Gambar Isteri-Isteri Salih Yaacob

Gambar Adik Beradik Neelofa Yang Cun Melecun

Gambar Taman Tema Legoland Malaysia Di Nusajaya, Johor

Syarat Permohonan Rebate RM200 Telefon Pintar 3G (Smartphone)

Syarat Dan Permohonan Geran RM1,000 Untuk Usahawan Online

Gambar 3 Lamborghini Kemalangan & Terbakar Di Lebuhraya PLUS

Borang BR1M

Konsert Mentor 5 Minggu Pengenalan | Video

by Ezany-Kun in Mentor,TV3,Video,Youtube

Syila – Ingatan Manis Di Bulan September

Ratna – Tak Ada Logika

Ayish – Hapus Aku

Shiha – Hanya Kau Yang Mampu

Aiman – Kau Dan Aku

Salma – Bertamu Di Kalbu

Iqa – Aku Cinta Padamu

kredit: abdmut’s channel

Related posts:

  1. Senarai Peserta Protege Mentor 5 TV3 | Video
  2. Gambar Protege Dan Mentor 5
  3. Konsert Wonder Girls Di Malaysia | Video Highlights
  4. OST Safa Dan Marwah | ST12 – Biarkan Aku Jatuh Cinta
  5. OST Asmara 2 | Syah Basree – Andai Itu Takdirmu

{ 4 comments… read them below or add one }

Sabahan Bloggers Club March 8, 2011 at 3:06 PM

Mentor dah start.., harap-harap akan muncul new superstar dari rancangan tahun ni…. ;)

Reply

fikryn March 9, 2011 at 6:33 PM

Ouh.. aku belum berkesempatan tengok lagi..
Harap2.. mantap lah persembahan mereka tu.

Reply

mikeon9 March 11, 2011 at 3:16 PM

masa tengok audition, aku ingat si aiman protege rahim maarof nyanyi sedap macam masa audition tapi bila 1st week, agak mengecewakan tapi its ok, maybe nervous. yang tak boleh blah, si aiman tak nak sambung karier bola sepak. alasan sebab nak sambung belajar. tak logik betul. rugi betul. bola sepak malaysia baru naik kot.

Reply

Donny April 10, 2011 at 9:32 PM

mentor best!

Reply

Leave a Comment