Gambar Isteri-Isteri Salih Yaacob

Gambar Adik Beradik Neelofa Yang Cun Melecun

Gambar Taman Tema Legoland Malaysia Di Nusajaya, Johor

Syarat Permohonan Rebate RM200 Telefon Pintar 3G (Smartphone)

Syarat Dan Permohonan Geran RM1,000 Untuk Usahawan Online

Gambar 3 Lamborghini Kemalangan & Terbakar Di Lebuhraya PLUS

Borang BR1M

Cabaran SEO Berita Sukan Terkini | Berita Sukan Terkini

by Ezany-Kun in Berita Sukan Terkini,Contest SEO

Buat pertama kalinya aku mencuba nasib untuk menyertai cabaran SEO yang menggunakan keyword Berita Sukan Terkini. Saja ingin mencuba nasib sebab sejak daripada guna blogspot dulu lagi aku memang nak sangat sertai contest berkaitan SEO. Tapi kalau ikut alexa rank dan pagerank blog ni, peluang nak menang tu memang tipis sangat. Cuba bayangkan pagerank blog ni masih 0, alexa rank pun lebih daripada sejuta.

Berbalik kepada cabaran SEO kali ini, keyword yang diberikan sangat menarik walaupun aku tak pernah langsung menulis apa-apa pun mengenai berita sukan di blog ini. Pernah dengar pepatah inggeris yang berbunyi begini “everything has to start somewhere”. Nantikan Berita Sukan Terkini pertama daripada aku pada malam ini iaitu keputusan bola sepak separuh akhir kedua Vietnam menentang Malaysia dan kemungkinan juga keputusan bola sepak luar negara. Harap-harap la pasukan bola sepak Malaysia pakai jersi tuah berwarna biru pada malam ini.

pasukan bola sepak malaysia jersi biru

Entri ini ditulis sempena menyertai cabaran SEO Berita Sukan Terkini anjuran Kimirekonen. Sesiapa yang berminat boleh turut sama menyertai dan memeriahkan cabaran SEO ini. Tarikh tutup penyertaan cabaran SEO Berita Sukan Terikini adalah pada 24/12/2010, tepat jam 9.00 malam.

Related posts:

  1. Alexa Rank Berjuta-juta Lemon Dan Page Rank Belum Wujud
  2. Prestasi Blog Ezany-Kun Setelah Sebulan Beroperasi
  3. Ezany-Kun.com Kini Telah DiIndex Oleh Google
  4. Tukar Struktur Permalinks Tanpa Rosakkan Link Yang Lama | Broken Links
  5. Anda Ada 60 Saat | Menang RM500,000

{ 1 trackback }

{ 2 comments… read them below or add one }

zik December 19, 2010 at 3:08 AM

terbaik lah…semoga berjaya… nak naik banyak kena tanam backlink..huhu

Reply

Aku Budak Melayu March 16, 2011 at 4:57 PM

ada baca pasal seo nie… penah join seo contest… tp separuh jalan… sekarang teringin lak join seklai lagi… harap2 kali ni dapat join sampai ke penghujung…

Reply

Leave a Comment