Gambar Isteri-Isteri Salih Yaacob

Gambar Adik Beradik Neelofa Yang Cun Melecun

Gambar Taman Tema Legoland Malaysia Di Nusajaya, Johor

Syarat Permohonan Rebate RM200 Telefon Pintar 3G (Smartphone)

Syarat Dan Permohonan Geran RM1,000 Untuk Usahawan Online

Gambar 3 Lamborghini Kemalangan & Terbakar Di Lebuhraya PLUS

Borang BR1M 3.0 2014

Gambar Adik-Beradik Neelofa

by Ezany-Kun in Gambar,Hiburan

Berikut adalah gambar adik-beradik Neelofa. Boleh tahan besar juga keluarga Neelofa ni. Cantik-cantik semuanya macam berdarah kacukan, mungkin juga susur galur family Neelofa ni ada yang dari luar negara.

Link: Gambar Neelofa Ketika Kecil

family keluarga neelofa

family keluarga neelofa

Related posts:

  1. Gambar Neelofa Ketika Kecil
  2. Neelofa Bertudung Labuh | Gambar
  3. (Gambar) Adik Khairul Fahmi Che Mat Meninggal Dunia Akibat Demam Berpanjangan
  4. Rancangan Adik Dan Al-Quran TV9 Ustaz Zamri DiHentikan Siaran
  5. Semakan Panggilan Temuduga Program Ijazah Luar Negara (PILN) 2011 Tajaan JPA Dan MARA

{ 168 comments… read them below or add one }

pikot February 23, 2012 at 8:04 AM

amm… x delah cun sangat…

Reply

azida March 21, 2012 at 6:05 PM

rasanya yg paling cun pikot la kot..hahahah..

Reply

azurarenz November 5, 2012 at 9:40 PM

jahat!jahat!jahat!jahat!jahat!jahat!jahat!jahat!jahat!jahat!jahat!jahat!jahat!jahat!jahat!jahat!jahat!jahat!jahat!jahat!jahat!jahat!jahat!jahat!jahat!jahat!
XSNGKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bsuk hti lgsung larh.. xska kmngan yg dprlhi owang laen .. sptotnyer ko brsykur dgan apa yg ada,xyah dengki2,bsuk hti sgat .. mka lwa, tp hti mcam krang bsuk..

Reply

john July 26, 2013 at 11:22 AM

OOOOOOOOOOO…AAAAAAATTTTTTTTTTAAAAAAAAAAAAEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!! AAAAAAANNNNNNNNEEEEEEEHHHHHHH

Reply

nurien November 12, 2012 at 5:56 PM

issssshhhhhhhh cantekknyerr keluarga neelofa

Reply

sharul nizam February 10, 2014 at 4:09 PM

pic neelofa cun

Reply

EDDY March 12, 2013 at 12:37 PM

aku suka sangat tengok hidung mreka.tinggi blako

Reply

Annoying June 16, 2013 at 7:12 PM

aah…betol3….boley la..kire cun cket dari awk la kan?hahaha…

Reply

Liza @ Adzriel AB February 27, 2012 at 9:33 AM

comey2 belaka

Reply

Adibah March 12, 2012 at 9:46 PM

semua lawa2 belaka…baka cantik la tu

Reply

LeBai NaWaB May 18, 2012 at 10:16 PM

baka AAA+ klau x slap,,,heheheh…:P

Reply

LeBai NaWaB May 18, 2012 at 10:28 PM

baka AAA nie…

Reply

muhdfaez April 14, 2012 at 5:50 PM

lawa2 lar adik beradik neelofa

Reply

scha April 25, 2012 at 10:48 PM

sweet la diorng ni <3 <3

Reply

LeBai NaWaB May 18, 2012 at 10:11 PM

memey p0m…sngat3 sweet…<3

Reply

yasmiNabila April 28, 2012 at 11:23 PM

eerrrMMmm.. nx kte CNTK pon TAK,
nx kte x CNTK pon TAK
itu semua sudh dtntukan oleh allah s.w.t
jd bt neeLofa ………….NO KOMEeN !!!!!!

Reply

John Terry May 17, 2012 at 1:59 PM

Lofa je la yg lawa pon… yg lain ‘BIASA-BIASA SAJAAAA….’

Reply

LeBai NaWaB May 18, 2012 at 10:05 PM

ye lha,,Neel0fa memey cantik p0m…yg laen 2 ntah r…

Reply

clieysa May 27, 2012 at 6:02 PM

biasa jer…pun xdalh “amazing”
gitu

Reply

maman June 10, 2012 at 5:26 PM

yang pakai spek tu comey,kan,kan?adik lofa ke tuh?

Reply

Abelok June 14, 2012 at 3:36 PM

Keluarga orang kaya2 ni!
Dah le kaya, lawa2 pulak tu….
Tapi setakat lawa pun tak guna juga, kalau hati busuk / buruk perangai.
Buat bini pun boleh sakit darah tinggi suami nanti, derita dalam keseronokan…

Reply

rohana July 23, 2012 at 2:24 PM

kita jgn lah memburuk-burukkan diorang.dahlah kau comment kat internet ramai orang yg baca comment kau tak ke diorang rasa malu.diorang masukkan gambar diorang kerana.diorang menujuk kemesraan didlm keluarga.yg korang mengata yg negatif.kalau korang yg kena apa perasaan korang.dan kalau neefola pernah buat salah pun tak semestinya adik2 dia dan kakak2 dia ikut perangai yg sama.

Reply

nass December 19, 2012 at 12:30 AM

betul 2 pe y rohana ckp..sy stuju sgt

Reply

Haters January 22, 2013 at 1:54 AM

Ya.betul tu.suka hatilah.kubur masing2.tak payah jaga tepi kaon orang.tak nyusahkan kamu pooowwwnnn

Reply

Abelok June 14, 2012 at 3:37 PM

Lawa tapi busuk hati…Tak guna juga

Reply

rohana July 23, 2012 at 2:17 PM

tak baik cakap mcm tu.kita sepatutnya bercakap yg baik2 bukannya mintak yg tak baik.apa kita cakap adalah sebuah doa walaupun hanya kata-kata.

Reply

rooney June 17, 2012 at 9:05 AM

lawa btol la neelofa ni..

Reply

azhar alias June 17, 2012 at 11:46 PM

sbb baka baek la brg baek2…ahaha

Reply

ben arfa June 18, 2012 at 12:41 AM

xdapat lofa adik pon jadi la.. jnji jgn ikut perangai akak dah taw..

Reply

irdianahanani June 19, 2012 at 7:08 PM

wah comell 2 semua nya kalau semua comell ibunya mesti comeel juga

Reply

neelofasundal July 5, 2012 at 5:26 PM

alahh muka tak lawa mana pun. dahla prangai masing2 berlagak mcm babi, neelofa dahla xde dara, suka rmpas laki org, gila famous tapi berlakon mcm kayu. mak dia pun dulu jual badan.

Reply

azian April 7, 2013 at 4:14 PM

x takut neraka kut…engko org ni…..ngutuk org sesedap mulut

Reply

lopek July 5, 2012 at 5:28 PM

aku setuju. neelofa bukannya cantik. habistu suka cari pasal ngan smua org. keluarga dia bukannya cntik. hitam2 smua. aku penah nmpk. gmbr yg kat atas ni pun entah edit brapa banyak tah. tak cantik pun. muka busuk mcm hati dia jugak . pidaaaaa.

Reply

luisa September 28, 2012 at 1:44 PM

dh kau tu cantik ke nk mngata org xcntik…sblm kata org tgk dri sndri dlu yea
klu kau tu lbh sgt tu smua anigerah dr ALLAH SWT jd bla2 msa dia blh trik blik

Reply

hii July 5, 2012 at 5:30 PM

lofa tak cantik pun sebenarnya. dia tu smua fake. menyampah aku. dulu kat college bukan main sombong habistu aku dngr crite dngn smua laki dia dah penat buat. pepek dah koyak dah sundal ni.

Reply

iyelatu July 8, 2012 at 5:41 PM

kalau di bagi puki neelofa tu pd kau,barula mulut tu boleh diam kn.hehehe..x baik dgr crte org lain.betul ke x org punye badan je yg tau.

Reply

suke tengok je July 8, 2012 at 5:23 PM

cantik tw x cantik sume tu anugerah Allah.yg cantik di makeup lg cantik,yg kurang cantik di makeup jd la cantik…tapi ingat satu,jgn salah gunakan kecantikan yg diberi..sume tu hanya pinjaman.

Reply

jeyachitralekha July 12, 2012 at 9:48 PM

Astaghfirullahalazim… Tak baik buat mcm tu… Allah saje yang tahu sume tu…

Reply

HambaAllah July 14, 2012 at 10:44 AM

MasyaAllah.. x baik kita smua ckp mcm tu..biarlah walau mcm mana pon prangai dia..asalkan kita berdoa untuk kbaikan dan kesejahteraannya..jgnlah kita memfitnah dan mengumpat.. kalau pun btol, biarlah urusan dia dgn Allah.. smoga kita suma diberi petunjuk dari Allah..

Reply

b00yyyaa!! July 15, 2012 at 6:21 PM

k0wt ya p0n xsuka jgn hina sampai k0rang leh bed0sa besar,,,sia ja yg ngutuk tu hantar sk0lah dri kcik smpai bes0rr.. rugi la sapa yg ckp bukan2,,baek pnohkan diri tu ngn zikir…hidop mati xtau bila kawan2…renung2la kawan…

Reply

khb July 16, 2012 at 2:01 PM

biasa jer. duk ramai2 camtu nampak cam okeila. cuba duk sensorang, konfem xder saper perasan kehadiran mereka melainkan org tau dia adik-beradik neelofa.
kalau org nak pandang pun mungkin yg sebelah pakai spek tu jer. lofa pun bukan lawa pun, dalam gambar okei skit sebab mekap. tgk dalam drama tv bila mekap nipis2, sama jer cam artis lain. xcun langsung.

Reply

pengumpul lirik lagu July 20, 2012 at 8:25 AM

sume muke cam arab je sy tgk..

Reply

rohana July 23, 2012 at 2:15 PM

bertuahnya si ibu kerana mendapat anak2 yg cantik menawan.dan bertuah juga siapa yg dapat memiliki hati adik-beradik neefola.

Reply

leen n nazreen August 2, 2012 at 12:42 PM

x c0me p0wn..hhhahaahha biaq nikita willy lgi comey

Reply

nurul najwa August 2, 2012 at 12:46 PM

neelofa memey cun p0wn I LIKE…..

Reply

Nur balqish August 2, 2012 at 12:49 PM

of coz la come najwa oii,,come come!!!!

Reply

bestari August 2, 2012 at 1:32 PM

secantik mana pun kecantikan sesorang itu…akan dibakar di akhirat jika tidak menutup aurat!!!

Reply

Nadia August 3, 2012 at 5:04 AM

Lol komen kat sini lawak2 giler. Hahaha.

Reply

neelofa cun gile December 19, 2012 at 6:10 PM

aaa lawa gila

Reply

Sylvia August 6, 2012 at 7:56 PM

Betol betol! Setuju! Sume mmg cantik dan sempurna. Kalo boleh xyah lah pakai pakaian menutup aurat tu, buang mase je dan xde makne nye pon. Pakai sexy2 lagi best. Baru la macam pompuan bebetol kan!

Reply

jobseekers August 20, 2012 at 11:59 PM

boleh tahan komen ko ni nak menjahanamkan org ye…

Reply

maslinda omar August 9, 2012 at 1:00 PM

ok aje..yg penting hati

Reply

ayie gkg August 27, 2012 at 4:41 PM

ore pasir mas comel2 srupo kawe

Reply

rose roy roket September 13, 2012 at 10:33 PM

kt luar kurus kering!

Reply

shahril reza September 18, 2012 at 4:09 PM

ape la u all ni… lg byk ckp buruk tntg lofa lg byk kebaikan yg die dapat dr tuhan.. and u all, ape yg u all dapat.. dosa jer kn.. lofa perangai memg x elok ckit.. tp die pandai berlakon n yang paling penting shahril doakan kebaikan yg menyeluruh untuk lofa n kluarga

Reply

Eeda November 16, 2012 at 1:10 AM

mna ada pndai berlakon,,kayu ja

Reply

nuri September 24, 2012 at 6:43 PM

nenek aku masa muda pun cantik jugak kalah dia org tu semua sbb tu atuk aku terpikat…lalalala

Reply

KLANGIT September 25, 2012 at 9:07 AM

Neelofa cuma TEKKKKK sar…

Reply

haha September 26, 2012 at 11:20 AM

neelofa tak pandai belakon. macam pengacara nona jer dia belakon haha.. keras jer ton suara bila belakon. faillllll

Reply

Sabrina September 28, 2012 at 8:56 PM

Mmmm..anugerah Allah

Reply

evo7 September 30, 2012 at 4:11 AM

vrrooommm…jom lofa :)

Reply

yaya September 30, 2012 at 4:25 AM

kak neelofa mmg cantik sangatttt…ape rahsia nyer? Mesti ade rahsianihhh…makan jamu ye…jamu susuk dara kot????

Reply

tgkdepan November 30, 2012 at 3:51 AM

bape banyak dosa orang yg fmous dgn auratnya? berkali lipat tau.. ni pulak penyumbang kpd tersebar gambar aurat.. orang yg puji dosa juga sbb bnde tu aurat, orang yg keji pon dosa jugak, orang yang komen pon dosa. mcam sume orang dosa je kat sini.. termasuk la saya.. boleh ke dikatakan orang yg mengunakan internet ni berdosa? klu x dosa, adakah tak nmpak gmbar aurat disini? ini berdosa kerana ini adalah agenda yahudi. sebab orang yahudi sedang wat dosa… kemajuan tu dosa ke? x dosa klu sume orang tutup aurat… klu x taubat bykkan abes masa kat masjid.. takut tak pat masuk syurga je kan? tak tau lah camne? ta kuat la nak gi tempat baik camtu.. buleh kata orang yg dapat syurga ni kebanyakan selalu sedih, takut, bimbang, dgn hari sepas mati.. sesaat lupa akhirat smbil gembira buleh kata macam padam cikit kat tulisan syurga.. leh kata gitu?

Reply

j.j ahmed October 3, 2012 at 3:40 AM

ke-CANTIK-an mu satu anugerah buat ku..dilema nya..ke-SEKSI-an mu juga dosa bg ku….

Reply

ain mardhiah October 4, 2012 at 3:23 PM

gambar die bollehlahhh…..tpi x lah cun sngt

Reply

elly October 5, 2012 at 3:32 AM

yang ngate nelofa kt atas… Smua nye tu jelous… Sbb diorng x cantik… Biar la nk jahat janji cantik…. Kah..kah….lagi satu smua manusia x sempurna… So x payah nk sebok hal orng k….

Reply

ridwan October 7, 2012 at 11:07 PM

cun nye adik beradik pun cantik,mesti hati awak baik, solehah n lemah lembut,klu dgn sy mesti orng gelak n x padan hehehehehhehe

Reply

STRANGERS October 16, 2012 at 1:05 AM

SERIOUSLY I HATE NEELOFA. SUKA MENDADA DAN TAYANG BODY PADAHAL KAU TAK LAWA MANA PUN. PERGI TANGGAL MAKE UP KAU. CONFIRM BURUK. COME ON KAU NI DAH LA KELANTAN, LEPASTU CULTURE SHOCK. OMG KESIAN K. MUKA FAKE HABIS. BAJET MELENTIK BADAN TU, CUCUK SANA SINI BOLEH LAH. CULTURE SHOCK MUCH. SERIOUS RAMAI PEREMPUAN BENCI KAU. SEMUA SAYANGKAN IZARA. KAU DAN ANZALNA BOLEH PERGI JAHANAM :)

Reply

shah October 21, 2012 at 12:31 AM

kelantan2 jgn ko sentuh sial.ko jawa johor?banjar?bugis?keturunan indon?.kalo ko ori melayu baru boleh komen hal orang2 melayu pure ni.kalo ko bkn,baik diam.nanti ka mi orang2 melayu ni halau ko balik indon

Reply

Kelantanist November 6, 2012 at 3:39 PM

kelantan2 ko jgn nk main2 sebut kt sini… ko jawa bugis indon igt org heran ke??????? nak komen pn pakai otak, jgn PK guna tapak kaki ko…

Reply

linda December 10, 2012 at 12:07 PM

org kelantan mmg cam tu, menggelabah je bl dtg key el..

Reply

foresee January 6, 2013 at 11:26 AM

oi lemau… kalo ko nk taw, ramai org kelantan yg berjaya n bekerjaya kat kl nun.. sangap btol ek pale otak kau

Reply

aku ore kelate January 28, 2013 at 11:29 PM

aKu org kelantan…jahanam kau sranger dan linda babi tu…dtg k.l menggelabah kata ngko????ha cuba kau dtg kelantan aku nak jolok MULUT KAU DGN BATANG SALOK,,,BENGONG…KALU BERANI MARI KELATE LA BABI PAHTU MUNG KECEK GNI DEPE ORE KELATE,,KENO SULO AKU RASO.HUHUHU

Reply

tango January 6, 2013 at 11:22 AM

ko pehal duk sebut nama kelantan ni.. nk kena maki ke der

Reply

shah October 21, 2012 at 12:26 AM

izara tu orang jawa johor.tak layak pon nak laga ngn lofa si melayu la stangers.izara tu muak keturnan indon.mana lawa.

Reply

nina October 21, 2012 at 1:54 PM

neelofa cntk ler.. sepa kta x cntk, muka neelofa ni acam rupa2x, ank qu puaaa.. cute sgt heee,

Reply

pendeQar October 22, 2012 at 7:30 PM

0re pasir mas ni kbnyknny0 ad dar0h siam la…2 ya jdi c0mel 2….btamb0ng ag eh hk c0me pd0 nh…..g0m0 klate g0m0!….

Reply

bennet October 23, 2012 at 11:33 AM

what’s the proof that her family is rich? pelikzz. orang sekarang ni semua nak nampak mewah bukan main. biasa2 aje dah laa

Reply

umi zulaika zulaika October 31, 2012 at 1:09 PM

gambar kak neelofa pakai baju kurung nampak cantik sangat….i like u

Reply

aina balqies November 4, 2012 at 11:36 AM

akak neelofa cun lh, macam muka saye lh pulak………
bila sye dh besar nanti muke sye macam kak neelofa lh kan
i like u

Reply

puteri arina November 4, 2012 at 3:01 PM

kak neelofa dh kahwin ke ,kalau dh kak neelofa bagi tahu sye tau
kak neelofa sye nk tahu BFF kak neelofa boleh ,kalau takde sye nk jadi BFF kak neelofa
BOLEH KAN

Reply

Rose Art November 4, 2012 at 9:41 PM

Umpama menghina ciptaan Allah swt.. Korang ni, ciptaannya smuanya cantik2 hnya orng yg tak brsyukur jee.. Akn berkata begitu, itulahh kekurang diri korang, baiki ya smentara Tuhan masih memberi ruang… :-)

Reply

eika January 18, 2013 at 6:21 PM

Jgan ktok owg..sume org xsmpurna

Reply

mido November 6, 2012 at 2:50 PM

klu orang kelantan baik lelaki ke betinanye ke lawa ke kacak ke mmg tak minat tak tau knp

Reply

farah putri November 10, 2012 at 12:23 AM

hmrrr..ok la tuu..

Reply

lieya November 14, 2012 at 6:59 PM

ak nmpk cam besa ja family lofa ni….xda lar cun melecun tera mna pon…..buat telebih cun kt depan kamera da r…….p katop aurat lg cun…..

Reply

ieqa sioopy November 15, 2012 at 1:30 PM

entah x ade r cntik cgat ..tp tetap nice..

Reply

Rahsia November 17, 2012 at 11:13 PM

neelofa nape cantek sgt?!pakai susuk nehh..

Reply

ore pasir mah November 19, 2012 at 5:06 PM

maman June 10, 2012 at 5:26 PM
yang pakai spek tu comey,kan,kan?adik lofa ke tuh?

betol2.. hehe

Reply

najmi November 22, 2012 at 11:28 PM

ya allah x baik kita cakap mcm tu dia pun makluk allah memang dia biasa tapi x payah cakap macam tu x baik

Reply

cha November 23, 2012 at 1:29 PM

budi bahasa mencerminkan perwatakan org tu sendiri. x yah nk kutuk org sbb diri sendiri dh terkutukpunnn…

Reply

afifah November 24, 2012 at 2:29 PM

hei……………bukan comel sangat pun.tapi mana satu neelofa?

Reply

brader LEE November 28, 2012 at 8:00 PM

lawa jugak lofa ni,paling best tgk dada dia besar ngan punggung dia..sedap ni..putih pulak tu kulit dada…

Reply

:DMasyaAllah December 2, 2012 at 5:56 PM

neelofa ni pakai susuk dr hujung rambut hingga hujung kaki

Reply

Aku December 4, 2012 at 11:25 AM

lawa lg Lisa surihani

Reply

sekadar ingatan December 5, 2012 at 7:06 PM

Kecantikan yang di anugerahkan ALLAH itu adalah DUGAAN… jangan mudah terpedaya dengan nikmat dunia yang sementara ini…

Reply

seri December 7, 2012 at 12:58 AM

astaghfirullah…wahai kwn2 seme,siapa kita nk menuduh dia.kita pun bukannya malaikat.klu betul pun dia x baik mcm sesetengah org katakn,kita doakn je dia mjadi baik.ingat!!satu jari menuding keluar tp ada tiga jari menuding pd diri sendiri.so,sblm mengata org,audit diri adakah kita ni sempurna!kpd empunya diri yg bernama nealofa,saya doakn yg terbaik utk anda dan utk diri saya jugak…semoga kita semua menjadi yg terbaik d dunia dan d akhirat walau secara perlahan2.anda semmgnya cantik d luaran dan menjadi lebih cantik jika beserta dalaman.

Reply

Nurshafina December 8, 2012 at 6:49 PM

DASYATNYERRRR ..mulut korang….Nauzubilah hi minzalik…mengumpat jew koje…xde keje lain…baik sangat kew komee….?? dah org tuh wat dose..kita doakan die ..bukan men redah mngata…ingat hidayah Allah tuh bila2 jew Allah leh bagi….mcm artis2 kite sekarang dah pakai tudung…dah taubat …ko kena mintak maaf dengan orang yang ko ngata..x ampun dose korang kalau neelofa x maafkan……

Reply

amy December 9, 2012 at 11:58 AM

erm yg komen buruk2 p0m ,busuk ati jgak .kate kt 0rg lg busuk plus berulat lg .euw ! xsegar p0k2 h0k ngat0 .k0rang xjd artis thats y u all sedap mgata ,kp xpkai otak .

Reply

julia December 10, 2012 at 12:20 PM

hek eleh bajet cun je cam model,tinggi brp inci? ketot jer aku tgk minah kelantan ni..

Reply

suka buah-buahan December 12, 2012 at 3:59 PM

hek eleh.. minah2 yg dok kutuk2 & maki neelofa ni rata2 jeles pasal muka sendiri buruk, gemuk atau barang kecik pastu tak laku tiada org bagi perhatian .. tak nampak muka kat sini berani lah kuat kutuk menyalak.. hati sendiri busuk lagi kutuk orang.. kesiannye korang ni.. nasihat: gi jumpa doktor psychiatrict cepat2..

Reply

uyna husna December 13, 2012 at 7:39 AM

lawa2 blaka..

Reply

athirah December 16, 2012 at 8:43 AM

muke tu dah AAA tapi kalau pakai tudung lagi A+ tu pun belum tentu

Reply

zakijmbu December 16, 2012 at 9:31 PM

bse la nk cri pbsti lbe <pa2 hl pn rspk gk cz asl klntn sbnony dy nie ,bse la 2 da nme arts

Reply

Neelofa cute;-) December 22, 2012 at 8:00 PM

, ,dyer x lwa mcm mne p0wn,dyer uh artis..k0ang dah lah x lwa duk nk kutuk dri 0wg jewk..neelofa mmang cntik.xpi stu prangai dyer aq x cke,s0mbng..s0wy t0 say larh..xpi wlau mcm mne p0wn neelofa mmang cntik,cun,cute..I LIKE NEELOFA;-)

Reply

makanpisang December 24, 2012 at 11:30 AM

emmm, duniawi2…jauhkan sy dan mereka2 semua ni dr azab api neraka jahanam Mu..AMIIINN

Reply

QASEH December 24, 2012 at 7:14 PM

cantik tiada ertinya klau tak dihiasi dgn iman…..

Reply

dadaku December 26, 2012 at 8:46 AM

Bare Tokseh kapett ni…tgk muka adik bradik dio la..supo kwe jgk..moyang pakistan..mesti muka ala2 tokseh..hahaha

Reply

sitam December 29, 2012 at 11:34 PM

SubhanAllah lawa-lawa dan cantik-cantik family Lofa.Islam lagi.whatever it is she is a Muslim.tetap ada keikhlasan dia.

Reply

replies December 31, 2012 at 6:22 PM

biasa jer… sebab duk ramai2 naik aura, kalo duk sensorang kat kedai makan, biasa jer, xdisedari pun kewujudannya kecuali sorang jer adik lofa cun kat tepi belah kiri tepi sekali sebaris mak dia gambar bawah skali. lofa pun xcun, mula2 kluar dulu xnampak mix pun cam melayu jer maybe thats y dia suka mekap mata lebih2, nak bagi nampak tok seh kot.

Reply

bell January 9, 2013 at 1:27 PM

Siapa yg sebut jawa johor tu? Kenapa nak bandingkan dngn jawa johor-indon-balik indon? Tak rationalnya. Btw, cuba buka sejarah asal usul tanah melayu.melaka dan majapahit-palembang.patutnya berterima kasih sbb usaha keras orng2 lama sbg contoh orng bugis lah malaysia diteroka dngn membangunnya sehingga hari ni.lagi satu, yg kutuk2 orng kelantan n nealofa tu pun satu.sorry to say, ini boleh bangkitkan isu perkauman,ataupu racist bangsa or ethnicity.lagipun, motif nak kutuk2 orng yg x ada salah dengan kita? Commonlah, kalau ada connflict nealofa pun bukan dngn awk.so buat apa nak panas punggung? Dengki dengan kecantikan orng lain mungkin? Ayuh Belajarlah bersyukur.Anyways, sorry if ada yg terasa dngn pendapat sama.ayuh bina dalaman yg bersih, sifat2 yg luhur, utk membentuk peribadi muslim yg sejati tanpa kutuk-mengutuk supaya jd ummah yg kuat.kutuk-mengutuk ni akan meruntuhkan akhlah dan sahsiah diri je.rugi.boleh berpecah belah.lagipun buat dosa kering.cuba sama2 kita terima sesuatu drpd sudut yg positif dan bersangka baik.Allah pun sayang.tak rugi kan? Btw sy buka ppeminat nealofa.tp sbg manusia biasa, sy percaya nealofa ada kecantikan tersendiri begitu juga anda kan.Subhanallah.Alhgamdulillah.akhir kata, beauty is in the eyes if the beholders.sekian.

Reply

LaiLA isAbella Dahlia May 18, 2013 at 6:17 PM

ya .. saya setuju sya stuju :)
mmg x baik dengki kat org ..

Reply

bell January 9, 2013 at 1:30 PM

Tersilap type sbb type laju2-*Alhamdulillah

Reply

AmirrMalik January 19, 2013 at 12:37 AM

x payah lah mengata kat orang ,, kita pun belum tahu lagi macam mana ,,
hidup ni macam roda ,, hari ni kite kat atas boleh lah kite mngata ,, esok2 kalau kite kat bawah pulak ? kite yang dikate ,, kann ?
buruk baik seseorang itu x perlu diheboh kan umpama membuka aib org lain ,,
sekali kita buke aib orang lain ,, Allah akan buke 10 aib kita kat akhirat nanti ,,
haa ,, renung2kan whai kawan2 ,,

Reply

zam January 21, 2013 at 10:49 PM

Mulut jahat betul.kenapa nak kutuk org,ada dia buat salah dgn kau?jgn prangsangka buruk n menjatuhkan maruah org.muhasabah diri sendiri dulu sblm mengata org.ini lah manusia tidak beriman.

Reply

zam January 21, 2013 at 11:03 PM

Jadi lah manusia yg baik2.tak perlu iri hati suka dengki2 .kalau kamu tak cantik pun jgn lah kutuk2 dia sbb dia tak menyusahkan hidup kamu n tak kenal pun sape kamu.

Reply

Sedar diri January 22, 2013 at 1:38 AM

Yang korang nie kutuk2 neelofa sangat pe hal?dia ada kacau korang ke atau ada ambil laki korang?kalau ye pun,jangan la mengata lebih2 sangat.ni kan d tempat umum!itu masalah dia nak buat apa pun.suka hati dia lah.tak menyusahkan korang pun kan?

Reply

Sedar diri January 22, 2013 at 1:45 AM

Kalau neelofa tak lawa,takdelah syarikat2 besar ambil dia jadi duta.dia kaya atau tak kaya,tak minta duit korang pun kan??!!korang boleh kene saman tau sebab buat kenyataan yang boleh mengaibkan seseorang.

Reply

NURALYA IMAN February 11, 2013 at 5:21 PM

FOYOUH….RAMAINYA ADIK_BERADIK KAK NEELOFA

Reply

AMIRUL February 25, 2013 at 5:10 AM

ASSALAMUALAIKUM

Reply

AMYRUL February 25, 2013 at 5:11 AM

NI NO.01128755194

Reply

muhammad badri bin aris March 8, 2013 at 4:56 PM

plezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Reply

orang kita March 10, 2013 at 1:41 AM

semu cantik,…x der beza pomdengan semu perempuan kat malaysia,..semu cantik2,..yang penting harus bersyukur,..setiap kelebihan ader kekurangan dan sebaliknyer,..yakin diri sendiri,..klu semu baik dan bersyukur,..itu adalah lebih cantik dari segalanya,…dlm hdup ini plng pnting,..kebahagian,..saya berdoa semua penduduk malaysia semua hidup bahagia,.there is important,..

Reply

anjanglalu March 11, 2013 at 12:16 AM

High maintenence tuh wooo…!

Reply

sPUNKey March 14, 2013 at 2:55 PM

allhamdulillah untuk 3 org awek yg cun,insyallah yang lain tu,ade mase lagi untuk bertaubat. ;)

Reply

dayana March 16, 2013 at 6:21 PM

neelofa mmg cantik

Reply

kecoh btoi March 24, 2013 at 11:41 PM

Komen cam org cetek akal la….adeeee

Reply

vegaa March 27, 2013 at 1:40 PM

dorang cantekk lahh .. bute kerr?

Reply

ayie March 28, 2013 at 10:05 PM

wooooooo say tngok kak neeLoFa masa KEciL mEmAnG CUN seMUa cIPtaan TuHaN MEmang INdah DAN cantik!!!

Reply

Sagira Asa April 3, 2013 at 1:34 PM

Saya suka tgk Neelofa klu senym.cantik

Reply

cikgumah April 4, 2013 at 12:16 PM

cantik atau tidak, tiada satu pun milik kita, semua milik Allah.

Reply

Teh April 15, 2013 at 10:40 AM

Azurarenz, Sikap benci adalah dari cermin hati. Betul hati kita dulu, siapa kita hendak menghukum orang lain. Fikirlah

Reply

shawn April 16, 2013 at 12:49 PM

Apa la korang kutuk mgutuk dn bkak aib org.. lawa ke tk bkn urusan kita..
tu kejadian allah. Klu kutuk org, sme la mcm kutuk penciptanya.. mcmana la org islam nk mju n bersatupadu klu mcm ni. Pe pn yg bruk dlu
Urusan mreka gan allah.. kte ni…,, dh tentu tmpt kte kt mne t…
ALLLAHUAKBAR….

Reply

Raihan April 17, 2013 at 8:55 AM

Tak lah cantik mane cume putih jew..Biase je lah muke dorang Fazura lagi Cantik tak tertanding langsung dengan dorang

Reply

LaiLA isAbella Dahlia May 18, 2013 at 5:47 PM

semua manusia ni .. cantik2 lerr..! takde yg buruk2 takde yg jellek2 ..
smua perfect.. cumA, kelebihan seseorang mnusia tu sja yang berbeza.. tak usah la ya kutuk2 tu :) kita smua cantik dan sempurna seperti yg Neelofa miliki sekarang ni ..its all same ..

Reply

AIZAN May 21, 2013 at 4:27 PM

TAK BAIK MENGATA ORANG. DIRI SENDIRI BELUM TENTU SEMPURNA. KALAU FITNAH YANG KAU ORANG TABUR TU TAK BETUL , TANGGUNGLAH DOSA DI AKHIRAT NANTI.

Reply

gula May 30, 2013 at 3:10 PM

em boleh la

Reply

yafsal June 10, 2013 at 2:04 PM

biase ajer, berjuta kali lagi cun dari dia org nie berlambak2.

Reply

Anok Kelate June 11, 2013 at 12:49 AM

Comey2 lawa2 blako..tp xdop guna muko lawa tp aurat trbuka sana sini..akhirat nti xdok la hk comey2 lawa2 tu..

Reply

merah June 11, 2013 at 4:36 PM

x de la lawa sngt.muka mamak je hdung tggi.yg dikatakan lawa mstila melayu tulen

Reply

merah June 11, 2013 at 4:39 PM

lgi lawa kalau mak dia ajar anak2 diorg yg bnyk pempuan nie ttup aurat

Reply

vikrie midun June 17, 2013 at 4:12 PM

Orang indonesia nii, suka banget sama neelofa ,wajahnya ayu, cantik ,idaman kriteriaku.

Reply

wan azman July 3, 2013 at 3:06 PM

biasa jer… x cun mana pun… semua x bertudung…eemmmmmm…

Reply

amuk July 15, 2013 at 9:03 AM

Jom kita kawen..

Reply

datin siri August 11, 2013 at 1:11 AM

neelofa ni keturunan pakistan la…

Reply

faris August 15, 2013 at 12:18 AM

tetek ko besar,,,tpi ko ni klau aku sontot ko bru ko thu

Reply

diah August 18, 2013 at 3:53 PM

neelofa cantiklah…
tpi adik beradik die laen skit…

Reply

Amin August 21, 2013 at 2:11 PM

Kalau Hans isacc main2, pura je sayang kat Neelofa,
Memang Confirm lah pantang nampak gadis cantik semua sapu…

Reply

farah ramly August 23, 2013 at 12:35 PM

ape yg penting,, jgnla kutuk negeri kelantan. hinanya kami ni. Ingat Allah belaka!

Reply

husna yuna August 29, 2013 at 4:37 PM

biasa je..hidung mancung.sbb 2 nmpk comil….

Reply

trampolining September 18, 2013 at 11:02 AM

Anyone online can tell you enjoy the things you are doing.
Thanks a lot, continue to keep it up.

Reply

aku yang trasa September 23, 2013 at 4:13 PM

neelofa lma dh x jumpa dye…ingat time kat ari tu…inn dor stadium lh..men futtsal…hahahax!jgn pike inn tu plak..

Reply

saja January 1, 2014 at 2:07 PM

nape hek kalau ad manusia tu y ngomen mesti ckp pasal perkauman la…x suka la mcm ni….

Reply

Wak January 10, 2014 at 1:09 AM

cntik ke x smua tu bukannya urusan manusia, Tuhan jd kn kita pelbagai rupa dan jenis…setiap yg dicipta ada hikmahnya..selalulah bersyukur atas apa yg ada…cantik lawa sekalipun adalah satu tanggungjawab yg bakal diuji penciptanya begitu jugalah sebaliknya…

Reply

rehan January 27, 2014 at 8:27 AM

Terus terang komen saya bukan atas dasar cerita anzalna ke atau dr sesiapa pun.
saya kenal famili neelofa
secara peribadi, memang benar hatinya TIDAK secantik wajahnya
dia ada masaalah hati yg x baik
tapi saya dah biasa tengok, selalunya mmg camtu la kejadian Allah swt. Ada org wajah x cantik tapi berhati baik, begitu juga dgn sebelumnya
Tapi jgn risau, Allah itu Maha Adil.

Reply

Brader Man January 30, 2014 at 9:08 PM

Fuuuuyyyyyooooohhhh…lawa yer faa, I mmg minat u rse mcm nk gugur iman abg bila melihat wajah faa…jom kite kawin abg akan jaga faa spt menatang minyak yang penuh PERCAYA LA SAYANG!!!…

Reply

Lisa February 14, 2014 at 1:01 AM

Dulu suka sgt tgk neelofa. Soft je kat TV. Erm cantik. Walaupun dengar pelbagai hal buruk pasal dia tak caya. Tapi bila dah kena batang hidung sendiri. Cukuplah. Famili dia mmg pelik. Suka sangat dengki bila org buat Business. Mak dia siap call nak tunjuk kuasa. Artis yg tamak. Ni la contohnya.

Reply

Hetty February 14, 2014 at 9:10 AM

Selalu buat business dgn keluarga neelofa, memang cantik, tapi diaorang ni keturunan Arab, semua obesiti tahap melampau, neelofa pun nampak makin gemuk, thigh gap langsung xde, habit neelofa suka menunjuk2, tapi memang x pandai berlakon…harap dia tobat banyak2, memalukan Kelate jah demo ni..

Reply

$yam!r@ February 28, 2014 at 1:43 PM

okei . cantik + cun !

Reply

Kanda Gegala April 30, 2014 at 12:44 PM

Tapi sayang tudung xpakai.. sham akhirat tuh… semoga dia menutupi aurat suatu hari nanti.. aminnnn..

Reply

fb/es.awie June 6, 2014 at 3:04 PM

MasyaAllah, apa nak jadi dengan manusia sekarang ini, tidak menutup aurat sudah jadi kebiasaan dah, dimana2 sahaja dapat kita lihat, langsung tidak takut dengan amaran ALLAH, sedangkan janji ALLAH itu pasti, akan ada syurga dan neraka pada hari pembalasan nanti juga adalah pasti atau mungkin juga orang2 kita sudah tersesat jalan atau leka dengan hiburan dunia sehingga lupa akan adanya ALLAH iaitu pentadbir alam semesta ini..? MasyaAllah…

Reply

fb/es.awie June 6, 2014 at 3:10 PM

MasyaAllah, apa nak jadi dengan manusia sekarang ini, tidak menutup aurat sudah jadi kebiasaan dah, dimana2 sahaja dapat kita lihat, langsung tidak takut dengan amaran ALLAH, sedangkan janji ALLAH itu pasti, akan ada syurga dan neraka pada hari pembalasan nanti juga adalah pasti atau mungkin juga orang2 kita sudah tersesat jalan atau leka dengan hiburan dunia sehingga lupa akan adanya ALLAH iaitu pentadbir alam semesta ini..? MasyaAllah…

Reply

felixia June 12, 2014 at 5:01 PM

dahsyat2 komen kat sini… just sebab neelofa.. berganda2 pahala free neelofa dapat…. yg korang susah sgt dia tak tutup aurat tu, pehal…. satu hari nanti dia akan tutup auratnya jugak… tgk mcm Diana Amir… dulu berlakon, punyalah sexy (filem aku masih dara)…. aku pun tak sanggup nak tgk keseksiannya… tapi tgk, bila dapat hidayah…. terus bertudung litup, berjubah segala…. In Sha Allah… doakan yg terbaik… dah2 lah tu mengutuk & memfitnah…. bodohlarr orang2 yg suka mengutuk ni

Reply

Ansari July 4, 2014 at 5:35 AM

Its allah’s creation all are beautiful and cute but please dont condem because others will read in the internet it will hurt their feelings kalau bolih kita puji2 bolih dpt pahala…..

Reply

sham October 5, 2014 at 12:10 AM

SEMUANYA CANTIK…TAPI NEELOFA NI ‘ BEAUTY WITH BRAIN’ (BUKANNYA BEAUTY & THE BEAST) OR B&B , RASENYA KALAU DIA TAK JADI ARTIS TAPI KERJA DGN. QUALIFICATIONNYA PUN BOLEH DPT. GAJI BESOR TAPI TAK ADE LE GLAMOURNYA ATAU KURENG LE SIKIT……

Reply

mohamad zahid bin i October 16, 2014 at 10:23 PM

erm..

Reply

mohamad zahid October 16, 2014 at 10:29 PM

slm…
cuba tgk langit… selagi kita berpayung langit & berpijak di bumi nyata, fikir dulu sblm berkata kata…

Reply

mohamad zahid October 16, 2014 at 10:47 PM

Leave a Comment