Gambar Isteri-Isteri Salih Yaacob

Gambar Adik Beradik Neelofa Yang Cun Melecun

Gambar Taman Tema Legoland Malaysia Di Nusajaya, Johor

Syarat Permohonan Rebate RM200 Telefon Pintar 3G (Smartphone)

Syarat Dan Permohonan Geran RM1,000 Untuk Usahawan Online

Gambar 3 Lamborghini Kemalangan & Terbakar Di Lebuhraya PLUS

Borang BR1M 3.0 2014

Zizan Feat Dina – Selamat Tinggal | Lirik Lagu

by Ezany-Kun in Artis Malaysia,Lirik,OST

Lirik Lagu Selamat Tinggal [OST Raja Lawak 5] – Zizan  & Dina

Selamat tinggal kawanku
Tak mudah aku pergi
Bila wajahmu
Sentiasa di hati ini

Ok dah memang
Bukan mudah untuk ku menerima hakikat
Dalam hidup ini sentiasa ku tersekat
Apa yang ku harapkan
Kasih sayang yang suci murni
Tetapi semuanya hilang setelah kau pergi
Dulu hari-hari ku berwarna warni
Kini kian mendung
Ia tinggal satu memori
Jangan jangan lepaskan genggamanku ini
Hidupku hanya bermakna jika kau di sini

Mana janji mana erti
Kenapa gembiraku kini menjadi sepi
Musnah segala apa yang ku impikan
Tetapi ku tetap tabah
Kerana Tuhan yang menentukan

Kau tetap pergi apakan daya
Walaupun ku telah mencuba sedaya upaya
Ku harapkan ini sesuatu yang kekal
Namun ku terpaksa melepaskanmu baby
Selamat tinggal

Selamat tinggal kawanku
Tak mudah aku pergi
Bila wajahmu
Sentiasa di hati ini

Tiada ertinya kau tinggalkan aku
Sedangkan teramat ku mengasihi dirimu
Cuba ingat semua yang kita pernah lalui
Sayang bukalah fikiranmu kembali
Ku tak mahu hidup tanpamu di sisi
Hanya kau seorang yang pernah aku kasihi

Jangan pergi jangan pergi
Jangan tinggalkan aku begini
Jika aku yang engkau cintai
Kenapa semua ini
Kenapa semua ini
Mengapa semua ini
Jika aku yang kau cinta
Mengapa semua ini

Kenapa semua jadi begini
Kenapa mengapa
Jangan pergi jangan pergi
Jangan tinggalkan aku begini

Selamat tinggal kawanku (usah pergi)
Tak mudah aku pergi (jangan biarkan ku menderita)
Bila wajahmu
Sentiasa di hati ini (aku sentiasa di dalam dada kamu sayang)

Walau ku pergi sayangku ( usah pergi)
Dalam jiwaku ini
Kaulah cintaku yang kekal
Selamat tinggal

Download link removed – search “mediafire zizan selamat tinggal”

Related posts:

  1. Mizz Nina Feat Noh Hujan – Kurnia | Lirik Lagu
  2. Fiq Feat Mirwana – Manifestasi Cinta | Lirik Lagu
  3. Malique Feat Najwa – Senyum | Lirik Dan Lagu
  4. Malique Feat Lah Ahmad – Cuba Lagi | Lirik Lagu
  5. Sohaimi Mior Hassan Dan Ana Raffali Feat Altimet – Kalau Berpacaran | Lirik Lagu

{ 33 comments… read them below or add one }

decrewz February 21, 2011 at 4:21 AM

Jai belum pernah dengar lagi lagu ni.. Sedih je lirik .. :)

Reply

Ezany-Kun February 21, 2011 at 7:08 PM

lagu macam penyingkiran af jugak.. tapi yg ni untuk raja lawak..

Reply

Ismail N February 21, 2011 at 4:56 PM

Wah, Zizan melaju selangkah lagi… Not bad lo…

Reply

Ezany-Kun February 21, 2011 at 7:10 PM

aah.. jadpi penyanyi pulak.. tukang rap.. serius berbakat besar..

Reply

Sabahan Bloggers Club February 21, 2011 at 11:11 PM

Bukan dia ni ke yang menang Raja Lawak?
Nak jadi penyanyi pulak?

Reply

Ezany-Kun February 21, 2011 at 11:58 PM

dapat no2 jer kot.. tambah profession.. hehe..

Reply

donny February 21, 2011 at 11:12 PM

jom layan…….

Reply

Ezany-Kun February 22, 2011 at 12:06 AM

layanss..

Reply

suri February 22, 2011 at 2:24 PM

skrg cam2 atris segera blh jumpa huu..popular 2..4 tahun pastu tenggelam huu…

Reply

Ezany-Kun February 22, 2011 at 6:51 PM

hehe.. biasa la tu..

Reply

zik February 22, 2011 at 2:16 AM

lagu nielah aku duk cari2… menjajau aku taip search duk cari, … cepat kau bro.. memang orang lain pun cari juga nih.. aku download dulu..huhu..

Reply

Ezany-Kun February 22, 2011 at 6:52 PM

aku pun dah lama cari.. tak tau sape yg nyanyi mula2..

Reply

chii February 22, 2011 at 9:46 AM

bleh tahan gak lagu ni y e…ehehe

Reply

Ezany-Kun February 22, 2011 at 6:53 PM

ok la.. best jugak..

Reply

suri February 22, 2011 at 2:22 PM

suka dina…sura sedap tapi naper dia tak popular cam artis lain2 huu..

skr org suka pandang rupa dulu kans huuu

Reply

Ezany-Kun February 22, 2011 at 6:55 PM

aah.. salu yang top mesti cantik2.. hensem2..

Reply

miss lolly February 23, 2011 at 12:11 PM

macam tak besh je ^^ okokoko

Reply

Ezany-Kun February 23, 2011 at 9:58 PM

best la.. cuba dengar byk2 kali.. :p

Reply

azizan4444 February 23, 2011 at 5:47 PM

best jgk lagu ni.paling best tgk mereka yg terkeluar menangis dan lagu ni keudara.haahhaa

Reply

Ezany-Kun February 23, 2011 at 9:59 PM

aah.. selalu lagu ni main masa dorg dah umumkan sape yang tersingkir..

Reply

mijae February 24, 2011 at 6:34 AM

yo yo..terima kasih yo…

pergi ke kedai nak beli biawak, ni selamat tggl rajalawak

Reply

Ezany-Kun February 24, 2011 at 9:03 PM

oh mama.. sama-sama..

Reply

fikryn February 24, 2011 at 1:03 PM

Oh lagu ni Zizan yg nyanyi rupanya. Boleh tahan juga ya.
Bagi aku rajalawak ni kalau takde zizan dengan johan… layu rasanya.

Reply

Ezany-Kun February 24, 2011 at 9:05 PM

aah.. kalo tak mesti hambar jer..

Reply

Raja Seni March 13, 2011 at 7:21 PM

Good Luck BRO! memang Ada kelainan sikit..

Reply

screamo March 14, 2011 at 11:16 AM

wahh..zizan smkin maju..truskan usaha

Reply

aina March 31, 2011 at 4:45 PM

wah sedapnya muzik lagu ni….

Reply

NURWAHIDAH April 9, 2011 at 8:10 PM

best jugak lah lagu niii sebab saya kehilangan kawannnn=)

Reply

wan April 20, 2011 at 5:35 PM

lgu paling best zizan…

Reply

syafinazz May 14, 2011 at 11:26 AM

wAu…….eNgT LaK Pwen qUe y dLu…… eMm………… tPeK SkUnK Dy x sUa…….):

Reply

nurhayatimohdnawawi October 11, 2011 at 4:28 PM

lagu semua dengar leh sedap.sedapsedap…….

Reply

yasmiNabila April 28, 2012 at 11:14 PM

lagu ni mmng THE BEZZTTTTT laarrr …
dgr bnyk kli pon ttp jeerrr MANTAP gituu …
suara dina beezt sngt2 …. <3 DINA & ZIZAN

Reply

yasmiNabila April 28, 2012 at 11:17 PM

opppSsss … lupa nx g taw !!
voTee s0ng nie slamanyeeWWWWW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
terbaeekkk woookkKKK

Reply

Leave a Comment