Gambar Isteri-Isteri Salih Yaacob

Gambar Adik Beradik Neelofa Yang Cun Melecun

Gambar Taman Tema Legoland Malaysia Di Nusajaya, Johor

Syarat Permohonan Rebate RM200 Telefon Pintar 3G (Smartphone)

Syarat Dan Permohonan Geran RM1,000 Untuk Usahawan Online

Gambar 3 Lamborghini Kemalangan & Terbakar Di Lebuhraya PLUS

Borang BR1M

Sinetron Nada Cinta Episode 244 | Youtube

by Ezany-Kun in Nada Cinta,Sinetron

Sinetron Nada Cinta Episode 243

Part 1 http://youtu.be/kc6q-ZslmrY

Part 2 http://youtu.be/c7mdgw-B0VQ

Part 3 http://youtu.be/JyOmGVhLTt8

Part 4 http://youtu.be/xg07QD6GBys

Part 5 http://youtu.be/WMSETdsHvw0

Sinetron Nada Cinta Episode 245

Related posts:

  1. Sinetron Nada Cinta Full Episode | Video
  2. Sinetron Nada Cinta Episode 174 | Youtube
  3. Sinetron Nada Cinta Episode 211 | Youtube
  4. Sinetron Nada Cinta Episode 230 | Youtube
  5. Sinetron Nada Cinta Episode 226 | Youtube

{ 21 comments… read them below or add one }

anna barbara September 8, 2012 at 2:03 AM

harap2 kejhtn rendra cepat2 terbongkr..n hrap vito sama flora baikkan balik cpt2..

Reply

Jahfar Amin September 8, 2012 at 8:57 AM

Flora dan Vito pasti bersatu dalam sinetron musical nada cinta!!!!

Aku serahkan jiwa dan ragaku…
Hanya untuk alunan nada cinta!

Nada Cinta merupakan:
Best Of The Best MTV!

Reply

anna barbara September 11, 2012 at 12:22 AM

trus gimana sama cinta?apa cinta yg akan muncul nanti itu adalah anggun??apa cinta yang dlu akan bersatu sama marvin?

Reply

mila June 6, 2013 at 11:20 PM

betul….betul….betul
I love your comments

Reply

Jahfar Amin September 8, 2012 at 8:55 AM

Begitulah Kehebatan Nada Cinta!
Menguasai Dunia!

Semoga Nada Cinta!
Menjadi Sinetron Terbaik Dunia!

Reply

mila June 6, 2013 at 11:21 PM

amien:)

Reply

Jahfar Amin September 8, 2012 at 9:42 AM

Sungguh Dasyat!!!

Ezany-kun telah menambah episode nada cinta sampai:
260…

Bukankah sampai 249 sahaja????

Reply

Gudgurl September 8, 2012 at 10:28 AM

Sinetron nada cinta masih lama ya..

Reply

Jahfar Amin September 8, 2012 at 12:24 PM

Astro Malaysia=
Sangat pandai acting….
Sepatutnya Sinetron Nada Cinta sampai 244 full episod akhir!

MD ENTERTAINMENT Sudah membuat perjanjian dengan Indosiar…

Tetapi astro mengubah sesuka hati sampai ditambah episod…

Reply

Saya benci kamoo September 8, 2012 at 5:05 PM

setiap kali lihat komen pasti ada nma kamu @jahfar amin

*lantaklh brapa ep kiteorg nak tengok Sinetron NADA CINTA bukan komen ko jerr..asyik2 ko jerr yg komen sudh2 lh…!!!

Reply

Jahfar Amin September 8, 2012 at 8:21 PM

Saya Adalah Peminat Nada Cinta!
(((( I DON’T CARE! ))))
WHAT YOU SAY!

Lirik Lagu Ost Nada Cinta:
Biar Dunia Menghina, Tahu ku tetap cinta…
Coz i miss you… Coz i need you…

Biar dunia saksinya…
Cinta kita berdua…
Coz i miss you… Coz i need you…

Reply

Saya benci kamoo September 10, 2012 at 9:13 PM

OH YEAH!!! nampak sangat lah kau x matang..!

kiteorg minat jugan NADA CINTA tapi x sampai mcm awak @Jahfar AMIN

Reply

aliya sweet September 8, 2012 at 4:04 PM

critanya tmbah lma,tmbah mkin habat…

Reply

Jahfar Amin September 8, 2012 at 8:53 PM

Orang Bodoh akan berkata:
Sinetron Nada Cinta…
Bila nak habis!

Orang Pandai akan berkata:
Semoga Nada Cinta!
Lambat habis!

Reply

anita September 8, 2012 at 4:06 PM

sbenarnya astro mana tambah episod pown di malaysia or indonesia tetap sama cuma di indonesia nada cinta dimainkan 2 jam sehari

Reply

nada September 8, 2012 at 5:30 PM

sesiapa yg ingin lihat senarai lagu nada cinta dari ep 1 hingga ep last.sila taip digoogle koleksi lagu nada cinta.

harap dapat bergembira dgn lagu lagu nada cinta

Reply

Jahfar Amin September 8, 2012 at 8:58 PM

Sinetron Musical Nada Cinta!
Sewaktu ditayangkan di Indonesia pada tahun 2011…
Di saluran Indosiar:
ditayangkan 2 Jam 1 episode…

Di Malaysia=
saluran astro ria…
Ditayangkan 1 jam 1 episode, tambahan 5 iklan……

Dan trailer nada cinta tidak sama dengan astro!

Reply

maria syafira September 8, 2012 at 11:05 PM

tolong ksi aq tajuk lagu dalm episod 213…lirik dia macam niee.. KU MELIHAT ADA TUJUH WARNA…..KU TAK TAKUT PADA DUNIA DISAAT KU BERSAMAMU

Reply

Nor Hazlan September 9, 2012 at 1:00 AM

Tolong..tolong..
Episode 244..kenapa part 3 dgn part 5 x boleh tgk..tlg uplode semula..sy x nak tertinggal citer nada cinta ni..tolooooonngggg…terima kasih..

Reply

Sharif caca September 10, 2012 at 8:49 AM

Best nya mcm aq la ba tu ngan c caca yang c ricky tu aq yang c nada tu c caca

Reply

nur sakinah September 12, 2012 at 9:57 AM

kenapa part 2 tak dak

Reply

Leave a Comment