Gambar Isteri-Isteri Salih Yaacob

Gambar Adik Beradik Neelofa Yang Cun Melecun

Gambar Taman Tema Legoland Malaysia Di Nusajaya, Johor

Syarat Permohonan Rebate RM200 Telefon Pintar 3G (Smartphone)

Syarat Dan Permohonan Geran RM1,000 Untuk Usahawan Online

Gambar 3 Lamborghini Kemalangan & Terbakar Di Lebuhraya PLUS

Borang BR1M 3.0 2014

Sinetron Nada Cinta Episode 231 | Youtube

by Ezany-Kun in Nada Cinta,Sinetron

Sinetron Nada Cinta Episode 230

Part 1 http://www.youtube.com/watch?v=fKdLIww873o&feature=youtu.be

Part 2 http://www.youtube.com/watch?v=zlwgJVR0V58&feature=youtu.be

Part 3 http://www.youtube.com/watch?v=NRLBduIvNEQ&feature=youtu.be

Part 4 http://www.youtube.com/watch?v=xzG0XZFlRcY&feature=youtu.be

Part 5 http://www.youtube.com/watch?v=Tl4_VFY4EiM&feature=youtu.be

Sinetron Nada Cinta Episode 232

Related posts:

  1. Sinetron Nada Cinta Episode 216 | Youtube
  2. Sinetron Nada Cinta Episode 208 | Youtube
  3. Sinetron Nada Cinta Episode 227 | Youtube
  4. Sinetron Nada Cinta Episode 225 | Youtube
  5. Sinetron Nada Cinta Episode 184 | Youtube

{ 25 comments… read them below or add one }

Fahmi August 14, 2012 at 11:01 PM

thank you ezany ! for up loading nada cinta episode 231

Reply

Mimy August 15, 2012 at 12:13 AM

sedih larh.. mcm reality btol.. cian tgok cinta , nada , ngan rasti.. sbab diorg akn jd ank yatim.. huhu.. :’(

Reply

Jahfar Amin August 15, 2012 at 3:53 PM

Memang Begitu Kehebatan Sinetron Musical Nada Cinta!

Ditulis dan diputuskan Oleh Punjabi dan pihak MD ENTERTAINMENT!

Nada Dan Rasti akan menjad anak yatim piatu….

5 bintang Nada Cinta!
Mati! Ini adalah episod kemuncak!

Reply

atikah August 15, 2012 at 12:50 AM

apa tajuk lagu dlm episode 231 part 5 minit ke 11.46?

Reply

Jahfar Amin August 15, 2012 at 3:50 PM

Tajuk Lagu Saat Rina, Susan, Farish, Nia dan Cinta!

Terbakar dalam ledakan di episod 231:::

Netta Kd Feat Danii
Ost Hikmah…

Reply

atikah August 15, 2012 at 8:12 PM

tq jahfar amin

Reply

Fahmi August 15, 2012 at 11:58 AM

oh!the bad guy again! Nia!

Reply

Jahfar Amin August 15, 2012 at 3:55 PM

(((Nada Cinta)))

5 Bintang Nada Cinta!
Meninggal Di Episode 231/232::

Reply

Zaiton Ab Rahman August 15, 2012 at 5:37 PM

Memang episode ni part 5 sedih. I watch it 3 times and each time I cried. Kesian Nada. Happiness and Rezeki is always eluding her. She deserves happiness if not with the family with Ricky. Sedih….. even when typing this I want to cry.

Reply

azwan August 15, 2012 at 6:49 PM

kowg pn dh lupa,martin pn dh jd ank yatim

Reply

aaa August 15, 2012 at 9:04 PM

mane episod 232..cpt le msokkn adoyai..

Reply

rohana August 15, 2012 at 9:08 PM

ezany.bila awak nak up load cerita episodenya ep 232 saya dah tunggu malam ni takde pun. awak belum uploading.pls cepat sikit sbb esok saya nak balik kampung tak ade masa nak tengok.byk kerja nak buat.

Reply

huda August 15, 2012 at 9:15 PM

asal sekarang asyik lambat je masok , nak teng0k episode seterusnya . apa yg akan terjadi ????

Reply

ammar August 15, 2012 at 9:16 PM

sabar je lah :)

Reply

faiz.. August 15, 2012 at 9:34 PM

knape epsod 232… blum upload lagie….
knalah tgook harie esok lahh….
x pe tapie ezany kna upload jugak….
bleh tgok crite yg sdih nie ulang kali….

Reply

rohana August 15, 2012 at 9:36 PM

kan saya kata saya sibuk esok.saya kemas sbb nak balik kampung lama.

Reply

vinta (marvin cinta) August 15, 2012 at 9:50 PM

kenape episod 232 tak ada?kenapa tengok kat tv ada tunjuk.pengurus nada cinta ni tak rakam ke?alaaaaa….bosanlah macam ni……….sian cinta .pasal buu nia,dia terkorban.padan muka buu nia,mati juga akhirnya.kalau tidak,asyik buat jahat je……tapi cerita nada cinta ni memang terbaik di malaysia dan di indonesia.verygood

Reply

marvin August 15, 2012 at 9:54 PM

sungguh best cerita nada cinta ni.tak sangka cerita ni pecah rekod di malaysia.nada cinta is my good story.i love nada cinta.

Reply

ricky August 15, 2012 at 10:02 PM

allllaaa………..ini beerti nada cinta udah mau tamat kan?kalo nada cinta udah tamat,cerita yang bakalin tonjolkin seru ngak?kalo ngak seru,kita ngak mau tonton.nada cinta critanya bagus bangat.aku suka crita nada cinta.gi mana aku lakon layar dalam crita ini?bagus ngak?ato,bagus sedikit?atau ngak suka aku lakon layar sama nada?atau itu terlalu lebih?kalo lebih,maafin aku ya.okey daaa….

Reply

Zaiton Ab Rahman August 15, 2012 at 10:39 PM

Hi Ricky
Maksudmu apa emangnya kamu Randy Pangalila benaran?

Reply

Fahmi August 15, 2012 at 11:25 PM

Hey Ricky

Are you fake or not or are you the real Randy Pangalila!when your
the real guy i want to say to you that i am your biggest fan!

Reply

nina August 17, 2012 at 5:40 PM

fake der…

Reply

Qayyum August 17, 2012 at 9:53 PM

Hahaha bgus congrate Nia I like haha hncur kan kluarga faris

Reply

ricky September 16, 2012 at 8:33 PM

untuk embak zaiton ab rahman.maafin aku ya embak zaiton.aku lambat mau balas kabar.karna aku lakon layar di critanya aishiteru bersama mikha tambayong.embak zaiton ,aku randy panggalila benaran.kok embak zaiton ngak percaya sama aku?aku randy panggalila benaran.demi tuhan,aku randy pangglila benaran.heh qayyum,luu tahu ngak betapa deritanya aku lakon dalam critanya nada cinta?lima tahun aku tinggalin nada setelah itu,aku dipenjarakan semata mata nama aku sama kek samseng di landon.aku dibelasah teruk tau ngak?luu pula tahu mau tinggalin balasan saja.gitu??????

Reply

Syafiqah July 29, 2013 at 3:44 PM

ape tajuk lagu yang alex nyanyi di part 1?

Reply

Leave a Comment