Gambar Isteri-Isteri Salih Yaacob

Gambar Adik Beradik Neelofa Yang Cun Melecun

Gambar Taman Tema Legoland Malaysia Di Nusajaya, Johor

Syarat Permohonan Rebate RM200 Telefon Pintar 3G (Smartphone)

Syarat Dan Permohonan Geran RM1,000 Untuk Usahawan Online

Gambar 3 Lamborghini Kemalangan & Terbakar Di Lebuhraya PLUS

Borang BR1M

Sinetron Nada Cinta Episode 232 | Youtube

by Ezany-Kun in Nada Cinta,Sinetron

Sinetron Nada Cinta Episode 231

Part 1 http://www.youtube.com/watch?v=fK7BKv_VMZA&feature=youtu.be

Part 2 http://www.youtube.com/watch?v=ntaY-NgUghY&feature=youtu.be

Part 3 http://www.youtube.com/watch?v=KgrCrl39__w&feature=youtu.be

Part 4 http://www.youtube.com/watch?v=bUqQf3rq6Hw&feature=youtu.be

Sinetron Nada Cinta Episode 233

Related posts:

  1. Sinetron Nada Cinta Episode 216 | Youtube
  2. Sinetron Nada Cinta Episode 208 | Youtube
  3. Sinetron Nada Cinta Episode 227 | Youtube
  4. Sinetron Nada Cinta Episode 225 | Youtube
  5. Sinetron Nada Cinta Episode 184 | Youtube

{ 29 comments… read them below or add one }

vinta (marvin cinta) August 15, 2012 at 10:24 PM

yeah2 nada cinta episode 232 udah ada.aku ngak sabar mau liyat isinya.tapi….aku risau sama kondisi cinta.aku ngak mau cinta sama marfin terpisah.aku suka mereka berdua.mareka berdua tarik perhatian aku.yang lain itu ngak bisa ngomong soal marfin ataupun kalian ngomong marfin ganteng….ngerti kalian semua!!!!!!!!!!now,marfin is artist myself……understand other you all?????dan ngomong aku gedik.>>>

Reply

geoshua August 15, 2012 at 10:25 PM

mana part 5?????

Reply

aimin August 15, 2012 at 10:42 PM

yaALLAH sedih nye tengok part nie..hurmmm..

Reply

....... August 15, 2012 at 11:15 PM

nanti cinta hidup balik kan…

Reply

Fahmi August 15, 2012 at 11:19 PM

Hey guys! don’t be scared! it will have a happy ending! im sure!

Reply

Zaiton Ab Rahman August 16, 2012 at 12:22 AM

Episode ni benar2 sedih. I cried till my eyes all puff up. Kesian Nada. Tersentuh melihat Ricky bergitu perhatin terhadap Nada yg dilanda mushibah. Kesian Marvin jugak. It seems Randy Pangalila is dating
Michella Putri. I tot it was Mikha Tambayong in the first place cos their acting and romance was very convincing. Anyways Randy and Mikha would make a cute couple.

Reply

pecinta cerita nada August 16, 2012 at 12:22 AM

SEUMUR HIDUP NENGOK CERITA SINETRON , SINETRON NI LAH YANG MEMBUATKAN AKU MENANGIS TAK HENTI HENTI ! SEDIH SIAKKKK !

Reply

Dharsh August 16, 2012 at 12:34 AM

i really cried like tht…n imagine tht will happen like tht in my real life ready…aku sedih bangat ya…..aku juga kesian dgn Marvin & Cinta…….

Reply

Jahfar Amin August 16, 2012 at 6:24 AM

Hello Semuanya!

Tajuk sinetron itu:

NADA CINTA
Kalau cinta mati!
Berarti
Sinetron Nada..?
Nada apa?
Mustahil kan!
Kalau cinta mati!
Jadi Sinetron Nada sahaja…
Tak payah letak cinta…

Tak perlu sedih!

NADA DAN CINTA TIDAK MATI!

Reply

paula August 16, 2012 at 1:18 AM

mane part 5 kecoh la dah tengok best btw cinta tk mati hilang ingatan jadi bu sara gak nya la tu … den marvin cuba ingat cinta puilih dier ye ingatan … last last part get married seru

Reply

Jahfar Amin August 16, 2012 at 6:19 AM

Kepada Semua Peminat Nada Cinta!

Saya telah Nonton Nada Cinta…
Sewaktu diputarkan di Indosiar pada tahun 2011…

Sewaktu saya berada di bandung…
Jln panti asuhan widuri… Daerah puncak…

Sebenarnya Cinta tidak meninggal dunia!

Tetapi hilang dan lupa ingatan…
Nanti namanya adalah sahara…

Dia akan muncul mau dekat episod akhir!!!

Reply

Ellyana August 16, 2012 at 11:05 AM

Ohwww……..Cinta gak mati ya…:)
Bu rina,bu susan,om faris mati ker…..:(

Reply

Jahfar Amin August 16, 2012 at 6:28 AM

Kepada Semua pecinta Nada Cinta!

Aku mohon search kat google:

Sinetron Nada Cinta
Mengalahkan Semua!

Anda masuk dan saya akan jawab semua di forum Malaysia topix!
Saya sedang mempromosi Nada Cinta di forum Malaysia Topix!

Jangan lupa ketik di google:

Sinetron Nada Cinta
Mengalahkan Semua!

Reply

Zaiton Ab Rahman August 16, 2012 at 7:28 AM

Thank you Jahfar for the update on Cinta. Happy banget ni knowing that Cinta is not dead. Dari semalam ni lepas tengok episode 232 sedih semacam. Lepas reading your update happy sangat ni.

Reply

Najwa syasya August 16, 2012 at 6:36 AM

Hurm……..”….. Sdihnya smpai mngis syasya

Reply

Ellyana August 16, 2012 at 7:05 AM

Cerita niii…..buat saya sedih…….:(

Reply

cietieto August 16, 2012 at 8:52 AM

jd bu rina meninggal ka?

Reply

Jahfar Amin August 16, 2012 at 9:25 AM

Hanya 4 yang mati dalam episod 231/232/233…

1, Dewi Sandra = RINA

2, Dicky Wahyudi = FARISH

3, Luna Maya = SUSAN

4, Olla Ramlan = NIA

MIKHA TAMBAYONG Nanti hilang dan lupa ingatan…
Nama (Cinta) akan berubah menjadi Sahara!

Reply

Jahfar Amin August 16, 2012 at 9:28 AM

Kepada Semua!

Ini twitter saya:
http://twitter.com/JahfarAmin1

silahkan masuk:D…
Saya akan jawab semua pertanyaan anda!

Reply

Jahfar Amin August 16, 2012 at 10:41 AM

Nada Cinta

Reply

yulita August 16, 2012 at 12:33 PM

ermmmm…sedih nyerh tengok wayang ni??

Reply

Jahfar Amin August 16, 2012 at 12:37 PM

Begitulah Sinetron Nada Cinta…

Ditulis dengan penuh perasaan…

Bagaikan mereka bukan berlakon!

Tetapi kenyataan….

Reply

Jahfar Amin August 16, 2012 at 12:48 PM

Rina, Farish, Susan, Nia..

Sudah tiada…

Last mereka berlakon…
Di episode 231/233:::

Reply

Fahmi August 16, 2012 at 4:59 PM

Hey guys bagaimana pula cinta berkahwin kalau cinta mati?????

Reply

AIN SYAQILAH August 16, 2012 at 10:40 PM

SEDIHH BANGET .. WADUHH .. KAPAN SIH CINTA AKN SEMBUH ??

Reply

YY August 17, 2012 at 12:47 AM

Pls paste forumnya..

Reply

syahira August 18, 2012 at 10:49 AM

gue sedih lihat ceritaini… kesian sama marvin
karna cinta suda meninggal

Reply

lily September 5, 2012 at 11:53 PM

bagaimana cinta boleh kembali hidup ? masa pengkebumian nya mereka nggak lihat kah cinta nggak ada??

Reply

sofia December 4, 2012 at 7:55 PM

aku sedih apabila lihat episode ini. sedih bangat.
saya harap cinta tak mati.bila doktor bila kalau cinta dah mati . saya nangis. kesian marvin dan nada. mungkin marvin akan ingat kalau cinta itu nada pasal mereka kan kembar…

Reply

Leave a Comment