Gambar Isteri-Isteri Salih Yaacob

Gambar Adik Beradik Neelofa Yang Cun Melecun

Gambar Taman Tema Legoland Malaysia Di Nusajaya, Johor

Syarat Permohonan Rebate RM200 Telefon Pintar 3G (Smartphone)

Syarat Dan Permohonan Geran RM1,000 Untuk Usahawan Online

Gambar 3 Lamborghini Kemalangan & Terbakar Di Lebuhraya PLUS

Borang BR1M

OST Cinta Melody | Aishiteru – Zivilia Band

by Ezany-Kun in Cinta Melody,OST,Sinetron

Lirik Lagu Zivilia Band – Aishiteru (Aku Cinta Kamu) [Lagu Tema Sinetron Cinta Melody]

Menunggu sesuatu yang sangat menyebalkan bagiku
Saat ku harus bersabar dan terus bersabar
Menantikan kehadiran dirimu
Entah sampai kapan aku harus menunggu

Sesuatu yang sangat sulit tuk kujalani
Hidup dalam kesendirian sepi tanpamu
Kadang kuberpikir cari penggantimu
Saat kau jauh disana

[*]
Walau raga kita terpisah jauh
Namun hati kita selalu dekat
Bila kau rindu pejamkan matamu
Dan rasakan a a a aku

[**]
Kekuatan cinta kita takkan pernah rapuh
Terhapus ruang dan waktu
Percayakan kesetiaan ini
Pada ketulusan a a ai aishiteru

Gelisah sesaat saja tiada kabarmu kucuriga
Entah penantianku takkan sia-sia
Dan berikan satu jawaban pasti
Entah sampai kapan aku harus bertahan

Saat kau jauh disana rasa cemburu
Merasuk kedalam pikiranku melayang
Tak tentu arah tentang dirimu
Apakah sama yang kau rasakan

Back to [*][**]

Satu sendiri pikiran melayang terbang
Perasaan resah gelisah
Jalani kenyataan hidup tanpa ghairah

Lupakan segala obsesi dan ambisimu
Akhiri semuanya cukup sampai disini
Dan buktikan pengorbanan cintamu untukku
Kumohon kau kembali

Kimita tuokukitemo
Kiminoi shuaguaratala
Shiniteruyo shiniteruyo

Back to [*][**]

Download link removed – sila tinggalkan email

Link:
1) Sinetron Cinta Melody Full Episode | Video
2) Sinopsis Cinta Melody – Full Episode (1-36)

Related posts:

  1. Zivilia Band – Aishiteru | Lirik Lagu
  2. Sinopsis Sinetron Cinta Melody @ Astro Ria | Sinetron Ganti Kejora Dan Bintang
  3. Sinopsis Cinta Melody – Full Episode (1-36)
  4. OST Safa Dan Marwah | ST12 – Biarkan Aku Jatuh Cinta
  5. Dude Harlino & Asmirandah – Bunga-Bunga Cinta | OST Dalam Mihrab Cinta

{ 24 comments… read them below or add one }

megan chelsea May 9, 2011 at 9:10 PM

saya suka betul lagu ini…..and saya tak suka lagu rindu stengah mati and si kejora sbab dia nangis mesti hidung besar macam babi…………yang episode terakhir dia nyanyi sumbang betul ooo piching pun lari semuaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reply

megan chelsea May 9, 2011 at 9:17 PM

si melody lebih cantik dari kejora si hidung babi itu……tapi kejora babi itu telalu perasan macam paling cantik di dunia padahal dia tidak sedar yang masa dia menangis hidung dia semakin besar lagi besar dari babi………so i hope tiada orang mau ambil kejora untuk berlakon lagi sebagai orang baik and perempuan bertuah………..i hope tiadalagi muka si babi itu di telivisyen lagi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reply

michelle lowrence May 9, 2011 at 9:20 PM

aku benci setengah mati kepada kejora si hidung babi itu…..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reply

hidayah May 12, 2011 at 3:00 AM

btul2..

Reply

danish n sofea May 12, 2011 at 1:39 PM

best nya lagu ni…….sdap telinga mendengar…….lirik nya pun bagus sangat ……video klip nya pun bagus jugak……di ulang2 dengar pun tak boring…… p/s; pas ni buat lagu yang lagi aasyik yek…….

Reply

qia May 22, 2011 at 9:09 PM

tsye sokong pe yng awak tulis dansh lagu ni mmg best serta x muak lau dngar jap2

Reply

tengku May 13, 2011 at 8:05 PM

best amat citer ni…..lagi best dri cter kjiora dan bntang………randy pangalela dan melody sgat scocok kalu dpadankan

Reply

mann May 22, 2011 at 12:18 PM

aikkk…ckp tak minat tp pai epsod akhir jga ko tgok ya MC. tak baik tau menghina ciptaan tuhan, kalu x suka skali pun jan la pai mgutuk benda yg da tuhan kasi pada kta. Pa pun lagu nie mang best giler………………

Reply

Unknown (^^,) May 31, 2011 at 2:57 PM

MC: sy pun x minat dgn kejora, tp tak lah hina dya smpi gitue skali. . U rasa u paling cantik kerr? u pegi b’lakon. . we’all pun nak juga tengok u nangis samaada hidung tu kembang kempis ke tak. . jgn rasa u kutuk dya u semakin cantik pla. Entah2 esok hari u tengok depan cermin, hidung u tu dah btukar mcm hdung b**i. So u baik tengok jer ceta tu ye. . jgn kutuk2 org, tak baik.

Reply

pinkziekron opie June 15, 2011 at 3:00 AM

hakhakhakhakhakahk!!!!..goOd

Reply

I Hate raffi but like elang May 26, 2011 at 6:50 PM

BEST LGU NI TPI KEJORA TK BEST BTW I HATE RAFFI TAK ENSEM EPISODE AHKIR TAK BEST BAIK PERGI MATI JE LA

Reply

melody & elang June 25, 2011 at 5:13 PM

betul . ak jugak sokong .

Reply

ALEEYA May 28, 2011 at 11:48 AM

CAMNE NK DOWNLOAD NI HA

Reply

Ezany-Kun May 28, 2011 at 11:55 AM

err.. klik donwload mp3 kat atas tu..

Reply

sikin May 28, 2011 at 3:15 PM

jgn mghina org lain tak baik

Reply

Unknown (^^,) May 31, 2011 at 2:58 PM

Btl2!

Reply

syu June 7, 2011 at 11:36 PM

suka sgt lagu ni tp x suka ending cite ni..nk melody ngn elang bkn ngn raffi!!

Reply

gabLUVnd June 9, 2011 at 7:31 PM

sy ska sgt2 lagu ni…cita cinta melody pn bez sgt2..sb cita ni mcm real je x mcm cita indon yg len..cita ni chelsea olivia plg pndai memegang watak..kalo tgk plakon len asyik tau nangis n mgalah je.chelsea pn bwa watak baik tp xlah slalu nangis n trlalu lemah nak melawan musuh.dia nangis tme tertentu je mcm tme mama dia meninggal n tme dia ingat elang meninggal je..

Reply

ain anisa June 10, 2011 at 2:28 PM

best nya lagu cinta melody aq suka

Reply

pinkziekron opie June 15, 2011 at 2:57 AM

..ish2xx…mcam2x la ….law nalk mara pon p la mara at tulis skip ne…x baek hina ciptaan Allah…driii sdri pon x smprna nk say org lak…. pehall bro???..hikhikhikhi,,soalan ne tda kna mgna sma ada idop maw pon dyam ne,,hikhikhikhik,, tp law trsa k gk,hakhakhakhakhakhakhak

Reply

nth syapa ya? June 16, 2011 at 8:20 AM

bluek!!!!cter ini sih makin bodoh ya!aku betek bnget sama sumer karakter2 nya…yah…yg patut di salahinnnya si scriptwriter lah ya?kan kan kan???? begok punya crita….i hate!!!!!!!!!!!!

Reply

ain nadia nadia June 18, 2011 at 5:13 PM

best gilleww lagu sampai menyentuh hati ku heeheheh

Reply

wan nurliyana March 12, 2012 at 1:40 PM

x baek arr korang kutuk kejora.aq rase muka lagi mcm b**i.kejora takat idung jerw yg korang kutuk.nie korang aq kutuk satu muka .padan muka korang cam b**i.

Reply

Wakashi HUruHara May 23, 2012 at 11:24 PM

megan chelsea…dia la ratu hot di dunia…dia lah ratu cantik di dunia p/s:cantik la sangat muka cam P*Q,..dia lah ratu komen di dunia…dia lah ratu Menghina orang lain…Dia lah ratu nk sekat rezeki orang…ingat

Reply

Leave a Comment