Gambar Isteri-Isteri Salih Yaacob

Gambar Adik Beradik Neelofa Yang Cun Melecun

Gambar Taman Tema Legoland Malaysia Di Nusajaya, Johor

Syarat Permohonan Rebate RM200 Telefon Pintar 3G (Smartphone)

Syarat Dan Permohonan Geran RM1,000 Untuk Usahawan Online

Gambar 3 Lamborghini Kemalangan & Terbakar Di Lebuhraya PLUS

Borang BR1M

Sinopsis Dejavu Di Kinabalu | Slot Akasia TV3

by Ezany-Kun in Dejavu Di Kinabalu,Drama Bersiri

Dejavu di Kinabalu ialah sebuah drama televisen yang ditayangkan pada setiap hari Isnin hingga Khamis di TV3 di slot Akasia, mulai. Drama arahan Erma Fatima ini dibintangi oleh Tiz Zaqyah, Aqasha, Nazim Othman dan Rebecca Nur Islam.

Sinopsis Drama Dejavu Di Kinabalu

Mengisahkan tentang Nadira (Tiz Zaqyah) yang menghidapi penyakit jantung dan kemudiannya terpaksa menjalani permindahan jantung tanpa pengetahuan dari sesiapa meskipun dari pengetahuan tunangnya sendiri. Jantung tersebut pula di miliki oleh bekas teman wanita Ammar (Aqasha) yang terkorban dalam kemalalangan jalan raya. Ammar berasa hancur setelah kehilangan cintanya mula membina semula hidupnya dengan khayalan bekas teman wanita sehinggalah dia di pertemukan dengan Nadira.

Ammar yang perasan ada banyak persamaan di antara bekas teman wanitanya dan Nadira. Ammar tidak dapat menolak hakikat yang dia seakan-akan jatuh cinta sekali lagi dengan bekas teman wanitanya. Seolah-olah kini dirinya hidup dalam khayalan bekas teman wanitanya. Namun kebahagiaan itu tak berpanjangan tatkala dia di kejutkan dengan khabar yang sebenarnya Nadira kini memiliki jantung kepunyaan bekas teman wanitanya. Bekas teman wanita Ammar rupanya sudah membuat perjanjian akan menderma jantungnya apabila dia meninggal dunia. Dapatkan Ammar menerima hakikat ini? Adakah cinta nya akan berpaling arah?

Related posts:

  1. Sinopsis Cinta Buat Emelda | Slot Akasia TV3
  2. Sinopsis Kasih Alia @ Slot Akasia TV3 | Trailer
  3. Sinopsis Dewa Cintaku | Slot Akasia TV3
  4. Sinopsis Drama Tiramisu | Slot Akasia TV3 | Video
  5. Sinopsis Begitukah Cinta | Slot Akasia TV3

Leave a Comment