Gambar Isteri-Isteri Salih Yaacob

Gambar Adik Beradik Neelofa Yang Cun Melecun

Gambar Taman Tema Legoland Malaysia Di Nusajaya, Johor

Syarat Permohonan Rebate RM200 Telefon Pintar 3G (Smartphone)

Syarat Dan Permohonan Geran RM1,000 Untuk Usahawan Online

Gambar 3 Lamborghini Kemalangan & Terbakar Di Lebuhraya PLUS

Borang BR1M

Gambar Mydin Hypermarket Subang Jaya Terbakar

by Ezany-Kun in Berita,Gambar

Pasaraya Mydin Hypermarket di Subang Jaya terkpasa ditutup selepas papan tandanya tiba-tiba terbakar pada petang Selasa (13 Mac 2012). Ketua Balai Bomba Subang Jaya, Mohd Khairi Daud berkata pihaknya menerima panggilan kecemasan pada pukul 7.12 malam.

“Ketika kami tiba ditempat kejadian 10 minit kemudian, papan tanda tersebut telah hangus terbakar dan api telah marak hingga ke arah bumbung bangunan,” katanya kepada pemberita ketika ditemui di tempat kejadian.

Mohd Khairi berkata, dua kereta bomba serta 10 ahli bomba mengambil masa kira-kira 10 minit untuk memadamkan api dan mengawal kebakaran sepenuhnya pada pukul 8.20 malam.

“Kami telah menasihatkan pihak pengurusan supaya menutup bangunan ini sehingga kami dapat menentukan struktur bangunan berada dalam keadaan yang baik,” katanya sambil menambah bahawa satu unit forensic telah dihantar untuk menyiasat punca kebakaran.

Pengarah Urusan Mydin Mohamed Holdings Bhd, Datuk Ameer Ali Mydin berkata semua kakitangan dan pelanggan telah diarahkan untuk segera meninggalkan bangunan tersebut ketika kebarakan itu berlaku.

Beliau turut mengesahkan pasar raya tersebut akan ditutup sementara waktu sehingga jabatan bomba selesai menjalankan siasatan.

Related posts:

  1. Gambar GSC Mid Valley Megamall Terbakar?
  2. Gambar TNB Bandar Baru Bangi Terbakar Dan Meletup, Seluruh Bangi Tiada Letrik
  3. Gambar Burger King Extreme Park Terbakar Di Seksyen 13, Shah Alam
  4. Proton Exora Terbakar Di Gelang Patah | Gambar Dan Video
  5. Gambar Kereta Terbakar Berhampiran Low Yat Plaza | 26 Februari 2012

Leave a Comment