Gambar Isteri-Isteri Salih Yaacob

Gambar Adik Beradik Neelofa Yang Cun Melecun

Gambar Taman Tema Legoland Malaysia Di Nusajaya, Johor

Syarat Permohonan Rebate RM200 Telefon Pintar 3G (Smartphone)

Syarat Dan Permohonan Geran RM1,000 Untuk Usahawan Online

Gambar 3 Lamborghini Kemalangan & Terbakar Di Lebuhraya PLUS

Borang BR1M

Proton Satria Neo R3 Edisi Terhad | Gambar

by Ezany-Kun in Berita,Gambar

Harga: RM79,797

Tempahan: RM2,000

Spesifikasi: R3 Satria Neo dilengkapi enjin standard 1.6 liter Campro S4PH dinaik taraf Peringkat 2 dan mempunyai brek kuasa kuda 145 pada 7,000 rpm dan kuasa terjahan 168 nM pada 5,000 rpm

Untuk maklumat lanjut boleh layari laman web berikut: http://r3.proton.com

Related posts:

  1. Proton Gen2 Dan Satria Neo (2004-2008) DiTarik Semula
  2. Proton Inspira (Waja Lancer) | Gambar Dan Video
  3. Proton Exora Terbakar Di Gelang Patah | Gambar Dan Video
  4. Perodua Alza Terbakar, Hangus dan Rentung Di Saujana Utama 3 | Gambar
  5. Bajet 2011 | Dasar ELV | Tiada Lagi Kenderaan Lama Di Jalan Raya

{ 31 comments… read them below or add one }

tips-kurus February 9, 2011 at 8:36 PM

wuwuuuu… R3!! bukan merah ke?!

Reply

Ezany-Kun February 9, 2011 at 8:42 PM

aah.. rasanya baca kat metro kata warna merah gak.. ;) )

Reply

wazy February 9, 2011 at 10:53 PM

fuhh
dengan warna merah ni
gerenti garang dan macho kalau kat jalan

Reply

Ezany-Kun February 10, 2011 at 10:15 PM

aah.. angkat la satu bro.. :)

Reply

sweet February 10, 2011 at 12:51 AM

weeeee santeknyerrr merah! x boleh smpai ke pengetahuan adik yg boy tu sbb dia dah lama ngidam neo.. mau jeles berbaloi2 kalau dia dpt kete nih

Reply

Ezany-Kun February 10, 2011 at 10:17 PM

mmg cantik.. cik semut amek kete ni.. pastu viva tu kasi dia.. konpem panas jer.. ekeke..

Reply

red One February 10, 2011 at 1:13 AM

mmg nampak garang la..harap2 performance dia mantap

Reply

Ezany-Kun February 10, 2011 at 10:18 PM

performance ok kot.. enjin dah naik taraf peringkat 2..

Reply

zik February 10, 2011 at 4:23 AM

kalau lah duit aku dah berkepuk… hurm.. mahu aku cuba try book … tapi apakan daya… dapat tengok pun ok lah… erk aku kena dapatkan lesen kereta tahun nie…

Reply

Ezany-Kun February 10, 2011 at 10:19 PM

hehe.. dapatkan lesen kete dulu la camtu.. kalo ade kete nnt mesti la nak bawak kan..

Reply

Ismail N February 10, 2011 at 10:08 AM

Cantik keta2 Malaysia nih sebenarnya… Tension aku kalau org kutuk2 keta Malaysia selalu.. Tak mahu beli.. diam2 je lah kan? Aku bangga pakai keta Malaysia… Dah lebih 10 tahun pun :D

Reply

Ezany-Kun February 10, 2011 at 10:20 PM

mmg cantik.. yang kutuk2 tu berlagak jer lebih.. suruh dorg pindah negara jer camtu.. :p

Reply

Kamal Ahmad February 10, 2011 at 2:24 PM

blanje satu!

Reply

Ezany-Kun February 10, 2011 at 10:21 PM

duit nak g korea tu lepas kot bayar utnuk tempahan.. haha..

Reply

chii February 10, 2011 at 3:21 PM

style gak ar kaler ni..
kalo itam or silver metallic..sure lgik wowww

Reply

Ezany-Kun February 10, 2011 at 10:23 PM

mungkin sebab kaler ni spesel sket kot.. black ngan silver dah selalu sangat..

Reply

etomyam February 10, 2011 at 7:09 PM

pergh..tangkap leleh aku, tak leh nak cekau duit nih

Reply

Ezany-Kun February 10, 2011 at 10:24 PM

kete org muda2 ni.. sesuai untuk yg belum kawen kot.. hehe..

Reply

akubiomed February 11, 2011 at 1:20 AM

Kereta sesuai untuk orang muda dan yang jenis minat high performance car tapi bajet terhad

Reply

Ezany-Kun February 11, 2011 at 8:10 PM

aah.. kalo kete luar negara lagi mahal kot..

Reply

Fitrihadi February 11, 2011 at 4:28 AM

perghh aku mau angkat ar…down payment Rm2000 je kan.. tapi bulan2 nak bayar agak susah sket ar.. hehe eden belajar lagi..adoii
.

Reply

Ezany-Kun February 11, 2011 at 8:11 PM

2k tu untuk booking jer kot.. bluna2 guna income dari blog ler.. :p

Reply

catzer February 11, 2011 at 10:56 AM

pergh..cun gile..merah mak ngah!

Reply

Ezany-Kun February 11, 2011 at 8:12 PM

aah.. tapi kena bawak awek cun baru complete.. :p

Reply

yoy February 11, 2011 at 12:55 PM

peh mmg smart..sok aku tempah la..hehe

Reply

Ezany-Kun February 11, 2011 at 8:13 PM

mesti bisnes mantap ni.. hehe..

Reply

fikryn February 12, 2011 at 3:15 PM

Walawe.. ngancam tu.. Tp apakan daya, aku rasa dah tualah nak pakai keta camni.. huk huk

Reply

Ezany-Kun February 12, 2011 at 3:34 PM

jangan la camtu.. pakai kereta ni sure nampak lebih muda.. :)

Reply

aku_R3 February 22, 2011 at 2:03 AM

28hb feb maka rasmilah jentera satria neo R3 RS ini.semoga menjadi barisan hadapan untuk jentera R3 selain Satria R3.Waja MME R3.Gen2 MME R3,Savvy R3,Tahniah R3.semoga berjaya dipersada sukan permotoran negara dengan tenaga dari Tg Djan, Daryl Lam. dan Faizil Alang. Untuk dapatkan performance part R3 jangan berlengah lagi kunjungi proton motorsport.Rasakan pengalaman pemanduan yang berbeza dan kawalan yang mantap dari R3.

Reply

samzy August 6, 2012 at 2:44 AM

loan proton dijamin lulus,blacklist ok tp utk kakaitangan kerjaan shj.loan khas utk kakitangan kerajaan /glc/swasta gaji rendah/banyak potongan/komitment tinggi/nak trade in kereta lame tak lepas/apa masalah blh cerita dulu.insyaalah blh diselesaikan.serius buyer sahaja.penghantaran seluruh malaysia.call/sms 0145299040.en.samzy.email : samzymss@gmail.com.

Reply

muhd ridwan July 16, 2013 at 4:08 PM

, bro . .saya mau tempah satu lha. .duit dah ckup rm2k ney. . .cume nak ttahu ada syarat lain lage k untk apply neo ney ??? boleh b
agi no fon tak ??

Reply

Leave a Comment