Gambar Isteri-Isteri Salih Yaacob

Gambar Adik Beradik Neelofa Yang Cun Melecun

Gambar Taman Tema Legoland Malaysia Di Nusajaya, Johor

Syarat Permohonan Rebate RM200 Telefon Pintar 3G (Smartphone)

Syarat Dan Permohonan Geran RM1,000 Untuk Usahawan Online

Gambar 3 Lamborghini Kemalangan & Terbakar Di Lebuhraya PLUS

Borang BR1M

Blogger Nakal Yang Suka Meniru

by Ezany-Kun in Peribadi

Semenjak dua menjak ni aku tak puas hati dengan sorang blogger ni. Aku gelar dia blogger nakal jer la ek. Memang nakal sangat-sangat dia ni sebab aku dapat detect dia ni selalu pantau blog aku. Ape yang entri aku post, tak lama lepas tu dia pun post kat blog dia gak. Siap copy lagi, kan dah kantoi.

Kepada blogger yang berkenaan, jangan sampai terkantoi lagi yer. You’ve been watching. Nak meniru pun biar la bijak sikit. Nasihat aku, jangan nakal-nakal lagi. Lagu ni ditujukan khas kepada blogger nakal.

Related posts:

  1. Sila Komen Dengan Berhemah
  2. Pemandu Bas Suka Pandu Laju | Bila Nak Insaf
  3. Perasmian Pembukaan Blog Ezany-Kun Versi WordPress
  4. Aiskrim Goreng Yang Lazat
  5. 7 Kebaikan Air Mata Yang Menangis

{ 14 comments… read them below or add one }

mario April 12, 2011 at 10:43 PM

aku pun nk nakal jugakla weh…dah lama tak kena mara…ekeke
maybe dia nak bljr dr ko tu.,,

errr…apsal innity aku tk penah kuar ek…ada jwpn tak?

Reply

Ezany-Kun April 12, 2011 at 11:00 PM

sape kata aku marah.. ekeke..

Reply

fyodor April 12, 2011 at 10:55 PM

tiru bagi saya takpa, jgn mencuri sudah :)

Reply

Ezany-Kun April 12, 2011 at 11:01 PM

seriously? kalo camtu setuju la kalo boleh meniru ketika exam eh.. :D

Reply

fyodor April 13, 2011 at 8:53 AM

masalahnya ni bukan exam , this is world without border . u free to do anything…unless u copyrighted menda yg kita buat. macam thesis framework :)

Reply

Ezany-Kun April 13, 2011 at 11:49 AM

dah la tu.. malas nak debat lg.. anggap jer la ni entri emo..

Reply

fyodor April 13, 2011 at 2:26 PM

chill bro !

rilex…aku tak berpihak pada mana2. sama2 kita cari makan, kalo kena kat batang idong aku sendiri pon, komfem bengang gak.

so pada sesiapa yang nakal sangat tu, guna la otak tu skit…asik meniru je keja…dah mmg cara pemikiran org kita camtu kot. otak tak berkembang, asik ikot org je….

kepada tuan punya blog ni, all the best…usaha tangga kejayaan, sabar dan tingkatkan kreativiti anda…hehe :)

Reply

Ezany-Kun April 13, 2011 at 4:10 PM

dah kira chill la gak ni.. sbb tu takde dedahkan sape blogger tu.. biar la dia.. malas nak tegur lagi..

thanks bro.. agak2 jer ni sbb xtau bro atau sis yg komen ni.. haha..

Reply

fyodor April 13, 2011 at 4:28 PM

of kos la bro, bahasa pon agak kasar :)

Reply

wandisini June 10, 2011 at 4:27 PM

kira ok lah tu. ada peminat. hehe…
macam mana ko minat seseorang artis atau pemain bola? mesti ko pun cuba tiru cara percakapan dan pakaiannya. anggap lah dia blogger peminat fanatik ko.haha..

Reply

cikmin June 22, 2011 at 10:12 PM

salam kun,

sorry lama tak singgah sini..terima kasih banner tu melekat jek..trafik pun boleh tahan jugak yg singgah ke cikmin.com…bila nak order macaron?nak kasi diskaun ni…shhhhh!!! jangan cakap kat sesapa tau.. :P

Reply

Jurnal Alkiram October 22, 2011 at 8:31 AM

salam..
takpe dia tiru tu utk menaikkan nama ezany kun gak sekurang2nya ada yg u nak citerkan hehe

Reply

sord87 February 16, 2012 at 7:21 AM

Aku ke tu? oh !mungkin tidak! aaaargghhhh!

Reply

Adibah March 12, 2012 at 8:39 PM

jangan nakal2 okey! ;)

Reply

Leave a Comment