Gambar Isteri-Isteri Salih Yaacob

Gambar Adik Beradik Neelofa Yang Cun Melecun

Gambar Taman Tema Legoland Malaysia Di Nusajaya, Johor

Syarat Permohonan Rebate RM200 Telefon Pintar 3G (Smartphone)

Syarat Dan Permohonan Geran RM1,000 Untuk Usahawan Online

Gambar 3 Lamborghini Kemalangan & Terbakar Di Lebuhraya PLUS

Borang BR1M 3.0 2014

Gambar Kereta Terbaru Lee Chong Wei | Ferrari F430 (BLG 1)

by Ezany-Kun in Berita,Gambar

Link: Gambar Kereta Terbaru Lee Chong Wei | Bentley Continental GT (BKQ 6)

Beberapa keping gambar tersebar di Internet menunjukkan bahawa pemain badminton perseorangan nombor satu dunia dari Malaysia, Dato Lee Chong Wei baru-baru ini membeli sebuah kereta sport mewah baru iaitu Ferrari F430 berwarna putih. Ferrari F430 ini dikuasakan oleh enjin V8 4.3L dan mempunyai kuasa kuda melebihi 480.

Kereta sport mewah ini mampu melakukan 0-100km dalam 4 saat dan ia mencapai had laju tertinggi 315km/j. Kereta ini dianggarkan bernilai RM1.6 juta. No Plate BLG 1 telah dibida sebanyak RM69,100 oleh Lee Chong Wei untuk dipakai pada kereta terbarunya ini.

Dato Lee Chong Wei yang baru berusia 29 tahun turut memiliki sebuah kereta sport Nissan GT-R R35 (dipercayai telah dijual untuk membeli Ferrari F430), BMW X6 Coupe dan Proton Inspira 2.0 yang merupakan hadiah dari pengeluar kereta untuk memberi penghormatan kepada pencapaian beliau.

Di bawah adalah gambar kereta sport Nissan GTR R35 milik Lee Chong yang dipercayai telah dijual.

Related posts:

  1. Lee Chong Wei Juara Perseorangan Badminton Terbuka Jepun 2010
  2. Gambar Lamborghini Gallardo Kemalangan Di Lebuhraya Guthrie | 27 Januari 2012
  3. Hafiz AF7 Kemalangan Kereta Langgar Pokok | Gambar
  4. Lee Chong Wei Marah Ke Separuh Akhir Kejohanan Badminton Dunia 2011
  5. Lee Chong Wei Mara Ke Pusingan Akhir Badminton Dunia 2011 Menentang Lin Dan

{ 1 trackback }

{ 96 comments… read them below or add one }

hateLCW February 23, 2012 at 4:29 PM

membayar duit rakyat…

Reply

juju6780 August 5, 2012 at 10:32 AM

biasala..orang dengki..dia bukan makan duit rakyat tapi dia guna duit kemenangan dia. USD berbelas ribu, dah berapa dah.. Ko ni dengki, nanti ku recommend ngan LCW. suruh dia derma ngan ko. kesian pula tengok ko ni. Kalo orang politik ada ferrari, percaya la ku dia guna duit rakyat. Jangan berfikiran sempit. Sampai bila pun takkan maju. Semoga ko jadi pemain badminton yang berjaya. Majukan orang Melayu. Jangan mengharapkan orang cina jak. Nanti banyak duit yang ko dapat. Sapa pula yang akan dengki ngan ko kan??? lol. @_@

Reply

Muhd Faez November 6, 2012 at 1:17 PM

aku sokong dgn juju6780. biar dia lah…. duit dia…. dia yang main… bukan semua rakyat malaysia main….

Reply

jason becker February 15, 2013 at 3:54 PM

mana ada USD berbelas ribu menang bro… korea open saja juara dapat USD 70,000. belom lain2 lagi. xheran la lee chong wei kaya raya.

Reply

kombat87 February 28, 2013 at 10:34 AM

aku rasa yg benci dia tu bodoh…..da ke ckap pkai duit rakyat….tu duit pnt lelah dia traning nk jd s’org jaguh…mmg setimpal la pa yg dia dpat….bangang betul..kalo ahli politik x pe gak….

Reply

eddie October 17, 2013 at 1:46 AM

Ya aku setuju nagn ko.LCW memang layak pakai Ferrari atas usaha dia.Kita kalau usaha bebetul boleh dapat Ferrari.So jangan jadi orang bodoh dengan mencari kesalahan orang lain.

Reply

yo February 17, 2013 at 11:42 AM

ni dia hasil pendapatan dr duta sana sini, iklan sana sini, ditaja sana sini utk brand shj dah berjuta2 jauh lebih dr duit hasil bdmtn open. sila tingkatkan IQ otak anda dgn lebih berfikiran +ve.

Reply

hateLCW February 23, 2012 at 4:29 PM

membazir duit rakyat…

Reply

hateLCWpiece of shit June 17, 2012 at 2:58 PM

‘hateLCW’ u r piece of taik lah…..

Reply

journey July 4, 2012 at 9:28 AM

hate LCW-ko nie hati busukkk..bangkai!!..ko nie bangkai!kenapa y ko dengki..amlan pe tu?bodoh siott..

Reply

abumz June 3, 2013 at 5:25 PM

hateLCW tu dok tengah mabuk todi haram la tu,

Reply

hafiz February 29, 2012 at 4:19 PM

gila dengki mamat yang post kat atas ni. sekolah tak habis nak dengki LCW. bodoh betul

Reply

sentap March 2, 2012 at 12:17 AM

wah… bestnya dpt naik ferrari.. umur lagi muda dari aku.. isk2

Reply

Anne March 7, 2012 at 7:50 PM

Dunia yg d kejar…

Reply

hateLCW sengal March 7, 2012 at 8:16 PM

sengalnye budak hateLCW kat atas ni, lee chong wei dah tentu beli dgn duit dia sendiri, hasil titik peluh dia. Yang ko nak dengki nape pulak.. Kalau ko nk sebijik ko usaha la lebih.. ape la sengal sangat ko ni.. hehehhe :) duit rakyat kemendanya.. duit hadiah yang dia menang tu duit rakyat ke? huhhh teruk sangat dah ko ni.. hehehe

Reply

kodu2 March 9, 2012 at 5:37 PM

Duit dia bukan duit rakyat.. bukan mudah dia mencapai tahap beli Ferari/BMW ini. Setiap kali dia memenangi mana2 pertandingan ada hadiah yg amat lumayan. Tidak dinafikan dia dpt hadiah dp kerajaan tapi bukan tanpa sebab. Kalau dia sekadar isteri menteri @ pengurus tender kerajaan tapi bermewah-mewah melebihi yg sepatutnya , itu barulah makan duit rakyat. Peace!

Reply

monalizal March 9, 2012 at 10:57 PM

Wah…berbaloi Lee Chong Wei keras selama nih…da nmpak dah hasilnye…Tahniah…ni la berkat usaha keras..

Reply

fadz March 10, 2012 at 3:25 PM

orang melayu mentaliti teruk.. jeles. dengki hati. busuk hati bile tgk org berjaya

Reply

Adibah March 12, 2012 at 9:43 PM

gulp…telan air liur jelah tgk ferrari tu..

Reply

Dunia Baru March 14, 2012 at 2:07 PM

Fushhh…..bestttt…………….!!!

Reply

kereta terpakai March 18, 2012 at 8:32 PM

bagus nya.. ini usaha dia la..

Reply

LCW fan March 19, 2012 at 9:40 PM

I think, BLG 1 stands for Badminton LaGend number 1…
Memang ngamlah tu, usaha lebih, inshaAllah dapat lebih…

Reply

pejal March 22, 2012 at 5:40 PM

yang kata lcw 2 bzir duit rkyat 2 bdh btul la n x tau prkmbngn sukan…x tau ke stiap pe yg dia dpt dr stiap kjohanan dia akan beri kan sdkit utk bntuan rmah2 amal…n dia bli kreta 2 pn atas duit dia sdri…rse2nye dh bpe rtus rbu dia smbngkn dh utk ngra ni ntah2 lbh jta dh….yg mngtuk 2 ad wt pe utk ngra n rkyat???pndai ckp je n mnkrtik org ln…x ble tgok org mju agknye….huhuhu

Reply

Jasmin March 23, 2012 at 10:28 PM

Bengap tul la yang dok kate dia ngabihkan duit rakyat. Die beli ngan duit la ngok

Reply

Hamesah Binti Limi @ Limi March 29, 2012 at 11:44 PM

congratulation Mr.Lee Chong Wei,for your’s new car”ferrari”….

Reply

bodo yg bnci lcw April 7, 2012 at 1:06 AM

yg bnci lcw 2 ad akal ka x da?? sbb dia arena bdmtn ngara kta meletup woiii.. dia gn duit dia bli kereta 2.. hang ad po??? myb kete sOrong je kOt!! pikiq lh oiii!!! semak je u comment n hina2 LCW.. dasar … x tau nk ckp apa lh u ni ..

Reply

fahzi April 10, 2012 at 8:59 AM

congratulate!Mr.Lee Chong Wei , for your new car (ferrari f430)…. take care this car and yourself

Reply

faizal May 5, 2012 at 6:18 PM

GOOD LUCK for Olimpic 2012…dpat pingat emas olimpik nnt, bleh beli private jet plak…hehhehe…

Reply

FansLCW May 22, 2012 at 11:09 PM

hateLCW : gila apa ? pikiak laa dulu masak2 sbelum berkata tu ! rupanya datuk LCW beli kereta pkai duit rakyat ! jdi gaji dia letak kat mna ? HAHA !

Reply

kina cath May 30, 2012 at 3:22 PM

bodoh betul nk dengki kejayaan orang…dia da mgharumkan nama malaysia,tp ada plk orng x bersyukur atas kejayaan dia.sia2 je orng dengki tu ank malaysia…tak tahu bangsa lar tu…rakyat xda kaitan langsung lar,bukannya beliau guna duit rakyat,tpi e2 duit kejayaan dia…kalo berusaha mesti lar dpt hadiah…orng yg dengki beliau mesti dpat rugi…..kwah3….

Reply

rizal June 9, 2012 at 6:49 PM

beli keta tu pakai duit rakyat??? hateLCW tu tak sekolah agaknyer… otak letak kat lutut…kalau nak kutuk LCW pun tolong la bagi kenyataan yg bernas sikit…huhuhuhu…keciaannn…

Reply

Johann June 10, 2012 at 2:11 PM

bangang tul hateLCW….dengki tak tentu pasal. Ko nak beli Bugatti? Berlatih la dari sekarang sampai tak tido dengan menjentik GULI nanti boleh jadi juara dunia kejohanan GULI….tak tahu nak bezakan duit rakyat dengan duit usaha titik peluh? Pergi sekolah balik la woi……

Reply

HateHaters June 12, 2012 at 1:47 PM

bila orang kaya, kata mkn duit rakyat..sikit2 duit rakyat, takde modal lain ke kot ye pun dengki orang..bangang punya olang

Reply

Abelok June 14, 2012 at 3:42 PM

Orang Melayu tak kemana2 pun, tapi kaum cina buat apa pun boleh kaya.
Lihatlah perbezaan Lee Chong Wei dng Misbun Sidek, siapa lebih banyak jasa pada negara?

Reply

buffy June 26, 2012 at 6:15 PM

apa yg ko dengki sgt nh. dia sumbang byk utk negara. promote negara kat luar samna. ko ingat dia main kat all england n other tournament tu just dapat 2 3 rat. bangang ke apa. dah pi blik bwk tiak mak ko ngadu. ko sumbang apa utk negara??? haremmm.

Reply

farid July 24, 2012 at 6:28 PM

nie nak isi minyak jew habis gaji sbulan aq…

Reply

prinsly July 27, 2012 at 8:09 AM

alaaa… knpa nak jual kereta sport Nissan GTR R35 ?? cntek ape.. :) huhu.. rugi jual.. klau tk nak pun, bg la sye… LCW gud luck for ur olympics :)

Reply

bohsia August 5, 2012 at 12:24 PM

lcw wang ganjaran semua dari duit rakyat.
dapat emas olimpik pun kita tak dapat apa-apa
let china win hehe

Reply

nurfaezah balahim lambo August 6, 2012 at 3:00 PM

semat lah kereta putih tu

Reply

Lela August 7, 2012 at 4:53 AM

Aku kesian lihat Chong Wei tersungkur masa bermain.
Rasa nya di era Misbun dan adik adik nya pun dah pakai Ferrary

Reply

Kesavan August 7, 2012 at 11:08 PM

Congratz on ur winnings……u din cheat,u din eat ppls money,u din steal
But u work hard towards ur goal….hats off…..dato lcw……i shld make u as my mentor…..2 cum up in life

Reply

suhaimi abdghani August 10, 2012 at 11:15 AM

kejayaannya adalah benar2 titik peluhnya sendiri cukup berkat.Lihat lah dia main pun dia berpeluh-peluh sybas!

Reply

dante August 11, 2012 at 3:37 PM

Dia atlet berjaya dlm bidangnya. Dia memperkenalkan nama Malaysia ke merata dunia n mempopularkan sukan badminton. org yg mengutuk buat ape? hanya memalukan diri sendiri dan memalukan negara. LCW berhak menikmati atas usahanya. Dia bekerja keras bkn malas mcm mrk yg mengutuk.

Reply

hagimaru August 15, 2012 at 9:14 PM

LCW berhak dapat smua sbb dia mmg layak. hasil titik peluh dia, so kita ucap tahniah la. JANGAN MENGUTUK. at least ada la bendera Malaysia berkibar..so kita tumpang bangga la… :)

Reply

aisyah August 28, 2012 at 6:02 PM

cun krete

Reply

abhal August 28, 2012 at 6:47 PM

tak sekolah

Reply

jalak August 30, 2012 at 10:40 AM

BZ LCW. tak yah lg nak dengki kat dia.tu hasil titik peluh dia, nak dpt sorang macam dia antara 27 juta bukan mudah. kejayaan LCW jd pendorong anak saya utk main badminton (kalau tak jd mcm CW pun x pa setidaknya ia aktif bersukan utk dirinya)..Go LCW , I believe u still can contribute to the nation till 2016.

Reply

kamen rider September 10, 2012 at 7:53 PM

sifat org melayu mmg suka dengki

Reply

bengong xpasal2 September 23, 2012 at 1:06 PM

biasa la orang yang hati busuk sampai keluar kebusukannya..kerana bau busuk tutup macamana pun akan terhidu juga..kehidupannya bagai tong sampah yang x akan dikutip..wkakaka kesian dia

Reply

peminatsetia DLCW September 28, 2012 at 3:27 PM

Tahniah kpd DLCW…mcm tu baru nampak hebat, standing dgn taraf sbg atlet antarabangsa. Nampaknya berbaloi penat lelah selama ini….kalo saya jadi mcm DLCW, saya akan beli sesuatu sebagai hadiah untuk diri saya sendiri…..

Reply

Miss October 2, 2012 at 9:31 PM

Best sgt naik ferrari… Bf saya pun pakai ferrari. Besssst. Tapi sakit badan sikit. Hehe… And penah gak la hampir2 terpelecot bila nak keluar dari kereta sbb pakai high heels. So tak semua bende mahal ini indah. ;) *just my 2 cents*

Reply

hanz April 15, 2013 at 6:52 PM

kau tipu.
ye ye je pak we ko bawa ferrari.

Reply

Hanh87 October 18, 2012 at 9:27 AM

Aku rasa yg guna nick hateLCW tu sebenarnya Lin Dan la…huhuh

Reply

nadia October 18, 2012 at 12:16 PM

mmg la LCW dapat imbuhan dari kemenangan dia.. duit gaji dr MSN/KBS dpt dr mana? dari rakyat jelata yg membayar cukai la… cukai segala cukai… cukai pendapatan, cukai pintu, cukai tanah, cukai perniagaan… dan mcm2 cukai lg…
tp tak payah la buruk sangka dan berhasad dengki dgn rezeki org lain.. kan rezeki memasing dah ditentukan oleh Yg Esa??? kalau kita x pandai bersyukur dgn apa yg kita ada mmg la sampai kiamat pun x pernah cukup…. ingat2 la Tuhan sikit bila nk komen tu kawan2… semoga Tuhan dapat beri Petunjuk…

wallahua’lam…

Reply

nelly nada izrina October 20, 2012 at 7:39 PM

so nice…….

Reply

Bah Onchair October 22, 2012 at 6:07 PM

Hidup Lin Dan

Reply

jubata November 3, 2012 at 10:05 PM

ko orang nie sebok-senok nak jaga tepi kain orang ni pa hal….nya, dia dah jadi no.1 dunia ,dia nak beli keta kebau pun boleh bukan stakat keta FERRRI jee..,hatLCW denki ni apa ka benda, coba lah ko cari jalan macm mana nak jadi world no.1, terjun dari pwtc ke, ko langgar LRT or tangkap boya kat serawak ke, banyak cara nak jadi no.1 take care bro, dont drink n drive

Reply

alem November 6, 2012 at 2:32 PM

Semoga lebih ramai lagi anak2 muda mencontohi usaha keras Dato Lee Choong Wei. Lebih2 lagi bumiputera. Sejak habisnya era Sidek,tiada lagi nama besar dalam arena badminton. Malaysia kira bertuah memiliki Dato LCW. Bukan nak drop yg lain cuma setakat ni harapan negara terletak dibahu dia saja. That’s why sesetengah tournament dah berbalut pun masih berlawan lagi. Tak kisahla kalau ada yg kata Dato LCW nak bolot hadiah kejuaraan tapi hakikatnya dia perjuangkan maruah negara dan dirinya. So tak salah rasanya kalau nak pakai kereta mewah. Peace.

Reply

bombay November 8, 2012 at 9:26 AM

berbaloi la dia korbankan masa d zaman kanak2 dulu…tengok dia berlath kesian sampai nak angkat raker pun dah x ada tenaga…taniah lcw bdk BERAPIT BM….Dulu naik baskat skrg naik kuda(ferrri)

Reply

Fairuz Farah November 10, 2012 at 12:16 AM

I wish I can get this car one day..

Reply

Dharlwindren November 10, 2012 at 9:15 AM

Why mr lee chong wei sell your nissan car its nice what.u by a ferrari car why u waist ure money?I hope u will by a bumblebee chevrolet camaro that is so nice car.

Reply

izam November 13, 2012 at 12:19 PM

kalo ada duit banyak dermalah sikit kat insan yg memerlukan.

Reply

manusia jujur November 14, 2012 at 12:57 AM

ntah papa la ko nih..pe hal nk dengki ngn LCW..dah sah2 die mmpu beli …duit yg die beli pn dah tentu dari hasil titik peluh die…nih bukn politik broo…membazir duit rakyat mende..adeiii…berfikir dulu sebelum ko nk cakap tuh ….mkn diri broo…

Reply

boby world February 14, 2013 at 12:54 PM

haha

Reply

hehe November 16, 2012 at 7:35 PM

congrats DLCW,pedulikan dgn manusia dengki dan busuk hati,you deserve it,very proud of you

Reply

Pgite November 20, 2012 at 7:40 PM

I am proud of your achievement but sad to hear many romour between LCW and his own flesh and blood dad. By the way any1 know what is the significant meaning for his new tendered plate no BLG 1? I guess it could stand for Badminton Lees’ Games No 1…….

Reply

Ma mOney November 20, 2012 at 10:48 PM

Musti ramai tak tahu yang DLCW ada perniagaannya sendiri…better korang selidik elok2x drpd tuduh melulu…he invested his money accordingly for the betterment of his own…u all hv to learn dis good virtue..

Reply

wie November 21, 2012 at 3:47 PM

kenapa perlu dengki dengang rezeki orang lain ?

Reply

italia December 1, 2012 at 11:44 PM

Laa…. bapak miskin ke ape? beli la italia ke aventador ker… keta f430 ni dah lame bang oii… secondhand baru 600k… kat nilai bersepah. ni bukan menunjuk kaye ni kedekut tahap cipan namanye

Reply

amy December 2, 2012 at 10:04 AM

Bagi Sesiapa Yang Mahu Merialisasikan Impian Anda Macam Dato Lee Chong Wee Sila Hadirkan Diri Memperdengarkan Perkongsian Multimillionaire Datin Hjh Rose & Dato Hj Amir.
Setiap Hari: Centre Sri Rampai Wangsa Maju,
Setiap Selasa:Seksyen 15 Shah Alam Bersekatan Umw Toyota Showroom

SILA HUBUNGI SAYA UNTUK MAKLUMAT LANJUT 0193750968 AMY

Reply

ngah December 3, 2012 at 9:30 AM

Aku dah pakai kereta ni tak best mana pun.

Reply

seseorang December 6, 2012 at 2:20 AM

perghhhhhh….layanggg

Reply

drug dealer . com December 7, 2012 at 9:20 PM

fuck off lah duit rakyat .. duit itu milik penuh kerajaan .. individu perlu membayar cukai jika layak x kiralah jika kau adalah warganegara somalia sekalipun ! kau x ada hak terhadap duit itu lg ! pilihlah sebuah parti yg menguruskan tax uhh dgn cantik .. ahli politik x mampu meh pakai ferrari ? x akan lah x ada perniagaan sendiri sebelum jd ahli politik ! mesti ada .. setakat GTR uhh , slow je kalau hang berniaga sendiri .. setakat f430 uhh , bagi orang yg berniaga macam bagi seorang doktor yg ada klinik sendiri nak beli e class je .. aku x cakap lah aku ni ahli perniagaan yg berjaya .. tp so far ok lah .. muda lagi .. tolong adik beradik x ada masalah .. aku drive triton je .. x best lah kereta .. kalau kereta , nak kena modi lahh … nak laju lagi .. saingan banyak ! turbo sana sini ! guna truck senang .. hang cucuk je belakang honda laju2 , sure honda uhh ketepi ! hahaaa ..

Reply

miss nou February 1, 2013 at 2:18 PM

dtk lee bli kereta dgn duit hasil usaha sndri..lain lh org lain pkai kereta mahal2 tp hadil dri rasuah dan duit haram… Xpyh nk dengki dgn dtk lee.

Reply

Papa Rock February 6, 2013 at 12:25 PM

stuju ngan you all yg mmbuat kytaan positif tntng Datuk Lee Choong Wei beli kreta baru..biarlh dia duit dia nk bli ape,wat ape dia pnye psal lh kn..yg segelintir diantre korg nie dngki sngat knape??? dh dia mpu biarlh, tu hsil duit kmnangan dn bsness dia. tk yh kte dn dngki ngan kmampuan org lain, kte dok je diam2 klu dh tk mpu kn…skurang-kurngnye dia diantre rkyat Malaysia yg tlah mngharumkan nama negara kte…wat org yg mgata tu KAU ADOOOOO…

Reply

faiz February 14, 2013 at 3:38 PM

sbodoh lin cow w
Mkkijkkkiaiiikjjkki
Hbhhhhhhbhhbb?

Reply

ayu February 14, 2013 at 4:18 PM

jgn gduh2

Reply

ayu February 14, 2013 at 4:20 PM

lcw very sweety i like lcw………………………lcw in the best…………………………………………………..hahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reply

Hantu Cina February 26, 2013 at 9:10 AM

Aku suka keta nissan gtr dia lg drp ferrari putih tu ahaks

Reply

anjanglalu March 11, 2013 at 12:26 AM

Ini bru btol LCW bro…bru nmpk bukti sukan bleh menjamin masa dpn. Bkn hrp duit kerajaan je hah…gud luck!

Reply

lee chong pei March 24, 2013 at 11:50 PM

Jgn jd stupid la… No1 dunia xkan nk pakai
Saga blm kot

Reply

uk March 27, 2013 at 11:00 AM

jgn jgn yg hate D.LCW ni pernah kot main badminton kena smash dmata oleh D.LCW

Reply

Sagira Asa April 3, 2013 at 2:10 PM

Cantiknya kerta LCW.

Reply

CHEVROLET COLORADO April 22, 2013 at 2:50 PM

bagusla LCW dah beli ferrari…tambah lagi sorang rakyat Malaysia bayar roadtax tinggi…die beli ferrari pon nak bising…sukati diela,die kan mampu…bukan gune duit rakyat pon…lagi menambah duit rakyat adela…tolx?

Reply

last bender April 22, 2013 at 4:50 PM

LCW…keta bru,ferari lg tu. ..caya lah…huhay

Reply

sailang May 3, 2013 at 6:00 PM

Aku rasa org yg dngki kt LCW ni msti pmbngkng krajaan ni.
Sbb ayat dia mcm ayat pmbngkng. Haha

Reply

RAKESH PRAVEEN May 4, 2013 at 3:48 PM

Hi,
My name is Rakesh.I know that you don’t know me.My hobby is playing badminton.Coud you wiling to coach me?Ihope that you will answer in my yahoo.Please answer my question too fast.It will have spelling mistake beacause,I am 5 years old.

Reply

lcywife July 25, 2013 at 2:59 PM

wtf ? learn english first bro

Reply

x dudok bawah tempurung May 16, 2013 at 10:01 AM

aku rakyat Malaysia…aku pon makan duit rakyat gak..ape nak kecoh. cume aku brpndapatn rndah..so xley nk bli kete mcm LCW.

Reply

Mizvia Salyviona May 29, 2013 at 10:21 AM

Biasalh…..rezeki org pun diputar belitkn…..hati bersarang syaitan…. parasit yg terlalu byk….. berulat….. confirm busuk punye….ni lah bole kita umpama utk segelintik manusia yg hati yg hati dia dengki tgk kejayaan org lain… rezeki dia dh kt situ…. tuah bdn dia…… bkn seorang org kt muka bumi ni dpt status mcm dia…… lbh2 lg… kita patut rasa bertuah Lcw jd pemain no 1 dunia…bkn calang2 manusia……anugerah yang Tuhan bg kat dia begitu indah…… sapa kita utk mempertikaikn…kalu bkn kehendakNya… Lcw tak mungkin ketahap ini….ditambah usaha yang gigih utk berjaya…. ini lah hasilnya.. jgn buat bodoh…..nnt lama2 jd bodoh btol…

Reply

lovai June 7, 2013 at 2:30 PM

ingat pepatah ni…mat salleh mati kerana glamour…
cina mati kerana duit
india mati kerana tody
melayu mati kerana hasad dengki

Reply

brayanbriak August 7, 2013 at 12:19 PM

cantiknye!

Reply

brayanbriak August 7, 2013 at 12:24 PM

betul tu. buat ape jealous? banyak org mampu beli. dia dah kerja keras untung dia lah

Reply

supermelayu August 22, 2013 at 11:32 AM

Laaaa … ada ke penulis ni kata LCW makan duit rakyat? … korang ni yg tak usul periksa terus hentam …. penulis cuma cerita pasal kereta LCW … sianla korang ni!!!

Reply

yusrian November 15, 2013 at 9:34 PM

suka hati diala duit titik peloh dia

Reply

joe November 25, 2013 at 12:22 PM

Concrete Dato, you really have the taste.

Reply

Leave a Comment