Gambar Isteri-Isteri Salih Yaacob

Gambar Adik Beradik Neelofa Yang Cun Melecun

Gambar Taman Tema Legoland Malaysia Di Nusajaya, Johor

Syarat Permohonan Rebate RM200 Telefon Pintar 3G (Smartphone)

Syarat Dan Permohonan Geran RM1,000 Untuk Usahawan Online

Gambar 3 Lamborghini Kemalangan & Terbakar Di Lebuhraya PLUS

Borang BR1M 3.0 2014

Sinetron Benci Jadi Cinta Episode 1 | Youtube

by Ezany-Kun in Benci Jadi Cinta,Sinetron

Sinopsis Sinetron Benci Jadi Cinta

Sinetron Benci Jadi Cinta Episode 2

Related posts:

  1. Sinopsis Sinetron Benci Jadi Cinta @ Astro Ria | Sinetron Ganti Nada Cinta
  2. Sinopsis Sinetron Benci Bilang Cinta
  3. Sinetron Nada Cinta Full Episode | Video
  4. Sinetron Benci Bilang Cinta Episode Akhir 49 | Youtube
  5. Sinetron Cinta Melody Full Episode | Video

{ 11 comments… read them below or add one }

wan October 2, 2012 at 5:57 PM

brapa byk episod sinetron ini???

Reply

laraS October 4, 2012 at 12:49 PM

MACAM CERITA …MY GIRL (DRAMA KOREA)…BIAR BETUL… KEBETULAN KE CIPLAK???????

Reply

susan October 8, 2012 at 11:11 AM

Terima kasih banyak kerana sudah upload cerita – cerita sinetron ni, kita sangat suka cara you upload cerita seperti nada cinta kerana ia boleh di tonton dari episod ke episod, kita mohon jangan di delete you tube yang sudah di upload ya sebab kita nak down load cerita ini . kita ni suka menonton sinetron tetapi kita kerja di medical department kerja shift sebab tu kalau ketinggalan episod di TV kita dapat menonton youtube yang you upload. terima kasih sekali lagi your youtube adalah yang terbaik . thanks one again,,,wiss you all the best. from all of us at medical department . kuching.

Reply

Di0 October 21, 2012 at 6:42 PM

Gue org malaysia tp gue suka sinetr0n benci jd cinta ini… Waduh… Sinetr0n nya r0mantis bgt ya…

Reply

syafi October 22, 2012 at 3:01 AM

Kenape tiru cerite my girl sebijik uh
Buat la cerite sendiri baru lah syok
Ni tak .tak payah la ciplak cerita korea.
Maaf hanya tak puas hati je

Reply

yuyabayy October 28, 2012 at 1:20 AM

hrp cite benci jd cinta terus diupload smpai tamat
suke cgt cite ni
dh lame nk tgk
tq sbb uploadkn, yey

Reply

afiqahnurinalia November 3, 2012 at 8:37 AM

bestnyer cerita benci jadi cinta.harap2 reihan dapat berkahwin dgn alya.

Reply

rusniza November 3, 2012 at 3:21 PM

apa akhirnye cerita ni….dapat ke Reihan n Alya berkahwin?

Reply

Qaseh November 6, 2012 at 9:17 AM

mungkinkah Alya sepupu kepada Reihan yang dicari-cari oleh datuknya???

Reply

Intan Baharuddin November 13, 2012 at 1:41 PM

askm.. terima kasih banyak upload episod awal BJC ni ya..saya ketinggalan beberapa episod awalnya sb terpaksa kerja. BJC the best! :)

Reply

karmisharif November 23, 2012 at 11:43 PM

macam mana saya nak tengok cerita BJC ni,dah googgle kat you tak dapat tolong saya….

Reply

Leave a Comment