Gambar Isteri-Isteri Salih Yaacob

Gambar Adik Beradik Neelofa Yang Cun Melecun

Gambar Taman Tema Legoland Malaysia Di Nusajaya, Johor

Syarat Permohonan Rebate RM200 Telefon Pintar 3G (Smartphone)

Syarat Dan Permohonan Geran RM1,000 Untuk Usahawan Online

Gambar 3 Lamborghini Kemalangan & Terbakar Di Lebuhraya PLUS

Borang BR1M

Lagu Tema OST Adam & Hawa – Muara Hati | Siti Nurhaliza & Hafiz

by Ezany-Kun in Adam Dan Hawa,Drama Bersiri,Lirik,OST

Lirik Lagu Muara Hati – Siti Nurhaliza & Hafiz

Cinta terpisah ruang waktu
Tetap cinta bersatu dalam hatiku
Walau raga kita tak mungkin bersama
Ku yakini hati kan tetap setia

Ku percaya kemana pun kau berjalan
Suara cinta menuntunmu kepadaku
Kerna bila cinta sudah bersemadi
Takkan terpisah hati

[Chorus]
Demi cinta dalam hatimu
Ku yakin engkau untukku
Meski jejak pisahkan kita
Cinta kan bawa kembali padamu

Aku ada kerna kau ada
Dan cinta hatiku hanyalah untukmu

Jalanku tertuju padamu
Kemana pun kan pasti kembali

[Ulang chorus]

Demi cinta dalam hatimu
Biarkan aku merasuk
Bersatu dalam hatimu
Hanya dirimu dan aku

Demi cinta dalam hatimu
Biarkan aku merasuk (merasuk dalam hati)
Cinta

Related posts:

  1. Lagu Tema OST Suria Di Cordoba | Astana Jiwa – Siti Nurhaliza
  2. Sofaz – Dan Bila Esok | Lirik Lagu
  3. Mizz Nina Feat Noh Hujan – Kurnia | Lirik Lagu
  4. Koleksi Lagu Tema OST Cinta Buat Emelda
  5. Hafiz, Aril, Ayu, Tini, Anne – Hanya Kerana Cinta | Lirik Lagu

{ 1 trackback }

{ 11 comments… read them below or add one }

Esha September 11, 2012 at 10:26 PM

hi nak tanya,

apa nama lagu masa drama adam & hawa episod 9 di mainkan semasa ain kasi minuman kat am… saya cari apa nama lagu tu..

Reply

bleumoon September 13, 2012 at 10:44 AM

inilah cinta – Akim

Reply

Mimizaza September 24, 2012 at 10:02 PM

Lirik tu cm salah part siti nyanyi…”bersenandung” bukan bersemadi

Reply

hazard September 25, 2012 at 5:20 PM

sapa tau tajuk lagu ost adam hawa yg bukn akim nyanyi n bukan siti n hafis nyanyi…..cam artis indon yg nyanyi lagu tu…

Reply

I Need it September 29, 2012 at 2:39 AM

camne nak downlod ?

Reply

mxlin September 29, 2012 at 8:20 AM

hazard: lagu tu TRIAD – ratu di hati

Reply

Wawa October 21, 2012 at 9:45 AM

Kalau korg dngr lagu ni mesti korg nak nyanyi kan!kalau korg nak dgr lagu ni kan korg dpt jumpa siti &hafiz betul aku dh jumpa dh siti &hafiz & aku bukn nk belagk dgn sombong ye & terima kasih krna baca yang aku tulis ye :P

Reply

nanieanie October 26, 2012 at 4:59 PM

best sgt lagu ni tnks fr u ezany… cam na kita mau download..

Reply

yANA November 19, 2012 at 5:05 PM

lagu shahir kot..

Reply

syafi'ie b md sha'ari February 28, 2013 at 5:52 PM

Cerite ni bst cgt bgn sy s’owg p’bce n p’nnton

Reply

Harris April 22, 2013 at 9:46 AM

Bersenandung bukan bersemadi berkunjung bukan bertuju ada sesuatu bukan bersatu , saya di sini hanya ingin meluruskan.

Reply

Leave a Comment