Gambar Isteri-Isteri Salih Yaacob

Gambar Adik Beradik Neelofa Yang Cun Melecun

Gambar Taman Tema Legoland Malaysia Di Nusajaya, Johor

Syarat Permohonan Rebate RM200 Telefon Pintar 3G (Smartphone)

Syarat Dan Permohonan Geran RM1,000 Untuk Usahawan Online

Gambar 3 Lamborghini Kemalangan & Terbakar Di Lebuhraya PLUS

Borang BR1M

From the category archives:

Peribadi

Kisah Seram Bilik 2414 Kolej Tun Fatimah UiTM Lendu, Alor Gajah, Melaka

by Ezany-Kun

Kisah seram ini diceritakan oleh seorang bekas penuntut Uitm Lendu yang menetap di Kolej Tun Fatimah. Tidak dapat dipastikan sejauh mana kebenaran cerita ini, anda sendiri boleh nilaikan. Aku ada satu cerita tentang kamar 2414 , Kolej Tun Fatimah , UiTM Lendu . Spread this sebelum diorang terkejut beruk sebab ' membe ' baru . [...]

0 comments Read More

Blogger Nakal Yang Suka Meniru

by Ezany-Kun

Semenjak dua menjak ni aku tak puas hati dengan sorang blogger ni. Aku gelar dia blogger nakal jer la ek. Memang nakal sangat-sangat dia ni sebab aku dapat detect dia ni selalu pantau blog aku. Ape yang entri aku post, tak lama lepas tu dia pun post kat blog dia gak. Siap copy lagi, kan [...]

14 comments Read More

Cuti-Cuti Melaka ~ Teaser

by Ezany-Kun
10 comments Read More

Cuti-Cuti Melaka ~ Rindu

by Ezany-Kun

Tiada di sini selama 3 hari. Doakan aku dan keluarga selamat pergi dan kembali.

11 comments Read More