Gambar Isteri-Isteri Salih Yaacob

Gambar Adik Beradik Neelofa Yang Cun Melecun

Gambar Taman Tema Legoland Malaysia Di Nusajaya, Johor

Syarat Permohonan Rebate RM200 Telefon Pintar 3G (Smartphone)

Syarat Dan Permohonan Geran RM1,000 Untuk Usahawan Online

Gambar 3 Lamborghini Kemalangan & Terbakar Di Lebuhraya PLUS

Borang BR1M

From the category archives:

Twitter

Gambar Bergerak Sebagai Avatar Twitter

by Ezany-Kun

Dah lama tak buat tutorial. Tutorial kali ni khas untuk pengguna tegar twitter, maknanya yang selalu tweet mweet la. Aku tulis secara ringkas jer la, malas pulak nak menaip. Berbalik kepada tajuk entri, macam mana nak gunakan gambar bergerak untuk dijadikan avatar twitter. Mula-mula sekali mesti la kena sediakan gambar bergerak yang nak digunakan. Tapi [...]

29 comments Read More

Kemaskini Akaun Twitter @ FRIENDorFOLLOW.com

by Ezany-Kun

Apakah kelebihan utama laman web FriendorFollow.com? 1) Anda dapat mengetahui senarai twitter user yang anda follow tetapi mereka tidak follow anda kembali. 2) Anda dapat mengetahui senarai twitter user yang follow anda tetapi anda tidak follow kembali 3) Anda dapat mengetahui senarai twitter user yang anda follow dan mereka follow anda kembali Apa maksud kemaskini [...]

12 comments Read More

Top 5 Twitter Artis Malaysia 2010

by Ezany-Kun

2010 Top 5 Twitter followers 1. @ashrafsinclair (77k) 2. @LisaSurihani (49k) 3. @FashaSandha1 (46k) 4. @DanishNora (39k) 5. @schaalyahya (39k) Komen: Ashraf Sinclair memang patut la kat atas sekali sebab dia tu dulu ramai followers dari Malaysia. Lepas tu dia pindah Indonesia ikut isteri berlakon kat sana, bertambah pulak dengan followers dari Indonesia. Ada 2 [...]

7 comments Read More