Gambar Isteri-Isteri Salih Yaacob

Gambar Adik Beradik Neelofa Yang Cun Melecun

Gambar Taman Tema Legoland Malaysia Di Nusajaya, Johor

Syarat Permohonan Rebate RM200 Telefon Pintar 3G (Smartphone)

Syarat Dan Permohonan Geran RM1,000 Untuk Usahawan Online

Gambar 3 Lamborghini Kemalangan & Terbakar Di Lebuhraya PLUS

Borang BR1M

Gambar Sila Sahin, Gadis Turki Islam Bogel Untuk Majalah Playboy

by Ezany-Kun in Berita,Gambar,Hiburan

sila sahin playboySelama ini, seorang gadis berusia 25 tahun berketurunan Turki yang menetap di sini, Sila Sahin menjadi contoh teladan tentang kelakuan baik wanita Islam moden dalam masyarakat berbilang budaya di Jerman, lapor sebuah akhbar semalam.

Dia yang merupakan seorang aktres yang membintangi drama telenovela Jerman, Bad Times disenangi ramai peminatnya dan membuatkan keluarganya berasa bangga.

Namun, langkah terbarunya mengejutkan para peminatnya dan turut menyebabkan mereka yang rapat dengannya naik berang.

Beraksi berahi untuk kulit majalah Playboy Jerman dengan satu payu daranya terdedah, Sila sengaja mahu menyampaikan mesej yang jelas kepada keluarganya yang mengamalkan cara hidup Islam.

“Saya berbogel untuk Playboy kerana saya mahu bebas,” kata Sila.

“Gambar-gambar ini merupakan bukti kebebasan saya daripada semua halangan yang terpaksa diikuti semasa zaman kanak-kanak saya,” tambahnya.

Keluarganya, bagaimanapun, tidak dapat menerima perbuatan Sila dengan ibunya bertindak memutuskan perhubungan dengan aktres berkenaan.

“Ibu saya masih marah. Ia lebih sukar dengan datuk dan nenek saya, serta ibu dan bapa saudara saya,” kata wanita jelita itu di laman web siri televisyen berkenaan.

Dia bagaimanapun, berjaya bercakap dengan ayahnya yang juga seorang pelakon.

Ayah Sila bimbang anak gadisnya akan dibenci bukan sahaja oleh masyarakat Turki di Jerman, tetapi oleh seluruh umat Islam akibat tindakannya.

Sila berkata, dia berbogel untuk majalah Playboy bagi menyeru wanita-wanita Islam yang selama ini hidup terkongkong dan tidak dibenarkan membuat pilihan, termasuk dalam menentukan calon suami serta keperawanan mereka, supaya bangkit untuk bersuara dan bertindak.

p/s: apa nak jadi? isk2..

Related posts:

  1. Nama Islam Daphne Iking | Gambar Bertudung
  2. Nur Amalina, Juara Gadis Carefree | Gambar
  3. Sila Komen Dengan Berhemah
  4. Majlis Perkahwinan Datuk Wan Mohamad Sani Salleh Dan Datin Fatimah Dalilah Omar | Gambar
  5. Yuna – Gadis Semasa | Lirik Lagu

{ 7 comments… read them below or add one }

tieha June 21, 2011 at 4:48 PM

statement yg dikeluarkan Sila ni boleh memudaratkan akidah umat Islam terutamanya wanita yg x faham konsep sebenar kedudukan wanita dlm islam! nauzubillah…

Reply

Hadeson July 16, 2011 at 9:35 PM

Biarkanlah dia bebas selagi dia masih hidup lihatlah ratu cantik Rima Fakih yang pernah berpakaian bikini dan ramai lagi wanita ingin kebebasan!!

Reply

Mat Komeng December 21, 2011 at 4:05 PM

Tanda-tanda Nak KIAMAT dan sememangnya dah dekat dah kalau itu betul-betul gambar Sila Sahin yang berbogel……………………. Astafirallahaladzim.

Reply

bani adam February 20, 2012 at 12:58 PM

ingatlah!!! kisah iblis abyad…! dia menggoda dengan ucapan2 yg tersiksa. agar semua membenarkan ke kufurannya…,setelah kaum mu’min menyetujuinya si iblis la’nattulloh tertawa kegirangan karna, telah berhasil menggoda umat manusia

Reply

aroyYusof October 26, 2012 at 5:55 PM

astaghfirullah hal azim. Mcm mana seorang wanita islam boleh berkata begini…hai berastrafal bnyak membacakan apa yg di ucapkan…apa nak jadi …ya skang ni, minta kita dijauhkan dr benda2 mcm ni. YaAllah Ya Tuhanku KAU DEKATKANLAH AKU DAN ANAK2KU JUGA WANITA MUSLIM YG LAIN DARI PERKARA SEBEGINI…AMIN……

Reply

aroyYusof October 26, 2012 at 6:01 PM

astaghfirullah hal azim. Mcm mana seorang wanita islam boleh berkata begini…hai berastrafal bnyak membacakan apa yg di ucapkan…apa nak jadi …ya skang ni, minta kita dijauhkan dr benda2 mcm ni. YaAllah Ya Tuhanku KAU DEKATKANLAH AKU KEPADAMU DAN JAUHKAN AKU DAN ANAK2KU JUGA WANITA MUSLIM YG LAIN DARI PERKARA SEBEGINI…AMIN……

minta maaf …………..minta tolong tuan punya website ini sila delete yg tersalah post ya…
terima kasih.. mintak simpang dan mintak dijauhkan

Reply

aroyYusof October 26, 2012 at 5:58 PM

MASYAALLAH……….sila betulkan ayat saya diatas, yang dimaksudkan KAU DEKATKAN AKU KEPADAMU ANAK2KU WANITA MUSLIM KEPADAMU

Reply

Leave a Comment