Gambar Isteri-Isteri Salih Yaacob

Gambar Adik Beradik Neelofa Yang Cun Melecun

Gambar Taman Tema Legoland Malaysia Di Nusajaya, Johor

Syarat Permohonan Rebate RM200 Telefon Pintar 3G (Smartphone)

Syarat Dan Permohonan Geran RM1,000 Untuk Usahawan Online

Gambar 3 Lamborghini Kemalangan & Terbakar Di Lebuhraya PLUS

Borang BR1M

Gambar Nadia Ismael, Kekasih, Awek, Girlfriend Nazmi Faiz Mansor

by Ezany-Kun in Gambar,Hiburan

nadia ismael

Link: Koleksi Gambar Dan Biodata Nazmi Faiz Mansor

Gambar perempuan di atas dipercayai kekasih kepada Nazmi Faiz Mansor, pemain Harimau Muda yang semakin meningkat naik namanya selepas beraksi dengan cemerlang di sukan sea 2011 dan juga telah menjaringkan gol ketika menentang Bahrain pada perlawanan kelayakan olimpik 2012.

Link: Video Gol Nazmi Faiz Mansor | Malaysia Vs Bahrain | 27 November 2011

Nama kekasih Nazmi Faiz Mansor ini adalah Nadiah Ismael, namun tidak pasti samada beliau mempunyai blog ataupun tidak. Apa pun anda boleh follow akaun twitter beliau di @nadiaismael dan add di facebook Nadia Ismael.

Related posts:

  1. Video Gol Nazmi Faiz Mansor | Malaysia Vs Bahrain | 27 November 2011
  2. Koleksi Gambar Dan Biodata Nazmi Faiz Mansor | Harimau Muda
  3. Video Gol Malaysia 2 – 3 Bahrain | Keputusan Kelayakan Olimpik 2012 | 27 November 2011
  4. Video Gol Mahali Jasuli | Malaysia Vs Bahrain | 27 November 2011
  5. Gambar Kekasih Siti Saleha (Nora Elena), Robin Coenraad

{ 12 comments… read them below or add one }

miEmiEShinAra December 22, 2011 at 12:17 PM

thats the gf..
cutes ..

Reply

zeemightloseherballons December 26, 2011 at 2:09 AM

Nazmi sendiri mengaku yang Nadia nie BUKAN gf dia., hes still single and yea., Nadia BUKAN gf nazmi., TQ

Reply

Siti Hajar February 7, 2012 at 5:16 PM

cantik . .

Reply

novia February 8, 2012 at 11:16 PM

gak cantik … biasa ajja

Reply

fatihah February 9, 2012 at 4:26 PM

eee.. cantik ape kannnn nazmi kan.

Reply

ANISA SOPHIA February 19, 2012 at 4:39 PM

CANTIK SANGAT………

Reply

polka dot!!! March 13, 2012 at 7:17 PM

erm…cun lah gak…:)

Reply

encikarman May 29, 2012 at 1:32 PM

boleh tahan boleh tahan, nampak lagi kebudakkannya

Reply

Marbella June 22, 2012 at 9:11 AM

Ok now im seriosly fuckin confius! Is she’s his gf or not? Plzzzz…

Reply

kesha myra September 17, 2012 at 6:27 PM

jeles plk…..huhuhuhu

Reply

bla2 October 25, 2013 at 11:08 AM

korang ni pndai2 jer . . nazmi sndiri mngaku dia xde awek , pompuan ni kwan adik dia

Reply

bella umair August 14, 2014 at 4:07 PM

bole laa tahan, budak lg 2…

Reply

Leave a Comment