Gambar Isteri-Isteri Salih Yaacob

Gambar Adik Beradik Neelofa Yang Cun Melecun

Gambar Taman Tema Legoland Malaysia Di Nusajaya, Johor

Syarat Permohonan Rebate RM200 Telefon Pintar 3G (Smartphone)

Syarat Dan Permohonan Geran RM1,000 Untuk Usahawan Online

Gambar 3 Lamborghini Kemalangan & Terbakar Di Lebuhraya PLUS

Borang BR1M

Sinetron Nada Cinta Episode 239 | Youtube

by Ezany-Kun in Nada Cinta,Sinetron

Sinetron Nada Cinta Episode 238

Part 1 http://youtu.be/pHRzWyrIPkk

Part 2 http://youtu.be/3o_2OJP9ElU

Part 3 http://youtu.be/QLhioQXaLUg

Part 4 http://youtu.be/olrwZucF7Tw

Part 5 http://youtu.be/HeTd2VKT36Y

Sinetron Nada Cinta Episode 240

Related posts:

  1. Sinetron Nada Cinta Full Episode | Video
  2. Sinetron Nada Cinta Episode 174 | Youtube
  3. Sinetron Nada Cinta Episode 211 | Youtube
  4. Sinetron Nada Cinta Episode 230 | Youtube
  5. Sinetron Nada Cinta Episode 226 | Youtube

{ 15 comments… read them below or add one }

akila August 31, 2012 at 8:35 PM

kenapa ya ??????????????nada tk pnh phm ap ricky lalui slama nie ????????sampai kapan nada dan ricky harus mcm nie ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Reply

Jahfar Amin August 31, 2012 at 9:19 PM

Bersabarlah Semua Peminat Nada Cinta!

Ricky Sebenarnya Belum Menjelaskan Perkara sebenarnya kepada nada dan teman-temannya…

Tetapi ricky tidak tahu bahwa nada salah faham…
Soal Tiara…

Nada sangka Tiara itu anak ricky!

Padahal anak Rianti dan arga…

Reply

adi ally August 31, 2012 at 9:41 PM

Aku sula banget part 3 waktu tiara bilin nada terdiam. Tp sedih juga sih karna minggu depan minggu terakhir sinetron nada cinta

Reply

nada August 31, 2012 at 10:52 PM

episod akhir nanti mesti mereka beraik dan baangia kan….tapi yang sedihnya minggu depan danh nakhabis…sedihnya

Reply

yulita August 31, 2012 at 11:30 PM

kesian tgk ricky..dan geram tgk nada,ndk pandai2 phm apa yg ricky alami slama ni..huuhuhu..tp yg lbh sdih mggu dpan episode akhir sdh,ermmmm

Reply

nur kamilia September 1, 2012 at 9:59 AM

hmmmm…….sedihnye minggu depan dah nk habis

Reply

nur sakinah September 1, 2012 at 2:52 PM

kenapa part 2 tak leh buka

Reply

nurul izzah syafiqah September 1, 2012 at 3:30 PM

hmm…..nape ngan nada nie…

Reply

anna barbara September 1, 2012 at 5:15 PM

bile cinta nk muncul kmbali??

Reply

anna barbara September 1, 2012 at 5:20 PM

knpe mcm lmbt lgi nk hbis??pdhal mggu dpn minggu trakhir,,

Reply

Jahfar Amin September 2, 2012 at 3:01 AM

Sewaktu Nada Cinta Mula Ditayangkan….

Semua Orang Berkata:
Lamanya Nak Habis….
244 episode…. Sampai ketua menunggu….
Memang indonesia tak pandai buat filem…
Tidak bagus!

Bila Nada Cinta Sudah mau tamat:
Bestnya Nada Cinta!
Sedihnya Mau Habis!
Dan Banyak Lagi!

Menyesal Pun Tiada Guna!

BARU ANDA TAHU KEHEBATAN NADA CINTA!
DITAYANGKAN DI 20 NEGARA ASIAN! MENDAPAT RATING TERTINGGI!

Reply

shasha lissa September 2, 2012 at 2:58 PM

Nada ni kenapa ya?

Reply

nabila natasha September 3, 2012 at 12:58 PM

Bila Flora nak berbaik balik dengan vito

Reply

elfiza lana September 3, 2012 at 4:43 PM

mana cinta? saya nak tengok cinta bersama dengan marvin kembali :} and nada dengan ricky . vito and flora . and alex dengan rasty . kenapa ricy belum menceritakan hal sebenar dekat teman2 dia . kecian tengok nada, tiara disangka anak ricky .

Reply

elfiza lana September 3, 2012 at 4:46 PM

nak menangis saya tengok cerita nada cinta ini :’} sungguh menyentuh hati saya .. dah lah minggu depan nada cinta tamat .. mana seronok lagik .. :’{

Reply

Leave a Comment