Gambar Isteri-Isteri Salih Yaacob

Gambar Adik Beradik Neelofa Yang Cun Melecun

Gambar Taman Tema Legoland Malaysia Di Nusajaya, Johor

Syarat Permohonan Rebate RM200 Telefon Pintar 3G (Smartphone)

Syarat Dan Permohonan Geran RM1,000 Untuk Usahawan Online

Gambar 3 Lamborghini Kemalangan & Terbakar Di Lebuhraya PLUS

Borang BR1M

dR Rozmey Bakal Lancarkan dRbook Ganti Facebook

by Ezany-Kun in Berita,Facebook

Selepas kecoh beberapa hari lepas dan juga tersiar di akhbar kosmo bahawa facebook akan ditutup pada 15 Mac 2011 oleh pengasasnya iaitu Mark Zuckerberg akibat tekanan untuk menguruskan laman sosial paling popular itu. Kini dR Rozmey berhasrat untuk membangunkan laman sosial sendiri iaitu dRbook sebagai pengganti facebook.

Adakah dRbook akan menjadi menjadi fenoma baru di Malaysia dan berjaya menggantikan facebook yang telah established sekian lama dan mempunyai jumlah ahli sebanyak hampir 600 juta seluruh dunia. Jom lihat kemungkinan logo yang akan digunakan oleh dRbook yang bakal dilancarkan seawal-awalnya pada bulan Mac.

gambar ihsan google

Macam-macam la dR Rozmey ni, siapa percaya facebook akan ditutup? It’s a hoax! Orang kurang waras jer akan tutup lubuk duit. Facebook dinilaikan berjumlah $50 billion.

Related posts:

  1. Penyalahgunaan Facebook | Sultan Johor DiHina Lagi
  2. Nabi Muhammad DiKutuk Dalam Facebook
  3. Tutorial Download Photo Album Di Facebook
  4. Bajet 2011 | Harga Rokok Naik | Malaysia Bakal Mengikut Jejak Jepun
  5. Sinetron Bukan Diriku Ganti Cinta Kirana | Sinopsis | Astro Ria

{ 17 comments… read them below or add one }

haru January 12, 2011 at 12:50 PM

jap2…
hahahahahahaha *aku gelak smbil buat tarian naga cina*
dah2 la dr rzmey..nnti xde sape nk join…buang mase jer..

Reply

Ezany-Kun January 12, 2011 at 8:02 PM

tu la.. lagi pun ramai anti dia skang ni..

Reply

haru January 12, 2011 at 8:10 PM

biarlah die syok sndri..

Reply

akubiomed January 12, 2011 at 1:10 PM

Ada duit apa pun jadi. Good luck dr :-)

Reply

Ezany-Kun January 12, 2011 at 8:03 PM

betul tu.. ada duit macam2 boleh jadi.. nak tukar style rambut pun boleh.. hehehe..

Reply

Izzat Aziz January 12, 2011 at 2:34 PM

Bukak lah kalau nak bukak, kalau best aku support.. tapi benda pun baru cari developer dah nak kata bakal meledak fenomena di malaysia.. tak ke takbur tu..

Reply

Ezany-Kun January 12, 2011 at 8:05 PM

yup.. kalau bagus mesti ramai yang join.. kan dia mmg jenis suka cakap besar.. tgk fenomena 2 alam jer la.. dah tau camne..

Reply

Ali ridha January 12, 2011 at 10:40 PM

pendapatan RM200 juta.hahaha……

Reply

sweet January 12, 2011 at 4:01 PM

eh bukan hoax ke fb nk close tu? hahahaa
tp fb sy dah lama close pon. x de pekdah

Reply

Ezany-Kun January 12, 2011 at 8:06 PM

aah.. mmg hoax pun.. oo.. ye gak tu.. facebook kan tak releven.. hehe..

Reply

mijae January 12, 2011 at 7:30 PM

tibe2 rase nak gi sepak kepala ddr ni hahaha..

weh kun.. ko managed team ape kat soccermananager?

Reply

Ezany-Kun January 12, 2011 at 8:08 PM

kalo berani ape salahnya.. :D

aku managed porto.. skang ni no last kat div1.. lagi satu schalke kat div2.. liga lain2..

Reply

RedBoys January 12, 2011 at 11:59 PM

ada duit semua boleh jalan.

Reply

Ezany-Kun January 13, 2011 at 2:54 AM

yup.. btul sgt2..

Reply

zik January 13, 2011 at 2:24 AM

tuh dia… dr rozmey nak buat projek drbook pulak… hurm.. semoga berjaya lah yer, tuh jer..

Reply

Ezany-Kun January 13, 2011 at 2:55 AM

biasa la.. dr kan org bisnes.. hehe.. ade jer idea dia..

Reply

mj January 23, 2011 at 11:49 PM

Boleh caye ke…mcm tak berape betoi jer..

Reply

Leave a Comment