Gambar Isteri-Isteri Salih Yaacob

Gambar Adik Beradik Neelofa Yang Cun Melecun

Gambar Taman Tema Legoland Malaysia Di Nusajaya, Johor

Syarat Permohonan Rebate RM200 Telefon Pintar 3G (Smartphone)

Syarat Dan Permohonan Geran RM1,000 Untuk Usahawan Online

Gambar 3 Lamborghini Kemalangan & Terbakar Di Lebuhraya PLUS

Borang BR1M

Lagu Tema OST Adam & Hawa – Inilah Cinta (Akustik) | Akim

by Ezany-Kun in Adam Dan Hawa,Drama Bersiri,Lirik,OST

Lirik Inilah Cinta (Akustik) – Akim

Terpegun ku melihat kamu
Bergetar hatiku memandang mu
Dan terus datang mencuba
Adakah khayalku menjadi nyata
Oh oooo oooo

Chorus

Mungkin inikah yang dinamakan cinta
Hati gembira rasa bila kau kata cinta
Siang yang suram kini menjadi ceria
Hati yang gelisah akhirnya kini menjadi bahagia

Woo wooo ooooo
Oh resah hati gelisah
Ku takut tak diterima ooo ooo
Rupanya kau juga sama
Seperti aku merasakan cinta ooo ooo

Ulang Chorus

Sungguh susahnya aku mendekati mu
Mengambil kesempatan untuk tunjukkan cintaku
Rasa bahagia bila kau menerimaku
Indah semuanya hilang semua resahku
Kita berdua kini menjalin cinta
Inilah cinta kita
Akhirnya kini menjadi bahagia ooo ooo
Inilah cintaku
Inilah sayangku
Inilah cinta

Related posts:

  1. Lagu Tema OST Adam & Hawa – Muara Hati | Siti Nurhaliza & Hafiz
  2. Lagu Tema OST Adam & Hawa – Yang Lalu Biarlah Berlalu | Bunga Cinta Lestari
  3. Lagu Tema Ending (Penutup) OST Nada Cinta – Ya Sudahlah
  4. Jaclyn Victor, Ning Baizura, Shila – Di Mana Di Mana | Lirik Lagu
  5. Nubhan – Aku Atau Dia | Lirik Lagu

{ 11 comments… read them below or add one }

Rudy Asmara November 17, 2012 at 8:55 PM

Macam mana nak download lagu Inilah Cinta?

Reply

jijah zul November 19, 2012 at 9:05 PM

cerita adam dan hawa best sangat and lagu 2 dia best lagu yang saya paling suka muara hati,bengang dan inilah cinta

Reply

Rudy Asmara November 23, 2012 at 6:03 PM

Ade sape2 yang tahu tak mana saya boleh download lagu version ini?

Reply

nur aina natasya farhanaafifa zulaiqa December 3, 2012 at 11:10 PM

bestnye

Reply

secret fire December 10, 2012 at 9:04 AM

Yeah la..best betul cerita dan lagu di dalam drama uni. Saya suka watak yang di bawa oleh adam dan ain… Romantic sangat lah..lagu… – inilah cinta tu wow

Reply

secret fire December 25, 2012 at 5:24 PM

Tolong jangan block these web site sampai bila bila ok keee .. Psal… Lagu inilah cinta ni memang sama rentak dengan rentak dalam drama adam hawa… Saya dah check dah.. Yang lainnya yg ada tempat wrb lain tak sama… Yang ini best…. Betul…sama rentak.. macam mana nak download ni…

Reply

Virgo January 3, 2013 at 10:28 AM

betul kata secret fire…..tolong jangan blog/ delete blog Ezany- kun ini. Sunggoh memuaskan hati blog ezany ni tk mcm blog2 lain yg ada ni. Akuistik cinta dari Akim ini sungguh menawan dan mcm romantik aje….I Like!

Reply

mandaro January 3, 2013 at 2:27 PM

bestttt

Reply

Farhah January 4, 2013 at 9:44 PM

Wow! Double like!

Reply

secret fire January 10, 2013 at 7:50 AM

Assalamualaikum kepada peminat adam dan hawa…. ESPECIALLY TO ADAM MUHKRIZ DAN AIN HAWANI.. sedap betul halus bila di sebut nama ni sama padan dengan actor Aaron Aziz dan Nadiya Nisaa. Di sini saya dah lupa dah nak ucapkan Selamat tahun baru 2013 kepada abang Adam dan kak Ain…. Dan juga semua pe
minat Adam dan Hawa.

Reply

MIRAcle March 9, 2013 at 2:15 PM

sweet sangat bila lagu ni kluar time scene. haha!

Reply

Leave a Comment