Gambar Isteri-Isteri Salih Yaacob

Gambar Adik Beradik Neelofa Yang Cun Melecun

Gambar Taman Tema Legoland Malaysia Di Nusajaya, Johor

Syarat Permohonan Rebate RM200 Telefon Pintar 3G (Smartphone)

Syarat Dan Permohonan Geran RM1,000 Untuk Usahawan Online

Gambar 3 Lamborghini Kemalangan & Terbakar Di Lebuhraya PLUS

Borang BR1M

Sinetron Nada Cinta Episode 243 | Youtube

by Ezany-Kun in Nada Cinta,Sinetron

Sinetron Nada Cinta Episode 242

Part 1 http://youtu.be/hJm1hgm78oY

Part 2 http://youtu.be/VP3to8s142E

Part 3 http://youtu.be/sG4otDIf69Q

Part 4 http://youtu.be/3lMcp9H-AGs

Part 5 http://youtu.be/EGQgLM4bSaw

Sinetron Nada Cinta Episode 244

Related posts:

  1. Sinetron Nada Cinta Full Episode | Video
  2. Sinetron Nada Cinta Episode 174 | Youtube
  3. Sinetron Nada Cinta Episode 211 | Youtube
  4. Sinetron Nada Cinta Episode 230 | Youtube
  5. Sinetron Nada Cinta Episode 226 | Youtube

{ 26 comments… read them below or add one }

AnyBody September 6, 2012 at 7:57 PM

Ini mmg smpai part 4 ya?

Reply

Nur Atiqah Humairah September 6, 2012 at 8:08 PM

Kenapa Cinta tak muncul muncul?

Reply

Zaiton Ab Rahman September 6, 2012 at 10:12 PM

Ezany di Astro Ria TV guide NC sampai episode 249. Jadi the last episode is not 244. Minta di rakam yah episode2 selepas 244. Cos I dah tengok NC di YouTube sampai abis memang masih panjang lagi ceritanya before the last episode.
Thank ya jangan lupa rakam.

Reply

anna barbara September 7, 2012 at 2:47 AM

so macam mane kalau nak tgok sampai 249 2?kat sini sampai 244 je??

Reply

Flora September 6, 2012 at 10:22 PM

oh… tq for the information yah! Ezany jgn lupa masukkan sume.. i appreciate semua yg awak buat :)

Reply

Zaiton Ab Rahman September 7, 2012 at 7:36 AM

Hopefully Ezany can continue to rakam till the last episode cos jalan cerita dia masih panjang lagi takan lah in one episode leh abis unless dipotong lagi. Kalau tada pun you tengok kat You Tube Aje. Type NC EPS 244.

Reply

.... September 6, 2012 at 11:17 PM

Cuba korang pergi youtube then search nc episode 244. Terus ada!

Reply

Jahfar Amin September 7, 2012 at 7:42 AM

Kepada semua peminat Nada Cinta!

Saya adalah pengurus astro malaysia bahagian sabah…

Nada Cinta sewaktu ditayangkan di indonesia, saluran indosiar…
Nada Cinta ditayangkan 2 jam 1 episode….

Nada Cinta di malaysia=
astro ria…
Ditayangkan 1 jam 1 episode…
5 iklan….

Begitulah perbezaan antara penayangan Indosiar dan astro…

Reply

Zaiton Ab Rahman September 7, 2012 at 7:56 AM

Hi Jahfar . So tonite last episode ke. Tapi kenapa di Astro TV guide sampai NC eps 249 sambung next week. Boleh jelas kan jika itu benar. Kita dah excited sangat ni nak tengok eps2 akhir NC. Memang I dah tengok kat you tube melalui Indosair tapi masih nak tengok jugak thru Astro.

Reply

Jahfar Amin September 7, 2012 at 7:50 AM

Sesiapa yang ingin lihat youtube Nada Cinta episode 244 akhir…

Silahkan ke facebook saya:
http://facebook.com/Jahfar.Amin

Saya mohon semua like in my facebook!

Reply

Jahfar Amin September 7, 2012 at 11:32 AM

To Zaiton ab Rahman…
Saya tidak boleh beri jaminan…
Astro bakal menyiarkan nada cinta sampai 249:::

Dan tidak boleh dipastikan malam ini adalah episod akhir nada cinta…

Kerana semua ditangan pihak kru astro…
Besar kemungkinan…
Astro akan cut, atau potong separuh siaran….

Reply

Zaiton Ab Rahman September 7, 2012 at 5:38 PM

Hi Jahfar
Thanks for the reply. Kita tengok saja lah bagaimana ending NC malam ni.

Reply

Jahfar Amin September 7, 2012 at 6:58 PM

Sebenarnya bagus juga!!!!
Nada Cinta lambat habis…

Supaya kita tidak rindu!

Reply

alyssa September 7, 2012 at 12:12 PM

kapan sik cinta mahu muncul ..
gue ngak sabar nie ..
oh iya , mahu nonton nada cinta ep 1 sampai 52 .. di mana ya ??
gue belum nonton .. kerna di ezanykun ngak biase nonton ep 1 ..
gue ngak tahu kenapa ..

Reply

Jahfar Amin September 7, 2012 at 6:52 PM

Blogspot Ezany-kun…
Memang hebat!
(Tetapi)
episod 1 hingga 60…
Diblog… Atau ada masalah….
Semoga Ezany-kun dapat mengambil kembali episod tersebut!

Reply

adi September 7, 2012 at 4:44 PM

Betul la. Da tgk kat indosiar da. Lme lg kan

Reply

Jahfar Amin September 7, 2012 at 6:55 PM

Di Indosiar=
Nada Cinta sampai 244 full episode akhir….

Di Astro=
Nada Cinta sampai 249 Full
episode akhir….

Reply

Zaiton Ab Rahman September 7, 2012 at 7:29 PM

Hi Jahfar
Jadi betul lah apa yg saya cakap earlier on. Bagus jugak.
Di tweeter pun orng sibuk cakap ada NC season 2. Kita tunggu ajalah
perkembangan NC.

Reply

irah September 7, 2012 at 7:49 PM

Upload 244 cepat pleaaase!(:

Reply

Nur Atiqah Humairah September 7, 2012 at 7:58 PM

Aku mikir Nada Cinta episode 244 itu episode akhir….rupa rupanya episode 249 rupanya…….aku akan tengok sinetron nada cinta episod 249 episod terakhir…
Cuba upload nada cinta episod 244….please….aku mau nengok……

Reply

Nur Atiqah Humairah September 7, 2012 at 8:22 PM

Pukul berapa nada cinta episod 244 disiarkan didalam e-zani kun?

Reply

Jahfar Amin September 7, 2012 at 8:28 PM

Si Ezany-kun!
Bukan sahaja lambat!

Tetapi tidak pernah balas semua comment!

Sungguh memalukan buka blogspot tetapi tidak tau info!

Ezany-kun where are you????

Cepat buat penambahan episod nada cinta sampai 249?!

AWAS!
Gurau je… Xi…xi….

Reply

blabla September 7, 2012 at 8:58 PM

bila nak upload episode 244 ni???

Reply

Ieka September 7, 2012 at 9:03 PM

ep 244,pleaseee…..

Reply

Nilam September 7, 2012 at 9:29 PM

x habis lg mlm ni.. msih tr tggu2 bila Cinta nak kluar.. tp rsanya Anggun tu adalah Cinta yg pkai ‘mask’.. he3.. maybe la.. tp she lost her memory.. dia bkrja d cafe Marvin adalah utk mncari dirinya yg sbnr.. tp mnyamar sbb tkut nyawanya trancam.. hu3.. lbh krg la mcm tu.. sbb bibik Indon aku tu yg ckp mcm tu.. x tau btul ke tak.. apa2 pn kta tggu je la.. bye..

Reply

Zaiton Ab Rahman September 7, 2012 at 10:31 PM

Ya lah Ezany episode yg ter penting pulak you buat hal upload lambat. Mcm mana peminat2 NC tak bengang. Tolong ye upload kita semua appreciate sekali your effort. Mungkin kita kena tunggu lepas kul 11pm malam ni kok cos di Astro Ada ulangan NC eps 244 kul 11pm mlm nanti. Mungkin Ezany tak dapat rakam earlier on tapi pls yah rakam ulangan nanti di Astro kul 11 pm n upload yah. Saya tada access to Astro jadi tengok di link Ezany aja.

Reply

Leave a Comment