Gambar Isteri-Isteri Salih Yaacob

Gambar Adik Beradik Neelofa Yang Cun Melecun

Gambar Taman Tema Legoland Malaysia Di Nusajaya, Johor

Syarat Permohonan Rebate RM200 Telefon Pintar 3G (Smartphone)

Syarat Dan Permohonan Geran RM1,000 Untuk Usahawan Online

Gambar 3 Lamborghini Kemalangan & Terbakar Di Lebuhraya PLUS

Borang BR1M 3.0 2014

Koleksi Lagu Sinetron Nada Cinta

by Ezany-Kun in Nada Cinta,Sinetron

Koleksi lagu-lagu yang terdapat di dalam Sinetron Nada Cinta. Lagu terbaru akan diupdate dari masa ke semasa.

Untuk mengetahui nama penyanyi dan lagu sila nyatakan maklumat berikut. Nanti admin akan bagitau/cari kalau lagu tersebut ada. Sori tak sempat nak reply komen sebelum ni.

1) episode berapa 2) part berapa 3) minit berapa

Arti Cinta – Randy Pangalila

Bukan Salahku – Randy Pangalila

I Need You – Mikha Tambayong Feat Randy Pangalila

Tanpamu Ku Tak Bisa – Randy Pangalila

Ya Sudahlah – Bondan Prakoso & Fade 2 Black

Nada Cinta – Mikha Tambayong, Randy Pangalila, Dewi Sandra, Michella Putri

Cintamu Adalah Takdirku – Indah Dewi Pertiwi Feat Teuku Wisnu

Buntu – Indah Dewi Pertiwi

Menemukanmu – Indah Dewi Pertiwi

Semakin Lama Semakin Aku – Indah Dewi Pertiwi

Cinta Setengah Mati – Indah Dewi Pertiwi

Jangan Sedih – Indah Dewi Pertiwi

Hipnotis – Indah Dewi Pertiwi

Terlalu Sakit – Indah Dewi Pertiwi

Hitam Putih Cintamu – Randy Pangalila

Aku Milikmu – Mikha Tambayong

Ku Tak Bisa – Audiojet

Ibu – Kiting

Satu Untuk Selamanya – Dewi Sandra Feat Alam Urbach

Lagi Dan Lagi – Andra & The Backbone

Baru Aku Tahu Cinta Itu Apa – Indah Dewi Pertiwi

Terbakar – Indah Dewi Pertiwi Feat Ahmad Dhani

Gejolak Cinta – Indah Dewi Pertiwi Feat Sandhy Sandoro

Gara-Gara Cinta – Michella Putri

Takkan Terpisah – Randy Pangalila

Masih Adakah Cinta – Ada Band

Aku Patut Membenci Dia – Five Minutes

Harmoni – Kiting

Lagu Jomblo – Cassanova

Masih Adakah Aku – Republik

Sempurna – Michella Putri

You And Me – Randy Pangalila Feat Kiting

Ku Sayang Ibuku – Mikha Tambayong

Ketika Mengingatmu – Randy Pangalila

Selalu Ada – Anderta

Seindah Pagi – Mikha Tambayong

Beri Sedikit Waktu – Mikha Tambayong

Aku Kamu Dan Dia – Mikha Tambayong

Mendung Kan Berganti – Mikha Tambayong

Hal Terindah – Seventeen

Jujur Saja – Anderta

Main Hati – Andra & The Backbone

Cukup Bete – Mikha Tambayong Feat Randy Pangalila

Kekasih – Gilang

Hanya Ingin Kau Tahu – Republik

12 Bar Exam – Randy Pangalila , Mikha Tambayong , Michella Putri

Tak Ada Yang Bisa – Andra & The Backbone

Semua Indah – Randy Pangalila

Musnah – Andra & The Backbone

Waktunya Cinta – Randy Pangalila

Sisa – Power Slaves

Tentang Rasa – Astrid

Wonder Woman – Mulan Jameela

Sahabat Sejati – Randy Pangalila Feat Mikha Tambayong

Awal Yang Baru – Michella Putri

Cinta Itu Nada – Randy Pangalila

Magic – Lyla

Sentuhan Rasa – Randy Pangalila Feat Mikha Tambayong

Maaf – Radja

Takkan Rela – Five Minutes

Ada Bayangmu – Mikha Tambayong

Semua Untukmu – Mikha Tambayong

Kasih Dengarkanlah – Republik

Ingkar – Irene Justine

Kunobatkan – Lyla

Lebih Dari Bintang – Lyla

Related posts:

  1. Sinopsis Sinetron Nada Cinta @ Astro Ria | Trailer
  2. Lagu Tema Opening OST Nada Cinta – I Need You [Randy Pangalila Feat Mikha Tembayong]
  3. Lagu Tema Ending (Penutup) OST Nada Cinta – Ya Sudahlah
  4. Video Drama Tentang Dhia Full Episode
  5. Sinetron Nada Cinta Full Episode | Video

{ 1 trackback }

{ 537 comments… read them below or add one }

Nabiela Natasya November 29, 2011 at 10:52 PM

tahu gak music semasa Ricky bermain bola keranjang ?
masa bertarung ama Alex .

Reply

Roro December 7, 2011 at 7:17 PM

ea lorh . . best sngt lgu tu . .

Reply

Berlyn Lovely Forteza March 9, 2012 at 2:34 PM

yha … semuaa lagu ost Nada Cinta a, semua best – best lha …
:)

Reply

blur.... April 25, 2012 at 12:33 AM

saya nak tajuk lagu ketika nada sedar dari koma dia……boleh tak????

saya berharap sangat,,plzzzzzzzzz!

Reply

camie May 10, 2012 at 5:55 PM

pergi cari kat youtube ost nada cinta iklas atau ost hikmah lagu ni lain lain saya tak pasti yang mana satu cubalah tengok antara dua ni

Reply

Nisyanadacinta October 20, 2012 at 9:28 AM
amilia November 2, 2012 at 3:08 PM

buka youtube search ikhlas atau hikmah… tu je yg sy thu yg lain sy x thu.. :)

Reply

bellamy April 28, 2012 at 3:42 PM

sy nak taw lagu dlam nada cinta yang baru2 ini mcam zikir tu..sape nynyi ya???subhanallah walhamdulillah astafirullah wallahuakhbar….starting mcm tu..episod2 kelmarin bru keluar..laki n pmpuan duet

Reply

pejul April 28, 2012 at 10:21 PM

hikmah nama tajuk lagu ya

Reply

mia 798 May 2, 2012 at 12:58 PM

ya,,aq pun mau tau apa nama music nya

Reply

syah hunny beez May 5, 2012 at 8:40 AM

tau lagunya I’m back-rodo

Reply

shikin June 5, 2012 at 9:12 PM

ape tajuk lagu kan selalu ku jaga, mse tu alex bagi bunga dekat rasti, episod172 plsss2 nk sanagt2,

Reply

Syamin December 9, 2011 at 4:18 PM

Ade X Lgu Yg Ricky Lwn Ngan Alex Basketball Tu??

Reply

Ezany-Kun December 12, 2011 at 10:57 AM
izzati February 12, 2012 at 2:28 PM

awk tau tak lagu nada nyanyi mase pertandingan episod 84 part 3???
tlg yeee….

Reply

hana February 20, 2012 at 4:58 PM

tak tau tapi saya tau liriknya.Panjang.Nak tahu?
saat ku tersentuh,gelap jadi teraang,kau yang pernah sedunia,ketika kau ada,buatku tertawa,kau buatku terpesona(perempuan)
Ku ingin kau selalu ada di hatiku,dalam setiap hela nafasku,untuk membuatmu lemah,pandanglah diriku,ku akan slalu menjaganya.(lelaki)
chorus:semoga terus ada senyum dan tawa,menghiasi tiap langkah hidup kita,ku ingin semua ini takkan berakhir,dan takkan hilang dalam ingatanku,saat indah bersamamu.(l&p)
kau yang mencerahku,gelap di hatiku,saat kau ada di sisiku(p)
Aku bahagia dalam dalam dakapanmu,buatku slalu mencintaimu(l)
ulang chorus.

Reply

izzati February 24, 2012 at 8:24 PM

bkn nie.. time nada nyanyi solo episod 84 part 3

Reply

hana February 27, 2012 at 3:57 PM

oh ye ke?Sorry la.Buat penat jari menaip je.Cubalh cari.Ada kot.Sorry sekali lagi.

Reply

izzati March 5, 2012 at 6:48 PM

saye dh crik tp tak jmpe lhaa.. kalo tau tulis ae tajok nye.
terima kasih ye

Reply

hana March 31, 2012 at 6:09 PM

Lirik:

Dilangit yang biru,
Kandung harapan,
Dilangit yang luas,
Menghempas cinta

Siniku mimpi,
Hadirnya dirimu,
Ku kan hadapi semua, (tak pasti)
Tersenyum bahagia

*Dia yang ada di hati ini,
Mendalamlah merasuk ke tubuhku, (tak pasti)
Saat kau genggam rapat tubuhku, (tak pasti)
Jalani tanpa adamu
Namun untuk satu yg pasti
Apa yg ada di hati ini#

Lalalalalalalalalalalala….Hooooo

Ulang * hingga #

Hooooo….Lalalalalalalalalalalalala

Namun untuk satu yg pasti
Apa yg ada di hati ini.
Hoooo….

Reply

nur suziana May 24, 2012 at 5:30 PM

pew tjuk lgu nye

Reply

nuramira June 6, 2012 at 1:56 PM

yang ada di hati ini

Reply

fatyen ayunie February 3, 2013 at 10:26 PM

ooo jadi nie bukan mikha eh

Reply

secret June 11, 2012 at 11:06 PM

ape tjuk lagu nie ?

Reply

rabiatul June 13, 2012 at 10:14 PM

ni lirik panjang dia ke….
and knape x downloud…

Reply

Nada123 June 30, 2012 at 9:12 PM

Takkan hilang.. Cari kat youtube video by amalinaathman.. Ada lirik skali

Reply

Nada123 June 30, 2012 at 9:14 PM

Oh ya..hana.. Lirik lagu tu cek kat bawah sikit ye..

Reply

amalinaathman March 14, 2012 at 1:48 PM
zahirah July 6, 2012 at 2:02 PM

boleh saye nk tahu nk download kt mana lagu ni tpi sye nk full tk nk pendek jer boleh tak please…ni linknya —–>http://www.youtube.com/watch?v=yCqIKlXIVRo

Reply

Roro December 20, 2011 at 8:08 PM

tenkiuuu

Reply

Roro December 21, 2011 at 9:27 AM

klu nda silap , ada lgi stu ..
yg rentak dea cam nhe ..
“ojek everybody ojek ”
lw nda silap lh …

Reply

fina February 15, 2012 at 7:15 PM

maaf,kalo bisa saya tau itu ap tajuknya

Reply

salju putih December 23, 2011 at 5:57 PM

lgu nda cinta waktunya cinta-randy pangalila…best nyer…i like…:>

Reply

piya fiya December 28, 2011 at 12:46 AM

best jgk cite nie

Reply

Nirvana Anastasya December 30, 2011 at 11:21 AM

mna lagi lagu nya ?
ada lagu best ni wktu episod minggu ini ..s
ya mau tjuk lagu itu ..

Reply

celine luhong wan December 31, 2011 at 4:11 PM

hye semuanya

Reply

celine luhong wan December 31, 2011 at 4:14 PM

hye kak randy…
gue suka banget kamu nyanyi sama kak mikha….
lucu banget…gue pengen banget kak randy dan kak mikha berpacaran…

Reply

stefeny usun December 31, 2011 at 4:15 PM

hye kak randy…gue suka banget sama kak randy…:)

Reply

Lala January 5, 2012 at 6:07 PM

lagu theme rasti & ricky dating tu, tajuknya pa ya?

Reply

Ezany-Kun January 5, 2012 at 8:15 PM

astrid – tentang rasa

Reply

hana February 20, 2012 at 4:49 PM

TENTANG RASA BUKAN JE OST NADA CINTA TAPI JUGAK OST VANILLA COKLAT.TV3.SELASA.9.00 MLAM.TIBA-TIBA VANILA COKLAT PULAK CERITA.(SORRY)

Reply

shikin June 5, 2012 at 8:51 PM

ape tajuk lagu kan selalu ku jaga, mase tu alex bagi bunga dekat rasti, episod 172

Reply

shikin June 5, 2012 at 9:09 PM

ape tajuk lagu kan selalu ku jaga, mase tu alex bagi bunga dekat rasti, episod 172 , plzz nak sangatt

Reply

nirah February 6, 2012 at 5:11 PM

ap lgu yg nada nyayi waktu hari jadi siska

Reply

aiz..... May 25, 2012 at 9:57 AM

takkan terpisah tajuk nye…..

Reply

nuramira June 6, 2012 at 1:58 PM

ku selalu mencintaimu

Reply

nabil February 6, 2012 at 8:53 PM

lagu apa ek masa rasti nak bunuh diri kt rail keta api???

Reply

izzati March 12, 2012 at 6:12 PM

saya dh dpt lagu nye…
kt episode 117 part 2 pon ade jge lagu nie,
tajoknye ikhlas search kat 4 shared n copy this link : http://www.4shared.com/mp3/ckaplOn4/Bee_Voice__Ustaz_Shohib_-_Ikhl.html?refurl=d1url

Reply

wan nurliyana March 14, 2012 at 9:19 AM

tajuknye ikhlas ke?mcm x de jer lagu nie kat eps nada cinta.

Reply

izzati March 16, 2012 at 8:31 PM

ade..tp laa full song..
scene ble rasti nk bunuh diri kt keretapi ngn rina luka kene kaca time nada excident

Reply

wan nurliyana March 18, 2012 at 10:01 AM

oooooooooooo.dah ingat dah thanks.

Reply

hana February 8, 2012 at 3:55 PM

lagu nada nyanyi masa hari jadi siska ialah lagu Takkan Terpisah.

Reply

nirah February 8, 2012 at 8:30 PM

ap lgu yg nada gan ricky nyayi dkat dgn hospital tu

Reply

hana February 20, 2012 at 4:45 PM

LAGU SAHABAT SEJATI

Reply

nina querida February 9, 2012 at 5:54 AM

lagu ap yek yg episode 97 ary nih td…yg martin bkak radio die ttbe mati tuh…
yg ad pkataan cm bunyi ‘on check evrybody oncheck..’ lbh kurang cm tu la bunyi ny…
xtw pkataan tu btol ataw x sbnarny…
n lgu yg rasty nk bunuh diri kat rail keta api tuh..ap ye..?? plsss g tahu…da lme cr…

Reply

amalinaathman March 14, 2012 at 1:37 AM
humairah February 11, 2012 at 3:07 PM

semuanye best sangat…!!!
tapi knp lagu whatever lah x ade yerk??

Reply

dyarena_eena March 29, 2012 at 4:05 PM
shaz February 13, 2012 at 12:29 AM

tahu tak lagu yang irama nya slow jer…time nada dpt jumpe kasut rasti terjun curam tu??

Reply

ainsempoi February 14, 2012 at 4:38 PM

tahu tak lagu yg dinyanyikan oleh ricky, vito & nada masa dlm situasi dia ader tong besar…since nada merajuk…

Reply

intan zulaikha March 13, 2012 at 6:11 PM

kalau x silap tajuk lagunye ‘kekasih jangan kau pergi’

Reply

ainsempoi February 15, 2012 at 10:38 AM

aper ya tajuk lagu yg dinyanyikan oleh nada & ricky dalam episod 101…

Reply

izzah February 19, 2012 at 7:31 PM

seronok x payah susah2 nak cari lagu n lirik die ….semua episode pon x susah nk cari.tq sbb buat website nieh yerr….

Reply

hana February 20, 2012 at 3:38 PM

lagu ep. 101 ialah aku milikmu.

Reply

peminat nada cinta February 20, 2012 at 3:43 PM

to ezany.nak tanya lagu hipnotis tu dah lepas ke belum?Satu lagi,lagu apa masa nada buat persembahan nak kumput duit untuk bu susan?Yang Alex menyanyi tu?

Reply

Ezany-Kun February 20, 2012 at 6:41 PM

lagu hipnotis tu dah lepas tp tak sure episo berapa.. lagu kumpul duit tu episod berapa? part berapa?

Reply

izzati February 24, 2012 at 8:21 PM

saya nak tnya ezany lagu nada nyanyi solo tue tajok nye ape???
episod 84 part 3

Reply

nina querida February 24, 2012 at 11:48 PM

ezany…xdpt lg ke lgu yg sy tny ary tu…?? plsss da lme sngt cr x jmp….minat nk sngt2. ….tlg lh…..;(

Reply

hana February 20, 2012 at 3:48 PM

to ainsempoi,lagu yang nada merajuk hari tu adalah kekasih by gilang.ok?

Reply

shaz February 22, 2012 at 12:41 AM

semua tak dpt cari ker lagu time rasti nk bunuh diri kat ketapi tu????minat sgt lagu tu….plsssss

Reply

izzati March 8, 2012 at 10:16 PM

saya pon tgh crik jge..
kt episod 117 part2 ade lagu tue..
sye ingt liriknye cam nie..’
lailahaillah sejajar kekhilafan ini, anugerah yg berarti, sejak hidupku jd mimpi, nestapa menyulam di hati, ikhlas n then taktau..
pleaz ae kalo tau tajoknye…sedih sgt ble dgr dan dihayati

Reply

izzati March 12, 2012 at 6:09 PM

saya dh dpt lagu nye…
kt episode 117 part 2 pon ade jge lagu nie,
tajoknye ikhlas search kat 4 shared n copy this link : http://www.4shared.com/mp3/ckaplOn4/Bee_Voice__Ustaz_Shohib_-_Ikhl.html?refurl=d1url

Reply

farah February 22, 2012 at 10:26 PM

lagu apa yg waktu rick bgi cincin kat flora tpi dari vito tu

Reply

fatin February 23, 2012 at 7:39 PM

ap lak tajuk yang diorang ramai ramai nyayi waktu diorang nak gi bercuti tu episode 108

Reply

irah February 23, 2012 at 7:48 PM

ap lgu yg ricky nyayi lepas dia sapu balosam at kaki nada waktu lpas ricky lpas dari dia kuna coleh dgan alex tu

Reply

hana February 27, 2012 at 4:12 PM

tak tau tajuk tapi tau lirik.

Duduklah di sampingku, aku hanya ingin memandangmu, duduklah di sampingku, tak perlu ada satu kata, kata apa menjadi sebuah mimpi.

Ini semua juga dlam dirimu, karna aku adalah diriku, dan hatiku hanyalh untukmu, Aku hanya ingin memandangmu, di setiap waktu

Masuklah kau ke dalam hatiku, lewat semua tatapan mataku, agar aku dapat memejamkan mataku dan kusimpan di hati, agar kau tak perlu memandang yang lain dan aku pun takkan memandang yang lain.

Mungkin ada yang salah kot sikit2.Tapi inilah kalau tak silap.

Reply

irah February 23, 2012 at 7:51 PM

sorry yg kuna tu kena yg coleh tu colek

Reply

anastasya February 24, 2012 at 12:35 AM

apa tjuk lagu ..
lirik dia lebih kurang mcm nii ..

‘ sedih ‘

ada ayat ‘ sedih ‘ lha dlm tuu .

Reply

nur suziana May 24, 2012 at 5:35 PM

klau x silap jangan sedih

Reply

Dayang Nur Aida February 24, 2012 at 3:08 PM

to ezany-kun : tajuk lagu nape yang band lyla menyanyi waktu hujan ? mase tu rasti peluk ricky ..

Reply

nadacinta February 24, 2012 at 11:13 PM

mne lgu lain?? lgu nada nyanyi s0l0 epis0d 84 part 3…plzzz nk sgt lgu 2…

Reply

rickyluvnada February 25, 2012 at 12:52 AM

@ezany-kun t0l0ng bgtahu lagu yg nada nynyi waktu prtndingan episod 84,nada nyanyi solo. tlong ea… i’m waiting.. 1 ag nk tnye xde ke episod sbl0m 59.. dr episod 1..

Reply

amalinaathman March 14, 2012 at 1:50 PM
shikin June 5, 2012 at 8:34 PM

ape tajuk lagu , nie akan selau ku jaga, yang alex bagi bunga dekat rasti, episod 172

Reply

shikin June 5, 2012 at 8:36 PM

plzz nak sangat

Reply

Nurul:)) February 25, 2012 at 8:50 PM

ape tajukk lagu time dieorang nyanyi ramai-2 kt pantai tu . ta silap episod 108 ke 109 . macam tu lah . please ..
lagu die macam niey .
“jangan kau bilang diri ku ta peduli , jangan kau bilang diriku ta perhatian , bile kau sayang , katakanlah sayang ”
macam tu lah . please ek , nk sangat lagu nieyy !

Reply

syaza February 27, 2012 at 7:08 AM

itu lagu HAPPY..

Reply

wina February 26, 2012 at 8:06 PM

tajuk lagu tu happy
nak tnye ap tajuk lagu ni kuakan bernyayi dan terus bernyayi

Reply

HANA March 16, 2012 at 6:04 PM

Saya dah dengar kat yutube.Tak tau lah tajuk dia apa tapi lirik die taulah.

Laka sefakat…Namun tak melambat lambat daripadamu…(perem…)
Kamulah sejujur yang pernah ku lihat terpancar di wajah mu….(lel…)
Bersinarlah kembali seperti cinta kita(p)
Kamulah wanita di hati ini (l)

Chorus 2x

Baris pertama hingga ‘kamulah sejujur’ tu agak tak berapa yakin skit lah.

Reply

nuramira June 6, 2012 at 2:10 PM

dimanakah sang fajar yang menggantikan malam2 yg terang dimanakah senyuman yang pernah ku lihat terpancar di wajahmuu….

Reply

una June 11, 2012 at 11:30 PM

lagu ni kan..
”ku akan menyanyi dan terus bernyanyi
ku xingin lihat mu bersedih,,” kn3..
tajuk die ku akan menyanyi asenye,xk0mp0mla… sbbnye kat g0ogle xde arr….

Reply

hana March 30, 2012 at 10:45 AM

Yang di bawah tu abaikan. Yang sebetulnya cari dekat link ni:

eirasazunara.blogspot.com/2011/11lirik-ku-akan-menyanyi-dan-terus.html

Reply

Nada123 June 30, 2012 at 9:23 PM

To wina.. Tajuk lagu tu ialah ku akan menyanyi.. By randy pangalila n mikha tambayong

Reply

irah February 26, 2012 at 8:08 PM

ap lgu yg rasti nyayi sorang2 kat tpi pantai tu

Reply

syaza February 27, 2012 at 7:09 AM

itu lagu awal yg baru..

Reply

hana February 27, 2012 at 4:04 PM

lagu apa yang Flora nyanyi masa tunggu Vito dekat depan pintu.ep. 104 lebih kurang la.Yang lagu dia macam ni…

…melihat ke luar…mengapa belum juga datang…..kau benar-benar buatku gelisah

Ada yang salah kot.Tapi lebih kurang macam tu la.

Reply

una February 27, 2012 at 9:45 PM

to:EZANY-KUN.. plzzz………………….. lagu episod 84 part 3.. nada nyanyi s0l0… xslap dlm episod 109 p0wn ade,mse nada jln ngan ricky tepi pntai 2..

Reply

syaz February 27, 2012 at 10:05 PM

nk tau snggd..ape tjuk lgu waktu yg “fraktur hepatika” waktu Ricky n Nada pelok tu???please…

Reply

Lala February 29, 2012 at 1:40 PM

apa tajuk lagu yg nada nyanyi masa dia x bole jumpa ricky krn ricky d tuduh hamili rasti. episod 92 part 2 tu . tlg ye . nak sangat tau tajuk lagu tu . 1st nada nyanyi then ricky nyanyi juga . plzz nak tao sgt .

Reply

nada cinta February 29, 2012 at 2:15 PM

syaz:lagu part ”fraktur hepatika” 2 tajuknya… KU LAKUKAN SEMUA UNTUKMU.. kite da dpt lagu 2..hehehe

Reply

hana February 29, 2012 at 4:23 PM

Lagu apa yang Dewi @ Rina nyanyi masa nada jatuh kat laut.Lepastu Nada dah balik.Lagu dia lebih kurang macam ni:

‘Tuhan tolong jangan pernah mengambil…’ Itu je pun yang tau.Rasanya yang mengambil tu salah.Tapi,tu je pun yg tau.

Reply

nada cinta March 8, 2012 at 10:38 PM

tajuk lagu nie… BELUM PERNAH..

Reply

nada cinta February 29, 2012 at 8:46 PM

”tuhan tolong jgn pernah berakhir kebahagiaan” nie lirik die kn.. tp xtaw pe taj0k lagu nie….

Reply

irah March 1, 2012 at 9:21 PM

ap lagu yang dewi@rina nyayi waktu nada hilang kat laut lirik dia lebih kurang cam ne putri ku yang cantik

Reply

roro March 3, 2012 at 3:07 PM

ap tajuk lagu yg bunyi deaa mcm ni ‘ojek everybody ojek ‘ lebih kurang mcm t2 lha . pleasee ? anyone help me ?

Reply

norshafyqa March 13, 2012 at 10:51 AM

rodo -i’m back

Reply

roro March 14, 2012 at 8:36 PM

x , ada lg yg stu .

Reply

syaz March 4, 2012 at 3:37 PM

x dpt pown..Nada cinta: tlg bgi laman webnye boley..x dpt pown cri kt youtube ku lakukan semua untukmu..

Reply

hana March 5, 2012 at 4:30 PM

Cari dekat google,tulis lirik lagu ku lakukan semua untukmu.Halaman ke 2.Dia ada letak youtube tentang ku lakukan semua untukmu.Klik dan dengar.Easy, right?

Reply

nada cinta March 5, 2012 at 5:31 PM

syaz:cri kat g0ogle jer.. taip je KU LAKUKAN SEMUA UNTUKMU OST NADA CINTA, ataw RANDY PANGALILA.. nnt de kua link,tp cri yg kat 4shared snang cket nk d0wnl0ad…

Reply

mikha putri March 5, 2012 at 8:47 PM

aku suka banget sama kak randy dan juga pelakon nada cinta

Reply

irah March 8, 2012 at 9:21 PM

ap lgu yg mikha nyayi kat club tu

Reply

nada cinta March 8, 2012 at 10:49 PM

lagu yg kat club 2… SEMUA UNTUKMU

Reply

fiya_cinta March 15, 2012 at 3:30 PM

2 songs:
(a) semua untukmu (mikha)
(b) yang ku sayang (mikha)

Does anybody know where I can find this song (yang ku sayang-mikha)??
plz..need ur helps..

Reply

amalinaathman March 17, 2012 at 2:02 AM

semua untukmu-download mp3 kat sini: http://www.youtube-mp3.org/#v=yVomKm4ayWs

Reply

amalinaathman March 17, 2012 at 2:10 AM
Kiena March 18, 2012 at 2:10 PM

thank you, amalinaathman..

Reply

ima emma April 8, 2012 at 12:46 PM

yg at club tuh ,
:sayang paling sayang

Reply

hana March 9, 2012 at 5:08 PM

Lagu apa yang ricky bagi vitamin ci….um kat nada pastu nada pulak yg buat.Ep. 114 part 1.Lirik dia lebih kurang mcam ni:

…di pepagi hari…tawa canda dan sahabatku…aku sudah terbiasa dengannya…tak bisa ku tanpa diriny…………………..

tu je pun yg tau.

Reply

Ezany-Kun March 10, 2012 at 10:01 AM

sisa – power slaves

Reply

hana March 15, 2012 at 4:24 PM

Taklah,lirik dia lain.

Reply

Kiena March 18, 2012 at 2:39 PM

pergi kat link ni, ni lagu dia. but sorry sbb kiena x tahu tajuk dia. http://www.youtube.com/watch?v=nZtUuOnTunc

Reply

myra March 10, 2012 at 12:58 AM

ade sesiape tau tajok lgu semase alex n ricky beradu bakat ?? x silap lgu nye mcm niyhh..”ojek everybody ojek” plezz la bgtau..da lme cri lgu ni…

Reply

myra March 10, 2012 at 11:44 AM

xde spe tau ke lagu tu ?? episod 94 part 2..mse alex n ricky kt kolam renang tu…lagu diorang beradu bakat tarian….plezzzzzz3..nk sgt lgu niyhh…

Reply

myra March 11, 2012 at 11:35 AM

admin,tolong la cri lgu tu…

Reply

amalinaathman March 14, 2012 at 1:24 AM
myra March 14, 2012 at 9:02 AM

tq

Reply

bella March 10, 2012 at 5:55 PM

nk tnye lagu yg mikha nyanyi d clab 2 lgu ape erk??nk thu sngt2..

Reply

myra March 11, 2012 at 11:34 AM

bella = tu lagu SEMUA UNTUKMU

Reply

bella March 12, 2012 at 12:21 AM

tq myra…

Reply

myra March 12, 2012 at 10:29 AM

welcome

Reply

ariffah March 11, 2012 at 12:40 AM

admin tlong cri lagu yg eps 84 part 3 yg nada nyanyi atas pentas slepas waktu sound rosak yg depa nyanyi akustik tu…….tlong admin….

Reply

amalinaathman March 14, 2012 at 1:45 PM
hana March 11, 2012 at 6:15 PM

To ezany,nak tanya ape lagu yang masa Nada hilang kat laut tu?Lirik dia mcam ni lebih kurang ‘Putriku yang cantk,permata hatiku….’

Lagi satu masa episod 119,part 3,dia mena’ngis tengo video nada pakai syal dan anting2 tu masa nak cari mak dia. macam ni; …………ada cahaya cinta……’

Reply

jengko May 3, 2012 at 1:09 PM

tgh mencari lagu ni jugak…tau tak tajuk aper? tq

Reply

tanakwagu March 12, 2012 at 1:41 AM

hi,
ada lagu ku sayang ibuku-kating versi techno atau remix tak?
tu yg nada nyanyi di kelab

Reply

wan nurliyana March 12, 2012 at 1:12 PM

ade x lagu yg nada nyanyi mase die kat rumah anak yatim tu?episod 1 part 2 kot.

Reply

wan nurliyana March 16, 2012 at 1:49 PM

x der sape nk jwb ke???????????????x pe la org carik sendiri la…….

Reply

camie May 10, 2012 at 5:34 PM

yang masa hari jadi ke masa mula mula start cerita tu kalau yang dia nyanyi kat tempat macam ladang teh tu tajuk lagu dia semua indah

Reply

freeze .. March 12, 2012 at 2:37 PM

admin mntk tolong carikn lagu yg rasti nk bunuh diri dkat rail keretapi tuh… lagu tu ade dkat penghujung episod 90 …
please…!!!

Reply

amalinaathman March 13, 2012 at 10:08 PM
freeze .. March 17, 2012 at 10:57 AM

thanks… amalinaathman… =)

Reply

haliza March 12, 2012 at 7:41 PM

nak tanya lagu sewaktu ad mikha..lagu rap…

Reply

fiya_cinta March 16, 2012 at 3:59 PM

yup, sy juga tgh cari lagu tu..
admin, tlg cari bleh??
thanks n_n

Reply

amalinaathman March 12, 2012 at 9:25 PM

admin, mntak tlg carikan lagu dlm ep 117 part 1 minit 6:31(time nada kat blue club jmpa vanna)

liriknya ada berbunyi mcm ni:

“kadang kita jatuh sulit tuk berdiri, tersenyum di dalam sedih….inilah saatnya sadari semua anugerah yang kita rasakan”

Reply

norshafyqa March 13, 2012 at 10:47 AM

lagu time ricky lawan basketball ngn alex tu tajuk die rodo-i’m back ..

Reply

fyka March 13, 2012 at 11:02 AM

tau tak lagu mase mika nyanyi lagu yang kedua kat blue club tu…ade perkataan “sayang yang paling ku sayang”
lagi satu lagu mase mika main piano dkt skolah tu…mintak tlg sgt2…

Reply

amalinaathman March 13, 2012 at 2:27 PM

masa mika main piano tuu tajuknya aku milikmu.

Reply

fyka March 13, 2012 at 9:03 PM

tq amalinaathman

Reply

amalinaathman March 13, 2012 at 10:09 PM

welcome..:)

Reply

fyka March 13, 2012 at 10:31 PM

amalinaathman : awk tau x lagu masa alex dan ricky beradu bakat.(menari).ade perkataan “anchop everybody anchop”……plezz answer me…..

Reply

amalinaathman March 14, 2012 at 12:02 AM

rodo-i’m back

Reply

amalinaathman March 14, 2012 at 12:36 AM

eh silap, bukan rodo-imback . tajuknya everybody on job kalau tak silap. tapi tak jmpa dia punya lagu utk download.

yang atas tuu-sayang yang paling ku sayang tajuknya yang ku sayang.link utk lagu tuu tak jmpa. hny jmpa utk cord guitar ja. ini -http://www.kordkita.web.id/mikha-tambayong/yang-ku-sayang.html

Reply

fyka March 14, 2012 at 9:21 AM

ok…tq !

Reply

fyka March 14, 2012 at 9:52 AM

amalinaathman,sori la tanye byk2…..tp awk tau x lagu rap sejak mika dtg…ade prkataan mcm ni tp sye tau sikitjela…”membuat hidupku lebih asik” tau x ?

Reply

amalinaathman March 14, 2012 at 1:06 PM

rodo – i’m back kalau tak silap.cuba laa dgr dulu..:)

fyka March 14, 2012 at 2:38 PM

da dgr..bukan lagu tu…

aX syed March 14, 2012 at 12:42 AM

cari di youtube tajuknya anzap ..lagu tu dari zunda project cd .

Reply

chella March 14, 2012 at 9:18 AM

yang lagu zunda project-anzap tu xde ke mcm dlm nada cinta punye…knp muzik die laen ????

Reply

aX syed March 14, 2012 at 6:02 PM

chella , lw lagu mcm dlm nada cinta tu I tk tw ..music tu kn cri sndiri lh ye ..

Reply

dyarena_eena March 29, 2012 at 3:43 PM

yg project anzap 2 bkn lagu dlm nada cinta..byk kali dgr tp mmg laen..mmg ada lirik sama tp mmg laen..sy dh lame cari lagu 2 tp still xjmpe lg..huhu

Reply

Chella March 30, 2012 at 8:58 PM

Tu la…laen sesangat !

Reply

wan nurliyana March 13, 2012 at 12:58 PM

nk lagu yg rasti nyanyi mase keluar ngan ricky. eps 3 part last skali. plizzzzzzzzzzzz nk sangat lagu tu.nie soal idup dan mati.PLIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ.

Reply

Mieza March 14, 2012 at 11:37 PM

astrid – tentang rasa

Reply

wan nurliyana March 15, 2012 at 9:28 AM

thanks

Reply

pinky March 13, 2012 at 3:42 PM

pa lagu yg episod 118 tuw yg ricky tnangkan ckgu rina ..
pliz..

Reply

amalinaathman March 14, 2012 at 1:14 PM

sedih ku sedih

Reply

Mieza March 13, 2012 at 10:07 PM

Episod 80 part satu..yg time ricky nanges ingt kn nada..time tu dy kne culik dgn rasti oleh martin..lagu ape tu ek??.plis,,someone,,answer me..nk taw sgt lagu ape tu..

Reply

amalinaathman March 13, 2012 at 11:13 PM
Mieza March 14, 2012 at 11:19 PM

terima kasih amalina…:-)

Reply

amalinaathman March 15, 2012 at 1:28 AM

samasama..:)

Reply

erin March 13, 2012 at 10:27 PM

sape tau lagu masa di blue club nyanyian kedua…episod 120 tu PLEZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ :(

Reply

Kiena March 17, 2012 at 2:25 PM

Yg first time ricky jumpa mikha kat club tu ke?
Yg 2 tajuk dia semua untukmu.

Reply

Kiena March 17, 2012 at 2:41 PM

yg mikha nyanyi kat club second time tu tajuknya sayang yang paling ku sayang.

Reply

erin March 17, 2012 at 5:53 PM

tq kiena

Reply

shira March 13, 2012 at 11:31 PM

tau x lagu yg rasti nyanyi semasa episod 3 untuk ricky..

Reply

hana March 15, 2012 at 11:09 AM

Astrid-tentang rasa

Reply

aX syed March 14, 2012 at 12:45 AM

kalo korang nk tw lagu yg korang tulis “onchop everbody onchop” tu , cri di youtube tajuknya “anzap” ..

Reply

ainsempoi March 14, 2012 at 12:02 PM

aper lagu background utk ep 121…lagu dia mcm rentak rap hip hop ckit..

Reply

ainsempoi March 14, 2012 at 12:15 PM

lagu background ep 121..time alex lawan basket ball ngan mika

Reply

Kiena March 17, 2012 at 2:46 PM

yg 2 tajuk dia I’m back-Rodo

Reply

Kiena March 14, 2012 at 1:09 PM

Ada x lagu yg lyric dia:sayangku sayangku kau membuatku gila and lagu yang time ricky and alex lawan basketball? kalu ada bgtahu link dia ya.. Thanks..

Reply

Kiena March 14, 2012 at 1:59 PM

yang lagu o’jeck everybody o’jeck episod 121 part 1 time mikha lawan basketball dgn alex, yang lagu sayangku sayangku kau membuatku gila episod 121 part 4 time ricky jumpa mikha..

Reply

nur suziana May 24, 2012 at 6:13 PM

anzap..tjuk nye

Reply

pinky March 14, 2012 at 2:35 PM

guyz ..
kalian tau x tajuk lagu tyme episod 118 tuw , yg ricky tngah tenangkan cikgu rina ?
pliz …

Reply

Kiena March 14, 2012 at 2:43 PM

lagu anzap juga ada dalam episod 94 part 2, kat dalam 2 ada dua lagu satu yg dia sebut rodo and anzap.. yg sayangku sayangku kau membuatku gila ada dalam episod 121 part 4..

Reply

ainsempoi March 14, 2012 at 2:57 PM

Kiena…sapa penyanyi lagu sygku tu ek?

Reply

Kiena March 15, 2012 at 9:51 AM

Kiena pun x tahu.. Kiena pun tgh cari lagu 2.. x tahu tajuk dia.. kalu tahu senang cari..

Reply

hana March 14, 2012 at 6:13 PM

Apa tajuk lagu yg Mika nyanyi kat club tu?Cam ni lirik die

‘sayang sayang yang paling ku sayang……………………………’
Pstu takde tak tau

Reply

dyarena_eena March 15, 2012 at 7:24 PM

sayang paling sayang

Reply

fiya_cinta March 16, 2012 at 4:52 PM

http://www.4shared.com/mp3/dsug3s-K/Sayang_Paling_Sayang__OST_Nada.htm

try la download ek..
n_n

tlg cari lagu rap yg ad sejak mika muncul dlm episode 120.. plz

Reply

RaziRoxx March 14, 2012 at 7:53 PM

Nak tanya, korang tahu tak lagu rap kat dalam nada cinta. Bukan yang anzap tuh. Yang lain okay.

Reply

iris March 14, 2012 at 11:12 PM

epis0de 122..,,part 4..lagu rentak rap.. t0long yer admin carik kn…

Reply

ainsempoi March 15, 2012 at 10:24 AM

Kiena….klu jumpa tlg bgth ain ek…best gak dgr lahu tu..

Reply

Kiena March 15, 2012 at 4:31 PM

kalu kiena jumpa lagu 2, kiena bgtahu. Kiena pun sekali dgr je. Terus minat.. Best sgt rentak lagu 2, rancak.. kalu jumpa, kiena bgtahu..

Reply

Shazleena March 15, 2012 at 1:38 PM

episod yang baru ini.. waktu ricky sama mikha.. ada lagu yang mulanya perkataan satu satu bla..bla.. hehe sorry aku nggak tau liriknya.. aku mau nanya .. tajuknya apa yah..

Reply

Kiena March 18, 2012 at 1:24 PM

yg sayangku sayangku kau membuatku gila, kelakuanmu buat ku kecewa… yg 2 ke?

Reply

nabil March 21, 2012 at 5:57 PM

lagu apa ek yang kiena tanya uh

Reply

hana March 15, 2012 at 4:21 PM

Tak dapat lg ke tajuk lagu yg flora nyanyi tu?Ep. 122 pun ade.
Lirik yang diketahui pun ni je:

‘Entah berapa kali…aku melihat ke luar…berlari ke pintu…cintaku mengapa belum juga dtg…meski cinta buatku bingung…kau bnr2 buatku glisah…hati ini akn terus menunggumu…cintaku mengapa belum juga datang meski cinta buatku malu…kau bnr2 buatku gelisah…hati ini akan terus menunggumu……………………. padamu.

Ada yang tesalah kot.

Reply

RaziRoxx March 15, 2012 at 5:51 PM

Admin. Tolong cari lagu rap time mikha tolong siska daripada kena pukul dengan alex. Ada perkatan satu rasanya. Please tolong carikan. Bukan yang anzap.

Reply

Daniel March 15, 2012 at 8:24 PM

slm,minta tolong apa tajuk lagu nada cinta…waktu ada si mikha……lagu nya macam nie SAYANGKU SAYANGKU ,ENGKAU MEMBUATKU GILA,SEBAB KELAKUANMU MEMBUAT KU KECEWA……………..PLEZZZZZ

Reply

aliya March 16, 2012 at 1:10 PM

admin2 .. tlong sya cari lagu time mikha lwan basketball dgn alex pastu time mikha tlong siska dari alex .. nakkkkk sngaaattt ..???

Reply

Kiena March 17, 2012 at 2:30 PM

yg 2 tajuk dia I’m back- Rodo.

Reply

Lya NC March 16, 2012 at 1:16 PM

Apa tajuk lagi yg lirik ‘sayangku sayangku,engkau membuatku gila,sebab kelakuanmu membuatku kecewa.pleaseeeee ..

Reply

hana March 16, 2012 at 1:29 PM

Apa tajuk lagu yang Mikha tolong Siska tuh?

‘………..di waktu silam………..’ tu je pun yang tau

Reply

shafiqah shafizan March 16, 2012 at 2:25 PM

saya nak tnya,lagu rancak nada cita apa?cuba admin tolong sat..senaraikan banyk mana yg boleh..
1satu satu dua tiga pun hilang (yg tu je pun yg saya tau)
2.Anjob every body anjob (yg tu je un saya tau)
3.masa mikha tolong siska tuh….
dan semua lagu rancak tolong yerk…admin ke..semua ye.ok thans.\\

PLISS!!!!!TOLONG YA SECEPAT MUNGKING…KALAW DH KUMPUULKAN SEMUA TUH..TOLONG COPY + PASTE DEKAT WALL FCEBOOK SAYA IAITU…https://www.facebook.com/?sk=nf

Reply

wan nurliyana March 16, 2012 at 3:48 PM

ape lgu yg mase nada ketawakan alex sbb tangan alex biru tuh?eps123 part 1st skali.tlg saye plizzzzzzzzzzzzzzz.

Reply

iluas March 17, 2012 at 12:20 PM

lagu ape yg sam pooII tu hah?

agak pelik

Reply

wan nurliyana March 24, 2012 at 9:39 AM

tu la.

Reply

Vito March 17, 2012 at 4:23 PM

Sape terer lagu ni lagu sape.. memang tak dapat cari..

sedihku sedih hatiku sedih
mengatakan semua ini
sedihku sedih hidupku sedih
jalani tanpa kebahagiaan
ku hanya bisa
meratapi semua ini
ku hanya bisa
menerima semua ini
dimanakah letaknya surga
yang menyimpan kebahagiaan
dan dimana sisa keajaiban
yang mengilhami hidupku..

Reply

wan nurliyana March 18, 2012 at 9:59 AM

lgu ap nie??:

Reply

amalinaathman March 18, 2012 at 11:09 PM

sedih ku sedih.
tapi cari dekat google tak jmpa lagu ni.

Reply

stella May 18, 2012 at 11:57 AM

bgtau la beb, lagu sape ni, tajuk lagu.

Reply

Hanie Bea Lurve March 18, 2012 at 12:00 PM

Apa tajuk lagu yang di mainkan dalam sinetron nada cinta semasa Nada dah lupa ingatan tu dan dah jadi Mikha. lepas tu ada satu lagu rancak yang selalu di mainkan semasa Mikha muncul dan kelihatan cool. tak tahu la tajuk lagunya apa. tapi masih ingat sedikit lirik dalam lagu tu….

“sayangku sayangku kau membuat ku gila, semua kelakuanmu membuatku kecewa.. . . .” <~ ne je yg aku ingat. tapi tak tahu tajuk lagunya apa.. dah cari kat dalam google and youtube tapi tak jumpa lagi.. hope admin kat blogg ne boleh tolong Hanie. thanksx :) )

Reply

Kiena March 18, 2012 at 2:06 PM

Ur welcome, erin..

Reply

lydia March 19, 2012 at 10:14 AM

apa tajuk lagu untuk nada baru tu ek.. masa nada dah mati kemudian datang mikha..lagu tu best la..apa tajuk dia ekkk..
sayangku sayangku kau membuatku gila….. sapa tahu..????

Reply

chella March 19, 2012 at 9:50 PM

spe tau mcm mne nak download lagu :
*aku milikmu
*awal yang baru

itu je…kalau x jmpe dua2 xpe…yg mne2 korang tau je…..thx ..

Reply

dyarena_eena March 20, 2012 at 10:52 AM
chella March 20, 2012 at 9:13 PM

thanx dyarena ! =)

Reply

chella March 20, 2012 at 9:19 PM

dyarena….klu bleh sye tanye lg…kt mne sye bleh download lagu
*gejolak cinta
*baru aku tahu cinta itu apa
*takkan terpisah
*sentuhan rasa/rhtym of the night ( sye xtau mne 1 tajoknye)
*terbakar

tu je…klu x tau smua xpe….mne yg tau je…org laen klu tau ,, bgtau la ek…. =))

Reply

amalinaathman March 20, 2012 at 11:34 PM

awak pergi ke youtube, search lagu2 yang awak nak. Then copy url/link lagu tersebut. then paste kat sini http://www.youtube-mp3.org/. Pastu download.

Reply

chella March 21, 2012 at 8:39 PM

tq !

Reply

apoi May 7, 2012 at 8:24 AM

ape tajuk lagu tema bila scene mikha(hip hop )

Reply

dyarena_eena March 22, 2012 at 10:26 PM

bley je…awk leh search dlm 4shared.com..kalo kt google awk trus taip ke tajuk dia..contoh cm nie :

==> search http://www.google.com
==> taip gejolak cinta.mp3 (kalo tau nama penyanyi trus taip skali k)
==> pas ENTER…nti awk leh plih dr mne2 website yg awk nk tuk download k..

yg 2 dua2 pon sma..tp tajuk lg 2 sentuhan rasa k..=)

Reply

chella March 23, 2012 at 12:22 PM

oke…tq

Reply

pasha March 20, 2012 at 11:42 PM

request link lagu SEDIH Ku SEDIH.. Episod 90..

Reply

roro March 21, 2012 at 7:31 PM

Ap tjuk lgu yg episod 126 tuu . Yg bunyi dy cm ni . Sehu2, kw mmbuat ku gila . Sbb klakuanmu yg kcewa . Admin . Plaese help

Reply

Sasha March 23, 2012 at 10:40 PM

roro aku pon cari lagu itu.. dah dapat bagitaw i yee :)

Reply

kirah radzi March 24, 2012 at 5:35 AM

saya jgk cri lgu rap mikha muncul 2..tajuk apa??

Reply

Sasha March 24, 2012 at 12:08 PM

cuba tengok link ini..
pening aku.. kalau dapat bagitaw yar..

http://www.google.com.my/#hl=en&sclient=psy-ab&q=+Rodo+Sayangku+Sayangku+Kau+Membuat+Ku+Gila+&oq=+Rodo+Sayangku+Sayangku+Kau+Membuat+Ku+Gila+&aq=f&aqi=&aql=&gs_l=hp.3…1925l6173l0l6367l3l3l0l0l0l0l1520l3070l0j1j7-1j1l3l0.frgbld.&pbx=1&fp=1&biw=1280&bih=699&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&cad=b

Reply

anieys March 24, 2012 at 2:10 PM

taw ngak tajuk lagu masa mikha jadi ganas t2…liriknya gini..SAYANGKU SAYANGKU KAU BUAT AKU GILA…pleaseeeeeeeeeee..mau jugk

Reply

zizi March 29, 2012 at 5:57 PM

saya nak sangat lagu :sedih ku sedih hatiku sedih”

Reply

aisyah March 29, 2012 at 10:43 PM

lagu ape yg liriknyer cam lebih kurang cam ni…
‘sayang ku sayang ku ,kau membuatku gila’

Reply

atul March 30, 2012 at 9:45 AM

eh lagu apa yang mikha nak pergi singapore tu? apa tajuk dia ?

Reply

ila March 30, 2012 at 10:42 AM

apa tajuk lagu , sayangku-sayangku. kau membuat ku gila .

Reply

aisyah March 30, 2012 at 5:40 PM

plizzzzzzzzzz…….
everybody!!!!
ape tajuk lagunya……………
tolong gue dong………

Reply

hana March 31, 2012 at 5:16 PM

Apa tajuk lagu masa Ricky dkk di fakulti perubatan buat check up Rasti sekali lagi?

“Dalm doaku slalu ada kamu….ku sebut namamu..” and then tak tau dah.

Reply

una June 9, 2012 at 6:43 PM

sahabat sejati

Reply

hana March 31, 2012 at 5:56 PM

Takde ke lirik lagu getaran rasa?

Reply

syaz wina March 31, 2012 at 6:29 PM

blh tak tlg cari lagu ni.lirik dia lebih kurang kat bwh
SAYANGKU SAYANGKU KAU MEMBUAT KU GILA
APA TAJUK DIA..??

Reply

hana March 31, 2012 at 6:45 PM

Camne nak cari lagu ‘belum pernah’?

Reply

myra March 31, 2012 at 6:53 PM

nk download ke utube ?

Reply

hana April 1, 2012 at 3:05 PM

Taklah.Saja nak tau lirik dia.Cari kat google takde kat yutub pun takde.Mana nak jumpa?Tapi kan lagu dia memang best.Terbaikkkkkk!!!!! :)

Reply

hana April 3, 2012 at 2:32 PM

Kalau nak dengar lagu Ku Lakukan Semua Untukmu (fraktura hepatika)
pegi kat link ni:

http://www.youtube.com/watch?v=LFQ05QrtUdc

Reply

eta April 3, 2012 at 4:57 PM

rqst-sedih ku sedih,hatiku sedih..
merasakan semua ini..

Reply

hana April 4, 2012 at 1:23 PM

Bila nak bagitau lirik belum pernah,getaran rasa ngan yang flora nyanyi kat pintu tu?Plezzzzzzzzzzzzzzzzzlaaaaaaaaaaaaaaaaa.Dah llam cari tapi tak jmpa pun.

Reply

ina April 13, 2012 at 1:14 AM

ingkar – irena justin

Reply

ina April 13, 2012 at 1:20 AM
alif April 5, 2012 at 6:55 PM

“Sayangku sayangku kau buat aku gila sebab kelakuanmu buat aku kecewa” lagu tu da seminggu aku cari kat encik google tak jumpa jugak

Reply

nat tau nie April 5, 2012 at 7:13 PM

apa tajuk lagu sejak mika dtg tu? yg rapp ckit tu…. lirik lagu tu ada nyanyian mcm nie
“apakah kau mengerti apa yang kurasa…..”
tlg reply>>>> :0

Reply

hana mintak admin tolong lah jwab secepatnya.Dah lama tunggu ni. April 6, 2012 at 1:39 PM

Admin tlglah gitau lgu GETARAN RASA…BELUM PERNAH…Lagu yang Flora nyanyi tu.Plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz sgt2. :(

Reply

rose April 7, 2012 at 10:56 AM

apa tajuk lagu yang recky gadoh dengan alex ?

Reply

ummi aina April 8, 2012 at 12:47 PM

apa tajuk lagu ni??? sayangku sayangku kau membuatku gila semua kelakuanmu membuatku kecewa….

Reply

lisa April 8, 2012 at 1:50 PM

abg ezany, boleh x nk tau tajuk lagu n penyanyi lagu yg dalam episode 108 part 1 minit ke 5:22. yg masa diorg nk g picnic utk abeskan duit 300 juta tue. x salah ade dlm lagu tu dye nyanyi come tu me…

Reply

sofian April 11, 2012 at 9:47 AM

bang boleh tolong tak cari kan lagu ricky nyayi solo lagu dia cam ni ‘BIARKAN KU TUNGGU DIRIMU SELALA SELAMA DUNIA BERPUTAR KU TAK AKAN’ tolong cari kan eh plezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Reply

sofian April 11, 2012 at 12:46 PM

bang bila bang dpt bls plez tlg cepat cikit

Reply

hana April 11, 2012 at 2:21 PM

Lirik:

Seperti secangkir kopi pagi hari
Tawa canda dan sahabatku
Aku sudah terbiasa dengannya
Tak bisa ku tanpa dirinya

Detak jantungku(Detak jantungku)
Seumur hidupku
Ku tak bisa tanpa dirinya

Biarkan ku tunggu dirimu selalu
Selama dunia berputar
Ku tak akan berpaling darimu

*Oh tuhan,bantulah aku
Tuk menggapai dirinya begitu sempurna
Bagiku bayangi diriku#

Oh tuhan,aku tak bisa (aku tak bisa)
Untuk hidup tanpanya
Oh tuhan,aku tak bisa (aku tak bisa)
Untuk hidup tanpanya

Ulang * hingga #
Bayangi diriku 5x.

Reply

sofian April 11, 2012 at 10:47 PM

tajuk lagu nye ape???

Reply

sofian April 12, 2012 at 9:50 PM

bang bile nak bls tajuk lagu 2 ape????

Reply

khairina April 13, 2012 at 12:54 AM

boleh tya ? lagu nada cinta yang selalu keluar bila mikha beraksi tu tajuk dia ape ye ?

Reply

sofian April 13, 2012 at 7:55 PM

bang bile nak reply ?????

Reply

ctey April 14, 2012 at 11:27 AM

>EZANY< lagu nada cinta yang selalu keluar bila mikha beraksi tu tajuk dia ape???????PLEZZZZ REPLY……plezzzzz sgt2…..

Reply

ctey April 14, 2012 at 12:00 PM

tjuk lgu yang selalu keluar bila mikha beraksi tu tajuk dia ape????????episod 138 , part 1 , minit ke 3:55….tlg cri tjuk lgu nie plizzzz….

Reply

syaz wina April 14, 2012 at 12:21 PM

Seperti secangkir kopi pagi hari
Tawa canda dan sahabatku
apa tajuk lagu dia…
please..

Reply

rika April 14, 2012 at 3:27 PM

nak tahu lagu yg ricky nyanyi utk nada masa dlm hospital tu..yg nada tetiba pegang tgn ricky ms 2

Reply

anis April 14, 2012 at 8:59 PM

rika : tu tajuk lagu TAKKAN TERPISAH !!

Reply

Syida Mudzland April 14, 2012 at 10:33 PM

Boleh tk upload kan lagu tkkan terpisah accoustic? :)

Reply

Flora Chantek April 16, 2012 at 3:57 PM

dia nak replyyyy? dia pun dah x folo nada cinta..

Reply

armiey April 17, 2012 at 10:16 PM

salam. pa tajuk lagu ney boleh tak bgi sye..sye ingat skit je liriknya..ney dya punya lirik: kau membuat aku gila..pa tjuk lagu tu??lagu ney selalu dmainkan apabila mikha keluar beraksi..please..sye hrap web ney dpat bgi.

Reply

abdur rahman jamil April 18, 2012 at 10:20 PM

taw x lagu nada cinta episod 138.,,,”sayangku2 kamu buat ku gila…”,,lebih kurang mcmtu la lagunye..

Reply

Nur irsalina April 20, 2012 at 1:12 PM

yelarh lgu 2 tjuk ape . .?

Reply

Nur Aida Mohd Zulkifli April 19, 2012 at 9:03 PM

lagu ape erkk yg lebih kurang ca nie……..seratus satu babak buat ku gilaaa…….lebih kureng laa ….kalau tie ikha jer esti ade lagu nie

Reply

Nur irsalina April 20, 2012 at 1:14 PM

korank taw x lgu yg masa mikha naik kereta pas 2 dya letak kaki dya at paha dya pas 2 dya pusing2 kan tepon dya . . .
lagu ape 2 . . .? spa2 taw tlong bgi taw

Reply

sasooos April 20, 2012 at 6:27 PM

ape lagu yang ricky nyanyi waktu kat ICU nada yang wktu tu nada dikenali sebagai gadis ajaib tu

Reply

hana April 21, 2012 at 6:44 PM

Takkan terpisah-randy pangalia

Reply

Cik Shiera April 20, 2012 at 8:25 PM

na taw lagu pe wktu nada sedar dari koma..
episod 148 part 2..tolong ye

Reply

RiRiez April 20, 2012 at 8:31 PM

tau tak lagu kt episode 149 tu… yg ketika rina jumpa nada yg sbenarnya kat masjid… kalau x salah liriknya.. ‘putri ku yg cantik… permata hatiku’ 20/4/2012

Reply

RiRiez April 20, 2012 at 8:33 PM

tau tak lagu kt episode 149 tu… yg ketika rina jumpa nada yg sbenarnya kat majlis perkhawinan… kalau x salah liriknya.. ‘putri ku yg cantik… permata hatiku’ 20/4/2012

Reply

anastasya April 20, 2012 at 11:08 PM

ezany & yg lain , apa tajuk lagu utk lirik ini , ” sayangku2 kamu buat ku gila ”
nak sngt !~

Reply

roro April 20, 2012 at 11:59 PM

ezany , awk nieee x buat sebarang respon langsung . klu mcm nii , bgus awk x yahh buat website sgala mcm nii . kitee komen , awk reply laa . jan duk tengok jee . geram ny .

Reply

betul betul betul April 22, 2012 at 7:01 PM

Betul betul betul.Mula-mula saya nak suruh Roro untuk bersyukur apa adanya.Tapi bila dipikir-pikir balik dan dibaca balik respons awak yg pendek ayatnya dan tak berapa banyak melainkan penghantar komen,saya rasa Roro betullah.Respons yang awak bagi tu tak sampai 10.Lima pun tak sampai.Ada 4 je.Web ni macam tak laku je.TAk best lah.

Huhhhhh….

Ezany-kun janganlah marah @ terasa atau kecil hati eh.Nanti cepat tua.Hehe….. :) NO TIME FOR KIDDING.Apa pun,saya bersyukur jugaklah dapat tengok dan layari web ni.Sebab semua lagu dia best-best.Jadi,saya mintak maaf lah kalau terlebih atau ABL.Saya tak rasa saya patut sebut ‘kalau’ sebab saya rasa memang dah terlebih.LEBAY BANGAT SIH GUE.SORRY AGAIN.

Reply

Ezany-Kun April 26, 2012 at 6:40 PM

rodo –- kau buatku gila

Reply

Lailla Sunti April 27, 2012 at 8:19 PM

ehem ehem..excuse me..sy nk link lagu Rodo-Kau buatku gila tu !
pleasee..sy selangsng2 nye xjmpe lgu tu dlm Utube ! okayhh … pleaseeee…..

Reply

roro May 13, 2012 at 8:56 PM

bolee minta link diaa ? please ? balas secepat mungkin .

Reply

dyyla April 21, 2012 at 7:41 PM

sori nk tya leh x..
apa tjuk lgu ni “sayangku sayangku kau membuatku gila semua kelakuanmu membuatku kecewa apakah kau mengerti apa yang ku rasa” hmm.. yg tu sja la sya tau .. boleh tlg cri x tjukn lgu tu dekt sya please.. :(
I NEED YOUR HELP..!

Reply

Ezany-Kun April 26, 2012 at 6:39 PM

kau buatku gila – rodo

Reply

risya April 22, 2012 at 7:18 AM

apa tajuk lagu nada cinta episod 147 part 5?
yg nada jatuh..tapi bukan dlm masjid

Reply

camie May 10, 2012 at 5:53 PM

kalau tak silap lah cuna cari dekat youtube ost hikmah lagu tu ke

Reply

ainsempoi April 24, 2012 at 11:30 AM

salam beb…korang xleh nk marah dia..coz dia sendr pun ngah cr tajuk lagu yg semua org dok tanyakan tu…so harap bersabo lah ek….huhuhu..

Reply

bella May 7, 2012 at 1:49 PM

betuuulllllllllll tuuuuuu..sy skong ainsempoi..memg sempoi larhhh..heeeeeheeeeeeeee……

Reply

karl haykal April 25, 2012 at 11:41 PM

rilek, kau membuatku gila….

Reply

pinky gurlz April 26, 2012 at 5:28 PM

hai semua…ezany kun,,boleh x tnya apa tajuk lagu ‘sayangku kau membuatku gila kerana kelakuan mu kau buat ku kecewa’ …boleh tolong cri tak..kat episode 121 part 4…plizz sgt ezany kun..sya nak buat persembahan dgn lagu tu..sekali gus boleh saya promote lagu tu..tolong cari k..plizz sgt..

Reply

pinky gurlz April 26, 2012 at 5:36 PM

hai semua…ezany kun boleh tanya tak..apa tajuk lagu’sayangku kau membuat ku gila kerana kelakuan mu kau buat ku kecewa’…boleh tolong cari kan kah ezany kun…saya perlu membuat persembahan dgn lagu tu sekali gus dapat saya promosi kan lagu tu…tolong cri kan k..? plizz sgt2…saya tunggu jawapan nya secepat mungkin… tolong cari ka. k?

Reply

Ezany-Kun April 26, 2012 at 6:36 PM

rodo – kau buatku gila

Reply

anastasya April 27, 2012 at 1:35 PM

tiada pun ezany kat youtube . leh kasi web dia tak ?

Reply

risya May 1, 2012 at 7:29 AM

saye dah cari x de pun

Reply

roro June 1, 2012 at 9:15 AM

please bg link . : ? ??

Reply

fyka April 27, 2012 at 5:20 PM

ezany..lagu rodo-kau buatku gila tu kn..dkt mne nk cari ? dkt utube xde pon..tlg bg web die leh x..? nak sgt ni..secepat mungkin ek…

Reply

Lailla Sunti April 27, 2012 at 8:09 PM

nak tnye,apa tjuk lagu yg semasa ricky jmpe mikha kt kedai yg buat tatu tu??yg rap tu..sy tau lirik lgu tu seiras mcm ni => sygku,jgn buatku kecewa..<=..lebih kurang mcm tu..ape erk tjuk lgu tuu ?? pleaseee…berharap snngtt..

Reply

karl haykal May 6, 2012 at 1:05 AM

‘KAU BUATKU GILA’-RODO. kat 4share ade tp 91kb je…

Reply

myra May 6, 2012 at 9:11 PM

xde pon..bg web die bley x ?

Reply

karl haykal May 8, 2012 at 9:00 PM
myra May 9, 2012 at 9:32 PM

thanx !

Reply

Meisya April 27, 2012 at 8:25 PM

heloo..sy nk semua lagu rap hip hop ost nada cinta tu .. pleasee…sy mau link nye jgk..pleasee EZANYY….

Reply

Dyyla April 27, 2012 at 9:51 PM

Thank You,
tpi, lgu tu x leh download ke?
sebab dyyla carik x de la…

Reply

sandy May 1, 2012 at 3:45 AM

Dengar lagu rap masa Mikha keluar best sangat

Reply

Me May 1, 2012 at 3:40 PM

hi..apa tajuk lagu kat ep 155 part 3 minit 5.58?

Reply

amy May 2, 2012 at 2:33 PM

apa ye tajuk lagu yang ricky nyanyi dalam episode hari jumaat lps? lagu tu ricky nyanyi untuk nada. masa tu kt sekolah. tak silap saya, lagu tu mengisahkan tentang dari kawan bertukar menjadi kekasih… ricky ada jugak nyanyi lagu tu masa dia dengan vito. baru lepas hantar nada balik rumah. thanks bangat…

Reply

hana May 2, 2012 at 4:18 PM

Lirik:

Kisah kita telah jadi cerita
Dan semua orang tahu tentang kita
Mereka terkagum
Cinta kita lebih indah dari semua cinta
Tak perlu takut resah pada dunia
Semua orang nynyikan nada cinta
Tak akan berhenti
Sampai akhir waktu
Cinta kita kan abadi
Selamanya…

Ada cerita
Tentang cinta kita berdua
Kenangan yang indah
Tak ku lupakan
Selamanya ada di hatiku

Ulang rangkap 1

Reply

amy May 7, 2012 at 9:27 PM

thank u hana… thanks bangat!!!

Reply

amy May 7, 2012 at 9:35 PM

anyway hana.. tajuk lagu tu apa ye? ada ke?

Reply

hana May 12, 2012 at 10:02 PM

Akhirnya tau pun tajuknya.Setelah mengotak-atik laptop ini, usaha saya x sia-sia.Tajuknya impian cinta.Tapi dlam gogle takder. Ni webnya:

https://www.facebook.com/notes/kumpulan-lirik-lagu-nada-cinta/mikha-tambayong-feat-randy-pangalila-impian-cinta/178577848878441

Reply

fyka May 2, 2012 at 3:02 PM

admin x bg ape2 respon pon…! skurang2 nye ckp la tgh cari ke blum jumpe ke..diam je !

Reply

eyan May 3, 2012 at 10:52 AM

syok lagu nada cinta

Reply

Balqis May 4, 2012 at 2:04 PM

Apa tajuknya lagu di Episode 194 part 2 ya ? sewaktu Nada ketemu sama ibunya ..

Reply

Balqis May 4, 2012 at 2:06 PM

Lagi satu lagu sewaktu Ibu Rina ketemu Nada mulanya “hanya padamu tempatku mengadu … aku berharap tiada yang sia-sia” apa tajuk lagu itu ya ? di Episode 194 part 2

Reply

Puteri June 9, 2012 at 3:44 AM
quegi May 4, 2012 at 8:05 PM

sayangku sayangku kau membuatku gila semua kelakuanmu membuat ku kecewa_________________…
sambungan nya ngak tau….
epsd nya aq ngak ingat …

Reply

syaz May 4, 2012 at 10:40 PM

Diana: yg time diorng jumpe tu tjuknye hikmah,,nie linknyer http://www.youtube.com/watch?v=r1kZPOsAcGk

Reply

syaz May 4, 2012 at 10:47 PM

ezany: apew tjuk lgu yg time episod 155 part 3 yg time ricky n nada berpelukan lirinyer cmnie: rindu yang ada dihati ini,dalam merasuk ketubuhku,saat
………….. namunku tak satu yang pasti,cinta yang ada dihati ini…
please… sye nk thu tjuknyer..

Reply

amalinaathman June 11, 2012 at 9:00 PM
shaz May 5, 2012 at 3:01 AM

tak de sape2 dpt ker lagu nie??/liriknye…
nak sgt tahu lagu ni…tolong laa ekkkk
sedihku sedih hatiku sedih
mengatakan semua ini
sedihku sedih hidupku sedih
jalani tanpa kebahagiaan
ku hanya bisa
meratapi semua ini
ku hanya bisa
menerima semua ini
dimanakah letaknya surga
yang menyimpan kebahagiaan
dan dimana sisa keajaiban
yang mengilhami hidupku..

Reply

Balqis May 5, 2012 at 10:38 AM

Apa tajuknya lagu itu yaa ?

Reply

Balqis May 5, 2012 at 10:43 AM

Apa taunkya lagu itu yaa kalian ?

Reply

Balqis May 5, 2012 at 10:50 AM

Bisa aku tau gak apa tajuk lagu di Episode 149 part 3 ? karna lagu itu seru banget “puteriku yang cantik , permata hatiku”

Reply

ikin May 5, 2012 at 12:13 PM

leh tanye tak?? ape erh tajuk lagu untuk lagu ni,, ‘sayangku sayangku kau membuatku gila’ tak tau btol ke tidak..lebih kuranglah kan,,

Reply

karl haykal May 6, 2012 at 1:01 AM

tajuk nya ‘KAU BUATKU GILA’-RODO. kat 4share ade tp 91kb je.

Reply

dax kechik August 23, 2012 at 2:41 PM

camne nk dgr lagunye kat situ? tekan mane ye?

Reply

dax kechik August 23, 2012 at 2:43 PM

Kau Membuatku Gila | Nada Cinta [32 seconds only]
-saya nk yg penuh,ada x?

Reply

aneff marhfiz May 5, 2012 at 3:54 PM

episod 123 , minit ke 4:51 . ada tak lagu dia ?

Reply

miraechinn May 11, 2012 at 6:08 PM

ble x bagi link untuk lgu RODO – KAU BUATKU GILA .

# da cari kat mna2x x dpat laa . lagu nie ada dlm epiplaasod 136 . scene mikha . plpl

Reply

faten May 11, 2012 at 6:17 PM

ape tjuk lagu nie ek…ingat lirik die ckit je…”jangan takut pesan pada dunia…semua orang nyanyi lagu nada cinta”….

Reply

randy pangalila in MANIA MALAYSIA May 12, 2012 at 10:37 PM

Guyz semuanya, gue jadi terhipnotis bgt sekarang. Dan gue juga telah tertambah kepercayaannya.Saat gue ngeliat Randy Pangalila nyanyi di Mania dengan suara sendiri, gue jadi lebih yakin bahwa sesetengah lagu di sinet… Nada Cinta dia nyanyi ‘in pakai suara sendiri.

Ezany-kun, tolong diupload ya saat Randy Pangalila nyanyi di Mania.Gue nungguin.

Buat Roro dan betul betul betul gue agak nggak suka lo berdua ngomong kayak gitu ya.Seharusnya lo berdua tu bersukur karna udah dibikin video ini. Coba kalo nggak ada nggak bisa diliat berulang kali.

Pada yg minta untuk upload episod seterusnya, yang sabar dong.Masa’ nggak ngerti2 jugak sih?Kalo udah ditayangin baru diupload ke sini.Nanti kalo udah diupload yang banyak lo semua nonton deh berkali-kali.Nggak usah ditutup laptopnya juga nggak apa-apa.Kalo dimarahin gue nggak nanggung.

Dan yang nanya penyanyi, tajuk dan kapan dinyanyi’in sabar juga dong.Pasti kalo Ezany udah tau, dia bakalan ngabarin kita kok.Tenang aja.Kan temen-temen yang lain ada.Pasti mereka juga turut bantuin kok.Kalo terlalu ngerepotin, dengar aja di yutub terus disalin lirik lagunya seperti yang sering dilakuin oleh Hana.Thanx bangat ya Hana.

Sekarang gue mau ngucapin makasih pada yang udah baca apa yg gue nlisin ini.Tolongin diupload apa yg gue minta tadi itu, ya!Thanks bgt. 3 <3 <3
I LOVE NADA CiNTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reply

roro May 13, 2012 at 9:01 PM

aduii naaa , nda pyh laaa kw trep indon situuu . haishhh ! minta puji arrrr !

Reply

fara May 13, 2012 at 6:18 PM

bisa nggak cari’in lagu untuk lirik ini”saehu saehu,kau buat ku kecewa”.
gue cuma inget itu aja kok…

Reply

piyu May 13, 2012 at 8:55 PM

aurmmm .. aq nak tanye boleh ? mungkin aq baru .. tapi aq nak taw lagi kaw membuatku gila .. mana ya mau download ?

Reply

Angel Deany May 15, 2012 at 11:02 AM

Saya nak tau tajuk lagu yg dmain kan di episode 162 part 5 minit ke 3:02?

Reply

una June 11, 2012 at 11:26 PM

impian cinta..

Reply

Angel May 15, 2012 at 11:18 AM

Pa tajuk ni lagu?bole bagitau secepatnya..

Kisah kita telah jadi cerita
Dan semua orang tahu tentang kita
Mereka terkagum
Cinta kita lebih indah dari semua cinta
Tak perlu takut resah pada dunia
Semua orang nynyikan nada cinta
Tak akan berhenti
Sampai akhir waktu
Cinta kita kan abadi
Selamanya…

Ada cerita
Tentang cinta kita berdua
Kenangan yang indah
Tak ku lupakan
Selamanya ada di hatiku

Reply

hana May 15, 2012 at 9:05 PM

Impian cinta.Takder kat gugle.Cari kat sini:

http://eliapriyaningsih.blogspot.com/

Reply

faten May 26, 2012 at 8:36 PM

knapa lirik lagu kat cni xsama ngan yg kat link 2….pas 2 nape ssah sgt nak dgr lagu 2…dh byk kali try xdpat dgr pun…

Reply

amalinaathman June 11, 2012 at 9:04 PM
siti May 15, 2012 at 3:36 PM

lagu masa rasti bergaduh dengan cinta.

Reply

nizam May 15, 2012 at 10:39 PM

saya mencari cari background lagu waktu nada dan cinta sama2 keluar dari taksi…kayaknya lagu itu enak dech…say ho say ho kau membuatku gila..kayak gitu la lagunya….tolong ya..hehehehhe

Reply

afiqah May 19, 2012 at 9:56 PM

Tajuk lagu happy..♥

Reply

Intan May 21, 2012 at 2:00 PM

Semoga terus ada senyum dan tawa. Menghiasi niat langkah hidup kita. Ku ingin semua ini takkan berakhir. Dan takkan hilang dalam ingatanku. Saat indah … Saat indah bersamamu… Itu judulnya apa sich… liriknya gmn…??? penasaran banget tau…!!!

Reply

una June 9, 2012 at 6:49 PM

takkan hilang tajuk lagu tue..

Reply

HANA May 22, 2012 at 3:16 PM

Apa tajuk lagu ni?

{Hey, semua orang, hidup memang harus selalu bantu orang lainnya….semua manusia tak bisa sendirian…dengarlah suaraku…..dunia berahi….}

Kalau tak tau tajuk, dengar kat yutub and then taip kat petak komen.I’ll always be waiting for it.Lagipun internet umah slow.Susah ckit :) TQ

Reply

SNed7Suarez May 22, 2012 at 4:09 PM

Bro ezany Kun………. lagu apa yg tiap kali Part Cinta/Mikha mesti je ada lagu tu……. ??

Reply

Puteri June 9, 2012 at 3:21 AM
faten May 22, 2012 at 10:50 PM

ape tjuk lagu nie ek…ingat sikit je lirik die…

“jangan takut pesan pada dunia…
semua orang nyanyi nada cinta”

tlg ar…nak tau sgt tjuk lagu nie…

Reply

amalinaathman June 11, 2012 at 8:54 PM
nizam May 23, 2012 at 5:07 PM

kawan2 semua ada tak lagu yang saya cari tu?please advise?

Reply

helpmepls May 24, 2012 at 5:08 PM

ape tajuk lagu, liriknye bunyi..sayangku sayangku kau membuat ku gila….???? Ske sngt lagu ni, dah puas carik

Reply

aiz... May 24, 2012 at 6:01 PM

nak tanye tjuk lagu ape yg ep.98 , part2 tolong bagi tau tjuknye ye….

Reply

Puteri June 9, 2012 at 3:15 AM

ni tajuk nye “12 Bar Exam” -> http://www.youtube.com/watch?v=VtQtNsWo-o4

Reply

ariffin May 28, 2012 at 10:40 PM

apa nama lagu di nyayi sama alex… esp 157….bgs bangat lgu nya…..plsssssssssssss

Reply

ina May 30, 2012 at 3:45 PM

tlong bagi tahu tajuk lagu yang ricky nyanyi sambil main gitar.. masa dy nk kacau nada tuh ???

Reply

Iqah June 4, 2012 at 5:01 PM

Kak tiling dipload lagu sayangku tolong tak dapat cari kat YouTube

Reply

Puteri June 9, 2012 at 3:09 AM
shikin June 5, 2012 at 9:22 PM

kalau tak tahu, ini lick dia, http://www.youtube.com/watch?v=3-ISFPeL_F8&feature=youtu.be tengok , mase tu alex bagi bunga dekat rasti, tu lagu yang saya nakk plsssssssssssss

Reply

shikin June 5, 2012 at 9:35 PM

nie tajuk lagu dia ape ekk, http://www.youtube.com/watch?v=qqWE7uAOAVA&feature=youtu.be masa tu alex nyanyi untuk rasti, plss nk sangat

Reply

amalinaathman June 12, 2012 at 5:20 PM
shikin June 13, 2012 at 11:59 PM

thanks, amalinaathman,

Reply

zan June 5, 2012 at 9:36 PM

nak thu tjuk lgu,,lirik die lbih kurg cam ne.. SEDIH KU SEDIH..HATI KU SEDIH.. HANYA BISA MENERIMA SEMUA INI.. mse nada hilang excdnt kreta,,tlg cri plezzz..

Reply

aiz..... June 14, 2012 at 9:24 PM

rasenyeee…… jangan sedih

Reply

alya June 6, 2012 at 11:52 PM

apa tajuk lagu yg nada nyanyi masa dia x bole jumpa ricky krn ricky d tuduh hamili rasti. episod 92 part 2 tu . tlg ye . nak sangat tau tajuk lagu tu . 1st nada nyanyi then ricky nyanyi juga . plzz nak tao sgt .

Reply

Puteri June 9, 2012 at 3:02 AM

tajuk nye Bukan Salah Ku . Klik sini -> http://www.youtube.com/watch?v=aW-sAlHkZEE

Reply

una June 9, 2012 at 6:59 PM

td sje2 tgok cite nada ni yg lme2 terdengar 1 lagu tu best plak..hehe eps.87 part 1..
ni lirik die…
” ku tlah miliki,rasa indahnya peritku
rasa hancurnya harapku
melepas cintamu…
rasakan abadi sekalipun kau mengerti
sekalipun kau fahami
…………………………..
ohh… aku hanya ingin kau tahu
besarnya cintaku tingginya khayalku bersamamu
ku lalui waktu yang tersisa ini
di setiap hariku di sisa akhir nafas hidupku…
ooo……”
sape2 taw tlong kasi tajuk die ea… nk sgt lagu ni,best sgtttt…..

Reply

amalinaathman June 11, 2012 at 8:51 PM

hanya ingin kau tahu-republik

Reply

una June 11, 2012 at 11:17 PM

thanks….hehe

Reply

syah dynosius June 11, 2012 at 6:14 PM

tahu tak lagu waktu mikha berkarate

Reply

shah June 11, 2012 at 8:56 PM

episod 185 part 5 minit ke 5:38 . ricky duet dengan nada tepi jalan. ricky main gitar. lagu apa eh?

Reply

una June 11, 2012 at 11:20 PM

lagu takkan hilang…

Reply

shah June 11, 2012 at 9:01 PM

saat ku tersentuh,gelap jadi teraang,kau yang pernah sedunia,ketika kau ada,buatku tertawa,kau buatku terpesona(perempuan)
Ku ingin kau selalu ada di hatiku,dalam setiap hela nafasku,untuk membuatmu lemah,pandanglah diriku,ku akan slalu menjaganya.(lelaki)
chorus:semoga terus ada senyum dan tawa,menghiasi tiap langkah hidup kita,ku ingin semua ini takkan berakhir,dan takkan hilang dalam ingatanku,saat indah bersamamu.(l&p)
kau yang mencerahku,gelap di hatiku,saat kau ada di sisiku(p)
Aku bahagia dalam dalam dakapanmu,buatku slalu mencintaimu(l)

apa tajuk lagu ni?
http://www.youtube.com/watch?v=wBH-n042j8o&feature=youtu.be

Reply

una June 11, 2012 at 11:23 PM

tajuk lagu ni… takkan hilang

Reply

amalinaathman June 12, 2012 at 4:53 PM

takkan hilang.

ini link lagu tuu : http://www.youtube.com/watch?v=sDFdwQfWScY

Reply

chella June 12, 2012 at 4:16 PM

hye ! ape name tajok lagu yg mse kereta ricky yang warne kuning tu xde minyak … pastu diorang nyanyi utk dptkn duit … plezzzz ! secepat mungkin ek …. thx !

Reply

amalinaathman June 12, 2012 at 4:57 PM
chella June 13, 2012 at 3:30 PM

thx !

Reply

amalinaathman June 12, 2012 at 4:52 PM

takkan hilang

ini link lagu tuu : http://www.youtube.com/watch?v=sDFdwQfWScY

Reply

rabiatul June 12, 2012 at 9:43 PM

ada lirik dia x ….. aq nak pleazzzz

Reply

una June 14, 2012 at 11:15 PM

”saat kau tersenyum gelap jadi terang kau lah yg termanis di dunia..
ketika kau ada buatku tertawa kau membuatku terpesona..
ku ingin kau selalu ada di hatiku dalam setiap hela nafasku..
oh tuhan tolonglah pakailah diriku ku akan selalu menjaganya
semoga terus ada senyum dan tawa
menghiasi tiap langkah hidup kita
ku ingin semua ini takkan berakhir dan takkan hilang
dalam ingatanku saat indah bersamamu..
kau yang mencerahkan gelap di hatiku saat kau ada disisiku
aku bahagia dalam dakapanmu buatku semakin mencintaimu
semoga terus ada senyum dan tawa menghiasi tiap langkah hidup kita
ku ingin semua ini takkan berakhir dan takkan hilang
dalam ingatanku saat indah bersamamu”

Reply

athirah June 23, 2012 at 11:42 AM

terima kasih ya….

Reply

shikin June 14, 2012 at 12:01 AM

ini link dia, http://www.youtube.com/watch?v=3-ISFPeL_F8&feature=youtu.be tengok , mase tu alex bagi bunga dekat rasti, tu lagu yang saya nakk plsssssssssssss,amalinaathman, :D

Reply

shikin June 14, 2012 at 12:03 AM

kalau tak tahu, ini lick dia, http://www.youtube.com/watch?v=3-ISFPeL_F8&feature=youtu.be tengok , mase tu alex bagi bunga dekat rasti, tu lagu yang saya nakk plsssssssssssss,amalinaathman

Reply

jeya June 14, 2012 at 8:19 PM

nak tau apa nama lagu yang rap2 sikit bila cainta jumpa mervin 2
bila cinta jumpa mervin lagu 2 akn keluar
kalo ada le x inbox kat fb
http://www.facebook.com/jeya.prakash.16

Reply

aiz... June 14, 2012 at 9:45 PM

tolong bagi tau saye ape tjuk lagu mse vito and the geng pergi bercuti 2
eps.108 part.1 pleasesss………..
everyone help mee yee……….

Reply

jeya June 14, 2012 at 10:07 PM
dorothy June 17, 2012 at 9:15 AM

tolong carikan saye lagu yang macam nie…sayangku sayangku kau membuat ku gila,aa…macam tu lah lagu nye…tlg carik ye…

Reply

Aida Zulkifli June 17, 2012 at 8:33 PM

nie lagu ape erkk????ku ingin semua orang tahu aku,bisa kalahkan semua,yang menghalangiku jangan coba melawanku….yg mase ricky lwn ngan alex tuuu…….pastu rasti nyanyi…kamu,jangan fikir kamu bisa,dapatkah yang kamu mau,x semudah kau bicara…..episod 188

Reply

camyto June 21, 2012 at 11:18 PM

ape tjuk lagu yg ricky nyanyi tuk nada kat luar penjara episod 193??

Reply

iera97 June 22, 2012 at 4:52 PM

apa tajuk lagu latar yg dipasang time ada cinta??

Reply

tieyra June 22, 2012 at 5:19 PM

apa tajuk lagu yg liriknya mcam ni
seto seto kau membuat kugila
kau membuat ku kecewa

Reply

aiz.... June 22, 2012 at 10:04 PM

nak tnye ape tjuk lagu epsod194 , part5….. yang nada and cinta nyanyi 2 ????

Reply

athirah June 27, 2012 at 9:35 PM

yg kat majlis di rumah bang teguh ke….

Reply

athirah June 22, 2012 at 10:43 PM

apa lagu yg bu rina nyanyi untuk nada n cinta kat penjara…

Reply

nadacinta June 23, 2012 at 12:02 AM

sory smue ,knape erk??? sy xpenah dpt jawapan dr blogger ni.. sy cuma nk taw episod 1-52 xde ke?? law xde xpela skurang2 nye kasi taw la kn.. ermm.. sdih btol…

Reply

bella June 23, 2012 at 2:52 PM

kak mikha,lagu yg ada lailahaillallahnya mana…???yg ada ikhlas sungguh hatiku ikhlas hanya pdamu ya ALLAH….siapa yg nyanyi kak,dan judulnya apa…………….??????????????????????????

Reply

athirah June 25, 2012 at 9:33 PM

TAJUK DIA :IKHLAS…

Reply

nur alisya June 23, 2012 at 4:23 PM

apa tajuk lagu dalam nada cinta episod 194 part 2

Reply

nurul June 24, 2012 at 10:24 AM
mieyra July 4, 2012 at 5:06 PM

nak yg sound die elokk ke ?? boley download kt link ni :

http://www.4shared.com/mp3/dsug3s-K/Sayang_Paling_Sayang__OST_Nada.htm

try la download .. ^^v

Reply

nurul June 24, 2012 at 10:29 AM

apa tajuklagu dalam nada cinta episode 194 part 2?
Part 2 http://youtu.be/Z7eAIYpU17I

Reply

athirah June 25, 2012 at 9:27 PM

hai, apa tajuk lagu yg nada n cinta nyanyi waktu majlis kesyukuran nada n cinta bebas dari penjara… plezz…… aq mahu TAJUK lagu n LIRIK dia….

Reply

Dedeqz June 27, 2012 at 5:57 PM

erm .. sya xtau sngt tjuk lgu nada cinta ni .. tp , sy tau lirik kt korus ajak .. bleh tlong crikn lirik lgu ni untk sy x ?? ‘ jngn kau bilang aku x peduli , jngn kau bilang diriku x berhati , bila kau cinta katakn lah cinta , bila kau syg told me told me told me told me that u love me .. ‘ klu bleh crikan .. bgtau sya oke !

Reply

athirah June 27, 2012 at 9:38 PM

ohh.. lagu tu… HAPPY… cari kat youtube…
ada lirik and tajuk lagu…
lirik awak tu salah…

Reply

athirah June 27, 2012 at 9:41 PM

ohhh… lagu tu.. tajuk dia..HAPPY.. randy ft mikha…
lirik awak tulis tu salah…
kalau nak dengar lagu tu cuba cari kat youtube…
ada lirik dia sekali..

Reply

Dedeqz June 27, 2012 at 6:09 PM

haaa .. dan stu lg Ezany ! sy xtau lgu , tp sy tau lirik ckt2 je .. ‘ sygku2 kau mmbuat ku gila ‘ klu bleh .. nk sngt lirik ni ! pliz !

Reply

athirah June 27, 2012 at 10:03 PM

apa lagu yg nada n cinta nyanyi waktu bu’ rina nangis kerana x dapat DNA eric…

Reply

athirah June 28, 2012 at 9:51 PM

apa tajuk lagu.. yg cinta nyanyi waktu majlis ketabalan MARVIN… PLEZZZZ kasi tahu tajuk lagu tu… n lirik….

Reply

liza June 29, 2012 at 9:15 PM

apa tajuk lirik lagu ni? “ku ingin semua orang tahu, aku jatuh cinta padamu sayangku” ? tolong kasitau saya someone please

Reply

nunu June 30, 2012 at 12:16 PM

Pergi ke link ni:

farhananurul385@gmail.com

kat situ ada tulis sinetron2 terkini. Nanti ada sinetron nada cinta ada satu lagu dari Alex untuk Rasti. Yang u carik2 tu.

Reply

nurul June 30, 2012 at 4:04 PM

sye tahu lgu yg nada n cinta nyanyi waktu majlis kesyukuran nada n cinta bebas dri pejara. tajuk diharmoni kitting.

Reply

nurul June 30, 2012 at 4:06 PM

sye tahu lgu yg nada n cinta nyanyi waktu majlis kesyukuran nada n cinta bebas dri pejara. tajuk dia harmoni kitting (ost nada cinta)

Reply

Arisa Sabrina July 3, 2012 at 2:29 PM

Apa tajuk lagu yang rap tuh ?

Bunyinya seperti ‘ Sepu sepu kau buat ku gila ‘ ‘ku tidak sanggup ku tidak sanggup’

Ianya berbunyi apabila ada Cinta .

Reply

Nur Alya Nizam July 4, 2012 at 6:15 PM

Weh Arisa bukan macam tu lah lagunya tapi macam ni “Sayangku sayangku kau membuatku gila semua kelakuanmu membuatku kecewa apakah kau mengerti apa yang kurasa…………………………………..” Hahaha buat malu je :-

Reply

Arisa Sabrina July 5, 2012 at 3:52 PM

Ko diam lah Alya .

Ishhhh !!! Jgn bgitahu siapa2 !
Janji aku dpt tajuk lagu tuh dripada kau , kata je tk jumpa , aku dpt je cari .

Kau kata org pemalas lak , kau lagi pemalas :P

Reply

Nur Alya Nizam July 6, 2012 at 5:04 PM

Suka hati akulah Arisa gedik :P

Reply

Arisa Sabrina July 6, 2012 at 5:13 PM

Ko lah gedik , ada lah org kata ‘ Sepu sepu ‘ tak semestinya aku , ramai lagi org kata mcm tuh .

Bwekkk ! Puihh !

Reply

Nur Alya Nizam July 6, 2012 at 5:16 PM

So? :P

Reply

Nur Alya Nizam July 6, 2012 at 5:17 PM

Awak ni macam nak gaduh je ?

Reply

Arisa Sabrina July 6, 2012 at 5:20 PM

Mana ada .

Reply

Nur Alya Nizam July 6, 2012 at 5:23 PM

Ye lahh :P

Reply

mieyra July 3, 2012 at 9:15 PM

hyep ! korang tau x lagu yg mse rasti pegi kat luar pintu pastu alex tunjuk bunga kt die pastu bg kt die … lirik nye sye tau sikit jerr … ku akan terbang ke langit , tuk mengambil hatimu .. itu je sye tau .. plezzz .. nak sangad lagu nihh .. secepat mungkin yerkk …

Reply

VVIP peminat nada cinta! HEHE! July 4, 2012 at 3:37 PM

Pergilah link ni:

ilovenadacinta398.blogspot.com

Reply

mieyra July 4, 2012 at 4:48 PM

tp blog tu ade lirik jer … lagu nye ade x ?? taj0k lagu tu ape ?

Reply

anonymous July 3, 2012 at 9:51 PM

salam..nk tny, lagu “i need you” yg nada sama ricky nyanyi ketika hujan tu episod brapa??..yg ramai pelajar2 sekolah nonton mereka nyanyi dan hujan turun..nk tahu sgt2..anyone pleeeaaaasssseee…i beg you…dah lama cari….

Reply

ahmadiqram July 4, 2012 at 7:14 PM

saya mau lagu episod 201 part 1

Reply

ahmadiqram July 10, 2012 at 7:56 PM

sayangku sayangku kau membuatku gile

Reply

siska siska July 5, 2012 at 12:57 AM

ermmm…smpy lar ne xde sowg pn yg taw lagu tredmark nye cinta 2…asenye lar tjuknye slh kot bkn rodo band yg nyanyi kot..owg len,law x npe klik2 syik xdpt jer…:(

Reply

Zackkrangers July 5, 2012 at 7:25 PM

Nak tahu sangat2 !!! Apa tajuk lagu yg lirik dia lebih kurang macam ni :
Kau buat ku gila
Sepu sepu kau membuat ku gila
Sebab kelakuanmu kau buat ku kecewa
Tidak kah kau mengerti apa yang aku rasa
Ku tidak sanggup ku tidak lupa
Lebih kurang mcm tu lah lirik nya. Memang ada perkataan yg salah,tapi please! Suka gila lagu ni! Music dia best !!! Kebanyakan nya waktu ada Cinta mesti lagu ni dimainkan. Please… Cari tak jumpa! Ingatkan tajuk dia Kau Membuatku Gila tapi tak ada. Lagu lain yg tajuk ni ada lah. Please??? Nak sangat tahu!!!

Reply

siska siska July 5, 2012 at 9:13 PM

yela…syg kau buatku gila yg tredmark cinta 2 bkn tjuknye lar…tjuknye msty len.klik2 xde jmpe pn.ermm….:(

Reply

iqa99 July 7, 2012 at 9:50 PM

kalian thu ngak lagu nyanyian nada ama ricky sewaktu mereka nyanyi di unggun api itu
pleaz dong kasik tahu ama aq udah lama aq nyari nya
aq ingat dikit aja liriknya ini yah
‘semoga terus ada senyum dan tawa,menghias tiap langkah kita’
kalau salah maafnya aq cuman mau tahu aja tjuk lagu ini

Reply

mieyra July 8, 2012 at 6:10 PM

tajok lagu nye takkan hilang

>>>> http://www.youtube.com/watch?v=sDFdwQfWScY

Reply

Mimy Eyda July 10, 2012 at 3:43 PM

abg ezany.. ade satu lagu ni.. time rasti ngan martin nk wat drama snow white.. lpas tuh nada main piano and ricky duduk sebelah nada.. episod 205 part 3.. ape name tajok lagu tuh..? please.. sye nk taw cgt…

Reply

nada123 July 20, 2012 at 8:35 AM

aku milikmu kot.. tu nada nyanyi..

Reply

abby July 10, 2012 at 3:59 PM

guys ! nk tnya ni.. lagu apa yg ada lirik lagu ni [kau kekasihku tapi kau bersamanya] dalam sinetron nada cinta … >.<

Reply

Hafiz July 10, 2012 at 9:10 PM

lagu ni tajuk ape ekh

sayangku sayangku kau buat ku gila

Reply

aida July 10, 2012 at 10:00 PM

nk tnye ni..lgu ape yg nada ngan ricky nyanyi mse ngah wat patung tu?
episode 206, part 5…lgu nye rancak….

Reply

Rina July 10, 2012 at 10:26 PM

Hi , just nak tanya , tolong jwab pleasee , apa tajuk lagu , yg rasti dan alex nanyi , waktu mereka pergi camping tuu ,Pada malam itu , Please , nak tahu sangt , dan lagu yg ricky nanyi , kulihatkau bagai bidadari yang menyinar dalam hanyal ku , Plase tolong lah jwab , nak tahu sangat .

Reply

norshafyqa July 13, 2012 at 10:02 PM

kalau yg ricky nyanyi tu tajuknya aku tahu itu kamu :D

Reply

nera September 5, 2012 at 9:25 PM

yang rasti nyayi tu geolak cinta

Reply

Eira July 13, 2012 at 10:04 PM

lagu ape ye yg episod 200 part 5….

Reply

mieyra July 14, 2012 at 1:47 PM

tahu x lgu yg mse cinta ckp “aku akan belajar” yg mse ibubapa marvin tanye rina , cinta boley ke biasakan diri kt istana uhh .. plezz ..

Reply

gugirl July 14, 2012 at 4:48 PM

mana satu lagunya cmani ah “sayangku 2x kau membuatku gila semua kelakuanmu membuatku kecewa mana satu ye

Reply

alya July 15, 2012 at 6:46 PM

http://www.youtube.com/watch?v=w3QQvHQ4w2w
ape tajuk lagu niem eekkkk??

Reply

mieyra July 15, 2012 at 8:50 PM

aku tahu itu kamu tajoknyer .. kowtt laa

Reply

nada123 July 20, 2012 at 8:32 AM

tajuk nye `Aku Tahu Itu Kamu`.. awak cari je `themissroseblue` dia ni ada buat lagu tu…

Reply

alyn July 17, 2012 at 4:17 PM

hye….
ade sape2 yg taw x tjuk lgu ney:
Aku ingin semua orang tahu
Ku jatuh cinta padamu
Di hatiku hanya ada kamu
Kau bidadari hiasi taman hatiku
Sampai akhirnya kau sadari
Cinta ini untukmu

nk taw sgt2 tjuk lagu nie….plezzz………tq..

Reply

siti July 17, 2012 at 5:59 PM

salam admin,
saya nk sgt dwnld background music sinetron ini.
xtahu tajuk lagu, tp dia bunyi cm nie ‘damn…’
tlg saya sangat2 k :)

Reply

auji July 17, 2012 at 8:41 PM

kok egak ada lagu sayang yang palingku sayang si boriinngg

Reply

Qyla July 19, 2012 at 11:51 PM

apa tajuk lagu masa ricky nyanyi sambil main gitar di hotel masa hari jadi dia..masa tu dia tengah tunggu nada untuk datang..??

Reply

nada123 July 20, 2012 at 8:30 AM

aku milikmu.. tapi sbnrnye Mikha Tambayong yg nyanyi..

Reply

nada123 July 20, 2012 at 8:28 AM

ezany-kun.. apa tajuk yg masa ricky nyanyi ngan nada yg kat restoran rosselle tu.. yg gembira sgt jumpa nada. plis sgt2..

Reply

rara July 20, 2012 at 2:55 PM

nak tahu lagu vito nyanyikn untuk flora dkt tman . dy ad rap .

Reply

azzah hazirah July 21, 2012 at 2:11 PM
cinta July 23, 2012 at 4:00 PM

lagu yg marvin nyanyi kt cinta time diorg sampai rooftop untuk agenda pesta topeng tu tajuknya apa ya??..dah jenuh mncari, tp tak jumpa2..anyone yg budiman here, plizz tlong sngt3..T_T

Reply

pinky July 26, 2012 at 8:14 PM

admin .. help me
spa tau tajuk lagu ney , ?
kat lirik tu ada ayat ” air mata”
pliz admin ,,,

Reply

aida July 28, 2012 at 4:57 PM

ezany…….banyak lagu yg x tahu name die……nk download kau buatku gila rodo tuu nk download kat nerr???mane bleh download…n lagu nie…biarkan ku tunggu dirimu,selama dunia berputar,ku tak akan,berpaling darimu oohh

Reply

syuehaida July 29, 2012 at 11:49 AM

bestt2 lagu kat sini

Reply

sweetty July 29, 2012 at 1:19 PM

bleh tak nak tanyer???
aper tajuk lagu yg klu Cinta dpt idea jerk keluar lagu tu….
tlg plesssssss….

Reply

izatul natasha August 2, 2012 at 3:09 PM

-Apa tajuk lagu nie please masukkn , sy nak sngt lgu nie . tersentuh time dgr . please .. sy hanya tau lirik dia . –>saat ku tersentuh,gelap jadi teraang,kau yang pernah sedunia,ketika kau ada,buatku tertawa,kau buatku terpesona(perempuan)
Ku ingin kau selalu ada di hatiku,dalam setiap hela nafasku,untuk membuatmu lemah,pandanglah diriku,ku akan slalu menjaganya.(lelaki)
chorus:semoga terus ada senyum dan tawa,menghiasi tiap langkah hidup kita,ku ingin semua ini takkan berakhir,dan takkan hilang dalam ingatanku,saat indah bersamamu.(l&p)
kau yang mencerahku,gelap di hatiku,saat kau ada di sisiku(p)
Aku bahagia dalam dalam dakapanmu,buatku slalu mencintaimu(l)
ulang chorus.

Reply

una August 7, 2012 at 10:19 PM

takkan hilang tajuk lagu ni.. cube tg0k kat senarai atas 2 ade x….

Reply

Nada123 August 20, 2012 at 11:25 AM

Takkan hilang tajuknya….. Kat google takde.. Cari kat Youtube.. Ini dia nanti cari.. Takkan Hilang (OST Nada Cinta)

Reply

chinta liy August 2, 2012 at 3:43 PM

hye semua,,abang ezany,boleh cari lagu yang sya minta tak? senarai lagu yang sya minta ada di bwah ni..

- syang ku kau buatku gila..(abg ezany kata tajuk lagunyakau buatku gila-rodo tapi sya cari tak da pun lagu tu…tlong cari k?)

-come to me …(lagu ni dinyayikan oleh mikha,vito,ricky,rasti dan alex masa vito da kwa kawan nya bawa ricky ke sebuah tempat permainan di sebuah shoping komplex…masa tu ricky sterss sbab martin tipu dia…tlong cari lirik lagu ni k?)

- ojock every body ojock…

tlong cari semua lirik lagu nu k abg ezany? pliz sgt2…saya mohon kat abg tlong cari kan untuk sya….saya tnggu jwpan abg dgn segera…tlong carik k? plizzz sgt2..

Reply

erin August 3, 2012 at 2:43 PM

ada x lgu yg nada tngh main layang layang tu

Reply

una August 7, 2012 at 10:20 PM

harmoni – kitting

Reply

tieyra yusof August 3, 2012 at 3:05 PM

apa tjuk lgu saat nada dlm kernda tu

Reply

shikin August 4, 2012 at 10:29 PM

ape tajuk lagu nie, alex nyanyi untuk rasti plss, nk sgt2 http://www.youtube.com/watch?v=zYOY2LZ8oXk&feature=youtu.be&fb_source=message

Reply

Alia August 9, 2012 at 8:10 PM

Ape lagu ni ?? Sayangku , kau membuatku gila .. Kelakuan mu membuat ku kecewa ?? Please nak sangat tahu die punya tajuk !! Tq :)

Reply

Jahfar Amin August 16, 2012 at 9:42 AM

Kepada Semua!

Ada 3 Lagu Nada Cinta
yang selalu keluar dalam setiap episod…

1, RODO
Onchop

2, RODO
Im Back

3, RODO
Kau Membuat Ku Gila

tetapi semua itu hanya di youtube…
Tiada dalm enternet dan tidak dapat di download!

Reply

aulia August 11, 2012 at 4:15 PM

lg apa eps 172 part 1 minit 8.20

Reply

isya August 12, 2012 at 1:24 PM

ezany tlg bagi tau tajuk lagu nada cinta episod 187 part 4
please pnt cari kat google semua x jumpa

Reply

Bella August 18, 2012 at 10:32 AM

Dlm sinetron Nada Cinta siapa lahir pada 9 Feb 1988???

Reply

the girls August 22, 2012 at 2:04 PM

eeemmmmm cerita nada cinta ade yg menyentuh perasaan ….

Reply

dax kechik August 23, 2012 at 2:34 PM

tlg bgi link lagu ‘kau buatku gila’

Reply

yana August 24, 2012 at 12:20 AM

apa tajuk lagu yg ep 198 tu yg cinta nyayi kat rumah marvin tu
yg lirik dia lebih kurang cam ni lah kot

ku melihat ada 7 warna dlm mimpi indah ku
ku menyayikan 7 warna itu menjadi nada cinta ku
ada nada tentang bahagia bila saat bersedih
semuanya jadi satu cerita yg tak bisa di lupakan
chorus:
ku tak takut pd dunia saat kau bersama ku
seyuman mu bangkit kan jiwa ku saat diriku lemah
apa lah jadi nya diri ku tanpa mu
kamu lah yg membuat diriku ber ati

Reply

Yani August 24, 2012 at 11:14 PM

nak tany apa tajuk lagu bagi lirik ni

ku akan terbang ke langit
tuk mengambil hati mu

Reply

lisa August 30, 2012 at 9:46 PM

hai..nk tanya tau x lagu ny :-
- kau bilang kau mencinta, tapi kau tinggalkan
kau bilang kau mencinta tpi kau lukakan..

Episode 238 part nada terjumpa ricky waktu ricky bwa tiara jalan2..

Reply

nera August 31, 2012 at 9:43 PM

ap tajuk lagu ni ku akan bernyayi dan terus bernyayi ku disini kamu tak sendiri

Reply

ammirah qistina September 2, 2012 at 11:24 AM

assalammualaikum.nak tanya lagu yang “kau bilang kau mencinta tapi kau tinggalkan,”yang tu ape tajuk lagunya dan boleh tolong kasi link dowload tak?tq

Reply

epalejau September 3, 2012 at 10:02 PM

irene justin – ingkar :)

tapi maaf, epal tak sure link download.

Reply

ashman September 5, 2012 at 11:34 PM

ada tak chord2 lagu2 nada cinta selain dari takkan terpisah,sentuhan rasa dan i need you. yang ricky selalu main tu.. like ketika mengingatmu dan sebagainya.kalau ada tolong bagitau

Reply

Lila September 6, 2012 at 12:49 AM

Nak tau la ape tajuk lagu yg ade pkataan”your my love my valentine” mase anggun nyanyi dpan martin….

Reply

shahsa September 6, 2012 at 1:18 PM

nk tau tajuk lagu group martin nyanyi tu….best sgt lagu tu…

Reply

Keisya Hanan September 6, 2012 at 2:24 PM

Nak thu ape tjuk lgu wktu flora berangan y dya brtnang dgn vito..
lirik dya lbh krng mcm ny..

setiap langkahku
ku ingin kau sll ada di sisiku
ooo setiap nafasku
kuingin kau sll ada di dekatku
hidup ini hrus memilih
tak siapa yang ingin hidup sndri

Reply

habibb September 6, 2012 at 6:30 PM

you and me kalau x silap la randy and mikha…

Reply

nia September 7, 2012 at 5:07 PM

emm mohon dikasitau dong apa tajuk lagu yg dinyanyiin kumpulan martin itu. liriknya kayak gini kalau nggak salah.

jangankan setahun, jangankan seminggu.

ya gitu gitu deh. udah dicari dalam google ka ga bisa ketemu. maap ya aku nggak berapa tau ngomong bahasa malaysia

Reply

pi3 September 10, 2012 at 9:48 AM

hai..nak tanye..ape name tajuk lagu ketika nada menyanyi bersame anggun baru2 ni? lagu tu lagu slow..yang ada lirik pada awalnya hmm huuu hmm..

Reply

N syafiqa alisya September 10, 2012 at 5:38 PM

Tajuk lagu ape ehh yg Masa Cita nyanyi kat umah Marvin , x igt laa episod brp

Reply

athirah September 10, 2012 at 9:33 PM

lirik…dia camni ke

semua indah ku lihat semua indah….

oh… tajuk dia harmoni…

Reply

pi3 September 11, 2012 at 12:54 PM

oh ye nama lagu tu harmoni.. thank you Athirah

Reply

athirah September 10, 2012 at 9:31 PM

nak tahu tajuk lagu ni …

hidup ini harus bermimpi

macam tu lah bunyi dia…please hlep me

Reply

pi3 September 11, 2012 at 1:00 PM

yg nnyi tu lelaki atau perempuan?

Reply

athirah September 12, 2012 at 8:29 PM

duet…

Reply

pi3 September 13, 2012 at 9:53 AM

lagu tu dalam episode brape?

Reply

pi3 September 13, 2012 at 10:02 AM

Athirah..mungkin nama lagu tu You and Me..ehehe :D kalau salah i minta maaf yee… eheheeh cuba athirah search dulu tajuk lagu tu..

Reply

pi3 September 13, 2012 at 10:04 AM

You and Me by Randy Pangalila feat Kiting try search dulu yee..

Reply

athirah September 13, 2012 at 10:45 PM

thax for help pi3…

Reply

pi3 September 15, 2012 at 4:54 PM

ur wc Athirah

Reply

pi3 September 11, 2012 at 12:52 PM

oh ye nama lagu tu harmoni.. thank you Athirah…

Reply

athirah September 12, 2012 at 10:02 PM

WELCOME

Reply

azila September 13, 2012 at 9:52 PM

nak tumpang tanya, please kat mana nak download lagu WAKTUNYA CINTA,yg tak sengau?? nak lagu clear n JELAS.. tologgggg tq so muchhhhh!~

Reply

nor alisya September 16, 2012 at 9:43 PM

ezany nk tanye lagu nada cinta episod 242,part 5 ape tajuk dia.
sape yg tau tlg ckp kt saya ye

Reply

fiona September 20, 2012 at 5:40 PM

Tahu tak tajuk lgu ni, lirik lebih kurang mcm ni ” kau kata kau cinta tapi kau tinggalkan aku”,, lebih kurang mcm tu la liriknya,episod brp tak tahu tp after nada bangun dari koma nbila dia tringat kan ricky,pls ya..thanks in advance

Reply

sheba September 20, 2012 at 11:31 PM

hey tahu tak nama lagu masa ricky jumpe nada kat hospital lepas 5 tahun..??? episode 235..part 2…

Reply

zahira meeralyni September 21, 2012 at 11:20 AM

best nya music nada cinta asik bangat

Reply

akma September 27, 2012 at 4:29 PM

ada tak lagu ku akan bernyanyi dan terus bernyani…kalau tak silap????

Reply

shikin September 28, 2012 at 12:40 AM

tajuk lagu nie ape ekk, http://www.youtube.com/watch?v=vm_EQU0FMxU&feature=youtu.be yang angun nyanyi tu, plss nk sgt2

Reply

shikin September 28, 2012 at 12:44 AM

tajuk lagu nie ape ekk, http://www.youtube.com/watch?v=enPrhzdxXYk&feature=youtu.be yang angun nyanyi tu, pls nk sgt2 … plsssssssssssssss

Reply

siti September 28, 2012 at 3:42 PM

gw mau tau tajuk lagu yg nada nyanyi buat lucky waktu di rumah sakit.
liriknya gni ->saat dunia begitu kejam, gelapkan langit mu yg cerah..SEBUT NAMAKU DAN KU KAN DTG PADAMU. KERNA KAU PUNYA AKU SAHABAT SETIAMU. KAPAN PUN KAU BUTUH AKU, X PEDULI HUJAN BADAI, SEBUT NAMAKU DAN KU KAN DTG PADAMU,,,
bantu gw ya…ini shj satu2 nya lagu yg emang gw minat dr dlu.thanks3

Reply

athirah October 1, 2012 at 10:11 PM

oh…sahabat setia…

Reply

olen September 29, 2012 at 12:53 PM

apa tjuk lgu ni..lirik choros dia…waluapapn terjdi ku kan slalu ada untuk mu,jgnla kw bsedih coz everything going to be ok…

Reply

cap s September 29, 2012 at 9:24 PM

tau x tajuk lagu yg nada nyanyi mase nampak Cinta dalam cermin(episod last)

Reply

tihah September 2, 2013 at 4:33 PM

Waktunya Cinta

Reply

shikin September 30, 2012 at 4:48 PM

ape tajuk lagu nada cinta ep akhir, tu, yang ricky nyanyi, mase nada jumpe cinta, mcm nie kot katakan katakan padaku, bahwa kau sungguh2 cam tu la, plssssssssssss rply

Reply

athirah October 1, 2012 at 10:30 PM

nak tanya????
apa tajuk lagu episode akhir yg cinta and nada nyanyi atas pentas tuh..
macam ada bunyi “7 warna menjadi nada cinta ku…” please..i whant that song…

Reply

tihah September 2, 2013 at 4:31 PM

7 Warna

Reply

anisz October 2, 2012 at 6:30 PM

aq kasi patah liriknya aja yah….”ku tak seindah malaikat”…..apa yah tajuk lagu ni….

Reply

miera October 4, 2012 at 5:15 PM

lagu yang nada nyanyi masa dia ternampak bayang kembar dia cinta kat cermin..episod last skali….

Reply

alisya October 5, 2012 at 11:00 PM

oh…tajuk dia..
waktunya cinta… x salah saya

Reply

alisya October 4, 2012 at 8:58 PM

please nak sangat tajuk lagu dia ngan lirik..
“ku melihat ada 7 warna dalam mimpi indah ku…
ku nyanyi kan 7 warna itu menjadi nada cinta ku…”

Reply

fatin October 11, 2012 at 12:12 AM

yg anggun nyanyi 2 apa?
“hey kamu….”pas2 dh x tahu apa….
please…

Reply

siti fira October 24, 2012 at 12:17 PM

sy pun x thu jgk….

Reply

NCLoverz November 20, 2012 at 11:22 AM

Tajuk lagu yang Anggun nyanyi-Sayang Yang Paling Ku Sayang

Ade cari Je kat YouTube Sayang Yang Paling Ku Sayang OST Nada Cinta

Reply

siti fira October 24, 2012 at 12:16 PM

sy nk lagu yg ep last nada cinta….”aku melihat tujuh warna dlm hidup” tu jah ak thu..apa nyer tjuk lagu tu..??(ep244 part3)please…

Reply

Uwais November 28, 2012 at 12:43 PM

sya nk lagu ‘kau mambuatku gila’ ad x ???

Reply

Nur Aini Syamimi December 5, 2012 at 4:10 PM

ad tk lgu yg msa episod akhir nada dn cinta nyanyi tu?

Reply

Nur Aini Syamimi December 5, 2012 at 4:20 PM

nak tnye skit,ap tjuk lgu yg nada dn ricky nyanyi msa vito melamar flora tu?

Reply

barbie January 12, 2013 at 9:35 PM

awak smua hari ni kamu smua cantik dan kacak lah saya suka but my name is barbie kan selalu nya org selalu cakap perasan lah tapi jangan marah okey thanks you!!

Reply

shanai March 21, 2013 at 12:59 AM

episode 113 part 1 menit 3

Reply

teha April 12, 2013 at 12:00 AM

apa tjuk lagu yang nada dan cinta nyanyi masa last episod??cari2 x ketemu lah..

Reply

rahani April 20, 2013 at 2:25 PM

bagi donh semua lagu lagu yang gue teringin banget pleasa :)

Reply

Yola mawalina putri September 29, 2013 at 12:49 PM

Bisa g’?film nada cinta di ulang?

Reply

sella January 6, 2014 at 1:34 PM

mau tanya lagu pas di memerankan drama cinderella itu lagu apa

bales

Reply

desvii April 1, 2014 at 2:29 AM

adakah yang tau judulnya yang waktu episode nya nada cinta waktu mereka sama-sama nyanyi dirumah nada waktu menjelang ujian ? :” helpme please, aku udah cari setahun lebih -.- gakketemu lo.
pokoknya liriknya itu tentang pelajaran mereka

Reply

Leave a Comment