Gambar Isteri-Isteri Salih Yaacob

Gambar Adik Beradik Neelofa Yang Cun Melecun

Gambar Taman Tema Legoland Malaysia Di Nusajaya, Johor

Syarat Permohonan Rebate RM200 Telefon Pintar 3G (Smartphone)

Syarat Dan Permohonan Geran RM1,000 Untuk Usahawan Online

Gambar 3 Lamborghini Kemalangan & Terbakar Di Lebuhraya PLUS

Borang BR1M

Percubaan Bunuh Diri Di KB Mall 24/3/2011 | Video

by Ezany-Kun in Berita

Sebelum terjatuh

Percubaan menyelamatkan tetapi gagal

Seorang remaja perempuan didapati cuba membunuh diri dengan menerjun daripada luar bangunan KB Mall (Kota Bharu Mall). Motif cubaannya untuk membunuh diri tidak dapat dikenalpasti. Kejadian dipercayai berlaku lebih kurang pukul 4 petang. Walaupun terjatuh, perempuan tersebut hanya cedera ringan sahaja kerana pihak bomba telah menggunakan tilam sebagai alas di bawah.

sumber: awek melayu cuba bunuh diri di kb mall

Related posts:

  1. Sarina Jaafar Bunuh Diri Tiada Kaitan Kes Bunuh Datuk Sosilawati Lawiya
  2. Panggung Wayang Pertama Di Terengganu | TGV Mesra Mall
  3. Proton Exora Terbakar Di Gelang Patah | Gambar Dan Video
  4. Senjata Yang Digunakan Untuk Membunuh Datuk Sosilawati Lawiya Dan 3 Lagi Mangsa
  5. Feri Penumpang Kuala Perlis ke Langkawi Tenggelam Ketika DiSenggara

{ 14 comments… read them below or add one }

haru March 24, 2011 at 8:16 PM

bilo nie bilo nie???arini ko??? rugi xtubik kb mol arini

Reply

Ezany-Kun March 24, 2011 at 8:20 PM

aah.. petang tadi kot..

Reply

Omarqe March 24, 2011 at 8:24 PM

Baru lagi la ye?

Reply

Numan Hilmy March 24, 2011 at 8:30 PM

skadar rnungan utk umat Islam. mmbunuh diri tidak menyelesaikan masalah.. bahkan anda harus tahu bahwa mmbunuh diri adalah berdosa besar kerana setiap nyawa pemberian Allah adlah brharga..serahkan pd Allah ajal maut ini. bahkan mati bunuh diri akan diazab di neraka dgn diulangi perbuatan bunuh diri tersebut tiada penghujungnya. tidakkah itu azab yg pedih buatmu??

semoga kita semua bertaubat kepada Allah… kasihan perempuan tu.. mungkin beliau perlukan lebih kasih sayang dan pimpinan dari ibu bapa beliau..

Reply

Wan Perlis March 24, 2011 at 8:34 PM

uit kecewa dgn result SPM ka?

Reply

.encik.SEDAP.™ March 24, 2011 at 8:54 PM

patut la rasa tak sedap ati je bak gik KB mall. maybe sebab ni kot. x blh tengok live benda2 cengginih.

Reply

Encik Ketam March 24, 2011 at 9:08 PM

Kes SPM kantoi la kot.. bikin malu orang tua saja.

Reply

yang Lemah March 24, 2011 at 9:11 PM

Emmm….xtau nak cakap apa..seringkali aku terpike nak bunoh diri wlp aku tahu ianya berdosa besar..ttpi selalunya perasaan aku selalu sangat tidak tenang…semangat aku selalu sangat lemah..kadang2 aku tidak kenal sapa aku…aku tengok org lain hepi jer.,,aku xsuka bila aku berperasaan begini..perasaan yang sangat2 aku tak fahami..Ya Allah, lapangkanlah dadaku dari ketidakketenangan ini,,T_T

Reply

sweet March 24, 2011 at 11:37 PM

dekatkan diri dgn Allah, minta ampun minta petunjuk
insyaAllah Dia akan bantu.

Reply

famirah March 24, 2011 at 9:22 PM

agaknye nape yerk ppuan tu bunuh diri?
adekah kekurangn kasih syg?

Reply

Siti March 24, 2011 at 10:10 PM

Farimah:dulu ade sye dengar org kate die merajuk sbb mk die x nk belikn mainn untukknye..atau result SPM teruk sngt..

Reply

fza March 25, 2011 at 10:26 AM

siti, dulu punyer citer ek??jiran u ke?

Reply

tukang simpati March 25, 2011 at 8:11 PM

xlah..dy nak bnuh dri cOz frust ngn pakwe dy…kan kes gler nma nye 2,dsebabkan sorang lelaki..ambil jlan mudah nk bnuh dr,xtkut dosa ke..huhuu

Reply

joanne March 26, 2011 at 10:59 PM

Dia nk bunuh diri sbb frust pts cinta ngn boy dia lh.. Ada berita nie masuk lam harian metro.. Cantik jgk awek ni, msti boy dia hensem tu psl la dia frust smpai nk commit suicide… Syg betol la…

Reply

Leave a Comment