Gambar Isteri-Isteri Salih Yaacob

Gambar Adik Beradik Neelofa Yang Cun Melecun

Gambar Taman Tema Legoland Malaysia Di Nusajaya, Johor

Syarat Permohonan Rebate RM200 Telefon Pintar 3G (Smartphone)

Syarat Dan Permohonan Geran RM1,000 Untuk Usahawan Online

Gambar 3 Lamborghini Kemalangan & Terbakar Di Lebuhraya PLUS

Borang BR1M

Faizal Tahir – Hanyut | Lirik Lagu

by Ezany-Kun in Lirik,Video Klip

Lirik Lagu Faizal Tahir – Hanyut

Harus bagaimana lagi
Dan terus begini
Dengarkan aku
Lihat ke mataku

Cukup sudah kau menghukum
Salahku tetap salahku
Benarkan ku berbicara
Agar bisa pulih semua

Namun harus sampai bila
Kau kan diam seribu bahasa

Chorus
Maafkanlah ku tak bisa hidup tanpa kamu
Fahamilah ku tak mampu terus tanpa kamu
Bagaimana ku nanti
Bila tiada mengganti
Yang ku ada hanya kamu saja

Saat mata terpejam
Hanya kau ku terbayang
Menghapus semua segala rasa di jiwaku

Saat mata terbuka
Kamulah yang pertama
Tak mampu aku
Bayangkan
Hidup tanpa dirimu

Ulang Chorus

Aku memang bersalah
Selalu saja mengabaikan mu
Dan tapi dah ku sedari
Segala perit kau lalui
Ku terlupa kau terluka

Dan memang selalu
Aku bersalah
Selalu saja mengabaikan mu
Meninggalkan mu
Dan tetapi itulah aku sedari
Segala perit yang kau lalui
Kerna diriku yang terus hanyut

Maafkanlah ku tak bisa hidup tanpa kamu
Bagaimana ku nanti
Bila tiada mengganti
Yang ku ada hanya kamu saja

Bagaimana ku nanti
Bila kau tak di sisi
Yang ku ada hanya kamu saja

Related posts:

  1. Sofaz – Dan Bila Esok | Lirik Lagu
  2. Projek Pistol – Wanita Seluruh Dunia | Lirik Lagu
  3. Mizz Nina Feat Noh Hujan – Kurnia | Lirik Lagu
  4. Aliff Aziz Feat Joanna – Kalau Cinta |Lirik Lagu
  5. Hafiz, Aril, Ayu, Tini, Anne – Hanya Kerana Cinta | Lirik Lagu

{ 5 comments… read them below or add one }

Berita sukan terkini November 26, 2010 at 2:06 AM

lagu feveret aku nih..hehe

Reply

syahrilhafiz November 26, 2010 at 7:16 PM

lagu baru ni kan~~
aku donload la..tq

Reply

azizan4444 November 30, 2010 at 1:23 PM

lagu faizal tahir mmg best..tp aku kurang layan muzik mcm ni..heehee

Reply

keenan salim December 4, 2010 at 1:56 PM

awek aku minat btoila kat si faizal tahir ne,aku forward link dl ne kat iphone dia,thank man

Reply

suri December 4, 2010 at 7:15 PM

best juga lagu ni layan..seni kata menarik juga..

Reply

Leave a Comment