Gambar Isteri-Isteri Salih Yaacob

Gambar Adik Beradik Neelofa Yang Cun Melecun

Gambar Taman Tema Legoland Malaysia Di Nusajaya, Johor

Syarat Permohonan Rebate RM200 Telefon Pintar 3G (Smartphone)

Syarat Dan Permohonan Geran RM1,000 Untuk Usahawan Online

Gambar 3 Lamborghini Kemalangan & Terbakar Di Lebuhraya PLUS

Borang BR1M

Blog Kekasih Khairul Fahmi Popular Sekelip Mata | Gambar

by Ezany-Kun in Berita,Blogger

Sebelum

Selepas

Sebenarnya aku takde plan pun nak menulis entri pasal awek Khairul Fahmi Che Mat ni. Semalam ada jengah kejap blog Elia (nama awek Khairul Fahmi), masa tu total org skodeng baru 200000+ jer. Petang tadi tengok dah dekat 600000, memang dasyat la trafik blog ni.

Screenshot aku tunjuk atas tu buktinya, beza screenshot 1 dan 2 tu hanya beberapa saat jer tapi dah menunjukkan penambahan bilangan skodeng dan followers yang sangat mendadak. Nampaknya ramai perempuan dah angau dengan Khairul Fahmi ni, tengok followers terbaru tu pun ramai jer perempuan.

Ingatkan nak letak gambar Elia kat sini tapi nanti takut kena saman dengan Khairul Fahmi pulak. Oleh itu kalau nak tengok gambar awek Khairul Fahmi yang cantik, comel dan meletup tu boleh terjah blog beliau di link berikut. Jejariruncing.

Lain-lain

1) Fanpage Khairul Fahmi Che Mat
2) Facebook Aimie Harmelia
3) Facebook Khairul Fahmi Che Mat
4) Koleksi Gambar Khairul Fahmi Che Mat @ Apex

Lepas ni makin laku la pemain bola sepak, hehehe.

Related posts:

  1. Prestasi Blog Ezany-Kun Setelah Sebulan Beroperasi
  2. Perasmian Pembukaan Blog Ezany-Kun Versi WordPress
  3. Pasukan Malaysia Juara Piala AFF Suzuki 2010 | Gambar
  4. Ezany-Kun.com Kini Telah DiIndex Oleh Google
  5. Majlis Perkahwinan SM Nasaruddin Dan Marion Caunter | Gambar

{ 12 comments… read them below or add one }

Gerrard December 30, 2010 at 9:56 PM

Hmm kalau buat-buat jd sedara Khairul Fahmi rasa boleh terkenal gak ke? =P

Reply

Ezany-Kun December 31, 2010 at 1:29 AM

boleh aje.. haha.. dpt tumpang glamour nanti..

Reply

epalejau December 31, 2010 at 12:11 AM

epal suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuka tengok khairul fahmi dan awek dia elia. :) so suwit.

Reply

Ezany-Kun December 31, 2010 at 1:30 AM

mmg sweet kapel la.. hehe..

Reply

sweet December 31, 2010 at 12:14 AM

jgn jd kembar tu sudah la, kisah peribadi tenggelamkan karier dia.

Reply

Ezany-Kun December 31, 2010 at 1:31 AM

harap2 tak camtu la.. yg penting jgn cepat lupa diri..

Reply

Ali ridha December 31, 2010 at 12:25 AM

lisa surihani tetap pilihan aku.
sebagai peminat je.hihi..

Reply

Ezany-Kun December 31, 2010 at 1:33 AM

alamak.. sama pulak bro.. :p

Reply

DeQdEq December 31, 2010 at 7:24 PM

memang DeQdEq dah agak follower cik elia nih akan naik mendadak jer sejak semalam…

tambah2 lepas FAFAU pun dah war-warkan kt hot fm…memang kencang la trafik blog jejariruncing nih…

Reply

Fatihaniey October 1, 2011 at 2:13 PM

Class gitu hehe

Reply

ayu umairah June 16, 2012 at 4:46 PM

aku tak tahu apa apa pun

Reply

dayana amerda January 19, 2014 at 7:14 AM

Apek nie mmg PLAYBOY lh elia yg cntik tu pn nk dibuang….kecian elia

Reply

Leave a Comment