Gambar Isteri-Isteri Salih Yaacob

Gambar Adik Beradik Neelofa Yang Cun Melecun

Gambar Taman Tema Legoland Malaysia Di Nusajaya, Johor

Syarat Permohonan Rebate RM200 Telefon Pintar 3G (Smartphone)

Syarat Dan Permohonan Geran RM1,000 Untuk Usahawan Online

Gambar 3 Lamborghini Kemalangan & Terbakar Di Lebuhraya PLUS

Borang BR1M

Sinopsis Tahajjud Cinta @ Slot Zehra TV3 | Trailer

by Ezany-Kun in Drama Bersiri,Sinopsis,TV3

Drama terbitan syarikat produksi Rumah Karya Citra ini akan mula ditayangkan pada 8 Julai depan pada setiap Jumaat pukul 9 malam dalam slot Zehra di TV3.

Drama sebanyak 13 episod ini turut membariskan Fazura, Fouziah Gous, Eman Manan, Remy Ishak, Shahz Jaszle, Tiz Zaqyah, Aaron Aziz, Tan Sri Datuk Dr. Jins Shamsudin dan Neelofa.

Turut berlakon Norish Karman, Datuk Ahmad Tamimi Siregar, Dira Abu Zahar, Ziela Jalil, Azizah Mahzan, Fazreen, Heryanto, Fadhilah Mansor dan Melissa Saila.

Sinopsis Drama Tahajjud Cinta

Tahajjud Cinta berkisar pada isu pengorbanan dan perjuangan wanita dalam menegakkan kebenaran, hak dan reputasi mereka. Ia memaparkan kisah dua wanita iaitu Citra Maisara lakonan Nur Fazura dan Seri (Fouziah Gous) yang berasal daripada dua latar belakang berbeza. Perjalanan hidup mereka dihujani pelbagai dugaan dan cabaran dalam memperjuangkan hak-hak tersebut.

Cerita bermula dengan kisah mengenai sahabat iaitu Citra Maisarah (Fazura), Seri (Fauziah Ghous) tidak dapat lari dari cinta dan kasih sayang. Citra telah jatuh cinta dengan Azihan (Shah Jazle) seorang lelaki yang sangat berpegang teguh kepada agama. Emelda (Tiz Zaqyah) iaitu kakak Citra ada masalah dengan suaminya dan dia sangat lemah untuk mengahadapi masalah dalam percintaan.

Promo Trailer Drama Tahajjud Cinta

Cerita bermula dengan kisah mengenai sahabat iaitu Citra Maisarah (lakonan Fazura), Seri (Fauziah Ghous) tidak dapat lari dari cinta dan kasih sayang. Citra telah jatuh cinta dengan Azihan (lakonan Shah Jazle) seorang lelaki yang sangat berpegang teguh kepada agama. Emelda(Tiz Zaqyah) iaitu kakak Citra ada masalah dengan suaminya dan dia sangat lemah untuk mengahadapi masalah dalam percintaan.

Related posts:

  1. Sinopsis SiJundai @ Slot Lagenda TV3 | Trailer
  2. Sinopsis Drama Samson Dan Delaila | Slot Samarinda TV3
  3. Sinopsis Asmara 2 | Slot Lestary TV3
  4. Sinopsis Begitukah Cinta | Slot Akasia TV3
  5. Sinopsis Suria Di Cordoba @ Astro Prima | Trailer

{ 1 comment… read it below or add one }

myislammedia October 4, 2013 at 2:17 PM

Tahajud Cinta | Tanyalah Ustazah
Oleh: Ustazah Nourul Iman Niamat

InsyaAllah Bermanfaat

Reply

Leave a Comment