Gambar Isteri-Isteri Salih Yaacob

Gambar Adik Beradik Neelofa Yang Cun Melecun

Gambar Taman Tema Legoland Malaysia Di Nusajaya, Johor

Syarat Permohonan Rebate RM200 Telefon Pintar 3G (Smartphone)

Syarat Dan Permohonan Geran RM1,000 Untuk Usahawan Online

Gambar 3 Lamborghini Kemalangan & Terbakar Di Lebuhraya PLUS

Borang BR1M 3.0 2014

Senarai Telefon Pintar 3G (Smartphone) Yang Boleh DiBeli Menggunakan Rebate RM200

by Ezany-Kun in Berita

Berikut adalah senarai lebih 20 jenis telefon pintar 3G yang dikeluarkan oleh pihak SKMM untuk dibeli bagi mereka yang layak mendapat rebate RM200. Semua telefon pintar yang tersenarai ini adalah bernialai kurang daripada RM500.

Alcatel One Touch Inspire 2
The Buzz Phone
HTC Wildfire
Huawei Ideos X3
LG Optimus L3
Ninetology Black Pearl II
Ninetology Palette
Nokia 2730
Nokia 7230
Nokia Asha 305
Nokia Asha 308
Nokia C2-03
Nokia Lumia 610
Samsung Galaxy Chat
Samsung Galaxy Mini
Samsung Galaxy Pocket
Samsung Galaxy Y
Sony Xperia Tipo
ZTE Acqua
ZTE V790

Senarai yang telah dikemaskini

Apple iPhone 5
Samsung Galaxy S3
Samsung Galaxy Mini 2
Samsung Galaxy S3 Mini
Samsung Galaxy Y
Samsung Galaxy Note 2
Samsung Galaxy Ace Plus
Samsung Galaxy Note
Samsung Galaxy Nexus
LG Optimus LE E400
HTC Desire C
HTC One X
HTC Wildfire S
HTC Desire X
HTC One S
Nokia Asha 311
Sony Xperia Tipo Single
Sony Xperia SL
Sony Xperia Ion
Sony Xperia S
Huawei Ascend P1
HTC Windows Phone 8X
Ninetology BlackPearl 2 i9400
Ninetology Stealth 2 i9500
Palette i5300
ZTE Acqua
Yes Buzz 4G Cloud Phone
Insight i9430

Berkemungkinan pada masa akan datang pihak SKMM akan menambah lagi jenis model yang boleh dibeli dari masa ke semasa.

Related posts:

  1. Harga Terkini Samsung Galaxy Note
  2. Harga Terkini Telefon Bimbit | Handphone | Nokia Sony Ericsson Samsung Blackberry iPhone BM-Mobile E-Touch
  3. Harga Terkini Samsung Galaxy S2
  4. Senarai Laman Web Malaysia Yang Telah Di Hacked Dragon Force | Rilekscrew
  5. Kevin Farson Samuel Menggunakan 59 E-Tiket Palsu Penerbangan Malaysia (MAS)

{ 45 comments… read them below or add one }

ee January 3, 2013 at 10:20 PM

yg mana agak2 paling berbaloi among these??

Reply

qim kitt February 16, 2013 at 9:11 PM

iphon la,,,,,,,,,

Reply

Kishor January 10, 2013 at 12:53 PM

Where can i buy those phone with skmm rebate

Reply

BITCH April 15, 2013 at 11:02 PM

I’M GONNA ASK THE SAME QUESTION

Reply

abangLIEZ January 13, 2013 at 1:22 PM

ader kat kdai beskal atau kdai m0t0r bhampiran dgn umah ngko tu.nti tanya la kat apek tu “apek,kasi itu tip0n atak mahai munyer libet a’a..kasi lua kilo tengah a’a t0key..”

Reply

macha April 3, 2013 at 3:15 PM

then apek tuh cakap kd engkow blek
” lu apehal , gila ka apa ? ke lu mao makan spanar wa neh ?
manyak mengong punya olang maa. cilaka ! ”
hahahahahaha !

Reply

balkis January 30, 2013 at 6:08 PM

pendapatan bulanan tu pendapatan yg belum dipotong atau gaji pokok?

Reply

cassandra February 2, 2013 at 11:14 AM

macam mana kita mahu tahu yang kita dapat rebate rm200 ini???

Reply

Mohd February 15, 2013 at 5:28 PM

Assalamualaikum…. Bro nk tnye apple 5 sume2 yg ke bwh 2 btul ke bole ke pki rebte 2???

Reply

norsuria February 15, 2013 at 7:31 PM

Dah daftar online je…
Dalam tempoh sebulan baru boley beli kan
Nak beli kat na…

Reply

KELVIN February 21, 2013 at 12:31 PM

I HAVE BOUGHT SAMSUNG GALAXY NOTE 2 AT UMOBILE STORE TIME SQUARE, AS SUCH CAN I REDEEM THE REBATE AND WHERE SHOULD I REDEEM.

Reply

rezal February 27, 2013 at 9:28 AM

nk rebate tepon 2 kena isi borang online,da hbis isi da bca btol2 kt muka akhir…tempoh slip rebate 3 bulan…cuma bwak ic jak ke kedai tepon yg dlantik lau nk lbih pasti print slip kt muka akhir senang…nk angkt tepon paa tebuk dada tnya laa sndri…nk yg cambest iphone kurang2 ckit note 2…tp pesal laa plak nk kena langan pakej plak…hurmmm…

Reply

nurul March 4, 2013 at 11:08 PM

just print slip n bwk g kedai tepon yg dah d lantik ke? xkan mcm tu je?

Reply

buntu March 2, 2013 at 1:34 AM

knape blackberry x blh?bb smartphone jgk kn..knape nk bg bantuan tp msh lg de sekatan?

Reply

gonjeng May 14, 2013 at 1:17 AM

boleh je….cr kat lelong.com

Reply

gendut March 3, 2013 at 12:46 PM

mcmane nk tebus rebate.. mane nk cari kedai yg d lantik tu…

Reply

mat March 3, 2013 at 3:23 PM

cawangan kedai tepon mne yang terima rebate rm200 nie?

Reply

anonymous March 8, 2013 at 11:19 PM

wow…..but not worth if just beli semata2 nak rebate. huhuhu

Reply

syidahsyidot March 14, 2013 at 8:26 PM

kedai mne jee yg boleh guna rebate nie ? yg kedai terpilih jee atau kedai biasa2 ponn boleh ? serius note , iphone ponn dah boleh beli guna rebate ?

Reply

MALATHYIE ARUMUGAM March 15, 2013 at 10:16 AM

how to check senarai kedai yang menerima rebat 200?

Reply

4rizal March 28, 2013 at 9:45 PM

uik…email saya salah! mcm mana perbetulkan! help.. ASAP…… ERRRKKK!!!!

Reply

bee March 29, 2013 at 4:39 PM

Nk tnye..npe xboh snarai harga skali pas rebat

Reply

ahmad April 3, 2013 at 3:12 PM

nak tao kau p lah kedai tanye sendiri . boleh jew kan .
kau jangan nak malas sangat lah . errrrrkk ! :b

Reply

sandrarekha March 31, 2013 at 11:01 PM

kenapa had umur sampai 30 tqhun jer..patut bagi lah sampai 35….itu baru nama adil n saksama…

Reply

eykinradzid April 3, 2013 at 3:10 PM

nak beli samsung galaxy s3 wow !
(;

Reply

NURFAZ April 7, 2013 at 6:02 PM

kat shopping complex byk kdai2 yg terima rebate rm200
nk tahu cam ner…kedai 2 akan pampangkan sal rebate tu…okey…

Reply

Mus April 8, 2013 at 9:10 PM

Say dah isi borang skmm tapi saya lupa nak simpan..
Macam mana saya nak buat untuk dapatkan maklumat saya semula…

Reply

nur_adiha April 15, 2013 at 6:05 PM

try check email :)

Reply

amoi June 19, 2013 at 12:52 PM

check la kt email..
byk sgt kat email tk dpt nk cari kn? huu..
taip pendaftaran pkb
nt ade la tu..

Reply

apit mizie April 26, 2013 at 8:37 PM

blackberry xde ker? bolok aaa

Reply

kabut April 26, 2013 at 10:08 PM

blackberry pun leh beli pakai rebat rm200..gua baru angkat curve 7 dekat mines..lepas rebat rm499..memang berbaloi-baloi gua cakap lu…

Reply

apiez May 9, 2013 at 3:15 PM

kalau phone rebet hrga krang dripada 200? boleh tebus?

Reply

awana May 14, 2013 at 11:25 AM

ni yg latest dh update ke?saya tnya superbuy diaorg blm ada greenlight lg dr skmm untuk rebat rm200.selain kedai kat mana lg boleh gna rebat tu ya.mksd saya online

Reply

Adriena Arif May 21, 2013 at 9:50 PM

Sy br je bli samsung gn rebate..mmng brbaloi! Dpt ori tau..cm nk tlg pesan..kn rajin survey k..stngah kdai bg yg ap(waranty kdai je) n trlbih caj hrge..kn bijak mmbli brla xrug k…

Reply

lin May 23, 2013 at 6:31 PM

adriena arif beli di mana?

Reply

chriss choong May 28, 2013 at 11:11 AM

can i buy samsung galaxy s4?

Reply

ken June 13, 2013 at 10:24 PM

why no lumia 620? i want lumia 620.. :(

Reply

hitamputeh July 1, 2013 at 10:34 AM

bestnye :) huhuhuhu

Reply

darkcyan July 2, 2013 at 5:41 PM

kalo tepon nokia asha 210 leh ke

Reply

man July 16, 2013 at 8:34 AM

Samsung galaxy tab 2 xde ke??

Reply

DATU EDDY August 13, 2013 at 9:40 AM

rebet hp kedai kena suru bli sim hotlink n top up rm30 mesti dengan syarat lg susah la kalo mcm ni ambe tindakan n pantau setiap kedai rebet d lahad datu 888

Reply

harry September 13, 2013 at 4:25 PM

elok had umr 18 hingga 35,18 abis skolah takkan pakai 3310 baru awek dekat…umr 31,32 bukan semua keje senang2 pun kena tepon pintar gak baru bergaya ngan anak isteri…kalau 2/3 thn g semua org dah gaji asas 900++tepon pon makin mahal@belia diberi Br1m 800,Ketua keluarga 1200 hehe

Reply

TAN September 30, 2013 at 10:49 AM

MODEL TSM TIDAK BOLEH REBATE LE

Reply

IBRAHIM BIN ISMAIL October 27, 2013 at 3:14 AM

NO,6a KAMPUNG JENAGO,21700 KUALA BEANG,HULU TERANGGANU,TERENGGANU DARUL IMAN…

Reply

techgempak April 28, 2014 at 2:55 AM

kenapa sekarang ni takde lagi rebat ni ye hehe

Reply

Leave a Comment