiah April 2, 2014 at 1:37 PM

hai…..kak zara adik suka kat kak zara adik nk minta no. telefon kak zara

Reply

halimatun saadiah April 2, 2014 at 1:38 PM

hai…..kak zara adik suka kat kak zara adik nk minta no. telefon kak zara boleh x adik nk minta facebook akak

Reply

Junailizanorina June 12, 2014 at 3:45 PM

cantiknya kak zara… untunglah kalau abg aiman ngan kak zara bah….harap2 mcm 2…amin..aku peminat setia kak zara….I LOVE U KAK ZARA…. kalau lah saya ada abg saya uruh abg saya kahwin ngan kak zara tau….tapi yang saya harap semoga kak zara menjalin cinta ngan abg aiman hakim ridzal….pergilah ke sarawak kak zara..klau pegi sini jgn lupa bawak abg aiman sekali bah….

Reply

Junailizanorina June 12, 2014 at 3:52 PM

I LOVE U KAK ZARA…PEGILAH KE SARAWAK DAN SABAH………… BEST BAH KAT SINI…DAN IKUT SAYA PERGI KOREA…..sebelum terlambat saya nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA KAT KAK ZARA…

Reply

idayu November 25, 2014 at 9:44 AM

hy….kx zara cntik…..
i am your fans in indonesia BENGKALIS….saya suka banget ngeliat kakax maen di film VANILA COKLAT, kakax cocok banget sma kx aiman,,
jadian donk kax sma kx aiman…

Reply

Leave a Comment