Gambar Isteri-Isteri Salih Yaacob

Gambar Adik Beradik Neelofa Yang Cun Melecun

Gambar Taman Tema Legoland Malaysia Di Nusajaya, Johor

Syarat Permohonan Rebate RM200 Telefon Pintar 3G (Smartphone)

Syarat Dan Permohonan Geran RM1,000 Untuk Usahawan Online

Gambar 3 Lamborghini Kemalangan & Terbakar Di Lebuhraya PLUS

Borang BR1M

Gambar Majlis Pertunangan Liyana Jasmay Dan Fathuddin Mazlan

by Ezany-Kun in Gambar,Hiburan

Liyana Jasmay telah pun sah menjadi tunangan Fathuddin Mazalan yang merupakan seorang ahli perniagaan pada 28 Mac 2011 yang berlangsung di kediamannya di Kemensah Height. Di majlis pertunangannya itu, Liyana Jasmay mengenakan pakaian persalinan rekaan Rizman Ruzaini.

“Walaupun ikatan percintaan kami hanya tiga bulan, saya harap jodoh kami berkekalan sehingga akhir hayat.¬†Wajah-wajah bahagia. Alhamdulillah, saya sudah bersedia memikul tanggungjawab sebagai isteri.”

Pada majlis pertunangan itu, Liyana Jasmay memberikan tujuh dulang hantaran kepada Fathuddin Mazlan yang terdiri daripada senaskhah Al-Quran, kain samping, butang baju Melayu, minyak wangi jenama Dunhill, manisan, kek dan kek cawan. Pihak lelaki pula membalas lima dulang hantaran yang terdiri daripada satu set wangian, telekung, kek, cincin dan sirih junjung.

Liyana Jasmay berkenalan dengan Fathuddin Mazlan melalui seorang kawan, sehinggalah mereka mula berkomunikasi melalui telefon sebelum sambutan tahun baru lalu.

“Selepas pertemuan kali kelima, barulah saya merasakan kami agak serasi. Yang penting sekali, dia amat menyayangi ibu dan ayah saya dan juga memiliki sisi humor,” ujarnya.

Liyana Jasmay mengesahkan akan bernikah dengan tunangnya, Fathuddin Mazlan pada 24 Januari 2013. Pemilihan tarikh perkahwinan itu dipersetujui oleh kedua- dua belah pihak keluarga.

Related posts:

  1. Gambar Bakal Tunang / Suami Liyana Jasmay, Fathuddin Mazlan
  2. Liyana Jasmay Ketika Menunaikan Umrah | Gambar
  3. Gambar Majlis Pertunangan Misha Omar Dan Firos Ezzwan Rossly
  4. Gambar Majlis Pertunangan Ashraf Muslim Dan Noor Dayana
  5. Gambar Majlis Pernikahan Noh Hujan Dan Mizz Nina

Leave a Comment