Gambar Isteri-Isteri Salih Yaacob

Gambar Adik Beradik Neelofa Yang Cun Melecun

Gambar Taman Tema Legoland Malaysia Di Nusajaya, Johor

Syarat Permohonan Rebate RM200 Telefon Pintar 3G (Smartphone)

Syarat Dan Permohonan Geran RM1,000 Untuk Usahawan Online

Gambar 3 Lamborghini Kemalangan & Terbakar Di Lebuhraya PLUS

Borang BR1M

Kereta Chevrolet Cruz Milik Salma Mentor 5

by Ezany-Kun in Gambar,Hiburan

Chevrolet Cruz  Salma Mentor 5

Chevrolet Cruz  Salma Mentor 5

Sepertimana yang kita telah tahu bahawa Salma telah dinobatkan sebagai Juara Mentor 5 dan berjaya membawa pulang wang tunai berjumlah RM100,000 dan juga sebuah kereta Chevrolet Cruz tajaan daripada Chervolet. Berikut adalah gambar dan juga sedikit info dan spesifikasi kereta Chevrolet Cruz. Harga RM 98767.60

Chevrolet Cruz merupakan kereta sedan kompak 1.8 liter (1,796cc) terlaris di pasaran Eropah, Australia, India dan rantau Asia itu dipacu pemanduan tayar hadapan menerusi transmisi automatik enam kelajuan terbaru dalam kelasnya tersendiri dengan fungsi shiftronik.

Chevrolet Cruze turut merangkul 35 anugerah termasuk pencapaian keselamatan lima bintang oleh Program Penilaian Kenderaan Baru Eropah dan Australia (Euro-NCAP dan ANCAP).

Cruze mempunyai ciri teknologi dan pacuan kuasa selain reka bentuk struktur yang stabil, selesa dan dinamik untuk pemanduan efisien. Antaranya sistem penyerapan gegaran dan bunyi dari memasuki kabin kenderaan.

Bagi memantapkan lagi ciri keselamata, Cruze memenuhi Sistem Peningkatan Kestabilan Kenderaan menggunakan brek elektronik untuk ketepatan kawalan pemanduan.

Related posts:

  1. Pemenang Dan Hadiah Mentor 5
  2. Video Konsert Mentor 5 Akhir | Youtube
  3. Juara Pilih Kasih 2 Milik Livonia | Gambar
  4. Tips Jimat Minyak Kereta
  5. Hafiz AF7 Kemalangan Kereta Langgar Pokok | Gambar

{ 1 comment… read it below or add one }

anuma October 13, 2011 at 1:30 PM

juara menyanyi dpt hadiah beribu2 rm…tp tajaan/hadiah utk program realiti agama alamak ciput….stesen tv patut cari byk lg tajaan utk program agama ni…

Reply

Leave a Comment