Gambar Isteri-Isteri Salih Yaacob

Gambar Adik Beradik Neelofa Yang Cun Melecun

Gambar Taman Tema Legoland Malaysia Di Nusajaya, Johor

Syarat Permohonan Rebate RM200 Telefon Pintar 3G (Smartphone)

Syarat Dan Permohonan Geran RM1,000 Untuk Usahawan Online

Gambar 3 Lamborghini Kemalangan & Terbakar Di Lebuhraya PLUS

Borang BR1M 3.0 2014

Penampakan UFO Di Menara Kuala Lumpur | Gambar

by Ezany-Kun in Berita,Gambar

ufo kl malaysia

Sebuah objek berbentuk piring dan bujur berwarna hitam didapati terbang melalui ruang udara berhampiran dengan Menara Kuala Lumpur Selasa lalu (11 Januari 2011). Gambar objek yang dipercayai UFO itu telah berjaya dirakam oleh seorang penyelia kanan  projek pembinaan di kawasan berdekatan yang ketika itu berada di tingkat 51.

Adakah anda percaya wujudnya UFO? Jika benar, apakah tujuannya UFO tersebut datang melawat negara Malaysia? Rasanya Karnival Cuti-Cuti Malaysia 2011 belum diadakan lagi, hehe.

Related posts:

  1. Kuala Lumpur City Walk DiBuka Februari 2011 | Gambar
  2. Senarai Cuti Umum Dan Cuti Sekolah 2011 | Seluruh Negeri Dalam Malaysia
  3. Kelantan, Terengganu Dan Kedah Cuti Umum Ahad | 2/1/2011
  4. Jumaat Cuti Umum Raikan Juara Piala AFF Suzuki | 31/12/2010
  5. Rakyat Malaysia Cuti Umum Pada 16 September Sempena Hari Malaysia

{ 27 comments… read them below or add one }

RedBoys January 18, 2011 at 9:22 PM

ye ke tu? ke edit ni? hurm. dia buat lawatan tak rasmi tu. hehe.

Reply

Ezany-Kun January 18, 2011 at 10:16 PM

tak pasti la edit ker tak.. aah la.. dia tgh survey port mane yg best.. :p

Reply

niesz January 18, 2011 at 9:32 PM

owh. lupe nk bgtau..smlm ade email die suh dtg malaysia..die teringin nk pekena roti canai..haha..

Reply

Ezany-Kun January 18, 2011 at 10:19 PM

oo.. maknanya dia dtg nak jumpa niesz la ni.. konpem abg perodua jeles nnt.. :D

Reply

akubiomed January 18, 2011 at 9:44 PM

Tak nampak secara terperinci susah hendak di tafsirkan ufo atau tidak :-)

Reply

Ezany-Kun January 18, 2011 at 10:21 PM

aah.. gambar tak bape jelas.. biasa la orang nak jual paper mmg camtu.. ade jer isu..

Reply

suri January 18, 2011 at 11:10 PM

entah2 no hp tranformers kot..yg ada dlm entri suri tu heee

Reply

Ezany-Kun January 19, 2011 at 6:45 PM

ntah la ek.. hehe..

Reply

Kujie January 19, 2011 at 1:33 AM

bab bab ufo ni seram – kalau tgok rencana kat tv dengan detail fakta2 tu

Reply

Ezany-Kun January 19, 2011 at 6:51 PM

aah.. kalo tengok rencana mcm2 info ade tentang ufo..

Reply

zik January 19, 2011 at 2:09 AM

dia nak jumpa aku tuh..hehe , aku ada kat area gambar nie..

Reply

Ezany-Kun January 19, 2011 at 6:57 PM

oo.. yeke.. sedare ek.. :p

Reply

deCrewz January 19, 2011 at 10:48 AM

Owh, kat radio hot FM pun ada bincang pasal ni kan semalam kot rasanya.. Ada mamat tu org dok sibuk bincang pasal UFO ni, dia blh pulak bincang jumpa hanti pakai baju putih rambut panjag.. Tu bukan UFO bang..kah3

Reply

Ezany-Kun January 19, 2011 at 6:58 PM

ade ek.. aku jarang dengar radio la.. mamat tu suka2 jer kluar topik.. dia cakap pasal cik pon kot..

Reply

deCrewz January 20, 2011 at 7:30 AM

Ha3.. Pakcik pon x kuar subuh2, diorg kuar tengah2 mlm…

Reply

Ezany-Kun January 20, 2011 at 11:19 AM

oh.. pakcik pon ker.. maknanya laki la ek.. ingatkan makcik pon.. :p

Reply

deCrewz January 20, 2011 at 12:25 PM

Lelaki Yang Tersalah jalan da.. pondan..ha3

Reply

Kamal Ahmad January 19, 2011 at 11:23 AM

mungkin die dtg utk menculik famili/sedara/jiran anda utk wat eksperimen biologi kot…^^”

Reply

Ezany-Kun January 19, 2011 at 7:00 PM

silap2 ko yang kena colik nanti.. hahaha..

Reply

Kamal Ahmad January 19, 2011 at 11:27 AM

or mungkin die tgh wat lawatan rasmi bertemu PM kot…kekeke

Reply

Ezany-Kun January 19, 2011 at 7:01 PM

giler ape.. kalo nak jumpa PM mesti dia terbang kat putrajaya..

Reply

sweet January 20, 2011 at 2:44 AM

yeke? x mcm ufo pon. sampah bterbangan kot?

Reply

Ezany-Kun January 20, 2011 at 3:59 AM

mungkin la tu.. mungkin kot ade orang buang sampah masa tgh naik flight airasia.. hehe..

Reply

Pejuang Kesenian Extreme January 21, 2011 at 4:37 AM

Entah la bro..benda2 macam ni hanya allah saja yg tahu kebenarannya kerana ada diantara manusia di muka bumi ini suka berbohong diatas kepentingan tertentu..

Reply

danial123 April 6, 2012 at 7:45 PM

ufo ; :)

Reply

kapten termizi February 20, 2013 at 9:49 PM

tak mustahil,,benda ni mmg prnah ujud,(ufo),,hanya Allah saja yg mengetahui…dan ada juga kebenaran sperti sampah bterbangan,,,ada kmunkinan jg gambat edit,,mcm2 bleh kita perkatakan,, pertikaikan,,mengiyakan,,,wallhualammisawap,,,

Reply

yusri June 20, 2012 at 1:55 PM

dia nk tgk org bumi wat anak la tu,,,x kira d mana jji dpt blas huhuhu

Reply

Leave a Comment