Gambar Isteri-Isteri Salih Yaacob

Gambar Adik Beradik Neelofa Yang Cun Melecun

Gambar Taman Tema Legoland Malaysia Di Nusajaya, Johor

Syarat Permohonan Rebate RM200 Telefon Pintar 3G (Smartphone)

Syarat Dan Permohonan Geran RM1,000 Untuk Usahawan Online

Gambar 3 Lamborghini Kemalangan & Terbakar Di Lebuhraya PLUS

Borang BR1M

Perasmian Pembukaan Blog Ezany-Kun Versi WordPress

by Ezany-Kun in Personal

Alhamdulillah.. akhirnya tercapai juga hasrat untuk berblogging menggunakan pelantar wordpress yang ramai sedia maklum banyak kelebihannya.. blog yang aku gunakan sebelum ini (ezanyempires.blogspot.com) di pelantar blogger Insyaalah akan terus digunakan juga..

Setelah beberapa hari membuat kajian untuk mencari hosting yang bersesuaian.. akhirnya aku telah membuat keputusan supaya blog ini bertapak di Fivio dengan melanggan pakej yang dipromosikan oleh saudara Roslan Nazri.. agak menarik juga pakej yang ditawarkan dan bagi aku ianya value for money.. semestinya domain dan hosting berada di satu tempat yang sama akan memudahkan lagi sebarang urusan kerana hanya perlu berhubung dengan satu pihak.. dan diingatkan juga supaya jangan hanya mencari pakej hosting dan domain yang murah kerana dikhuatiri perkhidmatan yang akan diberikan tidak memuaskan anda dikemudian hari..

Masih banyak lagi yang perlu dibelajar untuk aku menyesuaikan diri di pelantar wordpress ini.. blog ini juga masih diperingkat under construction.. akhir sekali.. diharap para blogger sekalian dapat terus menyokong blog yang baru berusia setahun jagungĀ  ini agar terus maju.. dan tak lupa juga Selamat Hari Raya buat semua umat Islam di Malaysia.. Maaf Zahir dan Batin..

No related posts.

{ 10 comments… read them below or add one }

cikmin September 9, 2010 at 6:44 PM

Selamat Hari Raya Aidil Fitri buat kun dan keluarga…

Selamat datang kedunia worpdress,semoga kun akan lebih mantap selepas ini..

Lagenda Budak Kuala Lumpur….. :P menarik…

Reply

Ezany-Kun September 9, 2010 at 10:47 PM

selamat hari raya buat cikmin sekeluarga juga.. mesti faheem dpt byk duit raya nnt.. hehe..

terima kasih cikmin.. banyak lagi nak kena belajar ni..

poyo jer kan tagline tu.. kalau tak nak bubuh lagenda budak key el.. tapi nampak cam gedik jer.. ekeke..

Reply

wazy September 9, 2010 at 10:56 PM

salam bro
tahniah sebab dah ada domain dan telah guna wordpress self hosted
ehehe sebelum terlupa Selamat Hari Raya Aidilfitri yer bro

Reply

Ezany-Kun September 10, 2010 at 1:40 PM

terima kasih.. saje nak cuba sumting yang baru.. hehe.. selamat hari raya.. :)

Reply

DaHLia September 10, 2010 at 5:25 AM

tahniah kun!
selamat hari raya aidilfitri :D

Reply

Ezany-Kun September 10, 2010 at 1:43 PM

terima kasih.. selamat hari raya.. :)

Reply

wachak September 10, 2010 at 4:52 PM

Salam Kun.
Selamat Hari Raya. Dah ada rumah baru ni, bila nak wat kenduri doa selamat ??
err …. open house buat juga kan … he33

Reply

Ezany-Kun September 10, 2010 at 5:19 PM

insyaallah chak.. ade rezeki lebih nanti buat la.. hehe..

Reply

acapz September 11, 2010 at 12:11 PM

amboi bro?. haha. bgus2. congrat 4 that. ouh ya. selamat hari raye. hee.

welcome to wordpress! :D

Reply

Ezany-Kun September 15, 2010 at 8:29 AM

tima kasih.. selamat hari raya.. :)

Reply

Leave a Comment