Gambar Isteri-Isteri Salih Yaacob

Gambar Adik Beradik Neelofa Yang Cun Melecun

Gambar Taman Tema Legoland Malaysia Di Nusajaya, Johor

Syarat Permohonan Rebate RM200 Telefon Pintar 3G (Smartphone)

Syarat Dan Permohonan Geran RM1,000 Untuk Usahawan Online

Gambar 3 Lamborghini Kemalangan & Terbakar Di Lebuhraya PLUS

Borang BR1M

Maharaja Lawak | Raja Segala Raja Lawak | Astro Warna

by Ezany-Kun in Astro Prima,Astro Warna,Raja Lawak

maharaja lawak astro

Program Maharaja Lawak akan memulakan siaran mulai 1 April ini pada setiap Jumaat, pukul 10 malam di Astro Warna (saluran 132). Siaran di Astro Prima (saluran 105) pula hanya akan menayangkan Maharaja Lawak untuk 2 minggu pertama sahaja.

Pengacara

AC Mizal

Juri

Mamat Khalid
Ahmad Idham
Saiful Apek

Senarai Perserta

Link: Senarai 12 Peserta Maharaja Lawak

Hadiah

Juara – Wang tunai RM300,000
Naib Juara – Wang tunai RM200,000
Tempat Ketiga – Wang tunai RM100,000

Sistem Undian

50% Juri
50% SMS

Pilihan aku peserta yang akan dinobatkan sebagai Maharaja Lawak sudah semestinya Jozan. Siapa pula pilihan anda?

Related posts:

  1. Senarai Peserta Raja Lawak 5 | Astro Prima
  2. Ujibakat Raja Lawak Musim 5
  3. Senarai Pemenang Dan Hadiah Anugerah Juara Lagu Ke 25 | AJL 25
  4. Juara Pilih Kasih 2 Milik Livonia | Gambar
  5. One HD Saluran Terbaru Astro | Channel 393

{ 1 trackback }

{ 17 comments… read them below or add one }

Sabahan Bloggers Club February 24, 2011 at 11:52 PM

Biar betul juara dapat lebih suku juta? :o
Ni mesti untung besar ni….

Reply

suri February 25, 2011 at 9:14 AM

klu mau cubalah hee mana tau kali ni rezeki berpihak pada bloger maya pula heeee..

Reply

Ismail N February 25, 2011 at 5:27 AM

tak tahu ler sapa yg akan menang..
tapi kalau afdlin sama babyface masuk, sakit depa nak lawan.
Maybe Nabil dan Jozan lebih berpeluang sbb banyak pendedahan muncul buat show plus ramai fan base.

Reply

donnyien February 25, 2011 at 8:44 AM

semestinya jozan…. yang lain ok2 jak

Reply

suri February 25, 2011 at 9:08 AM

salam ..
wah sapa yg menag mmg dia akan menang besar :)

Reply

suri February 25, 2011 at 9:10 AM

nak buat lawak bukan satu perkara yang mudah.. dan nak buat org ketawa bukan boleh petik jari cam tu jer..

semua kena ada gaya yg tersendiri..

Reply

chii February 25, 2011 at 9:53 AM

chii pilih jozan..
2nd place kasi pd nabil :D

Reply

fikryn February 25, 2011 at 11:21 AM

Woho..! hadiahnya banyak betul. Betullah aku tengok yg masih maintain lawaknya dan lawak yg bersahaja tentulah Jozan. Tp tak taulah kalau masa pertandingan tu nanti ada yg lain membuat persembahan yg lebih meletup..

Reply

ciksembang February 25, 2011 at 12:48 PM

saya pun pilih jozan..raja lawak ni kena natural.. tapi kalau rajin buat research mesti byk idea

Reply

Geletek Maharaja February 25, 2011 at 6:50 PM

tayang kat astro warna… nmpknya kena tggu youtube lah utk ketawa hahahaha.

Reply

zik February 25, 2011 at 7:15 PM

owh ada jugak perasan… pasal nie… entahla … kita tak tahu lagi persembahan yang lain2 tuh??

Reply

hakim February 26, 2011 at 12:21 PM

jozan mesti mng solo pun dah meletop apa lagi zizan+johan (jozan)

Reply

Azizul.Hakim March 18, 2011 at 10:23 PM

pe tjuk lagu iklan maharaja lawak……spe ta0?asenye lagu omputih dulu2…tpi x ta0 tjuk……best lgu tue..

Reply

arranatasya April 16, 2011 at 11:38 AM

Ermmmm go JoZaN GO…..

Reply

rosyam April 23, 2011 at 8:23 PM

jozan jgn buat lawak ngan bab agama..kepada semua tolong sensitive ckit…lawak lawak jugak,agak2 la bro..

Reply

faa May 13, 2011 at 10:41 PM

hello

Reply

Maharaja Lawak Mega December 14, 2014 at 6:21 PM

Maharaja lawak mega memang lawak berkelas dunia ler. Best bro.

Reply

Leave a Comment