Gambar Isteri-Isteri Salih Yaacob

Gambar Adik Beradik Neelofa Yang Cun Melecun

Gambar Taman Tema Legoland Malaysia Di Nusajaya, Johor

Syarat Permohonan Rebate RM200 Telefon Pintar 3G (Smartphone)

Syarat Dan Permohonan Geran RM1,000 Untuk Usahawan Online

Gambar 3 Lamborghini Kemalangan & Terbakar Di Lebuhraya PLUS

Borang BR1M 3.0 2014

Sinetron Cinta Melody Full Episode | Video

by Ezany-Kun in Astro Ria,Cinta Melody,Sinetron

Kepada peminat siri sinetron Cinta Melody dan peminat Randy Pangalila yang tidak berkesempatan menonton cerita ini di Astro Ria atau ingin menonton ulangan, anda boleh melihat episode 1-36 (akhir) di sini. Link video akan diupdate dari masa ke semasa.

OST Sinetron Cinta Melody

Sinopsis Cinta Melody – Full Episode (1-36)

Sinetron Cinta Melody – Episode 1

Sinetron Cinta Melody – Episode 2

Sinetron Cinta Melody – Episode 3

Sinetron Cinta Melody – Episode 4

Sinetron Cinta Melody – Episode 5

Sinetron Cinta Melody – Episode 6

Sinetron Cinta Melody – Episode 7

Sinetron Cinta Melody – Episode 8

Sinetron Cinta Melody – Episode 9

Sinetron Cinta Melody – Episode 10

Sinetron Cinta Melody – Episode 11

Sinetron Cinta Melody – Episode 12

Sinetron Cinta Melody – Episode 13

Sinetron Cinta Melody – Episode 14

Sinetron Cinta Melody – Episode 15

Sinetron Cinta Melody – Episode 16

Sinetron Cinta Melody – Episode 17

Sinetron Cinta Melody – Episode 18

Sinetron Cinta Melody – Episode 19

Sinetron Cinta Melody – Episode 20

Sinetron Cinta Melody – Episode 21

Sinetron Cinta Melody – Episode 22

Sinetron Cinta Melody – Episode 23

Sinetron Cinta Melody – Episode 24

Sinetron Cinta Melody – Episode 25

Sinetron Cinta Melody – Episode 26

Sinetron Cinta Melody – Episode 27

Sinetron Cinta Melody – Episode 28

Sinetron Cinta Melody – Episode 29

Sinetron Cinta Melody – Episode 30

Sinetron Cinta Melody – Episode 31

Sinetron Cinta Melody – Episode 32

Sinetron Cinta Melody – Episode 33

Sinetron Cinta Melody – Episode 34

Sinetron Cinta Melody – Episode 35

Sinetron Cinta Melody – Episode 36 (Akhir) (Spoiler)

Related posts:

  1. Sinetron Nikita Full Episode | Video
  2. Sinetron Kejora Dan Bintang Full Episode | Video
  3. Sinetron Bukan Diriku Full Episode | Video
  4. Sinopsis Cinta Melody – Full Episode (1-36)
  5. Sinopsis Sinetron Cinta Melody @ Astro Ria | Sinetron Ganti Kejora Dan Bintang

{ 92 comments… read them below or add one }

nurina batrisyia May 21, 2011 at 3:07 PM

kenapa tidak boleh tengok episode yang lain

Reply

nikita May 29, 2011 at 3:52 PM

sedap banget cerita aku suka deh!!!
tpi endingnya gak best…sedih gue….

Reply

aishy natalya adethty June 13, 2011 at 6:26 PM

nikita tak best cinta melody baru best sebab lagunya terungkap sama nama gue

Reply

jihaNZ May 22, 2011 at 6:23 PM

hmmmmm

Reply

qia May 22, 2011 at 8:48 PM

knape x leh tgok episode yng laen x best arr cm ni

Reply

nurul afini mahazan May 24, 2011 at 11:45 AM

doh lah dok leh tgok episode yng laen betul~betul

Reply

fifeydeyaneza May 24, 2011 at 9:37 PM

npa xle tgok episode yg laen ni…ich buat geram…

Reply

nurul shahiera May 24, 2011 at 8:32 PM

sedih tgok cerita cinta melody kesian die..elang jahat..sama dgn si ajeng..mak si elang pon jahat..sama je dgn si hanny dan jelita.. geram tgok deorng..xphm perasaan orng lain..

Reply

oyeplee May 25, 2011 at 3:31 AM

kalau aku dapt si ajeng tu .. aku jotos kpale die….

Reply

oyeplee May 25, 2011 at 3:29 AM

bagi je lah tgok episod strusnya….. geram ni dengan ajeng.. anjing pnye ajeng

Reply

nuyuii May 25, 2011 at 8:51 PM

korang tau tak ending citer ni sgt2 la x best sbb melody kawen ngan cowok laen raffi…. so melody dh x luv lg sama elang…. frustnye!!!!!!!!! ending yang sgt menyakitkan jiwa aku!!! argghhhh….. teremosi lak…… hihihihi

Reply

nurul shahiera May 27, 2011 at 6:34 PM

a’a memng x best ending die..apasallh si melody kahwin dgn si raffi..x syok..padahal si elang 2 cinta pertama dia..knpe nak kahwin dgn si raffi..xphm aku dgn cerita nie..sepatutnye bila ending hero dgn heroin (watak dlm penceritaan)mesti bersama selama2nye..mcm cerita Kejora dan Bintang..deorang bersama pasangan kekasihnye..mcm2 barulh best..nie buat ending mcm 2..geram juga tgok..soey emosi sikit..hahahaha…bukan apa geram tgok..

Reply

Jeanette Ann Jeppy May 26, 2011 at 11:15 PM

sy temaw c melody sama raffi sy maw dea sama c elang juga sebab tu anak , anak c elang bukan anak c raffi ba .

Reply

qasma May 27, 2011 at 11:36 AM

ei xsuke la ending dia,melody x kawen ngan elang,cian ngan elang,sakit hati je ngan anggika tu,rmai btl yg dengki dgn melody,nenek melody tu x gile ke?

Reply

nurul shahiera May 27, 2011 at 6:24 PM

kesian si melody..baru nak kahwin dgn elang…si elang pula kena masuk sungai kerana die ikena tolak oleh si ajeng..kenapalh si ajeng hajat sgt..lpas 2 mak die pula meninggal dunia…bilalh dugaan si melody akan berhenti???

Reply

zannizan November 9, 2011 at 3:24 PM

itu yg dimaksud kan dengan cerita nie sangat2 best!!!!! :) :) :)

Reply

hamidah May 27, 2011 at 6:40 PM

Dia orang berlakon jadi jahat dapat uwang, lumayan tu, kamu gerem2 tu habis2nya kepal tangan, ngertap bibir je, he he heh, funny!!

Reply

tiez ikhwan June 21, 2011 at 11:07 PM

knpe awk ckp mcm itu.even,all of us mrh itu x ad kaitan sme skli dgan awak.elang dengan melody patut kawin sebab diaorang dah ada anak.ksian dgn rayya,raffi kawin je lah dgan si sonia tu.anggika pulak biarlah,alah macam anggika dulu tak macam tu.kesian dengan elang ….

Reply

mia mirynda May 27, 2011 at 11:07 PM

isk!!!!knp lak melody jatuh cinta dgn org?ending yg xsepatutnya..buang masa je tgk ep1-ending la jadi nyerrrr :(

Reply

sharifah noor syed agill May 29, 2011 at 5:36 PM

cinta melody best gile,,,dripde kejora dan bintang mcm ape,,kejora asyik nngis je,,cbe jdi mcm melody tgs dn brani orng nye,,,, i like sinetron CINTA MELODY

Reply

manda chee May 30, 2011 at 7:43 PM

iiiiiihhhh !!! benci3 napa c jelita menghina malody trus kan kesian melody .. :”(

Reply

manda chee May 30, 2011 at 7:46 PM

mw p psar pn jelita sru melody ,,,, tu larh jelita malas banget c !!! udalah hanny jahat apalagi jelita ,,huh klau saya .. saya pn nda tau!!!

Reply

aimi May 31, 2011 at 9:58 PM

meluat nyer…wt penat jerr tngok ep1 smpai abys…tpi ending nyer kwin gk ngn raffi 2uh…..arghhhhhh geram…..

Reply

Amy June 1, 2011 at 11:30 AM

“Cinta Melody” da jd cinta monyet! Baru2 jer cite best!..dah x best daa..baik layan “Raja Lawak” hahaha

Reply

secret June 8, 2011 at 8:52 PM

tol tu..i support you !!!

Reply

pipat June 1, 2011 at 4:10 PM

last skali melody kawin ngn rafi?@@xmau ah tgok..huhu

Reply

kamilia jesvina June 1, 2011 at 8:06 PM

aq suka deh sama cita ni
tapi kenapa ngak bisa nonton sampai habis????
chelsea olivia ‘n’ randy pangalila cocok

Reply

pn rosni June 1, 2011 at 8:29 PM

aq tk phm knp endingnye begitu apa ada cinta melody 2?klu ad bgus,tp klu tk ada knp elang tidak dgn melody…………sedih bangat aq…aduh….bennnnnnci pn adaaaaaaaaa…

Reply

melody June 2, 2011 at 7:23 PM

sebab ape x leh nk tonton episod lain….sebab ape episod akhir melody sama raffi enggak sama elang ya…kasian sama elang…sedey….

Reply

chelsea olivia June 2, 2011 at 7:26 PM

udah deh…jangan gaduh gitu dong….sye juga enggak tahu kenapa ending begitu….sye hanya sandiwara..bkn benar…..

Reply

I me June 2, 2011 at 10:27 PM

gi mana ngak gaduh…ending nya pon ngak best……mnyakitkn hati lgi….ksian dehh pda org yg nengok dri ep.1 hng endingnya!!sebel dehh..:(

Reply

eila June 9, 2011 at 10:36 PM

ye la moga2 akan ada sinetron “Cinta Melody 2″ utk puaskan hati peminat2 chelsea olivia & randy pangalila yg ada di Malaysia ni….

Reply

tiez ikhwan June 21, 2011 at 11:13 PM

emang nya benar kmu itu chelsea olivia atau kamu itu sngaja mau ngenain kita smua gitu?klu kamu itu benaran.kmu harus nyatain facebook kamu,e-mail and twitter…or blog…thank u….

Reply

amanda June 25, 2011 at 9:04 AM

kaumu tue indonisia ka apa ? kenapa enggak pn sala eja .. kau ketara btul semenamjung .. kamu pnya saye .. bkan saye tpy saya !!!

Reply

oyeplee July 30, 2011 at 3:59 AM

olivia u the best….. i like….. :)

Reply

aisyah ilyani June 3, 2011 at 11:18 AM

chelsea kenapa ending cerrita itu kamu bukan bersama elang?

Reply

mien June 4, 2011 at 8:03 PM

elangggggggggggg melodyyyyyyyyyy
love u!!!!nape ending cm ni???
kenapa????
harap2 buatla cinta melody 2..biar elang n melody bersama akhirnya.
x nak la ending melody ngan lelaki lain..
tak nakkkkkk!!!

Reply

monjitsu June 5, 2011 at 9:38 AM

lum pape lg dah ade ending tp ttp ku kuat kan iman tgu xnk tgk ending t spoiler,,,sbb dah tahu ending dia cam new huhuhu

Reply

melody June 7, 2011 at 7:07 PM

cinta melody my fav movie..tp ending yg x memuaskan hati..knapalh heroin ngn org len..elang pulak msih brsedih mcm xdpt trima knyataan..sy hrp sgt lh cita ni x trgantung mcm ni je..xbez lh kalo ending mcm nie..xpuas hati

Reply

melody June 7, 2011 at 11:37 PM

aduh….!!!!!knpa sih melody jd khwn dgn raffi????cian bget elang..

Reply

akmal June 9, 2011 at 7:36 PM

cite paling sial ..yg aq pernah tgk ..lancau!!

Reply

ainne June 20, 2011 at 4:26 PM

hahahaha…

Reply

pemint elang June 10, 2011 at 1:02 AM

tlg updatekn ep 36..

Reply

liana June 10, 2011 at 10:03 AM

yo la…nape melody x dgn elang…..cian elang….dorg mmg sesuai sgttttttt………..i like….

Reply

kacak sempoi @@~ June 10, 2011 at 11:49 AM

aku x tenang mat…………….. melody ngan raffi .. seriously aku nk elang nan melody together … aku jd marah ending mcm sial .. skunk aku xtau cm ne nk trangkan kat korang ..aku tgl dari ep1 sampai akhir semate2 tgok elang sedih melihat raffi same melody … aku harap ade melody 2 .. pls!!!!!!!!!!!!!!!!

Reply

melody June 10, 2011 at 12:44 PM

knpa org yg sptutnya mndptkan kbahagian sengsara menanggung kesedihan..kalo crita hdup sy mcm ni 4ever sy xkn dpt memiliki kbahagian..gerenti skit nak menanggung smua ni..

Reply

Lelaki Cdih ('': June 10, 2011 at 2:42 PM

aku jadi sedih sejak semalam .. xtau kenapa .. aku tgok full movie 1hari dlm bilik .. aku suke aleng ngan melody .. aku harap ader cinta melody 2 .. aku mau elang ngan meloady bahagia! Sumpah .. walaupun ini berlakon ,, tapi ntah la aku asyik terpikir jew .. napew melody buat kat aleng ,, ending yg paling saya x suke .. hati saya rasa x sedap selagi aleng x bersama melody …. mungkin saya terlalu layan sangat ceritenye .. menyesal aku .. suke tgok kalo diorang senyum atau bergurau .. best .. dengan raffi sama sekali jalan cerita yang salah ..
TIDAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK .. tapi xpew .. hope ader Cinta Melody 2 ..

Reply

rosita June 10, 2011 at 7:01 PM

eeeee..x seronok lah anding dia macam cerita biasa je orang nak tangok melody dengn elang bru seronok ceritanya,coba lah tukar cerita lain eeeee…
:-(

Reply

mien June 10, 2011 at 10:00 PM

mana lagi episodd lain???
tolong admin updatekannn..
plessssss

Reply

melody June 10, 2011 at 11:19 PM

maybe cita nie slh 1 pgajaran kt kta smua spy x trburu2 khwn dgn org len sdgkn msa org fkir elang mati bdn dia pn x jmpa tp dh anggap dia dh meninggal..tp sy mmg sdh btl lh tgk elang dr dia xcidnt smpai hbs cita dia x pnh rsa kbahagiaan bsma melody..sdgkan dia pas bgun dr koma trus cri melody..stlah jmpa melody,melody pula halau dia..mmg sdh btl..smpai nangis2 tgk cita ni

Reply

eve's June 12, 2011 at 12:07 AM

sy mau ending cinta melodi ni kn…c melodi dpt b’sama2 dgn c elang..napa pula tba2 dgn c raffi…dia kn watak bru…so,x siok lh…apa2 pn….ok uga lh….hehehehe……… EVE’S………

Reply

iera sheera June 12, 2011 at 9:58 AM

best la cnt melody epsd akhr krn elang tu pntng kn diri sndr tk fkr prsn org lain.itulah pengajarannya klu egois.ending nya sangat baik saya lebih suka kalau lihat melody[chealsea olivia]berkahwin dengan raffi yang penuh kasih sayang akan melody dan anaknya raya.GOOD JOB EVERYONE’

Reply

chelsea olivia June 14, 2011 at 7:49 PM

Waduh..waduh..itu semua cerita bangat..sebenarnya lain taun..melody pasti kembali ke pangkuan elang.Tunggu episode cinta melody2 yang akan datang..tajuknye bini kena kebas orang.

Reply

lisa September 6, 2011 at 7:17 PM

emang benar…….melody seharusnye brsme elang tahu x….bkn ngan raffi…da ar x encem pas2 kebas istri owng e……encem lagi elang..tpi cinta elang x kesampaian…

Reply

Yan's June 14, 2011 at 10:34 PM

Ending x best langsungggg… Sian sama elanggg

Reply

RANDY PANGALILA June 15, 2011 at 4:51 PM

YA UDAH..JANGAN GADUH LAGI YA…SABAR AJA..MUNGKIN ADA CINTA MELODY 2…NANTI AKU BILANG SAMA PENGARAHNYA YA?…..BTL NGGAK CHELSEA OLIVIA?

Reply

CHELSEA OLIVIA June 15, 2011 at 4:56 PM

YA BENAR GITU…AKU UDAH FIKIR LAMA TAPI AKU TAKUT…GI MANA CARANYA?KAMU TAHU GIMANA CARANYA?

Reply

RANDY PANGALILA June 15, 2011 at 5:01 PM

AKU TAHU KOK…TAPI IANYA RAHSIA…NGGAK BISA DIBILANG SEKARANG…NANTI AJA AKU BILANG AMA KAMU YA…AKU TELEFON KAMU NANTI YA….KAMU SEMUA JANGAN KUATIR..AKU AKAN BILANG SAMA PENGARAHNYA…KAMU SABAR AJA YA…AKU AKAN CUBA…KALAU BISA AKU AKAN BILANG SAMA KAMU SEMUA….KALAU NGGAK…AKU AKAN BILANG JUGA….YA..AKU MINTA KALIAN SEMUA SABAR

Reply

CHELSEA OLIVIA June 15, 2011 at 5:03 PM

SEMOGA BERJAYA YA….MAKASIH KARNA BANTUEN AKU YA…MAKASIH BANYAK2…AKU DOAKAN KAMU BERJAYA….KALIAN SEMUA ADA SOALAN MAHU TANYA SAMA SAYA?SILAKAN AJA…JANGAN SEGAN YA…

Reply

RANDY PANGALILA June 15, 2011 at 5:10 PM

YA SAMA2….MAKASIH KARNA BERI AKU SEMANGAT…OKEY AKU PERGI DULU….

Reply

Fatin Nabilah July 1, 2011 at 10:06 PM

bagus deh kamu ini Randy.

Reply

Fatin Nabilah July 1, 2011 at 10:06 PM

bagus deh kamu ini Randy.

Reply

melody June 15, 2011 at 10:10 PM

WHATEVER

Reply

cinta June 16, 2011 at 3:59 PM

bikin gue sakit hati aja nonton sinetron ini!

Reply

keymedy June 16, 2011 at 9:49 PM

aduii~ klu ending dea melody xsama c elang, aqu xmaw tgok la crita neyh. xbestt sgt2. kin panas pngarah dea neyh

Reply

melody June 16, 2011 at 10:29 PM

mana lg part 4 ep31?????????????????????

Reply

PUAN ANGGIKA June 17, 2011 at 2:37 PM

gue benci banget ama melody,kerana sia-siakan hidup anak aku elang yg ganteng banget,gue suka lagi elang dgn sonia,kerna dia cocok sm2 kaya lg?

Reply

ade r tuuu June 20, 2011 at 5:04 PM

wekkkk!!!!nk muntah ase….

Reply

rischa andah June 24, 2011 at 1:58 PM

yach….benar gue sakit hati lihat si melody ngan si rafi itu teman temanya jugak…anggika nyebelin bangat…tapi sayangnya citanya udah habis deh…36 episod lain sama citanya kemilau cinta kamila semuanya campur campur 300 lebih deh..si elang itu gatang..sonia jugak dia cantik …tapi gak bisa nikah sama elang…

Reply

chelsea olivia June 24, 2011 at 2:00 PM

benar deh kamu nie…..yach…

Reply

iera sheera July 1, 2011 at 6:03 PM

CHEALSEA,KAMU UDAH ADA SUAMI ATAU BELUM? AKU SUKA KALAU KAMU NIKAH AMA RANDY………

Reply

Fatin Nabilah July 2, 2011 at 2:21 PM

YA2, aku juga suka kalo CHELSEA kawen sama RANDY if dyeowg sme2 single
^^_

Reply

Cahay Bintang July 5, 2011 at 9:16 AM

Assalamualaikum..Saya ingin tahu siapa the original japanese singer for the song Aishiteru? Terima Kasih :)

Reply

pyka evans July 13, 2011 at 1:36 AM

bbpo xleh tgk?

Reply

NIA RAMADHANI July 18, 2011 at 5:01 PM

MELODY BELUM BERSUAMI…

Reply

joereez August 1, 2011 at 3:32 AM

hi..chelsea olivia….dan randy pangalila aku suke tgok cter cita melody dan kamu sama elang juga tapi…knape penghujungnye xbest…hari2 aku tggu mau lihat cinta melody…dan elang…sambunglah cinta melody2….ye plsss….nak tgok kamu dan elang kawin dlm citer tu klau btul2 kawin pun aku suke….chelsea olivia…senyum kamu sama rambut kamu dlm cinta melody sgt cute….suke…sgt2

Reply

nieta September 13, 2011 at 1:33 PM

boleh x downloadkan sinet kemilau cinta kamila dari astro dari episode 1 sehingga 80

Reply

mira September 14, 2011 at 1:37 PM

best nye tengok cite cinta melody so swett…
i love randy pangalila… <3

Reply

. September 19, 2011 at 6:02 PM

bole tlg downloadkan sinetron melati untuk marvel full episode

Reply

. September 19, 2011 at 6:02 PM

bole tlg downloadkan sinetron melati untuk marvel full episode.

Reply

syue November 7, 2011 at 11:23 AM

asal jadi gni x mau3! x r0ck lah citer gni kalau mel0dy x kawen dgan elangg!!
huhuhu sedewh nyew!

Reply

Tengku Rasti November 24, 2011 at 12:53 PM

gue suka banget cinta melody tapi endingnya nggak best.gue suka kalau melody[chelsea olivia]dan elang[randy pangalila] nikah.kalau kaek gini ceritanya bisa bikin orang marah.

Reply

mex na March 23, 2012 at 1:58 PM

tau , anak itu anak nya elang bkn anak nya raffi ..
ini ngak adilllllllll…

Reply

Abc May 10, 2012 at 8:25 PM

X best la ending die

Reply

Abc May 10, 2012 at 8:27 PM
Abcd May 10, 2012 at 8:29 PM

X best la ending die! :(

Reply

lisa May 31, 2012 at 9:18 PM

kalau sy kan sy x ske sgt randy pangalila ngan chelsea olivia…lg sweet randy pangalila ngan mikha tambayong….comel gilerrr. dyorg berlakon together dlm sinetron nada cinta. sy mmg follow lahh citerr tu. walau pown ade byk sgt epidode dye yg penting best… korang cubelah follow… sy jamin lah mesti korang ske sbb diorg sweet sgt dlm citer tu..sesuai…
RANDY PANGALILA <3 MIKHA TAMBAYONG forever

Reply

nurul husna hanani August 3, 2012 at 9:25 PM

sinetron nada cinta ….aq suka bagat sih nada cinta ….nada cinta seru bagat

Reply

Nisah June 22, 2013 at 4:32 PM

i love chelsea olivia!!!

Reply

diah June 23, 2013 at 9:42 AM

kesian melody sebab asyik kena buli jelita dgn mak dieje……

Reply

Fiza June 24, 2013 at 4:14 PM

saya suka saya suka melody.i like!!!…………

Reply

Enny February 4, 2014 at 11:35 AM

lagi pengen nonton nada nada cinta…ehh ternyata ada , senengnyaaa.heeee
makasih yaa..

Reply

Leave a Comment