Gambar Isteri-Isteri Salih Yaacob

Gambar Adik Beradik Neelofa Yang Cun Melecun

Gambar Taman Tema Legoland Malaysia Di Nusajaya, Johor

Syarat Permohonan Rebate RM200 Telefon Pintar 3G (Smartphone)

Syarat Dan Permohonan Geran RM1,000 Untuk Usahawan Online

Gambar 3 Lamborghini Kemalangan & Terbakar Di Lebuhraya PLUS

Borang BR1M

Sinetron Nada Cinta Episode Akhir 259 | Youtube

by Ezany-Kun in Nada Cinta,Sinetron

Sinetron Nada Cinta Episode 258

Part 1 http://youtu.be/H9hMnfjCfnI

Part 2 http://youtu.be/YXZRuOXiTbc

Part 3 http://youtu.be/yktJmD_K2YY

Part 4 http://youtu.be/rBgkoRazMJQ

Related posts:

  1. Sinetron Nada Cinta Episode 174 | Youtube
  2. Sinetron Nada Cinta Episode 166 | Youtube
  3. Sinetron Nada Cinta Episode 235 | Youtube
  4. Sinetron Nada Cinta Episode 230 | Youtube
  5. Sinetron Nada Cinta Episode 226 | Youtube

{ 39 comments… read them below or add one }

Nak tgk nada cinta ep last cpt September 28, 2012 at 8:47 PM

lmbt lh upload episode part 2 part 3 part 4 part 5..cpt ezany lakukan yg terbaik scpt mungkin..!!!

Reply

Ayu September 28, 2012 at 9:24 PM

Lambatnya lahai~

Reply

cp September 28, 2012 at 9:27 PM

cpat laa..dok wat pa lmbat2..na tngok nie..

Reply

cpt lh ezny org nk tgk ni jgn lmbtkan plssssss September 28, 2012 at 9:30 PM

cpt2

Reply

riby September 28, 2012 at 9:32 PM

waduh lmbt nya..x sbr2 nak tgk ni,cpat skit pleace…………..!!!!!!!!!!!

Reply

nia September 28, 2012 at 9:44 PM

lma btol part4 n 5..cepat lha..dh episode akhir nie..kalo cepat kn bgus..ahaha..msti best episode nie kn…

Reply

kaito September 28, 2012 at 10:11 PM

ezany cepat upload nada cinta aku mau tengok

Reply

lita September 28, 2012 at 10:25 PM

huhu..lmbt nya,skrg sdh jam 10 lbh..ndk lma sy tdr sdh ni,mls sdh mau tgk bsok klu sdh tgk sparuh2..tlg cpt skit eya..sory klu kasar skit,maklum lah episode akhir sdh?dan sy pun nak ucap kan terimah ksh byk2 sbb sudi uploade, ezany kun…huhu..bye..bye..NADA CINTA

Reply

siti September 28, 2012 at 10:49 PM

kenapa part 5 xda.??cepat la masukkan yg full…nak tengok nih..

Reply

awanng September 28, 2012 at 11:28 PM

alhamdullillah tamat sudh nada cinta, sekalung penghargaan dn jutaan trima ksih kpda ezany krna dpt mengupload dri awl hngga akhr,smuga mju jya dmsa akn dtng, amin

Reply

awang September 28, 2012 at 11:33 PM

pengajaran, setiap hbungan cinta jika dselitkn dgn ksih syg, cnts mnyntai, fhm memahami, dn sling prcya memprcyai dtmbh lgi dn doa dn tawakkal psti sesuatu hbungan itu akn brkekalan hngga ke akhr hyat, insya Allah

Reply

zero September 29, 2012 at 12:20 AM

Maka berakhirlah kisah sinetron nada cinta ini yang penuh kedukaan,percintaan,kasih sayang dan persahabatan.Saya sangat terharu,teruja dan kagum bila menonton sinetron ini.Banyak pengajaran yang dapat saya petik dari sinetron ini.

Reply

anna barbara September 29, 2012 at 2:12 AM

hbis dah,,,sedih nye..x de nada cinta musim kedua ke..nk tgok lg..thanks ezany-kun c0z da upload nada cinta n sbar dgn diorg yg x reti nk sabar2 tggu ezany-kun upload.. :)

Reply

anna barbara September 29, 2012 at 2:15 AM

hbis dah,,,sedih nye..x de nada cinta musim kedua ke..nk tgok lg..thanks ezany-kun c0z da upload nada cinta n sbar dgn diorg yg x reti nk sabar2 tggu ezany-kun upload..

Reply

aniey September 29, 2012 at 11:46 AM

wahhhh….best…da abs rupanya….xda msm ke-2 kew….hihi…xpuas la….tgok korg….k thanz at ezanu-kun coz apload smua apsd nada cinta….tamat suda…..

Reply

Cinta September 29, 2012 at 12:31 PM

Aku suka cerita ini akhirnya tamat juga nada cinta Hahahahahaha

Reply

Cinta (Mikha Tambayong) September 29, 2012 at 2:31 PM

Sedih gue karna nada cinta udah tamat keluar air mata aku sedih bangat ni gimana ya karna nad cinta udah habis dong gak apa ko dlmkomputer riba boleh liat

Reply

liana September 29, 2012 at 3:21 PM

kak ezany tlg carikn title lg last episod part 4..minit yg nada n cinta nyanyi same2..thankz.. :D

Reply

Eka September 29, 2012 at 5:05 PM

Ribuan terimakaseh saya ucapkn pada ezany kun atas upload episode nada cinta Dari episode pertama hingga episode terakhir, saya sangat sukaaaaaaaaa sangat2 dgn cerita nada cinta, well at last sekarang dh habis ceritu tu, sekali lagi terimakaseh

Reply

islam September 29, 2012 at 6:20 PM

Dh tk der ker penyambungan,nak tengok lagi

Reply

chika September 29, 2012 at 7:43 PM

nada cinta udah tamat…aku sedih bangat…aku ngak bisa lupain nada cinta…apa yang dikatakan dari cinta (mikha tambayong) itu benar…aku sama dia amat sedih…..aku ngak bisa lupain nada cinta karna ….nada cinta critanya bagus bangat…tapi….ada sii..pembohongan..yaa…tapi itu ngak pa-palah,aku kan amat setia sama critanya nada cinta…jadi…aku ngak bisa katain nada cinta.
CHIKA LOVE NADA CINTA SO MUCH….. I WILL REMEMBER A STORY NADA CINTA. NADA CINTA IS THE BEST STORY.

Reply

nabila September 30, 2012 at 4:11 PM

NADA CINTA : the best of love and sweet story ..
lovee mikha the much <3

Reply

Afina zahra October 1, 2012 at 3:35 PM

pliz jangan dlete eps nada cinta …. okey..

Reply

NadaCintaRicky October 1, 2012 at 11:12 PM

sye sgt sedih sbb NADA CINTA dh abis.sgt sgt sgt sedih…sye juga rindu kan NADA CINTA.huhuhu.tq for ezany for upload the videos of NADA CINTA.sye x bleh lupekan NADA CINTA.

Reply

love nada cinta October 2, 2012 at 3:15 PM

part 5 mmg x de ker??

Reply

whateva October 2, 2012 at 8:12 PM

bimo dengan sape tu??

Reply

nabila syazwani October 4, 2012 at 1:51 AM

kan best kalau nada cinta ulang balik daripada episode1 lagi syok kan semua orang mesti nak nada cinta ulang dari eoisode 1 sampai episode akhir

Reply

hazim luv shaleen October 17, 2012 at 5:19 PM

banyak banyak filem indon filem nada cinta lagi best

Reply

hanis November 9, 2012 at 7:39 PM

best lah tapi dah habis ala

Reply

NCLoverz November 20, 2012 at 12:38 PM

ape tajuk lagi yang Nada Dan Cinta. Nyanyi Dan ape tajuk lagu yang Ricky nyanyi tadi

Reply

nadia December 20, 2012 at 8:14 PM

nada cinta aku mohon balik lagi ya main film nya aku kangen dengan nada dan cinta sama bimo bimo jangan kebanyakan makan

Reply

mia ellyana December 24, 2012 at 6:50 PM

hurmmmmm btol apew yg abg2 kakak2
hrp2 nada cinta 2 akn dtg di astro ria

Reply

SWEET January 19, 2013 at 12:40 AM

like sangt2 cerita nada cinta :) ))) nak tnya np tak de episode 1

Reply

maulana January 25, 2013 at 9:41 PM

tanggal brapa tamat nya

Reply

Suhaibah Nabilah February 6, 2013 at 11:36 PM

Saya nak tanya sikit !! Masa ricky nyanyi eps last tu tajuk apa ???!!!
Yg masa cinta n nada sedang berjumpa masa ricky dok buat persembahan tu !!!
Lagu tu saya ingat lirik sikit saja !!!
Lagu mcm ni – katakan katakan padaku bahwa kau sungguh sungguh ………..( x ingat )
Saya nak sangat2 tahu lagu tu tajuk apa sbb best !!
Spa2 yg tahu boleh la tolong beritahu dekat saya !!

PLEASE !!!

Reply

fina Natrisya April 25, 2013 at 10:19 AM

itu namenye lgu nada cinta.Best lh citer ni,sy x ernah mist pon tengok randy n mikha

Reply

nurul June 5, 2013 at 1:47 AM

isshh cocok banget

Reply

arsita December 27, 2013 at 1:13 PM

t’ingin lg nk tngok cter nda cinta ni…best tngok cter ni dulu…smpy2 mnangis tngok cter ni dlu…hehehe

Reply

Randy Pangalila March 26, 2014 at 1:07 AM

kan best kalau nada cinta ulang balik daripada episode1 lagi syok kan semua orang mesti nak nada cinta ulang dari eoisode 1 sampai episode akhir

Reply

Leave a Comment