Gambar Isteri-Isteri Salih Yaacob

Gambar Adik Beradik Neelofa Yang Cun Melecun

Gambar Taman Tema Legoland Malaysia Di Nusajaya, Johor

Syarat Permohonan Rebate RM200 Telefon Pintar 3G (Smartphone)

Syarat Dan Permohonan Geran RM1,000 Untuk Usahawan Online

Gambar 3 Lamborghini Kemalangan & Terbakar Di Lebuhraya PLUS

Borang BR1M

Sinopsis Filem Sini Ada Hantu | Trailer

by Ezany-Kun in Filem,Sinopsis,Trailer

Link: Tonton Filem Sini Ada Hantu Secara Online

Filem Sini Ada Hantu terbahagi kepada empat kisah iaitu Hantu Pokok Pisang, Hantu Nombor Ekor, Hantu Asrama dan Hantu Van. Filem ini adalah terbitan bersama Astro Shaw Sdn Bhd & Double Vision dan diarahkan oleh James Lee.

Lirik Dan Mp3 OST Sini Ada Hantu

Barisan pelakon yang membintangi filem seram komedi ini ialah Alvin Wong, Rama, Fasha Sandha, Pete Teo, Patrick Teoh, Eira Syazira dan Kuswadinata. Filem ini bakal ditayangkan di pawagam pada 10 Februari 2011.

Trailer Filem Sini Ada Hantu

Sinopsis Filem Sini Ada Hantu

Rama, Penyelia di syarikat penghantaran dan penyewaan kenderaan sedang mencari pemandu yang sanggup menghantar sebuah keranda ke luar kota dengan kadar segera. Rama berjaya mendapatkan khidmat Ah Meng dan Bakri. Mereka perlu sampai ke destinasi keesokan pagi. Ketika dalam perjalanan, radio van tidak berfungsi. Demi untuk menghilangkan kebosanan dan menghilangkan rasa mengantuk, mereka bercerita tentang kisah seram yang pernah mereka dengar. Bakri memulakan kisahnya tentang hantu pokok pisang… HANTU POKOK PISANG Kisah berlaku di sebuah kampung pedalaman… Zam menaruh hati pada kekasih kawannya sendiri. Noraini adalah kekasih kepada Farid yang terkenal dengan sikap buaya darat. Zam cuba memisahkan mereka berdua. Setelah mendengar cerita tentang hantu pokok pisang daripada seorang dukun, Zam cuba untuk melihatnya melalui cara yang diperkatakan oleh dukun tersebut. Ternyata benar, hantu pokok pisang memang wujud! Zam membawa Farid untuk bertemu ‘kekasihnya’, iaitu hantu pokok pisang.

Setelah melalui pengalaman bersama ‘gadis’ tersebut, Farid jadi ketagih. Inilah masanya untuk Zam membuktikan pada Noraini siapa Farid sebenarnya. Zam bawa Noraini ke rumahnya supaya Noraini boleh melihat sendiri kecurangan Farid. Namun keadaan menjadi sebaliknya apabila Noraini memotong kain merah yang menghubungkan pokok pisang dan katil Zam… KISAH SERAM 4D Cerita kedua oleh Ah Meng pula, mengisahkan empat sekawan mahu mendapatkan nombor ekor daripada roh orang mati. Keempat-empat mereka menghadapi masalah kewangan. Mereka terdengar kisah Black Dog memenangi loteri setelah meminta pertolongan daripada roh orang mati. Mereka berempat sepakat untuk mencuba nasib pula. Mereka mengunjungi kubur yang dikatakan hantunya sangat hebat, iaitu seorang perempuan yang berpakaian cheong sam. Tetapi lain pula yang terjadi… Seorang demi seorang akhirnya mati setelah diganggu oleh hantu cheong sam tersebut. TANDAS ASRAMA BERHANTU Kisah ketiga oleh Bakri mengisahkan tentang seorang pelajar, Yakob yang dipindahkan ke sekolah baru kerana masalah disiplin. Yakob kurang mesra dengan kawan-kawan barunya.

Yakob kemudian mendapati mereka semua takut untuk ke tandas di waktu malam kerana dipercayai tempat tersebut pernah dijadikan pangkalan tentera Jepun sewaktu Perang Dunia Kedua. Pada Yakob, itu semua tidak masuk akal. Suatu malam Yakob sakit perut dan terpaksa ke tandas. Amin dan Johan menemankan Yakob. Malangnya, mereka benar-benar berhadapan dengan hantu-hantu Jepun. VAN Cerita keempat membawa penonton kembali kepada Ah Meng dan Bakri yang kini sedang melalui ladang kelapa sawit yang gelap-gelita. Tiada kereta yang melalui jalan tersebut. Van mereka tiba-tiba rosak. Ah Meng terpaksa mencari bantuan, sementara Bakri menunggu keranda tersebut. Apabila Ah Meng kembali ke van tanpa bantuan yang sepatutnya, mereka pula dikacau hantu pakcik tua yang mahu melarikan van mereka. Ah Meng dan Bakri terpaksa mengejar van tersebut untuk mendapatkan semula keranda yang ada di dalamnya. Dapatkah mereka mencari semula van tersebut? Siapa pakcik tua yang di dalam van tersebut? ‘Sini Ada Hantu’ bakal menemukan jawapannya.

Sumber – sinemamalaysia

Related posts:

  1. Sinopsis Filem Hantu Kak Limah Balik Rumah | Trailer
  2. Sinopsis Filem Karak – Laluan Puaka | Trailer
  3. Sinopsis Filem Damping Malam | Trailer
  4. Sinopsis Filem Hikayat Merong Mahawangsa | Trailer
  5. Sinopsis Filem Haq | Trailer

{ 6 comments… read them below or add one }

Ali ridha January 12, 2011 at 12:42 AM

kali pertama singgah sini
pada waktu tengah malam.

esok pagi la tengok video tu.

Reply

Ezany-Kun January 12, 2011 at 8:16 PM

awat.. takut tgk malam2 ker.. :p

Reply

Ali ridha January 12, 2011 at 10:07 PM

belakang rumah aku ada pokok pisang la.heee……….

Reply

Fendidahada January 12, 2011 at 1:11 AM

citer hantu dia tu macam penah lihat je…citer antu thailand kot…hope bukan copy idea la…

Reply

Ezany-Kun January 12, 2011 at 8:16 PM

yeke.. tak tau la ek.. tunggu dan lihat jer la..

Reply

tips-kurus February 13, 2011 at 6:42 AM

da tengok..best jugak la. awalnye agak bosan.. tapi ending best!! :-)

Reply

Leave a Comment