Gambar Isteri-Isteri Salih Yaacob

Gambar Adik Beradik Neelofa Yang Cun Melecun

Gambar Taman Tema Legoland Malaysia Di Nusajaya, Johor

Syarat Permohonan Rebate RM200 Telefon Pintar 3G (Smartphone)

Syarat Dan Permohonan Geran RM1,000 Untuk Usahawan Online

Gambar 3 Lamborghini Kemalangan & Terbakar Di Lebuhraya PLUS

Borang BR1M 3.0 2014

Sinetron Nada Cinta Episode Akhir 244 | Youtube

by Ezany-Kun in Nada Cinta,Sinetron

p/s: kualiti kurang memuaskan..

Related posts:

  1. Sinetron Hingga Akhir Waktu Episode Akhir 33 | Youtube
  2. Sinetron Cinta Melody – Episode Akhir 36 | Youtube
  3. Sinetron Kesetiaan Cinta Episode Akhir 204 | Youtube
  4. Sinetron Munajah Cinta Episode Akhir 92 | Youtube
  5. Sinetron Assalamualaikum Cinta Episode Akhir 31 | Youtube

{ 69 comments… read them below or add one }

azzrin November 9, 2011 at 9:54 AM

sdp tu ceritanya

Reply

rozan william March 16, 2012 at 1:34 AM

gi mna lo tau … klo cerita ya sdep

Reply

shamil September 4, 2012 at 6:09 PM

ko makan ke citer nih

Reply

peah March 7, 2012 at 12:43 PM

ya x besh

Reply

anabell valeri March 9, 2012 at 10:11 AM

fuyooooooooooooo best gile……..

Reply

amiera sweet March 10, 2012 at 4:45 PM

gilo meme dap la po skut yaya dale boboiboy

Reply

nurnisa March 15, 2012 at 6:25 PM

aq suka cerita nada cinta

Reply

rozan william March 16, 2012 at 1:50 AM

sama , aq pun suka cerita ye…
tp , lmbat b’gerak …. . yg gue paling suka
tu ya , c mikhayg mirip nada tu … tp gue ykin yg dia
tu nada

Reply

eiqah syafiqah October 16, 2012 at 8:37 AM

mmg larh nda klau x cpew lg???…….

Reply

nurul shaiyidah March 24, 2012 at 8:35 AM

sye suke cerita nada cinta .best sngt-sangat..

Reply

nor arifah May 1, 2012 at 8:57 AM

sye pun suka akan lagu nye… best ar??

Reply

nursyahirah razali August 28, 2012 at 1:08 PM

eya sye pn ska juak cete nada cinta nie best

Reply

sya fiq March 25, 2012 at 4:03 PM

nada mcan bruk makyed

Reply

shamil September 4, 2012 at 6:12 PM

asal tak best

Reply

p3ac3 March 27, 2012 at 9:34 PM

nada ilang ingatan..nanti ricky pi luar ngara 2..5 taun nanti baru drg dua terjumpa..nanti c rasty ama c alex..anak drg c ricky ama nada kembar jugak..haha..c mikha nikah dgn lelaki yg selamatkan si nada nanti..best2 hehehe

Reply

nur izzah aqilah April 5, 2012 at 12:12 AM

syafiq royak korang no 1.dia tu dk sedar muka dia gane klau smart dak pe gok

Reply

nada_cinta@yahoo.com September 4, 2012 at 6:16 PM

entah entah muke syapiq tu macam beruk makye,

Reply

putri April 10, 2012 at 9:42 PM

best tue memang la best tpi lmbt nk mampos.x lrt nak layan diorang.tpi sya suka part yg romantik…….itu yg paling menarik bgi saya

Reply

amani April 10, 2012 at 9:46 PM

hmm…..sya pon suka part yg romantik….tpi sya x suka part yg gaduh gaduh….kadang kadang membosankan malas nk tengok……cam ngan pa gi……kt kolah sya slalu sembang pasai nada cinta nada cinta……hihihihi

Reply

aiLeNn April 17, 2012 at 10:33 AM

x ble tng0k ni epis0d..napa ni.???.
tringin sangat Maw tng0k..

Reply

hellmy binti mosungkoi April 21, 2012 at 7:01 PM

ceta nada cinta sgt2 membosankan,, kdg2 jew best,,

Reply

hanq90 May 3, 2012 at 10:00 PM

nada bodo tatu tangan gune maker kabo tatu..cite mat indon biase r

Reply

eko May 8, 2012 at 11:19 AM

sye pwon ske nada cinta aye ske flora die comel

Reply

ana rasau May 13, 2012 at 1:52 PM

bereh gk ar cter nim…p sumbax gk ckit…
luga eh lop tgk nada@mikha tambayong…puii

Reply

nabila bella May 16, 2012 at 9:29 PM

bestssssssssssss gila tengok nada cinta.saya suka tengok cinta antara mereka dan kerjasama antara kawan .

Reply

Shawenzrell May 19, 2012 at 10:49 PM

bet0l3. .sye lebih suka cinta daripada nada. .b4b cinta lebih pro berb4nding dngan nada. .rock y0. .

Reply

nurul husna May 26, 2012 at 3:37 PM

aq suka bagat sih kak ricky ama kak nada

Reply

fielyyana omeyy May 30, 2012 at 7:23 PM

alex toe gantang knpa dong rasty ngak trimak

Reply

dina May 30, 2012 at 7:32 PM

knpa ya lu ini begok emangnya lu ini ngak lihat cita ini abis abisan

Reply

nu syuhada May 30, 2012 at 9:18 PM

aq suka tngok filem nie……………tapi,xpndai abis……………….

Reply

nur nabilla fariesya bt sanif June 10, 2012 at 4:33 PM

saya suka nada cinta………….I love nada cinta

Reply

annooah annabelle June 15, 2012 at 2:49 PM

sya pun suka nada cinta itu lah akting paling best !!!! huhuhu…..

Reply

nada cinta June 19, 2012 at 8:03 PM

nada cinta best

Reply

ana June 25, 2012 at 9:15 PM

knpa x dpt tgk yer…

Reply

Randy pangalila July 15, 2012 at 10:17 AM

kalau suka kamu bisa lihat di kaca tv kan ermm…

Reply

auniey apiqah July 20, 2012 at 5:09 PM

best 2 mmg best tp lmbt hb dan kdg2 boring lh…….

Reply

ain July 24, 2012 at 2:27 PM

nak kahwin ngan randy panggalila hensem sangat-sangat

Reply

selasa July 27, 2012 at 7:25 AM

memang pun

Reply

nonny July 30, 2012 at 6:37 PM

hai,randy pangalila?

Reply

Jahfar Amin August 2, 2012 at 3:34 AM

Nada Cinta

Sebuah Drama Musical Nada Cinta!

Yang Kini Popular Di 20 negara Asia!

Dulu sewaktu ditayangkan di indonesia saluran Indosiar…

Nada Cinta mendapat rating 3 juta rakyat indonesia menonton…

Kini Astro telah Kembali dengan kehebatan NADA CINTA!

Reply

Randy Pangalila August 2, 2012 at 11:26 AM

Terima Kasih Buat Semuanya!
Karna uda sport Sinetron Nada Cinta!
Thank You Indonesia And Malaysia!
Kalian Adalah Sahabat gwa!
Good luck for all my friends….

Reply

fyeqa August 24, 2012 at 6:07 PM

love you

Reply

Liley September 11, 2012 at 6:04 PM

Hallo randy,peminat setiamu nieeeeee,dr Malaysia,Sabah..best banget sinetron nada cinta tu,suka banget aq liat sinetron yg penuh romantis,pengen pula aq liat muka2 pelakon nada cinta secara face to face ni…..heeee,slain kat kl napa ndak melancong2 kat Sabah,banyak banget tempat2 yang best lagi menarik untuk dikunjungi.. Banyak lagi peminat menantimu di sini selain aq…..kirimkan slm buat semua pelakon2 nada cinta..

Reply

Mikha Tambayong August 2, 2012 at 11:31 AM

Hello teman2….
Ma kasih karna uda menaikkin Rating Nada Cinta di Malaysia!
Kami teman2 Dan Pihak MD ENTERTAINMENT…
Mengucapkan Jutaan Terima kasih kepada astro malaysia…
Karna berhasil menyiarkan Sinetron Nada Cinta di Malaysia:D…

Reply

Liley September 11, 2012 at 5:51 PM

Ellow mikha,bestnya dpt liat sinetron nada cinta,mang romantis banget…..Padan Lu ganding ngan randy,romantis bangetttttttttttttttttt……..

Reply

Jahfar Astro Malaysia August 2, 2012 at 11:40 AM

Saya Ardiansyah Irfan Jahfar…
Pengurus Astro Malaysia…
Tak menyangka…
Randy & Mikha…
Bintang Nada Cinta…
Sudi masuk laman blogspot saya…

Reply

Mikha Tambayong August 2, 2012 at 11:43 AM

Sbnrny ada teman gue…
Ngasi tau di twitter gue…
Ada pgrus astro…
Lagi mempromo sinetron nada cinta….
Jadi gue… Bisa kenal lu..
Semoga sukses selalu ya….

Reply

anis August 17, 2012 at 10:37 AM

tak best la

Reply

nur sabrina August 17, 2012 at 4:20 PM

saya suka tgk cerita nada cinta sb best giler

Reply

julie August 17, 2012 at 9:15 PM

ow ya, btl ke si cinta mc hdp?? tak sbr pla nak tengo ni nada cinta…
ya, nak tgo si cinta kmli…hehe…

Reply

Felix August 17, 2012 at 9:15 PM

Hai,randy and mikha apa khabar.Saya teringin nak berjumpa dengan kalian berdua.

Reply

fimir August 18, 2012 at 8:33 AM

siapa yg dpt tgk epsd last nada cinta tu bleh x tlg citekan…saye xdpttgk la..

Reply

Bella August 18, 2012 at 9:08 AM

Saya juga tak dpt nak tengok Nada Cinta episod akhir..Kalau saya nak tengok mesti tak dpt..Adalah alasannya tu.

Reply

Bella August 23, 2012 at 7:16 AM

Kalau saya, saya suka Cinta sbb Cinta cantik,pandai karate,cute dan tidak cepat mengalah..Sesuai sangat dengan Marvin…Marvin -Cinta Ricky-Nada Vito-Flora Alex-Rasti Bagas-Siska…heheheh…

Reply

wan bin nasarah August 29, 2012 at 8:52 PM

saya sangat suka tengok nada cinta tapi episod akhir tak sempat tengok, tak tahu apa kah kesudahanya.

Reply

firdaus August 30, 2012 at 9:01 PM

saya suka tengok kisah2 nada cinta,kalau boleh sambung lagi….?

Reply

fatin nurlyana binti mohd zahir September 1, 2012 at 9:58 AM

saye ske cikgu susan dan nada

Reply

vinnie September 5, 2012 at 11:05 PM

sy ska ricky dya tampan.nada dn ricky spadan jdi kekasih..

Reply

debrina September 6, 2012 at 3:16 PM

saya suka menonton nada cinta.apa khabar?saya suka tengok randy dengan kak mikha

Reply

christie melly September 6, 2012 at 3:21 PM

saya suka menonton nada cinta.apa khabar?saya suka tengok randy dengan kak mikha

Reply

qistina shahira September 29, 2012 at 10:14 AM

best tengok nada cinta.sape yg x tengok nada cinta rugi …..tapiiiiiii nape waktu akhir x tunjuk majlis persandingan dia orang …………………………klau boleh tyang skai gi ………….best………….. terbaik nada cinta

Reply

abbyintan September 29, 2012 at 11:51 AM

wah seronok bangat sinetron nada cinta

Reply

maizatul aishah October 2, 2012 at 5:41 PM

aku seronak bangat menonton nada cinta

Reply

fatin syafiqah October 19, 2012 at 8:50 AM

memang seronok betul kalau tengok nada cinta i love u mikha and randay

Reply

NURFAQIHAH(IQA) October 20, 2012 at 8:14 PM

NADA CINTA IALAH SNETRON YG PALING SYE MINATI SYE X PERNAH BERHANTI MENENGOK NADA CINTA DARI EPISOD 1 HINGGA EPISOD SECOND LAST TAPI SYE TAK DPT TENGOK EPISOD AKHIR BAB SYE GI BERKHEMAH KAT SEKOLAH RUGI2….TAPI SYE BOLEH TENGOK KAT YOUTUBE YANG PENTING SYE BERHARAP SYE DAPAT NOMBOR TELEFON PELAKON 2 NADA CINTA…….I LOVE KAK MIKHA,ABG RANDY DAN PELAKON 2 NADA CINTA I LOVE YOU

Reply

AIMAN October 20, 2012 at 8:19 PM

i like nada cinta mikha tambayong,randy panggalila

Reply

ain mardhiah October 23, 2012 at 8:13 PM

aku x sempat nak tengok nada cinta ni……ni semua slh mak bapak aku la2!!!!!!!!!!…..time ada last episod,baru nak blik kg……kebetulan kat kg. 2 x de astro,so terpakse lah aku tngk tv biase jerrrrrrrr…………eachhhhhh benci akuuuuuu………..:(

Reply

lindania December 8, 2012 at 7:13 PM

i like nada cinta.but,i cannot see.tapi apa2 pun,apa khab semua pelakon nada cinta.mengapa ada yang cakap cinta lebih cantik ya.bagi saya nada pun cantik juga……..

Reply

lindania December 8, 2012 at 7:16 PM

wah,banyak juga peminat nada cinta…..

Reply

Leave a Comment