Gambar Isteri-Isteri Salih Yaacob

Gambar Adik Beradik Neelofa Yang Cun Melecun

Gambar Taman Tema Legoland Malaysia Di Nusajaya, Johor

Syarat Permohonan Rebate RM200 Telefon Pintar 3G (Smartphone)

Syarat Dan Permohonan Geran RM1,000 Untuk Usahawan Online

Gambar 3 Lamborghini Kemalangan & Terbakar Di Lebuhraya PLUS

Borang BR1M

Gambar Terbaru Raja Ema Yang Semakin Kurus Menghiasi Muka Depan Majalah Nona

by Ezany-Kun in Gambar,Hiburan

Gambar coverpage Nona edisi November 2012 (Raja Ema)

Raja Ema yang telah lama menyepi daripada dunia hiburan kini telah kembali menghiasai muka depan majalah Nona edisi November 2012 dengan penampilan baru. Kini, beliau kelihatan semakin kurus dan cantik. Untuk pengetahuan anda, Raja Ema kini telahpun berusia 43 tahun, lahir pada tahun 26 November 1968 dan berasal dari Pahang.

Raja Ema telah dikurniakan dua orang anak lelaki dan telah bercerai dengan suami pertamanya iaitu Sheqal. Beliau dipercayai kini telah berumahtangga sebagai isteri kedua kepada seorang lelaki yang masih belum diketahui identitinya.

Gambar Raja Ema ketika masih gemuk

Gambar penuh terkini Raja Ema

Related posts:

  1. Gambar Kekasih Nurul Syuhada, Raja Amir Raja Azwa
  2. Gambar Majlis Perkahwinan Nurul Syuhada Dan Raja Amir Raja Azwa
  3. Gambar Zizan Raja Lawak Masuk Hospital
  4. Video Majlis Perkahwinan Nurul Syuhada Dan Raja Amir Raja Azwa
  5. Gambar Sila Sahin, Gadis Turki Islam Bogel Untuk Majalah Playboy

{ 7 comments… read them below or add one }

norazuah October 13, 2012 at 6:29 PM

lawanya raja ema… admirer you alot..

Reply

greenrose7 October 18, 2012 at 12:18 PM

cantek sgt, lain je tgk….

Reply

alynnton October 23, 2012 at 8:31 AM

dulu masa zaman remaja ku orang mengelar ku raja ema, bila badan aku mula dah membesar orang gelar aku yusni jaafar…… gambar raja ema yang membesar adalah lagi sikit2 macam rupa aku………… tapi raja ema yang terkini nih memang lain sangat .. ada kah hidung itu ditinggikan… mulut dilebarkan sedikit. hee kena beli majallah nona bulan depan

Reply

nia wihana November 1, 2012 at 10:28 AM

dia mmg cantik dari zaman anak dara lagi…suka suara dia yg manja serak2 tu .. cuma biasalah bila zaman membesarkan anak2..dgn kita2 pun ‘besar’ sekali …but what happen to the hijab? Rasanya tak akan kurang seinci pun cantiknya kalau pakai hijab ..

Reply

ieqa sioopy November 15, 2012 at 1:35 PM

cntik nye raja ema …

Reply

noi January 11, 2013 at 4:34 PM

cantik la kak raja ema sekarang,saya mmg minat lagu dia

Reply

zurinah January 24, 2013 at 12:34 PM

saya mmg minat raja ema sejak remaja….usia sy pun lebih kurang sama dgn raja ema…lagu dia yg sy minat angan-angan…cinta korea…

Reply

Leave a Comment