Gambar Isteri-Isteri Salih Yaacob

Gambar Adik Beradik Neelofa Yang Cun Melecun

Gambar Taman Tema Legoland Malaysia Di Nusajaya, Johor

Syarat Permohonan Rebate RM200 Telefon Pintar 3G (Smartphone)

Syarat Dan Permohonan Geran RM1,000 Untuk Usahawan Online

Gambar 3 Lamborghini Kemalangan & Terbakar Di Lebuhraya PLUS

Borang BR1M 3.0 2014

Sinetron Kejora Dan Bintang Full Episode | Video

by Ezany-Kun in Astro Ria,Kejora Dan Bintang,Sinetron,Youtube

Kepada peminat siri sinetron Kejora Dan Bintang dan peminat Baim Wong yang tidak berkesempatan menonton cerita ini di Astro Ria atau ingin menonton ulangan, anda boleh melihat episode 1-72 (akhir) di sini. Link video akan diupdate dari masa ke semasa.

Sinopsis Sinetron Kejora Dan Bintang

Sinetron Kejora Dan Bintang – Episode 1

Sinetron Kejora Dan Bintang – Episode 2

Sinetron Kejora Dan Bintang – Episode 3

Sinetron Kejora Dan Bintang – Episode 4

Sinetron Kejora Dan Bintang – Episode 5

Sinetron Kejora Dan Bintang – Episode 6

Sinetron Kejora Dan Bintang – Episode 7

Sinetron Kejora Dan Bintang – Episode 8

Sinetron Kejora Dan Bintang – Episode 9

Sinetron Kejora Dan Bintang – Episode 10

Sinetron Kejora Dan Bintang – Episode 11

Sinetron Kejora Dan Bintang – Episode 12

Sinetron Kejora Dan Bintang – Episode 13

Sinetron Kejora Dan Bintang – Episode 14

Sinetron Kejora Dan Bintang – Episode 15

Sinetron Kejora Dan Bintang – Episode 16

Sinetron Kejora Dan Bintang – Episode 17

Sinetron Kejora Dan Bintang – Episode 18

Sinetron Kejora Dan Bintang – Episode 19

Sinetron Kejora Dan Bintang – Episode 20

Sinetron Kejora Dan Bintang – Episode 21

Sinetron Kejora Dan Bintang – Episode 22

Sinetron Kejora Dan Bintang – Episode 23

Sinetron Kejora Dan Bintang – Episode 24

Sinetron Kejora Dan Bintang – Episode 25

Sinetron Kejora Dan Bintang – Episode 26

Sinetron Kejora Dan Bintang – Episode 27

Sinetron Kejora Dan Bintang – Episode 28

Sinetron Kejora Dan Bintang – Episode 29

Sinetron Kejora Dan Bintang – Episode 30

Sinetron Kejora Dan Bintang – Episode 31

Sinetron Kejora Dan Bintang – Episode 32

Sinetron Kejora Dan Bintang – Episode 33

Sinetron Kejora Dan Bintang – Episode 34

Sinetron Kejora Dan Bintang – Episode 35

Sinetron Kejora Dan Bintang – Episode 36

Sinetron Kejora Dan Bintang – Episode 37

Sinetron Kejora Dan Bintang – Episode 38

Sinetron Kejora Dan Bintang – Episode 39

Sinetron Kejora Dan Bintang – Episode 40

Sinetron Kejora Dan Bintang – Episode 41

Sinetron Kejora Dan Bintang – Episode 42

Sinetron Kejora Dan Bintang – Episode 43

Sinetron Kejora Dan Bintang – Episode 44

Sinetron Kejora Dan Bintang – Episode 45

Sinetron Kejora Dan Bintang – Episode 46

Sinetron Kejora Dan Bintang – Episode 47

Sinetron Kejora Dan Bintang – Episode 48

Sinetron Kejora Dan Bintang – Episode 49

Sinetron Kejora Dan Bintang – Episode 50

Sinetron Kejora Dan Bintang – Episode 51

Sinetron Kejora Dan Bintang – Episode 52

Sinetron Kejora Dan Bintang – Episode 53

Sinetron Kejora Dan Bintang – Episode 54

Sinetron Kejora Dan Bintang – Episode 55

Sinetron Kejora Dan Bintang – Episode 56

Sinetron Kejora Dan Bintang – Episode 57

Sinetron Kejora Dan Bintang – Episode 58

Sinetron Kejora Dan Bintang – Episode 59

Sinetron Kejora Dan Bintang – Episode 60

Sinetron Kejora Dan Bintang – Episode 61

Sinetron Kejora Dan Bintang – Episode 62

Sinetron Kejora Dan Bintang – Episode 63

Sinetron Kejora Dan Bintang – Episode 64

Sinetron Kejora Dan Bintang – Episode 65

Sinetron Kejora Dan Bintang – Episode 66

Sinetron Kejora Dan Bintang – Episode 67

Sinetron Kejora Dan Bintang – Episode 68

Sinetron Kejora Dan Bintang – Episode 69

Sinetron Kejora Dan Bintang – Episode 70

Sinetron Kejora Dan Bintang – Episode 71

Sinetron Kejora Dan Bintang – Episode 72 (Akhir)

Related posts:

  1. Sinetron Kejora Dan Bintang – Episode 7 | Youtube
  2. Sinetron Kejora Dan Bintang – Episode 13 | Youtube
  3. Sinetron Kejora Dan Bintang – Episode 3 | Youtube
  4. Sinetron Kejora Dan Bintang – Episode 5 | Youtube
  5. Sinetron Kejora Dan Bintang – Episode 16 | Youtube

{ 41 comments… read them below or add one }

yana February 16, 2011 at 5:17 PM

Saya dah habis menonton setakat episod 36, bila boleh saya menonton episod 37 dan seterusnya? boleh tolong update cepat2 tak? tak sabar nak tengok sampai habis. =) hehehe..

Reply

Ezany-Kun February 17, 2011 at 1:02 PM

mungkin akan ada update hari ni.. check it out later.. :)

Reply

nadzr May 22, 2011 at 2:48 PM

sdr ezany, saya mohon anda tlg uploadkan sinetron lagu cinta nirmala krn saya tak dapat menonton penuh yang ada di u tube. saya mohon lagi sekali dan tk.

Reply

ahmad February 17, 2011 at 7:39 AM

saya pun xsabar mahu tengok ni

Reply

nia February 17, 2011 at 9:48 AM

saye pon x sabar lagi nak tgok episode sampai abis….
hehe..

Reply

emiryanti February 22, 2011 at 11:42 PM

mmg x sabar nk tgu last episode kdb ni, apa jg dgn 2 pompuan jahat tu.

Reply

lin1010 February 25, 2011 at 11:06 AM

burn semua episode dlm dvd, then saya beli.. ok??? hehehe

Reply

azizur February 26, 2011 at 4:01 PM

Kalau nak jual dvd, saya pun nak beli

Reply

mummyneo March 1, 2011 at 12:35 AM

trend drama indon lebi kurang jak.. mesti yg jahat tuu bijak.. yg baik itu bebal.. bijak coz ada jak cara diorg utk lepaskan diri.. bebal coz benda simple pun ndak dpt settle.. hishhhh… bikin gerigitan..

Reply

faizah April 6, 2011 at 3:37 PM

ya setuju… memang betul 2. bikin meradang kan….

Reply

kdb March 7, 2011 at 5:34 PM

admin…lama sgt la nak tggu epsd 51 dan seterusnya. tak sbr nk tengok…

Reply

hana ali March 8, 2011 at 8:57 PM

Kalau ada dvd cakap ya nak beli

Reply

Nurul March 8, 2011 at 9:18 PM

Bila nak update episod ni..dah abis tgk 50 episode dah..mintak update lagi..
TQ

Reply

erlangga March 9, 2011 at 9:17 AM

Bisa di update lagi nih….

Reply

kamab March 9, 2011 at 9:57 PM

semakin di tengok semajin eager nak habiskan all the episode. Please help to update, tq.

Reply

Mohd Taib Talib March 10, 2011 at 12:35 PM

Saya dah tengok Kisah kejora dan bintang dah hingga ke episod 52. Jika sekiranya boleh uploadkan cepat hingga ke episod akhir. Sekian terima kaseh.

Reply

hanie March 11, 2011 at 9:33 AM

tolong uploadkan episod 53 hingga episod akhir.. xsabar nk tengok..

Reply

kamab March 12, 2011 at 5:28 PM

hai, bila lagi nak update the rest of the episodes? can’t wait to watch. tq.

Reply

Janet March 14, 2011 at 1:17 PM

Bila bisa update lagi ni…udah nunggu lama sih..

Reply

menanti March 17, 2011 at 1:08 PM

bila nak upload episod 57 ni..dh x sabar dh nie…smakin syok plak rasanya ni…cepatlah update kan episod ni…

Reply

hanie March 17, 2011 at 1:26 PM

cepat..cepat upload kan episod 57 sampai habis…nk tengok lagi,…

Reply

hana ali March 17, 2011 at 9:59 PM

thankyou cepay upload ya

Reply

menanti March 18, 2011 at 8:30 AM

tlg la upload episod 57..dari kelmarin lagi saya menunggu ni..tq

Reply

kausa March 21, 2011 at 12:44 AM

dah tonton habis hingga epi 59….nak tau apa yg berlaku…upload epi seterusnya hingga habis…tak sabar lagi….

Reply

menanti March 21, 2011 at 10:29 AM

thank u, dh upload sampai episod 59..bru habis nonton…bleh x kalau upload lagi untuk episod yang seterusnya cepat….tak sabar melihat akhirnya hanifah & Janet tewas

Reply

Nina March 23, 2011 at 10:30 PM

Nak tengok lagi cepatan ye….terima kasih….

Reply

rose March 27, 2011 at 4:34 PM

Cepat dong,udah ngak sabar pengen nonton episod 61 sampei akhir.cepatan d upload.

Reply

mecy March 28, 2011 at 7:15 PM

best tengo cerita kejora ni..saya suka sangat..tapi kenapa lum habis download. tak ingin lama2 tunggu..

Reply

zulaika April 4, 2011 at 11:48 AM

nak kena tunggu Akmalintercine200l,penuploader asal download kat youtube la nmpak gaya nya br ada link2 br….

Reply

elly.lyz.... April 6, 2011 at 9:49 PM

isss…..cerita indon ni kadang2MENAGRUT PUNYA CERITA PN ADA…..best mmg best…menghiburkn tp terlalu mengada-adakn cerita tu jd pjg sepatutnya…cerita biasa2 ja….pengarah drama mcm tu kn kna ada komitmen tinggi lg utk menyelaraskn lg drama utk lebih sedap di tontoni ramai….

Reply

syazwan April 15, 2011 at 7:46 AM

kepada empunya blog…blh ke upload cite keroja dan bintang secepat yg mungkin..sbb dh tk sbr nk tgk…

Reply

aazura April 15, 2011 at 9:21 AM

mintak tlg uploadkan episode 67 dan ke atas.tak sabar nak tahu kisah selanjutnya.

tq

Reply

Rin April 18, 2011 at 8:29 PM

Biarpun cerita ini seperti terlalu pnjg, tapi bnyk suspen dan klimaks di dalam penceritaan nya… dan sangat2 mempengaruhi perasaan penontonnya…Jalan cerita yang banyak menggambarkan masyarakat pada amnya…. dan mereka2 pada khasnya… hehehehehe… adakah ini cerita benar yang terjadi dalam pergolakkan masyarakat sekarang ini???

Reply

Nazri April 19, 2011 at 2:00 PM

Minta update episod dari 69 sampai habis.tak sabar nak tunggu kesudahan cerita ini

Reply

NuruL April 20, 2011 at 7:46 PM

Assalamualaikum~ Kenapa ep69 tdk dpt dmain kn?

Reply

Jenn April 21, 2011 at 8:16 AM

please up ep69 and the rest of the episodes pleaseeeee

Reply

Uring April 22, 2011 at 12:19 AM

Pls download until last episode. Can’t wait anymore!!!!?

Reply

yanti April 24, 2011 at 7:50 PM

thanks kun… finally dpt tgk sumenyer…

Reply

doris May 1, 2011 at 1:14 AM

Please contact me back ok
HELLO
i like to be your friend if you fell the same with me contact me through this email so that i will send my pic and tell you more about me,
see my email address below .
doris_hope99@yahoo.co.uk
hope to hear back from you
Doris

Reply

Sujud Laia May 2, 2012 at 6:32 PM

aq gak sbr nnton cntrin ne……..

Reply

didi prima January 27, 2013 at 12:30 AM

gan tlong donk cariin sinetron tpi lama yang judulnya si entong topeng ajaib
klo ada kirimin ke email ane gan
smoga skses :D

Reply

Leave a Comment