Gambar Isteri-Isteri Salih Yaacob

Gambar Adik Beradik Neelofa Yang Cun Melecun

Gambar Taman Tema Legoland Malaysia Di Nusajaya, Johor

Syarat Permohonan Rebate RM200 Telefon Pintar 3G (Smartphone)

Syarat Dan Permohonan Geran RM1,000 Untuk Usahawan Online

Gambar 3 Lamborghini Kemalangan & Terbakar Di Lebuhraya PLUS

Borang BR1M

Juara Pilih Kasih 2 Milik Livonia | Gambar

by Ezany-Kun in Gambar,Hiburan

livonia juara pilih kasih 2

Juara Pilih Kasih 2 – Livonia

Livonia berjaya membawa pulang hadiah berupa sebuah kenderaan pikap jenis Trekker berharga RM55,000, wang tunai RM10,000, pakej penjagaan kereta Shine Shine bernilai RM2,399 berserta keahlian lima tahun untukbarangan kosmetik dan spa Mestika Ratu berjumlah RM7,000. serta baucar penginapan tiga hari dua malam untuk dua orang di Holiday Villa Hotel & Residence Doha, Qatar, gelang tangan magnetik dan beg bagasi kulit Edymium dan trofi.

Biodata Livonia

Nama : Livonia
Umur : 20 Tahun
Tarikh Lahir : 19 Februari 1991
Bangsa : Bidayuh
Asal : Kuching, Sarawak

Update: Senarai Pemenang Dan Hadiah Pilih Kasih 2

Related posts:

  1. Senarai Pemenang Dan Hadiah Anugerah Juara Lagu Ke 25 | AJL 25
  2. OST Nur Kasih The Movie | Nur Kasih | Lirik Lagu
  3. Sinopsis Filem Nur Kasih The Movie | Trailer
  4. Pasukan Malaysia Juara Piala AFF Suzuki 2010 | Gambar
  5. Teater Muzikal Terima Kasih Cinta @ Istana Budaya

{ 8 comments… read them below or add one }

Anip February 22, 2011 at 2:17 AM

huh! best doe pilih kasih nie, hahha..ak tgk tak miss lgsg, aku ingt yg no2 tu yang mng, ayoyo

Reply

Ezany-Kun February 22, 2011 at 7:00 PM

tak miss tu.. mesti kipas susah mati rosyam nor ni.. :p

Reply

chii February 22, 2011 at 9:41 AM

da agak dia akan menang..tp x sangka jd juara…
tahniah buat dia

Reply

Ezany-Kun February 22, 2011 at 7:00 PM

dah rezeki dia.. :)

Reply

mikeon9 February 22, 2011 at 10:12 PM

nak kata aku follow tu tak ada la tapi program realiti rosyam nor yang first memang berjaya pada aku. yang 2nd ni aku tak follow sangat since macam tak menarik and peserta macam tak komersial je. apa pun nice share sebab aku sendiri tak tahu siapa yang menang untuk kali ni.

Reply

Ezany-Kun February 23, 2011 at 2:23 AM

aku mmg takde follow.. tapi yg 1 dulu ade tgk.. macam best gak.. masa persembahan muzikal kot.. yg 2 ni tak tengok langsung..

Reply

florensia ilok February 24, 2012 at 12:48 PM

baguslah tu..harum kan nama negeri kita………
ha..ha..ha..

Reply

MW October 6, 2014 at 2:21 AM

her cousin was my girl :3 and I proud of her..

Reply

Leave a Comment