Gambar Isteri-Isteri Salih Yaacob

Gambar Adik Beradik Neelofa Yang Cun Melecun

Gambar Taman Tema Legoland Malaysia Di Nusajaya, Johor

Syarat Permohonan Rebate RM200 Telefon Pintar 3G (Smartphone)

Syarat Dan Permohonan Geran RM1,000 Untuk Usahawan Online

Gambar 3 Lamborghini Kemalangan & Terbakar Di Lebuhraya PLUS

Borang BR1M

Sinopsis Drama Samson Dan Delaila | Slot Samarinda TV3

by Ezany-Kun in Drama Bersiri,Sinopsis,TV3

samson dan delaila

Drama bersiri terbaru di tv3 iaitu Samson Dan Delaila ini dibintangi oleh Fasha Sandha, Ady Putra, Dato Jalaluddin Hassan, Rosnah Johari, Ako Musatafa, Azhar Sulaiman dan Intan Azura. Saksikannya pada setiap hari Isnin hingga Khamis pada jam 10.30 malam.

Updated: OST Samson Dan Delaila

Sinopsis Drama Samson Dan Delaila

Cerita ni mengisahkan perjalanan hidup penuh cabaran dan liku yang perlu ditempuhi oleh gadis yang memberontak bernama Delaila lakonan Fasha Sandha.

Kisah dalam drama ni panjang, jadi permulaan kisah ialah apabila Noreen ibu Delaila berkahwin dengan tuan Kamal , tapi tuan Kamal ni kaki perempuan dan tak cintakan Noreen, Noreen pulak jatuh cinta dengan Jamil saudara angkat Kamal. Delaila ni hidup dalam rumahtangga yang penuh penderaan dan dari kecil lagi dia dah tengok mak dia kena belasah dengan bapa dia. Delaila dibesarkan oleh Zaleha, perempuan simpanan tuan Kamal yang tinggal bersama dan Zaleha ni pulak ada anak luar nikah hasil hubungan sulit dengan Kamal iaitu Kamil. Delaila dibesarkan sebagai gadis yang berani dan suka membuli pelajar lain di sekolah dan agak liar, manakala Kamil anak luar nikah bapanya dibesarkan penuh manja dan kasih sayang oleh Zaleha.

Ibunya Norreen telah terbunuh dalam kemalangan jalanraya hasil rancangan dari Kamal, Delaila mengetahui tentang rahsia bapanya, dan dia menyimpan dendam terhadap Kamal. Apabila Delaila ni dah sampai umur 15 tahun dia terlanjur dengan Amir dan dia melahirkan anak luar nikah di negara seberang, bapa dia hantar dia ke sana sebab nak tutup malu. Aii..Fasha berlakon jadi liar lagi ye dalam drama Samson dan Delaila nih.. Apa kesudahan cerita ni? Saksikan Samson dan Delaila di tv3

sumber: http://nurizspace.com/2011/02/sinopsis-samson-dan-delaila-tv3.html

Related posts:

  1. Sinopsis Drama Tiramisu | Slot Akasia TV3 | Video
  2. Sinopsis Drama Dia Bukan Maryam | TV9
  3. Sinopsis Drama Gemilang di TV3 | Video
  4. Sinopsis Drama Telah DiHalalkan Epal Itu | TV AlHijrah
  5. Drama Pendek Inikah Cinta | Astro Ria 104

Leave a Comment