Gambar Isteri-Isteri Salih Yaacob

Gambar Adik Beradik Neelofa Yang Cun Melecun

Gambar Taman Tema Legoland Malaysia Di Nusajaya, Johor

Syarat Permohonan Rebate RM200 Telefon Pintar 3G (Smartphone)

Syarat Dan Permohonan Geran RM1,000 Untuk Usahawan Online

Gambar 3 Lamborghini Kemalangan & Terbakar Di Lebuhraya PLUS

Borang BR1M

Ini Statistik Belog Saya | Sep-Dis 2010

by Ezany-Kun in Statistik,Ulasan,Wordpress

Review statistik tahun 2010 (September hingga Disember) bagi Blog Mesra SEO Konon. Aku pun tak berapa faham tengok webalizer ni sebab awstats bermasalah pulak. Pandai-pandai la korang tafsir sendiri. Summary untuk bulan Januari 2011 tu tak payah la tengok, nanti kalau rajin aku buat review setiap bulan untuk tahun ni.

Jumlah entri yang berjaya dihasilkan pada tahun 2010 ialah sebanyak 128.

Pagerank blog ni masih lagi 0, alexa rank pun tinggi sangat. Aku pun tak berapa faham jugak camne nak tengok alexa rank ni. Ada blogger kasi  backlink kat blog ni pun Site Linking In tulis No Data. Anyone?

Cukup la tu, malas nak buat rumusan panjang sangat. Target 2011 nak alexa rank turun bawah 200,000 dan pagerank naik menjadi 2. Nantikan entri akan datang iaitu review konsep Blog Mesra SEO Konon, tapi kena tunggu aku ada mood nak menulis. Sekian.

Related posts:

  1. Alexa Rank Berjuta-juta Lemon Dan Page Rank Belum Wujud
  2. Cabaran SEO Berita Sukan Terkini | Berita Sukan Terkini
  3. Prestasi Blog Ezany-Kun Setelah Sebulan Beroperasi
  4. Ezany-Kun.com Kini Telah DiIndex Oleh Google
  5. Tukar Struktur Permalinks Tanpa Rosakkan Link Yang Lama | Broken Links

{ 28 comments… read them below or add one }

Gerrard January 6, 2011 at 1:25 PM

Respect la bro..terbaik dan good luck ^_^

Reply

Ezany-Kun January 6, 2011 at 6:31 PM

thanks..

Reply

Ezany-Kun January 6, 2011 at 6:39 PM

thanks.. hehe.. biasa jer la.. blog baru nak bernafas..

Reply

dnoBiz January 6, 2011 at 3:41 PM

aku biasa tengok awstats je ,
tentang PR tu aku tertannya gak bila Google update?, berapa bulan sekali?

Reply

Ezany-Kun January 6, 2011 at 6:40 PM

awstats aku pny data hilang.. hosting provider pun xdpt nak retrieve.. PR tu rasanya google update 4 bulan sekali..

Reply

hans January 6, 2011 at 4:25 PM

den pun tak faham sangat pasal Alexa2 tu

P/S : Bersama Hans di Restoran Keluarga Anda – Yankies Hut

Reply

Ezany-Kun January 6, 2011 at 6:42 PM

samo la kite.. :D

Reply

Norasikin January 6, 2011 at 5:38 PM

Dah cukup baik la tu bro. Teruskan usaha lagi

Reply

Ezany-Kun January 6, 2011 at 6:44 PM

terima kasih.. :)

Reply

tehr January 6, 2011 at 6:08 PM

hal page rank dan alexa ni aku malas nak pikir
biar je dia dengan sendirinya

Reply

Ezany-Kun January 6, 2011 at 6:45 PM

pikir2 pun buat sakit kepala jer.. hehe..

Reply

Kujie January 6, 2011 at 6:42 PM

sebenarnya kak jie pun tak pandai nak analisa statistik…tengok je
tapi target tahun 2011 nak kurangkan bounce rate – landing time kena tambah

apa pun, tahniah…dh berada pada landasan yang betul tuk terus maju

Reply

Ezany-Kun January 6, 2011 at 6:47 PM

oo.. tak bagus ker kalo bounce rate tu byk sgt.. sy lagi la tak paham.. hehe..

terima kasih.. :)

Reply

sweet January 6, 2011 at 9:09 PM

blog baru lg pon dah mcm ni punya pncapaian. :)
sy x faham sgt alexa2 ni tp tgk graf tu paham la jgk..hehe

Reply

Ezany-Kun January 6, 2011 at 11:27 PM

boleh la.. cuma kena rajin post sket.. tu yg kdg2 malas..

Reply

Ali ridha January 6, 2011 at 9:43 PM

tingkatkan pageview dan pelawat.
mohon innity mesti dapat.

Reply

Ezany-Kun January 6, 2011 at 11:28 PM

mmg ingat nak apply innity pun.. tgk la minggu depan ker.. hehe..

Reply

etomyam January 6, 2011 at 9:46 PM

wah terbaik dan semakin meningkat tu

Reply

Ezany-Kun January 6, 2011 at 11:29 PM

alhamdulillah.. cuba tingkatkan pelan2..

Reply

wazy January 7, 2011 at 12:15 AM

wahhh
boleh tahan juga statik blog ni
keep it up bro

Reply

Ezany-Kun January 7, 2011 at 12:31 AM

aah.. ntah bila la nak dapat trafik yg tak boleh tahan.. ekeke..

Reply

akubiomed January 7, 2011 at 12:57 AM

Blog dengan blog saya sama saing bermula. Saya pun bermula blog didalam bulan September 2010. Sampai masa akan berubah juga :-)

Reply

Ezany-Kun January 7, 2011 at 1:11 AM

oo.. sama gak ek.. semoga terus berjaya.. :)

Reply

suri January 7, 2011 at 8:46 AM

salam jumaat..
satu tahap yang harus dibanggakan.. :) teruskan usaha lagi kami di sini sentisa menyokong dari belakang ;)

Reply

Ezany-Kun January 7, 2011 at 7:15 PM

terima kasih atas sokongan.. :)

Reply

RedBoys January 8, 2011 at 6:34 PM

statistik tu dah hebat tu.
terbaiklah. teruskan usaha untuk mencapai azam menurunkan alexa rank dan google pr.

Reply

Ezany-Kun January 8, 2011 at 7:28 PM

alexa tu mcm degil sgt.. susah nak turun..

Reply

RedBoys January 8, 2011 at 7:36 PM

biasalah. banyak blog di dunia ini. so, persaingan sangat sengit. usahalah pasti berjaya

Reply

Leave a Comment