Gambar Isteri-Isteri Salih Yaacob

Gambar Adik Beradik Neelofa Yang Cun Melecun

Gambar Taman Tema Legoland Malaysia Di Nusajaya, Johor

Syarat Permohonan Rebate RM200 Telefon Pintar 3G (Smartphone)

Syarat Dan Permohonan Geran RM1,000 Untuk Usahawan Online

Gambar 3 Lamborghini Kemalangan & Terbakar Di Lebuhraya PLUS

Borang BR1M

Gambar Proton Preve Sapphire | Proton Preve Special Edition (SE)

by Ezany-Kun in Berita,Gambar

Proton Preve Sapphire iaitu Proton Preve Special Edition (SE) telah ditayangkan pada majlis pelancaran Proton Preve. Beberapa perubahan telah dibuat daripada Proton Preve yang asal, supaya nampak lebih mewah dan sporty.

Proton Preve Sapphire dilengkapkan dengan bodykit sporty. Sportrim bersaiz 18 inci jenama Lenso digunakan bersama brek Lotus. Bagi menyerlahkan Proton Preve Sapphire, warna gun-metal matte digunakan bersama bumbung hitam berkilat. Bagaimanapun Proton Preve Sapphire ini masih belum dilancarkan secara rasmi dan harga juga tidak diketahui, sama-sama kita nantikan.

Berikut adalahh beberapa keping gambar Proton Preve Sapphire.

Related posts:

  1. (Gambar & Video) Proton Preve, Nama Model Proton Baru 2012 P3-21A
  2. Perodua Alza M2 Special Edition | Gambar
  3. Proton Inspira (Waja Lancer) | Gambar Dan Video
  4. Video Pengenalan Proton P3-21A
  5. Gambar Kemalangan Bas UITM Dan Proton Wira Di Kampung Paya Rumput-Lubok China Alor Gajah

{ 14 comments… read them below or add one }

Abelok June 14, 2012 at 3:48 PM

Bila tengok Proton Preve, teringat aku dengan Lamborghini Aventador yang hebat dan ganas tuh…

Reply

oldmcdollah June 26, 2012 at 6:28 PM

jauh panggang dari api bos. aventador tu dah different level. (supercar). preve mcm kia forte + honda city

Reply

aedes June 26, 2012 at 6:30 PM

jauh panggang dari api. aventador tu supercar tak layak nk dibandingkan ngn preve nh. preve nh mcm forte+honda city….tu bru seswai.

Reply

hafisvr4 July 2, 2012 at 3:47 PM

cantiknya

Reply

karanlaju July 11, 2012 at 8:24 PM

memang cantik!!!!belakang preve fuuuu semat macam bmw.hebat.terbaeeek!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reply

samzy August 6, 2012 at 2:42 AM

loan proton dijamin lulus,blacklist ok tp utk kakaitangan kerjaan shj.loan khas utk kakitangan kerajaan /glc/swasta gaji rendah/banyak potongan/komitment tinggi/nak trade in kereta lame tak lepas/apa masalah blh cerita dulu.insyaalah blh diselesaikan.serius buyer sahaja.penghantaran seluruh malaysia.call/sms 0145299040.en.samzy.email : samzymss@gmail.com.

Reply

Siti Rokiah II September 16, 2012 at 1:19 PM

Memang cantik…tapi layak ke sy pakai…sy hanya seorang Guru Kanan…bukan bisness women…

Reply

asmady September 23, 2012 at 1:01 PM

cikgu lagi layak kerana menunjukkan karisma dan elegant..alaa dari beli honda dll kete preve ni lg ok..

Reply

Love Malaysia September 28, 2012 at 3:35 PM

fuhyoooo…cantiklah, klas gitu…..tapi kalo guru disiplin bawa kat sekolah..apa mcm ya…hehehe

Reply

orang minyak January 20, 2013 at 11:09 PM

memang nak kene calar…huhuhu

Reply

hanim halim September 30, 2012 at 4:12 PM

dah 5 thun pakai persona,,nampk gayanyer boleh tukar kot,,,tapi x habis byar lg,,,agak2 klu trend in mik tinggi x?huhuhuhu,,,berkenan sagt dgn preve baru,,,,

Reply

MURIHAH September 30, 2012 at 9:45 PM

perhhh..mengacam sungguh..i love proton preve…

Reply

Ed-0ne November 12, 2012 at 11:49 AM

This is another phase for proton but not quitely for final touch for proton to stop thinking for futher product ’bout car version. Maybe, in final touch could make better name for proton. Better judgement comes from excellent experienced.

Reply

jason January 14, 2013 at 9:32 AM

i only concerm when this preve can get at the market.

Reply

Leave a Comment