Gambar Isteri-Isteri Salih Yaacob

Gambar Adik Beradik Neelofa Yang Cun Melecun

Gambar Taman Tema Legoland Malaysia Di Nusajaya, Johor

Syarat Permohonan Rebate RM200 Telefon Pintar 3G (Smartphone)

Syarat Dan Permohonan Geran RM1,000 Untuk Usahawan Online

Gambar 3 Lamborghini Kemalangan & Terbakar Di Lebuhraya PLUS

Borang BR1M

Sinetron Nada Cinta Episode 254 | Youtube

by Ezany-Kun in Nada Cinta,Sinetron

Sinetron Nada Cinta Episode 253

Part 1 http://youtu.be/IfrgnCzjIRg

Part 2 http://youtu.be/hpMPdORtuTk

Part 3 http://youtu.be/Ycs9zifS5bU

Part 4 http://youtu.be/c59pWfsNYOo

Part 5 http://youtu.be/_jFSk-MupXc

Sinetron Nada Cinta Episode 255

Related posts:

  1. Sinetron Nada Cinta Episode 174 | Youtube
  2. Sinetron Nada Cinta Full Episode | Video
  3. Sinetron Nada Cinta Episode 211 | Youtube
  4. Sinetron Nada Cinta Episode 230 | Youtube
  5. Sinetron Nada Cinta Episode 226 | Youtube

{ 30 comments… read them below or add one }

Blabla September 21, 2012 at 9:32 PM

Saya tak dptlh tengok guna myspace.. Boleh tak klau upload pkai utube seperti biasa??

Reply

Ayu September 21, 2012 at 9:54 PM

Kenapa part 3 sama dengan part 2? -.-

Reply

melody September 21, 2012 at 9:55 PM

jelek nya klu upload mcm ni,,bule x klu upload cm biasa.

Reply

nurul September 21, 2012 at 9:57 PM

saya takdapat tengok nada cinta hari ni saya mita tolong ulang semula nisini

Reply

.... September 21, 2012 at 10:04 PM

Kenapa ni? Susahlah nak tengok. Please betulkan?

Reply

Nadiah September 21, 2012 at 10:09 PM

Hi.macam mana nak tengok video nya di myspace?? Pakai iphone tidak boleh access myspace video. Tolong bantu.trima kasih.

Reply

.... September 21, 2012 at 10:13 PM

Aku juga guna iphone nggak bisa

Reply

Ena September 21, 2012 at 10:21 PM

Ak Guna iPad pun xbisa…aduhhhhh bikin ak panas ni….pls la upload spt biasa …

Reply

riby September 21, 2012 at 10:37 PM

pening kepala sy tgk cm ni..tlg btl kan blik eya..tq

Reply

myra September 21, 2012 at 10:40 PM

Tak dpt tengo la..please upload mcm biase….

Reply

Unknown September 21, 2012 at 10:42 PM

Heh,upload tu biar betul sikit boleh tak? Jangan bereterabur boleh tak? sekejap Youtube sekejap MySpace .. kalau dah pakai satu,satu jejela.lalaYORUBE

Reply

ikah September 21, 2012 at 10:46 PM

ape ni…x boleh tgk la,please la..uploud btl2.

Reply

shira September 21, 2012 at 11:30 PM

xdpt tgk la mcm nie…tlg upload mcm biase blh x??

Reply

Niesya September 21, 2012 at 11:40 PM

Boleh download gune youtube je ? Takpayah nak pakai Myspace , sengal betullah -,-

Reply

Cahaya September 22, 2012 at 11:46 AM

Boleh tak kalau kita bersikap sabar dan baik sedikit? Ezany-kun has helped us a lot by putting up the videos. She has a choice whether to put it up or not but she chose to so let’s give her some respect and our patience. Waiting for the episode another day won’t kill wouldn’t it. After all there must be a reason as to why she uploaded it in Myspace so let’s just thank her for her efforts.
(Thank you Ezany-Kun for uploading the videos. (: )

Reply

Ezany-Kun September 22, 2012 at 12:43 PM

thanks.. ^_^

Reply

RAKHA FANS September 23, 2012 at 8:41 AM

kamu yng sengal!!!cuba download sendiri ngak ngertikan!!!hahahahaha,ngomon kayak bos,ezany ialah downloader bebas tanpa dia kalian ngak akan dpt nonton ulangan nada cinta!!!jangan sombong,kalau ezany ngambek kita susah!!!bawel kamu semua!!shame on you!!!!!hargailah usaha orang!!!makasih ya ezany,ezany baik hati banget!!!RAKHA LOVE FOREVER!!!!!hahahahaha

Reply

natasya September 21, 2012 at 11:43 PM

kenape download pakai myspace pulak nie ? boleh tak lain kali jangan pakai myspace lagi nak download nada cinta ? orang lain susahlah nak tengok , tau tak ? isshh , geram betullah aku -__-

Reply

ruggerman73 September 22, 2012 at 2:17 AM

thank you for your effort download Nada Cinta……it it marvelous

Reply

mamabrutalz September 22, 2012 at 9:31 AM

terima kasih sbb upload sinetron nada cinta nie…Alhamdulillah dpt tgk episod yg terlepas kat sini…ganas tul bahasa mereka2 kat atas tu…dh cukup baik ezany ni tolong upload…x payah nak marah sgt…cakap elok2 kan lebih baik…mana laa hilang sifat sopan santun kita rakyat Malaysia nie???ke rakyat asing yg banyak bunyi tuuuuu???

Reply

Ezany-Kun September 22, 2012 at 12:45 PM

sama sama.. :)

Reply

Flora September 22, 2012 at 11:41 AM

Kalau nak tgk yg cantik, tgk kat tv ye, kan senang… kalau xde tv, x yah tengok lagi bgos

Reply

Irsyad Husni September 22, 2012 at 4:23 PM

Nasib jumpe juga kat utube

Reply

mohd zul September 22, 2012 at 6:52 PM

sapa like nada cinta

Reply

dabot September 22, 2012 at 7:04 PM

X payahlah nak ckp camtu kire oklah dia nak upload korg ni bkn nak terima kasih marah2 plak ntah2 ade prob ke sbb tu dia upload camtu dia pun xnak sshkan diri kang dia majuk xnak upload lg haru…

Reply

unknownn September 24, 2012 at 8:53 PM

abis uh, episode 255 pki myspace lagi ..zzzz

Reply

RAKHA FANS September 23, 2012 at 8:28 AM

ricky tk seromantis kayak dulu,dulu dia romantis banget sama nada..ya ngakpapalah asalkan satu kata yng bisa aku dan semua katakan ialah nada cinta is the best and the most awesome sinetron in the world!!!!RANDY LOVE MIKHA,MIKHA LOVE RANDY….RAKHA LOVE FOREVER!!!!!setuju ngak sama comment saya ini?kalo setuju comment setuju dan katakan nada cinta is the best dan RAKHA LOVE FOREVER!!!!

Reply

myra September 23, 2012 at 10:56 AM

Thanks yah ezany..im very appriciate it…atleast lambat ke cepat dpt tengo jge..thx alot..

Reply

DN~ September 23, 2012 at 2:47 PM

YAYYYY , Cinta masih hiduppp … wooohoooo ;) ;)

Reply

rizal September 24, 2012 at 9:03 PM

Ezany-kun… Bila nak upload episode 255… Tq

Reply

Leave a Comment